to si budes moct pri nom fenovat vlasy ;D
.. ja by som ho dal na polovicne resp. 2/3 otacky, ucinok by mal velmi
slusny, a nehucal by tak...
Printable View
to si budes moct pri nom fenovat vlasy ;D
.. ja by som ho dal na polovicne resp. 2/3 otacky, ucinok by mal velmi
slusny, a nehucal by tak...
12*12 2000Rpm a hucat ??? to asi nieCitace:
Původně odeslal lol555
Ja chcem dat 2 jeden na chladic od procu ten co mam ma 7*7 5000rpm a to je dos pocut a dalsi na bok bedne teraz tam mam 8*8 2500Rpm a miesto neho supnem dalsu 12*12 2000rpm a bude ;D :D :wink:
maximalna efektivita chladenia vzduchom nie je nic moc,
ja mam naviac 5 fanov, teplota je nizka, ale je to velmi zavisle od vonkajsej teploty
nepomoze hnat tam vzduch..
Efektivita nieje az taka zla cez tieto 33' tepla som mal pri max zatazi na CPu 55'C normal okolo 47 a to pri 8*8(naboku bedne nad chlad) + 7*7(na chladici) oby 2 vetraky maju prietok okolo 28 az 32 cfm pricom 12.*12 ma az 80cfm co je skoro 3 nasobok a myslim ze to tomu dost pomoze typujem aspon 5 'CCitace:
Původně odeslal lol555
TAk som sa pytal na fore ludi co s tym maju uz skusenosti a odpisali mi ze najlebsie je sat vzduch cez radiator ...Citace:
Původně odeslal FERANY
a umiestnenie mam uz vyriesene :
BIG TOWER bedna :arrow: na vrchnej casti vyrezem otvor a tam dam najskorej FAN, na ktory pripevnim radiator ... zaberie to 2 pozicie 5.1/4 no je to na najlepsom moznom mieste :)
A co hlucnost Zycar ? Nato by som dost pozeral pri vodnom chladeni.Citace:
Původně odeslal ZycaR
tak ten za 300 dost tichy a este ked sa da na 1/2 alebo 3/4 otacky
(2000/2 = 1000; 2000*3/4 = 1500 :) ) tak to bude cool tiche ... tichsie ako 2 FANy 8x8 (1000 otacok) ... a aj menej starosti z regulaciou (staci mi jeden regulator ;D :lol:
Ja som prehliadol ze ty to ides davat na vodnika. Ja som myslel len na take vhananie vzduchu do case. A to v tej Libre mi predaju za 310Sk aj bez nejakeho potvrdenia o zivnosti ? Neviem ako to chodi vo velkoskladoch /cim nasobia cenu/. dik.Citace:
Původně odeslal ZycaR
k cene co je v cenniku si pripocitaj DPH + 10% (resp. 12%) a mas cenu, za ktoru to predavaju v malom...
v tej libre je to cena(VO) * 1.32 :wink:
Hmm ja mam kamarata zivnostnika, taze je to za VO cenu 310.- s DPH ...
ale nema sa dajak k tomu sa tam potrepat... a doniest... zasa ho tam budem musiet dotiahnut (treba mi z neho iba peciatku fy. ;) )
dph je 20% takze cena*20=koncova cena s VO (to plati pre bezneho zivnostnika)
btw titan?? :lol: to co je???Ja mam dve Delty WFB1212HE a tomu sa hovori prietok vzduchu...(tusim nieco nad 110cfm)
a pre bezneho smrtelnika je to este + 12% (cize spolu: +32% :wink: )Citace:
Původně odeslal Mikhaill
mno nakoniec som sa vy.ral na TITAN ...
CoKSo mi predal jeho deltu za 300,- cca 90cmf a z gulickovym loziskom...
Takze sraci ide sa na to .. uz pracujem na pratani kablov, uchiteni radiatora a ventilatora v bedni :) atd atd .. no proste same radostne veci ...
len aku nadrzku dam ??? zeby tu ciru z Granka ??? co maly brat prave dojedol :D
jooo za neaky ten den dva tu vyvesim niekde FOTO ako to vyzera :)