Jo ja :) jelikoz je skoro 2x drazsi tak vykon je vetsi cca o 15%(jak kde) tak nevim nevim.....
Printable View
Jo ja :) jelikoz je skoro 2x drazsi tak vykon je vetsi cca o 15%(jak kde) tak nevim nevim.....
no tak ja ti to poviem tiez. Son zvedavy, ze ktors nvidia karta mi bude realtime deinterlacovat hocijake video pomocou HW adaptive de-interlacung. Nemam zaujem o SW riesenia, lebo nikdy niesu dostatocne kvalitne. Asi tak, vedel by som aj ine priklady alr potme sa mi moc dobre nepise (tj. pisem naslepo, lebo nevidim na kavesbicu-
Nojo co jsem cekal od Atinaku ze? ;D Kdybych si mel vybrat mezi R9100 a GF4 tak bych ani na chvili nevahal a vzal GF4. Na hry je proste lepsi a to rozhodne o vice nez 10%
To ano, je lepsi...brachovi domu bych radeji taky vzal misto R9100 Gf4Ti (kvuli bezproblemovosti, vykon roli ani tak nehraje), ale dat 2200,- nebo 3800,- je trosku rozdil - ty penize muzu dat do vymeny CPU nebo pameti a nebo je jen prochlastat. Vsechno je otazkou priorit :wink:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
2Hombre:
Tak to je kravina,nejaky deleni Atinaci/Nvidiaci me nezajima netvrdim,ze Ati ma lepsi karty a nikdy sem to ani nikde nerek...
Jo jasne proc nekoupit Ti4200 stoji jenom cca o 1500-2000vic to je pohoda trochu prihodim a je to.... a hele 9500pro stoji jenom o cca 2000 vic tak proc trochu nepridat.... juuuu jeste dam jenom o 2000vic a mam 9700 atd...
No tak todle je prave ono clovek se musi rozhodnout o max hranici co da
kdyby to byl rozdil malej tak nic nerikam ale todle je skoro 2x....
Takze kazdej podle svoji kapsy asi tak...
Jinak je 4200 samozrejme lepsi, nejakej velkej rozdil v kvalite obrazu sem nezaznamenal (myslim tim u slusnej vyrobcu u obou) vykon neni lepsi o 10%, to sem taky nikdy nerk pokud dobre vidim psal sem 15% a je to 15-20 jak kde a podle nataktovani....
Výrobcovia si robia čo sa im zachce a tak to potom vypadá.
Keď prišli Voodoo3 STB, tak som nič iné nepočúval "drahé, co si sprostý toľko peňazí ...", lenže pravda bola taká že tie karty boli na super úrovni. Tam sa netalo že jedna malo také pamäte a druhá také.
Lenže rolu zhajú penäze a tak to potom dopadne. Načo si kúpiť drahého radeona od hercules alebo Gigabyte, keď si viem kúpiť radeona od Manli :idea: .
Respektive preco nekupit ManLi keď rovnakú kartu od iného výrobcu nikde nedostať. Asi tak. Stačí sa pozrieť do cenníka agemu a hneď až vlasy dupkom vstávajú-samé manličky.Citace:
Původně odeslal XanFX
Tos trosku prehnal :wink: A i tak kdyz GF4ti 128MB stoji cca 4000Kc a R9100 128MB nejakych 2500Kc tak si myslim,ze se tech 1500Kc proste a jednoduse vyplati prisetrit a nakonec se ti to i vyplati tim,ze karta stiha dele plnit svoji praci. Taky je ovsem fakt,ze pokud proste clovek NEMA tak nema a koupi si to levnejsi.Citace:
Původně odeslal Chihuri
2Hombre: Jj presne tak,ale podle me se nevyplati pridat 1500,-/ 2000,- (dle znacky) protoze na tom vykonove o tolik lepe neni a v cene je to znat docela vyrazne
A kdo chce usetrit koupi 9100, protoze je to proste nejvyhodnejsi koupe
:) skus to porovnat pri 6x AA a 16 X AF, potom sa kukni na kvalitu obrazu a rychlost her, myslim ze by si nezahrali ani na 600 x 600 :)Citace:
Původně odeslal Vlado 11
presne a otom to je :) ja jedu vse pri 4xAA a 16xAF jinak se na to neda koukat a proto sla i gf4ti4200(leadtek) z domu protoze to v narocnejsich hrach nezvladala a obraz stal za prdlajs ale je to asi tim ze hry moc casto nehraju a kdyz uz hraju tak to chci na max :-)Citace:
Původně odeslal Raydowe