ReGet som neskusal ale pouzivam FlashGet a som velmi spokojny.. a hlavne ten plugin co kontroluje postu a ked mu odniekal posles mail tak to zacne tahat 8-)
Printable View
ReGet som neskusal ale pouzivam FlashGet a som velmi spokojny.. a hlavne ten plugin co kontroluje postu a ked mu odniekal posles mail tak to zacne tahat 8-)
To zni dobre, vyzkousim. ;DCitace:
Původně odeslal aragorn
Jde GetRight/Flashget zakomponovat do Mozilly, nebo jede jen pod IE? :-)
GetRight si uz nepamatam ale Flashget urcite
jde ten flashget do Opery???Fur mi to nejde.........Citace:
Původně odeslal aragorn
jo, tenhle je dobrej... je to plugin do IE, takze jednoduchej, rychlej a umi to co potrebuju - a nemusi se nic dalsiho spoustet...Citace:
Původně odeslal Eaglesssss
Jak se to presne dela?Citace:
Původně odeslal Dawe
2Spec: to vypada na dost zajimavej program :o :arrow: Nutno zkusit!
Musis stiahnut plugin: http://www.amazesoft.com/download.htmCitace:
Původně odeslal sofokless
jasně já ti děkuji ale dle http://www.amazesoft.com/browser.htm jset to již dělal a funguje to jen na některé přípony souborů např. zipCitace:
Původně odeslal SAPiD
na další např. exe to nefunguje a nastavit to nejde neboť ten plugin je přístupný jen u těch některých přípon... :? nechápu to :-(
Já používám MetaProducts Download Express,jednoduchej.rychlej spolehlivej,free.Při přerušení umí navázat.
Je to super program jen nevim,Citace:
Původně odeslal Spec
1) jak nastavit aby to stahovalo na vic jak 3 sekce. Vdude kde se dalo jsem nastavil 10 apod, ale porad mi to vic neudela.
2) ja nastavit aby se Reget po stahovani vypnul.
taxem ho zkusil a muzu jenom doporucitCitace:
Původně odeslal Dominator
tak uz mi v ReGetu skoro vse funguje, jeste jednou diky Specovi, ze nam o tak skvelem programu rekl :!:
Jen mi nefunguje to automaticke vypnuti programu po dokonceni stahovani.
Ja pouzivam Net Transport 2 a mohu jen doporucit. Zadny spyware, je to free.....Citace:
Původně odeslal Dominator
děkuji za tip na ReGet, je to perfektní program!! ale používám maxthon a nemůžu integrovat ReGet do něj! :-(
Mass Downloader(Metaproducts)
http://www.metaproducts.com
Nebylo by špatný udělat nějakej test Downloadovacich softu
Osobně používám IDA
Díky za tip na ReGet, vypadá fakt slušně!
akorát se mi nedaří ho nastavit jako stahovaš ve Firefoxu.. normálně má zaškrtnuto aby si nastavil jako výchozí v Mozzila/Netscape ale nic - pořád se mi spouští stahovač mozzily... Na mozilu jsem přešel nedávno, tak se nezlobte jestli neco zasadniho prehlizim :oops:
nechci prudit, ale vazne vam to jede s firefoxem?Citace:
Původně odeslal Commander
pouzivam Flashget 1.4 a jsem maximalne spokojenej.Ma vsechno co potrebuju.Ale kdyz vidim jak chvalite ReGet tak ho asi vyzkousim.
flashget rulezz 8-)
No tohle jsem presnerikal a ted si ReGET nemohu vynachvalit.Citace:
Původně odeslal Fleak
tak tohle nejak nemuzu zprovoznit!!Jak to mam udelat???Kdyz nejakej odkaz umistim do schranky tak se nic nestane!!Citace:
Původně odeslal Spec
No presne tohle mi taky nefunguje a uz vubec mi nefunguje automaticke vypinani. (zapinam to tak ze dam prave tlacitko, stahnout pomoci Reget)Citace:
Původně odeslal Fleak
no cim dyl ten soft pouzivam tim vic se mi chce vratit zpatky na Flashget.
Dost mi vadi ,ze to omezovani rychlosti je nejaky divny !I kdyz to omezim tak tarychlost skace jak se ji zachce takze pri stahovani stejne nemuzu treba prohlizet web.A druha vec ktera mi docela vadi je ze kdyz dam neco do schranky tak mi reget automaticky vyhodi okno abych to stahnul ,to by bylo v poradku ale kdyz ho vypnu a zapnu tak pri startu to tam zas vyhodi to okno na stazeni souboru kterej mam uz davno stahlej.
tohle vsechno se da nastavit v nasteveni. I vypnout schranku...