das si nahore "profil" a pak to napises do podpisu... :-)Citace:
Původně odeslal J.C.Hawk
Printable View
das si nahore "profil" a pak to napises do podpisu... :-)Citace:
Původně odeslal J.C.Hawk
a co take ciastkove vysledky ? pada ti comp pri dalsich testoch ? :-)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Mrkni do podpisu, neee? :arrow: :idea:Citace:
Původně odeslal TimeLord
Ne, nepada. Bylo to pri 264FSB (*13multi=3432MHz) a napeti 1.6V. Jenom PRIME uz neni stabilni. Posledni primestable je 249FSB pri 1.5625V
vsak o to ide ze som pozeral tvoj podpis a mas tam len minimum testov, dokonca ani CPU test :-)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Noo joo, kdo na to ma porad cekat. Dulezity tam jsou a basta :wink:Citace:
Původně odeslal TimeLord
Co te zajima? ??? Specialne pro tebe klidne nejakej test udelam (navic) :-)
predsa vsetky, nechaj to raz zbehnut na tych frekvenciach co mas v podpiseCitace:
Původně odeslal WeSTLeR
ted v sobotu bude LP, mam domluveny, ze mi kamos pujci R9800PRO (jde na 420/350). Pak sem hodim vysledky :-)Citace:
Původně odeslal TimeLord
hoj tak som sa po rokoch mackania apple na to dal tiez .. a uz sa mi to doma pomaly hromadi ... aku sa musim odhodlat k tomu aby som to nak zlepil ... ufff ... k jadru mi chybaju uz len nake dve 512MB (asi najlepsie corsairy) + tie ingrediencie ako kejbordmauz(table:)monitor:( rozmyslam o tom 19´imagequeste/silverblack od hyundai no nechyta sa mi na grafiku:( .. ... mam tam asus p4p800deluks:) s iP4_2,4_800:) 80GBfastatamaxtor:) nvidiaquadro4 380xgl:) yamahu crw f1:)) aku este zhanam naky schopny case s dostacujucim zdrojom a pridavnymi vetrakmi + tie vetraky (mozte mi niekdo nieco doporucit plizz:) ... tiez som sa nevedel rozhodnut o ram .. ked som vsak na http://www.geizhals.at/ uvidel corsairy za polku toho co sa predavaju v cz alebo (ak vobec) v sk, tak hmmm :eek: :-o :lol: 8-)