no zkusim to,ale lidi tady meli problem s flashovanim biosu zpet a radili mi,at sem rad,ze jsem si nechal 1.1 pac jim se nepodarilo ho flashnout z5...Citace:
Původně odeslal EmbreOnyx
Printable View
no zkusim to,ale lidi tady meli problem s flashovanim biosu zpet a radili mi,at sem rad,ze jsem si nechal 1.1 pac jim se nepodarilo ho flashnout z5...Citace:
Původně odeslal EmbreOnyx
Na 100%, vzdyt ani normalni verze nejsou nijak deleny. Navic RAID a SATA si zapinas jumperem. Nevim ze by o nich byla nejaka zminka v BIOSu.Citace:
Původně odeslal Nosmoke
Ja sam jsem flashoval nekolikrat na 1.2 a zpet na 1.1, na 1.4 O/C, 1.4L a zpet na 1.1 a zadnej problem a to jsem vetsinou ani nedodrzel nepsanou zasadu neflashovat pri O/C nastaveni...Citace:
Původně odeslal Dj Google
cago, jelikoz jsem ted podstoupi jednu reklamaci a nekolik flashovani biosu za chodu v jiny desce, neda mi to se s vama nepodelit o zkusenost. Zkousel jsem x flashovat bios 1.5OC (jednou z 1.4OC a jednou z 1.5L). V obou pripadech vse probehlo spravne, restart, bios v poradku, ale vytuhl pred bootovanim a neslo s tim nic udelat (krome preflashovani v jine desce za chodu). Nejprve jsem myslel ze jsem nekde udelal botu, ale na 2. desce to dopadlo uplne stejne :-o . Musel jsem proto naflashovat pres jinou desku verzi 1.6L a pak se vratit z5 na 1.4OC. Je zajimave ze u nove desky s biosem 1.5L neslo naflashovat 1.4OC - neustale hlasil ze to neni AWARD bios atd... :?
TAKZE DAVEJTE SI BACHA NA 1.5OC BIOS - URCITE NENI STANDARDNI A BEZPROBLEMOVY. DOPORUCUJI 1.4OC
hodne stesti pri overclockingu :idea:
mam s nim naprosto stejne zkusenosti,vubec nechtel bootovat,ale asi na podesate se to povedlo s 5x100fsb a rychle sem flashnul stary bios,kdyby se to nepovedlo tak sem musel taky flashovat v jine,fuj uz nikdy nebudu flashovat neotestovany bios :evil:Citace:
Původně odeslal jimmy
Na titulní straně je odkaz na OC BIOS 1.7 !!!!!!
Zkusil už někdo 1.7oc? Jaký je v porovnání s předchozíma?
Jdu do toho... :)
Tak jsem ho zkusil... a jeste nez to zacalo, tak mi to napsalo "It is not AWARD bios"... Tak nevim ???
Kde najdu změny?
Tobe se to povedlo flashnout???
Chci jen vedet co to opravuje jeste nez to tam dam :-)Citace:
Tak kdyz se ti to chlape povede, tak si boss. Me to neslo... Ja bych rekl, ze to je normalni 1.7 akorat klasicky s nasobicema, ne?? Kdyztak me opravte... :)
A jak se lisi 1.7 od 1.4 ?Citace:
1.6 tam ma myslim uz podporu USB2.0 disku (nebo nejakou vylepsenou funkci) a 1.7 ma podporu S3 stavu ve Win200/XP. Uz to flashni a nemel... Chci to vedet... :)))
1.5 uz nevim co pridavala (myslim ze zacla ukazovat dual)Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
1.6 Enable memory to run with 100MHz(DDR200) when updating BIOS to prevent update fail.
1.7 Supporting S3 function for Win2000 / WinXP.
ja mam 1.7 porad to je stejny jen budu muset dratovat protoze me nebavi kdyz vytahnu pc ze site resetovat bios pres jumper a jeste pak mackat insert protoze 220FBS nejak nechce nabihat
Tobe se to povedlo flashnout?? No to mě poser... Jakto??? Co to kurna mam za kram?? :)))))
ja mam 1.7L ten OC jsem nezkousel ale muzu ;DCitace:
Bez do nej... :)
Hmm, tak uz se mi to povedlo... A reknu vam prvni a posledni poznatek... UPLNE NA HO*VNO!!!
a co se ti na tom nelibi? podel se :wink:Citace:
mno kdyz sme u tech biosu,tak tady jich taky par je.
jeste takove posty a thread poputuje do sekce BIOSY.. !!!
rikate si o to ... :?
Cože? ??? On tam ještě není? :eek:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
tak vyplati se ho flashnout nebo ne ???Mam 1.4L-OC a bez sebemensich problemu...