pochybujem ze by thermaltake opakoval po chieftecu, skor naopak.. a tie plechy su hlinikoveCitace:
Původně odeslal usuall
Printable View
pochybujem ze by thermaltake opakoval po chieftecu, skor naopak.. a tie plechy su hlinikoveCitace:
Původně odeslal usuall
CASETEK RULEZZ
a ja jeste neco lepsiho stala me 81 eur, je to uplne stejny jako ten XASER
http://www.sweb.cz/ak.oc/case.jpg
Maji jeste Al ktera je o 50 eur drazssi
Vice tady http://www.hardwareecke.de/artikel/a...hp?article=104
Vsak stale rozmyslam.. casetek je sice lacnejsi ale je len podobny, ma len 4x fan aj tie musis dokupovat a nema display na teplotu ani regulaciu otacok..Citace:
Původně odeslal nex
Porovnaj si detailne tu plecharinu a uvidis...inak to ze by skor Chieftec opakoval...neviem, skor by to bola dohoda a neviem preco by mal byt zrovna skor Chiefaby opakoval??Citace:
Původně odeslal TimeLord
Co vsetko si dostal v krabici ?Citace:
Původně odeslal honzAK
no mozno to vymyslel nejaky tajwansky umelec doma v garazi a prebrali to potom obidve firmy od neho hehe :-)Citace:
Původně odeslal usuall
No mozno..ale je to neskutocne podobne/rovnake ;DCitace:
Původně odeslal TimeLord
2HonzAK: Ten Tvoj case vyzera dobre celkom dobre, zujaimavy, som nepoznal tuto znacku doteraz.
ROFLMAO :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal TimeLord
samozrejme ze thermaltake opakuje po chieftecu.... stejne jako Antec a ostatni, ono ne nadarmo ve VSECH tehle kejsech mas vylisovano na plastovych kolejnickach CHIEFTEC ;D
Poviem ti ked kupim ten thermaltake :-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
povidat nic nemusis, videl jsem na vlastni oci - sice Xaser I kterej byl postavenej na tom starsim chieftecu, ale tady to bude stejne :)
Nastval si ma, objednal som si ho :-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
no vidis, diky me budes mit Xaser :lol:
no zobral by som aj chiefteca s takym vnutrom ale nejako neni hlinikovy k dostaniu a cernocha na nosenie nemam :-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
no není, to ti stačí úplně v pohoděCitace:
Původně odeslal TimeLord
Obdrzel sem 19kg krabici s casem, dale tam jsou 4ks filtru na vetraky (2 do boku do toho plastu a dva na predni panel na disky ), zadni kryt desky, sroubky k MB a bednu, bedna samotna ma asi 16kg bocnici neprostrelis malorzkou protoze je to takovej kus plechu ;D A vetraku se tam vejde 7ks ( 2* zadni cast, 2* predni cast, 2* bok a 1* strop.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Ta vybava a prametre case-u su uplne super, ale pre mna je velmi nevkusny :-( Mam rad jednoduchost a minimalizmus, ale proste designovo sa mi vobec nepaci. Holt, ale prevedenie na top urovni. :-)Citace:
Původně odeslal honzAK
škoda že už mám chiefteca, ale lepší než eurocase..... akorát to nemá ten horní větrák, boční nepoužívám
Skvele. ked sa na slovensku zacne bezne strielat tak si to urcite kupim a budem to mat ako stit :-) kazdopadne som pochopil ze je to bez tych ventilatorov a bez moznosti ich regulacie a takisto bez teplomeru.. ma to aspon audio, FW a USB vystupy na streche ?Citace:
Původně odeslal honzAK
jj ma to rw i usb vystupyCitace:
Původně odeslal TimeLord
jo ma je to , ale jestli hledas duvody proc si ho nekoupit tak ty najdes u vseho :idea: i u XASERU :arrow:
jj na hore to ma 2*usb , 2* fw a audioCitace:
Původně odeslal TimeLord
tak uz jsem se konecne rozhodnul a uz ji mam i doma....koupil jsem si nakonec chieftec MX http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24191&level=14
Ale co mne prekvapilo ze jsem se objednal bez USB na predni strane a prislo mi s USB za cenu bez .)) takzhe pohodicka....vracet jim to nebudu .)
Uz jsem slysel ze se to nekomu taky stalo....tak asi nejsem jediny
Mejte se hezky a diky za rady....