on vtipny nechcel byt ma pravduCitace:
Původně odeslal qark22
Printable View
on vtipny nechcel byt ma pravduCitace:
Původně odeslal qark22
na ja sem ted taky reklamoval jednoho Herkula 9700 PRO tenkrat nejdrazi karta na trhu ... A taky to odnesly pameti. Cekal sem od Herkulese vic, ale jak tak koukam tak to s nim slavny aky moc nebude ...
Zacal se mi rozesirat obraz.Rekli mi,ze se pry prehrivaly ramky. Faktem ale je,ze na te same sestave jsem uz predtim reklamoval jednoho R9700 a to od Clubu-3D. Pro jistotu jsem teda koupil novy zdroj Fortron 350W a modlim se,aby uz vsechno slapalo tak jak ma.Byt 2x mesic na TNT2 je peklo :? Jinak dneska bych snad radeji sel do Sapphire.Citace:
Původně odeslal qark22
Ono jak kterej Hercules je spatnej.Mam dva jednoho pul roku druhyho 3 mesice a jedou super,a delam s nima psi kusy.Asi jste meli smulu,nebo do Cech posilaj v posledni dobe nejakou 2.jakost(asi pro Afriku).Citace:
Původně odeslal krles
no ja bych taky jeste vyzkousel jestli to neni zdrojem prece jen takova 300W by to uz nemusela zvladat
Takže Hercules je vyreklamovaný. ( Nebylo to tak jednoduché jak se to píše - asi proto, že 9500 Pro se už nedodávají ). Hned jsem otestoval. Výsledek: Hlavní problémy s pamětí zmizely, občasné obrazové artefakty při natahování systému zůstaly. Po přestěhování na jednokanálový mb s i845 je vše O.K. Prostě tyhle dvě desky ( ASUS P4P800 a Hercules 9500 Pro ) si nebyly souzeny. Na Asusu jsem ještě otestoval Gigabyta 9800 Pro. A to byla jiná káva (DOS 6.22, Win98SE, 2000 i XP). Všechno jelo jak z partesu. Maya si rozumí i s mým novým Abitem IC7, tak doufám, že jim to nějaký čas vydrží. 8-)