...no pastva pro oci, ale mel bys to zarovnat aspon na ty 2V nemyslis? ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Printable View
...no pastva pro oci, ale mel bys to zarovnat aspon na ty 2V nemyslis? ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
No nechci nikoho plasit, ale muj bejvalej duronek600 se po 3 mesicich kdyz jsem ho dusil na 1,9V, 1130MHz ( max 55C ) odporoucel. Nejdriv se zacaly objevovat chyby pri cteni z pameti, tak jsem ho nataktoval niz, ...., nakonec uz nejel stabilne ani na standartu a ani na 500MHz pri 1,85V. Jeste ho mam v supliku. :?
.::Richmond::.:
Rainbow tam ma 1.8V preto, ze menej dat nemoze (nejde mu inak doska).
Halen:
Ten clanok som cital pred tym, nez som sem postol...
Keby si ho cital poriadne aj ty, tak dojdes na to, ze sa sice hovori len o jadre P4 NW, ale predpoklada sa, ze nachylnost k dead v dosledku prehnaneho napatia maju aj ine procesory Intel obzvlast na .13 mikronovej technologii...
Co sa tyka toho, kolko ma moj Tulen a P4 stratoveho tepla ->
Moj Tulen ma 54.25W/cm2, ale plocha jeho cipu je 80mm2, takze hovorime tak isto o velmi malej ploche, ktora tiez dostatocne hreje. (pre porovnanie, stary Celer 566 @ 850 mal pri 1.75V iba 27.29 W/cm2 stratoveho tepla, co je tiez sakra rozdiel...
Co sa tyka ubratia voltaze na 1.65V - mam procesor na 1.65V zadratovany a nestaci mu to, aby bezal rock stable pri FSB 133.
.::Richmond::.: Ano, doska vie najmenej 1.8V. Inak ten procesor chodil na 1466 aj pri 1.45V.
2 PiT - ty nemáš strach, že se ti procesor prošvihne? Já bych měl. :oops: Ale co, kdyby se prošvihnul, tak to vidět není, takže raklamace by to řešila. ;D
Jasne, ze mam strach :)Citace:
Původně odeslal Halen
Ale zatial (klep klep) je to OK...
A reklamaciu by mi asi neuznali :)
(keby si videl zospodu moj proc - olamane piny a dratovany) ;D
Nahodou cyrix byl pro celociselne pocitani vyborny procik. V tomto oboru porazel i vyse taktovana pentia. Lepe vyreseny pipelining nez u Intelu. Ovsem FPU bylo hodne slabe.Citace:
Ten cyrix sel do kytek proteze si uvedomil svoji ubohost...
Na celociselne pocitanie ti staci pero a papier ;D 8)Citace:
Původně odeslal miho
Teraz Cyrixy vyraba VIA - VIA C3: FPU je stale rovnaky shit. Akurat je to uz trochu rychlejsie - pero a papier to prekona ale Celeron 266 nie ;D :lol: