1700+ DLT3C JIXHB?Citace:
Původně odeslal Ricko
Printable View
1700+ DLT3C JIXHB?Citace:
Původně odeslal Ricko
Já jsem do svýho DUT mazlíčka rval nějakejch 2,13V a dostal jsem ho na 2535MHz bo tak nějak. Víc nedal ani omylem, teda jo, ale jen na POST apod.Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
...Marty tak tomu sa fakt povie mať rád :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Marty
A to si potom chladil tekutým dusíkom? :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
hm... ja ho mam doma ten cpu ale este nemam good dosku takze nist s toho nevytlacim..
1700+ DLT3C JIXHB?
jes presne taky..
Odkud ho mas?Citace:
Původně odeslal Ricko
2BDs: nie su moc rozsirene....dnes sa pozriem v IMPERKU - ak budu mat skusim zobrat :) na test. V IMPERKU mali zatial len jeden kus 2000+.
já rval 2.1V 3 dny .. video jelo .. hudba taky,ale hry padaly i prime .. při 13x200 jestě s Abitem :)
Taqze je to:
AXDA1800DLT3C 9878656280250
JIXHB 0324RPMV
Je to kus kupeny spolu s Rickovym, ale mal trosku zelensi odlesk, taqze vysledky budu mozno trosku odlisne
Nemazlil som sa s nim a hned som mu nastavil 210*11=2300 a 1.65
Nabehol do winow ale resetol sa, to som cakal...
Teraz momentalne som sa vysplhal az na 1.775V :? a uz asi 10 minut bezi Prime, taq som zvedavi co s toho bude
Zatial ma nijako nepotesil, je horsi ako moj co mam v popise taqze good byez
btw prave vypisal xybu :evil:
Idem ho este pozmyxat a dam vedet co a ako
Ricko: dufam ze budes mat vac stastia, pocul som zevraj belsie odtiene su lepsie taqtovatelne a ty mas ten belsi, taqze dufam...
A jsou odemceny?Citace:
Původně odeslal Mavko
Ano su.
Ten moj ma byt origos 133*11.5 a ja som testoval na 11*210.
Taq uz do neho rvem 1.8V a som zvedavi kolko to prime vydrzi
Ukazuje uz 60 stupnov CPU v zavretej case (ale tejto doske uz neverim-teraz bios 1.7-taq si spravte obraz samy...)
To porad pri takte 2300Mhz? ??? To teda neni nejak oslnive..
210*11
Neni to oslnive ja vjem... hlavne ked tu boli reci o 2500 na 1.75 :mweheh: :mweheh: :mweheh: ... som sa tesil na to co s toho vytlacim...
EDIT: OK po hodine prime to vzdavam, teplota stabilna CPU:60, sys:41
Idem si tam narvat spat moj krasnucku JUIHB :drool: :smoke: ;D
Citace:
Původně odeslal Mavko
hm... treba sa ich opytat ako to mysleli... ??? ??? ???
Citace:
Původně odeslal Mavko
AXDA1800DLT3C 9878656280250
JIXHB 0324RPMV
hm..... ja som si predtym vsimol uplne odlisne cisla ked to tam niekto spominal.....
:?
PCB je ta destička :wink:Citace:
Původně odeslal lempour
Takze v IMPERIU nemali dany kus s inym PCB...ak sa mi ho podari zohnat otestujem ho.
tak jsem dnes domu prinesl XP 1800+ DLT3C JIXHB 0321TPMW uz je v kompu moc jsem netaktoval a zatim jede 12x166 pri 1,45v pozdeji testnu co da ;D
dneska sem byl v ALFAcompu a cumel na to :o byli hned vedle sebe zeleny old, new + hnedy a hned vedle coppermine.. hmm spise se ten new podobal INTELU nez AMD :-) malem sem is je spletl.. takovy ten vykuleny prodavač s předkusem cumel proc to tak sleduju:) igbyz sledoval proc ten s tou cervenou hlavou dycha na sko ??? :-)Citace:
Původně odeslal zap
jojo, ten je vykulenej vzdycky... ale prijde mi z nich ze vsech nejochotnejsi... :)Citace:
Původně odeslal -1k8aJ- fo eibmooz
;D jo ale ho*vno vi gdyz se ho zeptas co to je za procak tak rekne(teda aspon me) "ehm tohle? noo AMD preci ;D )Citace:
Původně odeslal gregorius
gregorius pisal "nejochotnejsi" a nie najzasvetenejsi. :-)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
BTW dufam ze 3. nick potrebovat nebudes :wink:
no jo, je trosku trouba, ale je fakt docela ochotny... :) onehda mi tam na pozadani k prohlidnuti ochotne vybalil case a DVD mechaniku ;), i kdyz jsem nic nekoupil... ;) Ti ostatni by me asi poslali do ri*i, kdybych si rekl "vybalte mi to!" :)
whaw gabo mas novy obrazok aliena ? celkom pekny, blue sa ti uz nepacil ? (sory ze odveci prispevok ale paci sa mi ten alien, robil si ho sam ?)Citace:
Původně odeslal GABO