Este som zabudol bacha na PCBcko musi byt rovnake ako BBA alebo ako na Shappiroch!
Printable View
Este som zabudol bacha na PCBcko musi byt rovnake ako BBA alebo ako na Shappiroch!
uz ste to niekto skusali? nejako sa mi do toho nechce, chcem tu kartu najprv par dni otestovat ci nahodou nebude nejaka zhnita. ale som zvedavy kolko da to jadro po vmode.
Hoši, mám problém s OC R9600pro od Saphiru,koukám,že vy je vesele taktujete,ale mě to vůbec nejde - v rage tweaku se mi vůbec neobjevuje výchozí frekvence a o nějakejch šouplatech se mi jen může zdát.Vy jste je mohli taktovat hned,nebo máte nějakej NEW bios,poppřípadě kde se dá sehnat( jestli ho máte někdo na disku pls pošlete na standuvmeil@seznam.cz ) Všem dík za pomoc a rady
Vcera som to poriadne testol v 3DMarku 03. Pamete a GPU mam default a dostal som 3600 bodov nie je to malo ???Citace:
Původně odeslal NOD
nepotreboval som menit bios fungovalo to od zaciatku. pravdepodobne niektore karty maju bloknuty overclock. akej farby mas kartu ake su na nej pamate, napis presny typ.Citace:
Tempest Zaslal: 11. červenec 2003 19:48 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Hoši, mám problém s OC R9600pro od Saphiru,koukám,že vy je vesele taktujete,ale mě to vůbec nejde - v rage tweaku se mi vůbec neobjevuje výchozí frekvence a o nějakejch šouplatech se mi jen může zdát.Vy jste je mohli taktovat hned,nebo máte nějakej NEW bios,poppřípadě kde se dá sehnat( jestli ho máte někdo na disku pls pošlete na standuvmeil@seznam.cz ) Všem dík za pomoc a rady
podla mna to nie je malo. moja karta mi dala na defaulte nieco podobne+-
po overclocknuti mojho stroja 210*11,5 ram7-3-3-2.0 gr 520/350 mi to dalo tusim nejakych 4200-4300bodikov uz neviem presne nemam tu v praci vysledky.
neurobil este nikto vmod? to to musim spravit sam?
nestačilo by v BIOSu zvýšit voltáž AGP slotu?????
Má černou barvu a sou tam Samsungy asi 2,8.Citace:
Původně odeslal user
Voltaz AGP slotu nema nic spolocne s voltazou jadra resp. pamati - ak si to teda myslel takto...Citace:
Původně odeslal Fleak
mě sice karta jde taktovat ale nic moc max 490/680 a to je dost málo si myslím!!Máte nějaký super chlazeni nebo co???
ja som hned dal dole chladic a chip natrel titan pastou, je sice shitova ale inu nemam. a na pamate musis asi mat stastie ale 350 by mali dat napis presne znacku a typ pamati, ale presne...
a k cemu teda dopomaha zvyseni napeti na AGP?Citace:
Původně odeslal sisi
ak taktujes cez FSB a nemas lock ako nforce2 tak sa ti zvysuje freq. AGP a moze ti zacat haluzit grafika, vtedy moze pomoct zvysenie AGP voltage
hmm ale na moji STARE GEEFORCE 3 bez zvyseni napeti na AGP bych si o taktu 290\550 tak maximalne 250\500!Citace:
Původně odeslal user
??? odskouseno!
Takze na Vmode som dohodnuty s RAINBOWom tak akonahle to budem mat tak hned dam vediet ako to dopadlo a ci sa to za tie stresy oplati.