-
Grafika
Steelmane, co máš za grafiku?
Já mám RIVU TNT2Pro od INNO 3D a při rozlišení 1280*1024 a 85Hz natož 100Hz je obraz malinko mázlý po stranách a změnou ostrosti to nejde doladit, protože potom zase rozšteluji prostředek.
Tak nevím jestli je to monitorem či grafikou.
-
Jirka: abit gf4 ti 4200. Je to uz v pohode ide to aj na 100vke ale siel som do nizsie modu lebo uz som na to poriadne nevidel :)
-
Frekvence
To jsme na tom stejně.Mě sice také grafika podporuje 100Hz při daném rozlišení, ale raději volím 85Hz, protože to tolik nerve oči. Škoda, že při 60Hz je obraz perfektní, takto kdyby si udržel ostrost i na jiných frekvencích.
-
Ja som skor myslel ze som siel do nizsieho modu s rozlisenim, tu 100vku som tam nechal ;D
-
Prasor
Heeeej, tak to je husty Prasore :)) Hodne nahlas jsem se smal... no, je videt, ze se nenechas ochcavat a za sve penize chces kwalitu... tak to ma bejt... jenom jeden dotaz: vyzkousel jsi vice grafik? Ja zkousel u sebe asi 10 ks a nejlepsi obraz mela jednoznacne Sapphire Radeon 9000PRO a to pri vsech frekvencich, uplne byl vyresen problem z rozostrenim obrazu a tak...
-
No tak grafiky som ja osobne ine neskusal. To vies na kompa si davam prachy iba ja rodicia mi uz davno neprispevaju cize $ ne..rem :roll: