To SPYKER: tak jsem taktil a prozatím drží stabilně 175/400 @ 220/440. Chvíli jí nechám, ať si zvyká a pak jí zase pošťouchnu dál. Uvidíme, jak se předvede...
Printable View
To SPYKER: tak jsem taktil a prozatím drží stabilně 175/400 @ 220/440. Chvíli jí nechám, ať si zvyká a pak jí zase pošťouchnu dál. Uvidíme, jak se předvede...
Ja som sa dostal na 220/440, to core by slo viac na 100% ale pamate sa nepohnu ani o Mhz, na 442 to uz na GTA III dava artefakty, tak isto ako v 3DMark 2001. Zaujimave, ze sa to objavuje zatial iba tu (nehral som vsetko co existuje). Ale Inno je jednoznacne nizkonakladova firma a tak je to aj s OC = daleko sa nedostanete. Uz nikdi si inno nekupim (aj ked som mal Inno TNT2 M64 =>> 125/125 som dostal na 160/160 co je skoro o 30% viac, ale GF3 sa akosi nepodarila).
Promiň,ale musím ti oponovat.S nízkorozpočtovou firmou máš pravdu,ale měl jsem od nich obyč TNT2 a šla na 170 jádro a 195 paměti. :wink:Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Mě de na 230 jádro - šlo by víc, ale dal sem na něj tichej chladič, a 460 paměti (teda kromě NFS6, tam musim ubrat ).
Ten TVtool sice funguje 1-4 h, ale existuje proti tomu docela jednoduchej fígl ;D
Jinak kvalita TVvýstupu je dost shitózní.
Njn,INNO,je to dost o stesti,no,na druhou stranu si myslim,ze je to takova firma,kera je presne mezi treba takovy MSI a MANLI......
Mam toho Radeona sice len nieco cez 2 tyzdne, ale nemal som s nim nejake vaznejsie problemy, okrem Vietcongu, ale nebolo to nic extra, v pohode som ho dohral. Osobne si myslim, ze ati zase vyda nejake ovladace a bude to vsetko v pohode, v poslednom case nerobia az take zle ovladace...
to neni sance aby to negdo poznal .. je to tam prilepene takovym spusobem ze to tam bude drzet i potom ale moc to smerodatne nebude pokud zistis ze mas 4Ns ponevač se snema nemusis dostat tak vysoko jako s nekteryma 5ns...Citace:
Původně odeslal testus
Nechci nic říkat ale kámoš si koupil stejnou kartu(gf3ti200 inno3d) a core ma na 175mhz a pameit ma 400mhz.To je výkonejší snad to MX400 neměl jsi to vyměnovat.
Citace:
Původně odeslal K!ll3r
:lol: :D :D :D :lol: :lol: MX400 je oproti GF2MX400 uplny srot. Nevsimaj si len takt!!!! Keby si vedel nieco o gf3 serii tak si vsimnes ze vtedy nepokracovali len v hrozivom zvysovani rychlosti na gpu a ram :!:
Ved gf2mx ma len dx7.0 :!:
:lol: Myslim, ze to je akoby si vymenil trabanta za mercedes, takze rozhodne, to bola dobra vymena. Karty od Inno3D nejdu moc taktovat, co je celkom skoda.Citace:
Původně odeslal K!ll3r
a gf4mx takisto...Citace:
Původně odeslal Reno
2 K!ll3r: Inak mas celkom pekne nataktovany procik 2800+@4800 :o :-o ;D ???
to je zatial najvacsi OC aky som videl... :wink:
jenze on ma 128MB verzi s pomalejsima pametma.Citace:
Původně odeslal SPYKER