spatne sis to prelouskal, asynchroni mezi BX a i815, BX jede 150 2-2-2 a i 815 170 2-2-2
Elsa Gladiac Ultra (GF2-U) @ 280/500MHz se mi nezda jako spatna karta
Printable View
spatne sis to prelouskal, asynchroni mezi BX a i815, BX jede 150 2-2-2 a i 815 170 2-2-2
Elsa Gladiac Ultra (GF2-U) @ 280/500MHz se mi nezda jako spatna karta
No a prave na 815 mozes dat max priepustnost AGP len 64MB a na BX ide v pohode aj 256MB
nedela to bordel pri spravnem nastaveni a odladeni BIOSu CUSL2-C vod asuse mi to jelo 160/160 prez rok a bez problemu jen to chce kvalitni pameti a pohrat si z casovanim.Citace:
Původně odeslal PiT
no dit sem to tu pred chvili rikal tak mi tu neradte kolik chodi BX FSB kdyz neco reknu tak to mam vyzkouseny a podlozeny dlouhodobou zkusenosti inac bych netvrdil ze na BX proste vic jak 145FSB nepude.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Aj keby isiel len 145 tak je stale lepsi ako p4
no a to je prave to GF2 nebyla tehda spatna karta ale dneska je to pomala karta na kerej takovej UT2003 je naprosto nehratelnej zatimco na GF3Ti200 a vejs naprosto plynule, a to 1024 v plnejch detailech DEMO, v plnej verzi to chce GF4 Ti4200 a vejs treba radeon 9700 ten to zvlada v celkem pohode.Citace:
Původně odeslal Bruggi
a to mluvim o tom ze by byly ta karty osazeny na 815EP na BX asi R300 nepojede :wink:
Poznam ludi, ktori uz niekolko rokov ficia s BXkom na 150-160MHz bez problemov (pravda, povacsinou s taktami procesorov okolo 800-900MHz :)).Citace:
Původně odeslal SPIDER
Ako si napisal, vsetko je len otazka chladenia a kvalitnej pamate. V pripade BX potrebujes este aj kvalitnu grafiku.
Tiez nie je problem na povedzme 150MHz FSB.
Si pozri este raz ten Bruggiho odkaz ;)
A pokial ide o to tvoje AGP 4x, tak pozri sem:
http://www.pc-extreme.com/artikel/tuning/agp/ ;)
Myslim, ze Aquanox, Comanche4, SeriousSam2 a JediOutcast nie su zrovna stare hry :) (ale je pravda, ze full DX8 vyuziva len Aquanox a je tam vidno rozdiely, aj tak su to ale jednotky percent)
Viem ze si ten najmudrejsi clovek na svete ktory uz vie vsetko. Ale kludne sa stavim ze na mojom Asuse tych 150MHz funguje.Citace:
Původně odeslal SPIDER
Na to si prisiel ako ???Citace:
Původně odeslal SPIDER
Hod link, kde si to cital...
(Nemam rad tlachanie do vetra)
hmm ta to asi ne jestli mas na mysli AGP aperture size tak to je velikost RAM kerou muze maximalne adresovat karta kdyz ji nestaci jeji vlastni pamet a neprej si videt co to dela kdyz si po AGP zacne svapovat grafika ro RAMky to se to zacne sackovat jak hovado cili myslim si ze tech 64MB bohate staci pac se stejne vetsinou neviuzije ani mega no mozna ale az ve vyssich rozlisenich nad 1280 a u narocnejch herCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Rainbow:
Az zozeniem kondaky, tak mozme vyskusat tvoj proc v mojej doske - moje pamate idu na CL3 cez 150 :) A tvoja M-TEC 6ns pojde mozno aj viac :D
Radeon zvlada tiez 100MHz AGP. ;)
S AGP Aperture Size naproty suhlas, ale trocha si odporujes, ked v predoslom threade tvrdis, ze UT2003 pojde na AGP2x o hodne pomalsie ako na AGP4x, nemyslis ???Citace:
Původně odeslal SPIDER
Myslim, ze tomu 64MB AGP AS urcite nestaci :o ;D :(
nejsem nejmoudrejsi jen mam obcas pravdu a nerad kombinuju podvozek ze skody 120 z karoseri a motorem z oktavie to je takovy dost spatny vite a dost casto i problematicky spojit.Citace:
Původně odeslal Rainbow
No napr v starom 3dmarku ti neprejdu velke textury,na bx prejdu ale len vdaka 256MB....
SPIDER: No to je prave to kde sa naplno vyuziva AGP - pri AGP texturingu (pouzivanie textur zo systemovej pamate). Inak je AGP len zrychlene PCI. Ked mas dost pamate na grafike tak sa AGP texturing vobec nepouziva. A ked sa pouziva, tak vykon ide smerom k nule bez ohladu ci mas AGP 2x, AGP 4x alebo AGP 8x.
PiT: Uvidime ;)
napr p4 a i845
Citace:
Původně odeslal PiT
Naco ti bude ferrari, ked na tom nemas kde jazdit, ked nie su cesty ???Citace:
Původně odeslal SPIDER
A s tou skodovkou a octaviou si celkom trafil - BX cipset bol urceny pre mensie servery, zatial co i815 pre kancelarske pocitace a na domov ;D
to je blbost AGP4 ma urcitou frekvenci a diky tej prenese vice dat za ciklus a tim rychlejiCitace:
Původně odeslal PiT
svapovani prez AGP do RAM je limitni pripad ktery by nemel vubec nasta a kdyz nastane tak pri rezimu AGP4x bude vetsi prostor pro toto svapovani pac dou data z procu do VGA a z VGA jeste nektere textury zpet do RAM. a nerikal sem o hodne ale myslim ze u nejnovejsich her je pri vyssich rozlisenich a rachlejch kartach typu GF4 R9700 AGP4x jiz nutnost.
to je fakt ale proto mam ted 845 aby prosly 8)Citace:
Původně odeslal Mikhaill
No a take BX s tulenom na 150 ti trhne tvoje p4 s i845...
Ked mi zasponzorujes, tak vyskusam :)Citace:
Původně odeslal SPIDER
Nevidim dovod, preco by mi nesiel...
Podla specifikacii:
http://mirror.ati.com/products/pc/ra...pro/specs.html
Mi pojde urcite ;)
a v ktere hre a nebo aplikaci ? mymochodem ma tam DDR, P4 NW 1,8/2,6GHz s 512kB cache takze asi nenatrhne ze.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Mimochodem Spidere, ohanis se ze neumis slovensky tak ze maji lidi psat cesky, ale pritom ty sam cesky nepises. Tech chyb co nasekas - to se neda za cestinu vubec povazovat.Citace:
Původně odeslal SPIDER
"mYmochodem" je fakt haluz a to neni zdaleka fsechno ;D
Moc pretaktovany...Citace:
Původně odeslal DeeKay