Na Solteku neni co k riskovani - jsou to stabilni O/C friendly desky.Citace:
Původně odeslal flash
Printable View
Na Solteku neni co k riskovani - jsou to stabilni O/C friendly desky.Citace:
Původně odeslal flash
Soltek su kvalitne dosky a navyse overclocking very friendly
POkud můžu mluvit za sebe, EPoX je velmi dobrá volba, zejména pak 8K5A2+ -> mám ji a můžu ji jen doporučit. Má ale takový množství nastavení, že se v tom i zběhlý OCer může ztratit a pak to vypadá jako na starém fóru VIA - samé problémy s Epoxy. :wink:
no jestli soltek pokracuje v klesajici tendenci tak nevim, nevim :( mam drv5 a ma par musek a myslim ze ne jenom ta moje. hlavni problemy ma soltek v mereni teploty a otacek a v tech podivnejch restartech ???
pokusim se ji vyreklamovat a vezmu novou kt400 vod epoxu a bude po ptakach ;D
Najnovsie Abity su teraz supra lacne a supra vykonne ;D To jest oplatia sa tiez :roll:
Ja by som tiez bral Abitku. Tu novu myslim ze KD7.
Ale na slovensku este nieje.
jo jo, Abit je perfektni board 8-)
ber Epoxa 8K5A2 jsem s ni fakt spokojenej, oproti Solteku(nic proti nemu) muzes zvysit napeti az na 2,2V a na Solteku je ''jen'' 1,85V
mam asi napsat ber epox ze :lol:
Jen jsem chtel jeste doplnit svuj predchozi post, mohlo by to pomoct pri rozhodovani: Po dalsi uspesne reklamaci podelane A7V333 od ASUSu mi v dodavatelske firme sdelili, ze tato deska se jiz nedovazi z duvodu EXTREMNE VELKE CHYBOVOSTI teto serie a mimochodem mi naznacili, ze neco podobneho se deje i u novych ASUSu, takze koupi nejake zakladni desky teto znacky bych ted HODNE zvazoval...
Jinak ten Abit je pry bezproblemovy, ptal jsem se na nej kvuli kamaradovi.
S tymi ASUS je to zaqujimave...vsade o tom citam...osobne co som mal ASUSA7V333 bola dost..zla. Na druhu stranu SPEC ju mal tiez doma a velmi dobre si ju vyladil a slapala bez problemov...ono je na danu dosku aj vela Biosov..verzii...fakt neviem. :(
No,Solteka teď mám,a co se týká DRV5 tak je to O/C sh*t!Možná FRV na KT 400 už bude lepší...Citace:
Původně odeslal dorf
Na Abitoch su stale problemy s kondenzatormi - neviem ci aj na doskach pre AMD ale na ST6 su...
2Rainbow: ano na starych doskach od ABITU su problemy stale...na novych by uz s kondikmi nemali byt...teda som aspon o tom necital ;)
¨Kua ak su na Abite dake problemi tak ziadne co by neboli aj na Asuse.Epoxe ci Solteku a takym istym cipsetom :wink:
Ale s tymi kondikmi to nebol bezny problem, to nemali ine dosky od inych vyrobcov - sem tam sice...ale tie co spomina Rainbow----boli fakt o nicom.
No já být tebou bych bral MSI KT3 či KT4 Ultra.
oprava: No já být sám sebou bych bral MSI KT3 či KT4 Ultra. (protoze ji mam) ;DCitace:
Původně odeslal DVSystem
ja mam vcelku pozitivni zkusenosti s Epoxem - pokud se 212MHz FSB a pameti na nejlepsi casovani da oznacit za pozitivni :wink:
:lol:Citace:
Původně odeslal Lukas
:roll: dalši co posuzuje desku, kterou viděl maximalně na obrazku...Citace:
Původně odeslal cLiVe
pak si tu nechte od někoho radit :?
Junak - mal som KT7 a pokial si ju nemal ty tak nevieš o čom je reč !Citace:
Původně odeslal Lukas
Same problemy
A za tu cenu čo by si kupil abit kupiš omnoho lepšie dosky ;)
Inak nemienim tu rozputavať nejaky flameware takže toť vše :wink:
Muhahahaha to rika ten pravej :lol:Citace:
Původně odeslal Lukas
Kterej jinou desku nez Abit snad ani nevidel 8)
TAK TAK :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Citace:
Původně odeslal cLiVe
Zachvilu bude to okno jak svina ;D
to si trochu v minulosti, vzbuď seCitace:
Původně odeslal cLiVe