Citace:
Původně odeslal Tormen
S tou disketou to není blbej nápad. Ale vůbec to nekomunikuje, ani když vyndám paměť tak to nezahlásí že tam chybí.
Mně spíš napadla jiná věc, možná je to hloupost, ale: co vzít tu samou desku funkční, pustit ji do Windows a za chodu vymněnit funkční Bios (myslím Integráč) za ten můj (jestli to nezboří Systém, kvůli nějaké ochraně), pak jen pustit update Biosu a čekat. Zkusil bych to, ale nevím kdo by byl tak ochotnej a za chodu mně nechal hrabat do jeho desky????? Jinak jim to snad pošlu zpátky, snad uznaj záruku?? :?
Chlapci ja pozeram ako cvok co vy tu stvarate skorej by si si mal pozriet sekciu s Nf chipom
Ak sa ti neda vyresetovat BIOS tak je to vadnym BIOSom treba vymenit celu dosku nepomoze vymenit len BIOS. Nf dosky maju nejake problemy s resetovanim ja som tiez menil jednemu manikovi Epoxa 8RDA3+ vadny BIOS na foru toho mas dost. (Trpia tym vsetky Nf bez vynimky ABIt ASUS ci Epox)
A ak ti nejde proc na viac ako 1800Mhz ??? Aku mas ty vlastne seriu toho procu nieje to este stare jadro ktore islo max tak do 1800Mhz ako pises ???
A stale nechapem 120Mhz FSB ??? mas Nf –>> zamkni AGP na 66Mhz a daj mu rovno 11*200Fsb 1.65V a ak je to seria B0 tak musi nabehnut
CAf