co jsem koukal na specifikaci 9600PRO, tak mi pripada jako brutalne nataktovana 9500nonPRO, je to tak?
Printable View
co jsem koukal na specifikaci 9600PRO, tak mi pripada jako brutalne nataktovana 9500nonPRO, je to tak?
skoro presne.. len tam zabudli nieco dat aby to malo aj vykon ako brutalne nataktovana R9500 :-)Citace:
Původně odeslal Rabban
Co ještě řešit ...?? Co takhle obsah tvé drahé hlavinky ...?? ;DCitace:
Původně odeslal minio
Už jsem viděl koně lítat i letadlo couvat, ale Radlo 9700Pro na Duronu 800 s SDRAM podporou to vidím prvně v životě ..... to je jako bys chtěl na Trabanta motor z Porsche ..... a rovnou si ho i objednal. Kdybys ty prachy vrazil do CPU, desky,a levnějšího Rádla, zjistil bys, že budeš mít podstatně více FPS než takhle .... Zvláště Rádla potřebují řádnou podporu CPU !!!
Jo taky jsem zvědav co na to řekne Tvůj 200W zdroj ... :o
No o tom ze budu menit procesor jsem psal uz na zacatku. A vymenu zdroje povazuju za samozrejmou. Zbytek se budu resit jindy.Citace:
Původně odeslal Aliencz
Update 0:29 : No nicmene jsi mi pripomel ze mam za cil postavit si tichej a stabilni pocitac se slusnym vykonem a ne rvouci bestii. Takze jdu do 9500Pro od Sapphire + Zalman ZM80-HP ;D
Pokud je to takhle tak nelze než souhlasit ...... info o upgradu mi nějak uniklo, asi to máš někde šikovně schované ......
A nezabudni na nové RAM-ky, lebo hrať s SDRAMkamy je fakt o ničom (poznám to :-( ). Odporúčam aspoň DDRAM 333 512 MB a nejakého Athlona. Potom s novou grafanou Ti to pôjde super a nie ako mne tááákkk trhavo :|
P.S.: Bacha na zdroj, budú nároky...