Kvoli stovke by som nesetril, ja by som si ten Copper tiez kupil, ale u nas stoji aj najobycajnejsi CopperSilent okolo 900,- takze to uz je privela... v cechach myslim ze neni o com.
Printable View
Kvoli stovke by som nesetril, ja by som si ten Copper tiez kupil, ale u nas stoji aj najobycajnejsi CopperSilent okolo 900,- takze to uz je privela... v cechach myslim ze neni o com.
No tak to je dost.Ten muj stal v Losanu 571,- viz odkaz: http://www.losan.cz/cenik/38mo.htm
A to v tom www.bostar.cz to bude levnejsi (kdyz sou dovozci).Myslim ze posilaj i na dobirku.
To je celkem dobra cena, to bych bral taky, kdyby tady nekde (v HK) byla prodejna. Tedka koukam, ze ten FridgeROCK je dokonce prej tissi (protoze ma tremoregulacni cidlo, ale zato venku!!!!), ale zase oproti FalconROCK II prej min uchladi (na 100W tam byl dokonce rozdil 10°C!). Tak teda asi koupim ten FalconROCK II, jenom skoda ze jsou ty Arctic tak drahy!
Tetka koukam ze to ma Losan za 468 bez DPH a ten dovozce za 519 bez DPH.Tak to nechapu kdyz je to hlavni dovozce ze to ma drazsi.
Myslim, ze 2200+ se A0 nevyrabeli.
- Mozna je tam spatne nanesena pasta, jestli tam vubec je... :)
- Svisly zdroj hromadi teplo v kompu
- Box chladice AMD nejsou zrovna idelani reseni pri odvodu tepla
Kamarad ma 2000+ A0 a mel 72C. Uz mu blbli i instalace. Snizil jsem mu voltaz z 1.7 na 1.6 a kleslo mu to na 61C a vse v pohode.
Zkus snizit voltaz cpu tak max o 0.1V
mrkni tento clanokCitace:
Původně odeslal Chuanito23
http://www.pretaktovanie.sk/modules....rticle&sid=927
Mas tam rozdiely a0 vs b0
Vo worku mám tiež 2200+, dosku MSI a s pôvodným box chladičom tam bola teplota pri idle okolo 60 stupňov...
Trochu to mrzlo, tak mi tam dali nejaký starší Titan chladič (žiadna sláva, má to 6cm 5400rpm fan -> hluk ako *** ) a teplota zliezla dole o cca 8 stupňov...
Tak potom človek nevie, čo si má o tých box chladičoch myslieť, keď aj ten nič moc chladič to uchladí lepšie... :?:
Tak nejak nevim, v tom clanku pisou, ze je revize B0 az od 2400+ a vyse. Zkousel jsem zjistovat softwarove, co to vlastne mam (nechce se mi zatim sundavat chladic) a z CPU-Z jsem se dozvedel, ze mam teda AMD AthlonXP 2200+ Thoroughbred a ze je to revize B0 (podle tech stranek by to mela byt A0). Tdeka jsem byl v mironet objdenat si ten FalconROCK II a ptal jsem se, do jakyho je to maxima. Rekli mi, ze vyrobce udava, ze je to do 2600+ a ze prej je to zavadejici, protoze ty novy Athlony (od 2400+ vejs) prej uz tolik netopej. Je teda rozdil v ty revizi? B0 uz tolik netopi, nebo to chapu spatne?
BTW: Xfantasy>diky za ten CPU Idle, hnedka ho vyzkousim!
Tak jsem vyzkousel ten CPU Idle a je vybornej! Po spusteni mi srazil teplotu z 57°C na 49°C a pri hodne dlouhe necinnosti tam dokonce na chvilku bylo 44°C. Tedka je to tak 47°C v Idle modu s prehravanim MP3. Ale jakmile zkusim spustit treba Q3A tak je teplota na 71°C. Musim tam proste hodit alespon ten FalconROCK II!
Veď o tom to celé je... :smoke: CPUIdle chladí softwérovo iba pri nečinnosti... Ak nejaký program spotrebuje takmer celý výkon CPU, tak to chladiť nebude...Citace:
Původně odeslal IntEx
jj,Falcon Rock II je relativne dobrej(hlavne tichej).Ja mam AO 2000+(AIRGA 0226 MPMW) a nejde nad 60° C(A to mam vertikalni zdroj).Jinak jsem zkousel vymenit vetracek na 3200ot/min a teplota sla o 8°C dolu :-).
Me to nejde nad 55°C v plnem vykonu.S CpuIdle mam (bezna cinost-net,mp3..) kolem 35°C.S BOXem mi to slo az na 64°C.
2Xfantasy: Tak jsem si sel dneska koupit ten FalconROCK II, ale v Mironetu jsou tak nemozny, ze ho ani po trech dnech nedostali! Tak jsem si rekl, ze ta stovka uz mne nezabije a koupil jsem AC Copper Silent za 461Kc s DPH, coz je jeste levnejsi, nez v Bostaru. Tedka mi nadherne tichounce fici v casu a teplota bez softwareoveho chlazeni je +-50°C (je to dioda, takze je to nadhera). Ten BOXovanej byl vopravdu HNUS!!! Prekvapila mne i ta nalepka na case, co tam byla, pelne se tam vyjima a ta dvouleta zaruka je good! Diky za radu!
Nemáš zač.Snad ti bude dobře sloužit.Měla by to bejt dobrá firma.Ta záruka je prej i na hlučnost.To mluví samo o sobě.
JJ, docela jsem byl udivenej, ze se to vztahuje i na tohle! To je parada! 8-) Bohuzel na prach se to nevztahuje, ale staci to vycistit a kdyz to bude delat randal porad, tak se to urcite da vyreklamovat jako odesly loziska :wink: (prodavac prece nepozna, jestli je to prachem, nebo loziskama, kdyz je to dobre vycisteny)Citace:
Původně odeslal Xfantasy