offtopic...kde mas nohy ked sedis za PC??? :wink:
Printable View
offtopic...kde mas nohy ked sedis za PC??? :wink:
Opticky kabel nemam...Citace:
Původně odeslal Walker77
Kupil som "2xCINCH<>2XCINCH (40 Sk)" takze to mam napojene SPDIF out<>[MINIJACK<>COAX(pozostatok od starych dtt2500 reprakov)]<>[CINCH<>CINCH(kupene)]<>COAX in a ide to...
Nohy mam normalne dole spustene skrcene, niekedy sa vytocim napravo a vylozim si ich na stol. :-)Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Ja mam nastavenou uroven na 3 posuny z leva.Zkus ho soupnout na volne prostranstvi,ne pod stul ani do rohu,tak to mam ja a hraje jedna basen.Sousedka si koupila nejaky shit od Philipse LX7000SACitace:
Původně odeslal Elvisb
(5.1),tvrdila ze v akci za nej dala 16k.Tak jsem si ho sel poslechnout.Chvilku jsem poslouchal,pak jsem se omluvil a sel se vysmat k sobe domu.Hruza......
No tak som sa docital vsetko mozne o BASS TRAPS a idem si teraz zhotovit nieco take http://ic.net/~jtgale/diy2.htm Uvidim ci mi to pomoze...
To su take spickove super dobre repraky ze si knim musis este nieco dorabat??? :lol:
To mne sa so Sonus Faber nemoze stat... (a to nemaju thx :lol: )
No, tu ide skor o moju miestnost ako o moje repraky... Mam malu miestnost, hole steny atd.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
no miestnost je miestnost,ale tolko ospevovane repraky za taku cenu a este ktomu aj s ospevovnaou znamkou THX musia predsa hrat vsade najlepsie!!! :wink:
No tak ich skus nainstalovat do kovovej rury ako ti to bude super hrat, a zavolaj Lucasa nech si to pride vypocut ;DCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Od vcera patrim k majitelom tychto skvelych reprakov. Lenze dnes uz idu na reklamaciu. Prvu vec co som na nich pustil bolo Twin Peaks Theme zo soundtracku, a pri basoch uplne nechutne rezonuje nieco v tom zadnom kryte. Je to strasne pocut, nechapem, jak mohli nieco take spravit. Sok zvedavy, ako dlho to budem reklamovat. Btw, neviete, kde zozeniem opticky kabel k tymto reprakom?
Tiez si nedostal kable k tomu? Odkial si kupoval? Opticky kabel by mali mat kdekolvek v predajniach audio/video a tak. Bol som sa pytat v sony na neho, stal tam 360 Sk. Rezonacia nebude len nedotiahnutou srubkou alebo niecim?Citace:
Původně odeslal Walker77
Kabel som dostal len ten 3xjack<->3xjack. Mam to z BGS. Je mi v podstate jedno cim je ta rezonancia sposobena, nechce sa mi to rozoberat, este nieco dodrbem, a mam po zaruke. Akurat, ze to odhadujem na mesiac, kym to vybavia. Ale je zaujimave, ze sa mi to prejavuje iba na tej jednej skladbe, vsetko ostatne bezi O.K. Dufam, ze to nie je nejaka systemova chyba. Nemas chut to vyskusat aj na tvojich? Aby si nebol neprijemne prekvapeny. Bass full, pridat hlasitost; a drnci to.Citace:
Původně odeslal Elvisb
Ajajajaj :wink: dalsia kvalitka :lol: sorry chlapy ale cim dalej, tym som tvrdsie presvedceny ze su to riadne shitaky...
Uz prvykrat sa mi nezdali a teraz sa to potvrdzuje... :lol:
Mne to tiez trochu rezonovalo ale dotiahol som srubky co boli zvonku a potom to islo ok.Citace:
Původně odeslal Walker77
Ked dam bass full tak mi rezonuje cela izba :) Zacina to rezonovat oknom...
Ja by som to tak nebral. Mam v robote Cambridge Megaworks 250D. Je to 300 W (150 + 2x75) sustava, a mame na tom taky divny problem, ze na jednom z dvoch analogovych vstupov je dost zkresleny hudobny prejav, ale zavisi to od toho, co k reprakom pripojim. Bol som to reklamovat v Sofose, tak na mna cumeli jak na k....a, co vlastne reklamujem. Im to tam hralo dobre na obidvoch vstupoch.
Ja som si to tiez predstavoval nejako tak, ze postupne zacne rezonovat vsetko okolo. Ale bohuzial, momentalne to zacina rezonovat subwooferom ;-)Citace:
Původně odeslal Elvisb
Takze mi tie Logitechy vymenili. Uvidime, co budu robit tie nove.
Takze aj tie vymenene repraky nezvladaju Twinpeaks theme. Rezonuje subwoofer. Mozete to niekto vyskusat, ci to robi na vsetkych alebo iba mam smolu ?
neviem ako ti to rezonuje,ale moze to byt aj skreslenim zo zvukovky...napr. ak mas SB Live atd. a v soft eqvalizery mas fest bassy a na reprakoch nastavis tiez naplno bassy tak sa necuduj ze to nestiha...
A podla mna vsetkeho vela skodi (basy) a urcite sa dobry zvuk nerozoznava od hlbky a duneni basov...
Skusam to s CD-playerom cez line-out, basy v strede rozsahu (default), hlasitost v strede rozsahu.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Teda panove,co vam tam do toho Cobolska posilaj????Meli jste vubec zataveny ten kartonovy obal v igelitu????Mne to prijde jako kdyby si nejakej distributor z vas udelal testery uz reklamovanych beden.Navic zjevne nemate verzi urcenou pro kontinentalni Evropu......
Posli mi tu skladbu na email (paukob@tsmp.sk), skusim doma co ti to tam vlastne rezonuje...Citace:
Původně odeslal Walker77
Obe krabice boli zatavene v tom plastovom obale. Inak este k tomu optickemu kablu, ja nemam na krabici napisane, ze by to malo obsahovat opticky alebo koaxialny kabel. Priamo v navode sa pise, ze si ho musim kupit. Dnes idem reklamovat tie dalsie bedne, som zvedavy ako dopadnem.
Teraz neviem ci to ma byt napisane na krabici alebo nie ale na strankach logitechu je vyslovene napisane ze to kable ma obsahovat.Citace:
Původně odeslal Walker77
Takze som bol v BGS, dali mi zase novu krabicu (zalepeny kartonovy obal, v ktorom bola zalepena krabica v plastovom obale). Hned som to tam vyskusal a TIEZ REZONUJE ZADNY KRYT SUBWOOFER-a !!!. Cize tri kusy s rovnakou chybou. Takze mi dali naspat prasule. Inak vraj ich predali 8, toto bola prva reklamacia. Geniusov 5.1HT predali cca 1000-1200.
Teraz by som vyhral majstrovstva sveta v patboji s Logitech Z-680:
1. Beh na 20 metrov s Z-680 v rukach(25 kg).
2. Rozbalit krabicu.
3. Pripojit subwoofer
4. Zbalit krabicu.
5. Beh na 15 metrov s Z-680 v rukach(25 kg).
;-)))
Inak hrali uplne genialne, az na tu vibraciu; okrem twin peaks soundtrack som to inde nepozoroval; ale nebadal som nejako extra.
Moji susedia to urcite ocenia, ze som sa ich zbavil; ale jeden nikdy nevie ;-).
Musim tiez ocenit RMA proces vo firme BGS.
Som zvedavy co zisti Elvisb, ci to bude rezonovat aj jemu.