Stačí ti 8500,-Citace:
Původně odeslal T@UI.KK
Printable View
Stačí ti 8500,-Citace:
Původně odeslal T@UI.KK
Sorry za to *** značení, byl jsem trochu na... . Ale i tak si na ten AOC nestěžuju. Teď mam novou grafárnu (ATI Radeon 9100 64MB VIVO od ATI) a v pohodě... Stačí mi
mam AOC 7Glr, mel jsem cest pracovat na 9Glr (nejhorsi monitor jaky jsem kdy videl) a na 9Klr (taky zadny zazrak, ale mnohem lepsi jak Glr)...AOC bych si uz nikdy nekoupil, bohuzel v te dobe jsem o teto znacce moc nevedel (mlady a nezkuseny) a nevim zda to bylo stestim, ale ten muj je docela jeste v pohode...Citace:
Původně odeslal T@UI.KK
iiYama 19" stoji (typ 454) cca 12500,- v "nouzi" bych bral i LG 900P (10k). Nevim zda to je vekem, "zkusenostmi" ci jen laskou k ocim, ale levny monitor bych si uz nikdy nekoupil (i kdyz to moje AOC stalo v te dobe 9k)
hm ten LG je quite good, v skole ich par mame .. niektory ale tvrdia ze sa casom odse.re .. tak sa uvidi ;), ja mam teraz fujitsu (to iste ako Dell) ergopro x174 trinitron .. 17tka ... 1280*1024/85Hz .. myslim ze obraz je good a cena? 2000bez dph !!! ;)Citace:
Původně odeslal Petrt
MadCap
No ja nevim, ale starsi monitor bych asi uz nekupoval, videl jsem par "starych" monitoru a proste ten vek na kvalite obrazu poznat jde. Jen ale poznamenam, ze zadny to nebyl high-end monitor u kterych bude mozna zivotnost prece jen jina :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
petrt: Taky jsem si před lety říkal, že když investuju do novýho kompa, že na monitoru šetřit nebudu. Jak sjsi řekl, byl jsem mladý a nezkušený a koupil jsem AOC 7Klr za 9k... no nicméně sloužilo, byl jsem dá se říct spokojen, ale teď jsem ho prodal a pořídil si Eizo F520 - tedy ve své době velmi kvalitní, dá se říct high end 17"ka. No a najednou vidím co mi to grafika zobrazuje ;D fakt, porovnávat se to opravdu nedá.
Ano ja ti verim. Jak jsem psal, kupoval jsem 7Glr za cca 9000,- taky a byla to pekna palka :? Ten muj predchozi prispevek nebyl pro porovnani stareho kvalitniho monitoru vs AOC :wink: Spis asi tak, ze nez bych dal par (4-5 ??) tisic za starsi monitor (treba i to Eizo) s 6ti mesicni zarukou, tak asi radeji 10k za 3roky zaruky - bal bych se, ze se na tom monitoru neco rozesere a nepujde to bud spravit a nebo tu bude palka jako krava...Citace:
Původně odeslal Marty
Ale je to jen muj nazor, kazdy se na to bude divat podle svych zkusenosti...
ja mam Iiyamu, mislim ze to je starsi model, ale obraz paradny..
timto jsi nam nesdelil total nic, nevim zda je ten monitor novy ci stary, nevime typ abysme si nasli jak je starej podle vyrobce a jeste nam tluces do hlavy, ze slovo "myslet" se pise s "i" :mweheh:Citace:
Původně odeslal lol555
Ospravedlnujem sa:Citace:
Původně odeslal Petrt
IIYAMA 19" VM 1451, kupeny 18.6. 2003 za 8390 SK,
-predpokladam ze ide o vybehovy typ, ale kedze robim iba vo Worde
a na Nete, tak za tu cenu som snim velmi spokojny...
Moze byt?
PS
odkial vies ako sa po slovensky pise slovo Misliet? :-)
no to mas novy monitor, mozna lonsky model. My jsme s Martym mluvili spis o starych monitorech (par let starych, pouzivanych-ne o typech ktere lezely nekde ve skladu).Citace:
Původně odeslal lol555
Nejak si nejsem vedom, ze by se slovensky psalo slovo "myslet" "mislieť" :mweheh: A nebo se pletu ?? :-)
-bol to iba pokus o ftip, ale asi nevysiel.... ;DCitace:
Původně odeslal Petrt