Jasne pri reklamach sa nereba nechat odbyt lebo niektory to asi nechapu alebo su natvrdly a nechce sa im z tym babrat tak to odseru..
Ja som z tym az take problemy nemal a reklamoval som toho uz dost....nielen svoje. :wink:
Printable View
Jasne pri reklamach sa nereba nechat odbyt lebo niektory to asi nechapu alebo su natvrdly a nechce sa im z tym babrat tak to odseru..
Ja som z tym az take problemy nemal a reklamoval som toho uz dost....nielen svoje. :wink:
Kámošovi se teď stalo, že koupil počítač od firmy, a prodejce mu říkal, že je tam parádní GK. Samozřejmě, že se hlásila jako G4MX440 64MB RAM DDR, ale ve skutečnosti to byla GeForce 4 MX 440 SE s 64MB SDR! od ManLi. Zkoušel to přetaktovat, ale ta karta to radši nezvládla a totálně ji odsral. Šel to vyreklamovat, ale tam mu řekli, že tam dal nějaký svoje SEčko, naflashoval tam jinej BIOS, a že mu to neveme. To jsou sviňárny, co?
A kao kupoval komp. cely alebo len komponent ako grafiku, a mal to zapecatene ???
To sa este nejako da ale no neviem, to si terba stale preverit co ti daju za komponetnt.
A co ma napisane na fakture ako za GK. aky je tam typ a musi tam byt aj seriove cislo inac si mozu ist piskat oni a aj keby to tak spravil nedokazu mu to a MUSIA mu to vymenit len sa nesmie nechat odbyt.
Takze tak.
A kao kupoval komp. cely alebo len komponent ako grafiku, a mal to zapecatene ???
To sa este nejako da ale no neviem, to si terba stale preverit co ti daju za komponetnt.
A co ma napisane na fakture ako za GK. aky je tam typ a musi tam byt aj seriove cislo inac si mozu ist piskat oni a aj keby to tak spravil nedokazu mu to a MUSIA mu to vymenit len sa nesmie nechat odbyt.
Takze tak.
A je to tu zas :evil: :evil: :evil: Objednal jsem si znovu tu samou grafiku ale ted u jine firmy. Kdyz jsem dnes prisel domu v domeni ze je vse v poradku (nedival jsem se do krabice a to sem litoval :evil: ). Znovu jsem dostal to same 4800se prevlecnou za 4200 8x Agp to mam ale smulu :evil: ale ....... Ukazu vam co se vlastne dostal. Misto toho abych dostal toto http://www.czechcomputer.cz/inshop/scripts/big_picture.asp?img=../pictures/store/gkm034b.jpg&name=VGA%20MicroStar%20G4Ti4800SE-VTD8X%208900%20(TV%20IN/O,%20DVI)
tak mam zase toto
http://www.czechcomputer.cz/inshop/scripts/big_picture.asp?img=../pictures/store/gkm029b.jpg&name=VGA%20MicroStar%20G4Ti4200-VTD8X%208894%20(128MB%20TV,%20DVI) na stiku je sice zase to same 4800se..... ale nevim co to ma byt uz po druhe me dostali a ja myslel ze uz je to ok :evil: . Ted jsem to koupil(nextcomp) a je to vsechno na pi.. Chapete to. Muj nazor je ze na tom msi vydelava cca 800 a 4200 proda s jinym biosem za cenu 4800se. Ted nevim zase to budu muset jit reklamovat a pak uz si tu grafiku asi nekoupim protoze v cele ostrave maji jenom toto :cry: :cry:
To miros:
No. Ty mas teda fakt smolu :? Skus to dat naspet nech ti vratia prachy a kup si trebars Gainwarda. :wink: A ked ne tak inu kartu: R9500/9600. :!:
No prostě dělal ten prodavač scény, že tu pečeť odlepil a zase zalepil atd. No nic, už je hlášenej na policii a už se to vyšetřuje. Asi ten prodavač dostane pokutu jako svině. Už se těšim...podělávač zkurvenej. A jinak ten komp kupoval vcelku (nevim proč) a na faktuře byl typ (G4MX440) a S/N (G4MX440SE). Takže je to oukej.Citace:
Původně odeslal ManDark
miros,
ja by som uz postupoval jednoznacne sproste!!!!!
najebal by som mu tu kartu do huby zobral by som si tu najlepsiu kartu aku tam najdem a povedal mu ze moze bit rad ze ho nenahlasim!!!
ale inac klobuk dole ze sisi to vsimol su skoro identycke!!
To je fakt ,yslim že to nebude chyba MSI ale ALFáků :evil:Citace:
Původně odeslal GabRi
4800SE je prjmenovana GF4400. Taktovana na 275/550 oproti 250/500-513 u 4200. Takze je o neco rychlejsi, ale pretaktovat nejde vetsinou o moc lip naz 4200 (az na nektere drazsi verze s rychlejsima pametma)Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Koukněte na moje MSIčko ;D , nakupovat se holt musí umět.Citace:
Původně odeslal Jiri Drak
Kup si Leadtek 4800SE MyViVo za 5700,- s DPH a máš to, pokud trváš na tom VIVO.
Inac nesuhlasim s tebou lebo na 4800 cili na 4400 sa davali ovela lepsie pamate ako na 4200 ci uz z 4X ci 8X takze by sa mali teoreticky lepsie taktovat ale to uz je len moja domienka.Citace:
Tak identicke niesu skoro vobec akurat ze maju ten isty cooler ale 4800 je vacsia a okrem toho ma aj iny konektor na monitor.Citace:
Původně odeslal GabRi
Aspon mne to bolo hned na prvy pohlad jasne ze je to 4800 a to druje 4200.
2 miros: ja to vidim na reklamu a ked to ma na stitku ako na vonkajsej krabici 4800 a vnutri je 4200 tak niekto potom ma asi vonku na krabici 4200 a vnutri 4800 ked som ta dobre pochopil.
Ale to je uz ich problem, jedenoznacne treba na nich pritlacit keby robili vemi mudrych....
Dnes jsem to sel reklamovat do nextcompu a nebyli taci ochotni jako v alfe kde my vratily penize za tu grafiku. Misto toho se zacal prodavac se mnou hadat ze ta 4800se je jak ma byt a ze msi mohla pry bez upozorneni zmenit celou grafiku a ja na to ze to neni mozne a ze na netu je porad ze 8900 je 4800se a ne 8894. Tak jsme se chvili hadali az nakonec to poslou k distribuci budu cekat max. 30 dni :evil: :evil: :evil: :cry: a poslou my vyhodnoceni jestli je ta karta dobra a jestli jo tak pry bych platil neopravnenou reklamaci :evil: tak to bych tam potom sel a uz bych se s nima sel vyridit.
:evil: :evil:
To je v p..r..d..e..l..i
To je pravda ale ja mel na svem kompu s tou pojeb.... kartou jenom v 3dmarku2001se build330 10500 a to je setsakramensky malo :cry:Citace:
a jak jsem mel ti4400 tak to slo az 12890bodu
Dovol, abych tě opravil. Ti4800 je Ti4600+8xAGP, Ti4800SE je Ti4400+8xAGP. Jinak co se týče pamětí, tak tu mluvíš nesmysly. Na ty 4800SE se dávají Samsungy, které mají strop 250Mhz, takže zrovna moc přetáčet to nejde, akorát tak o 10-20Mhz. Na stará Ti4400 se dávaly Hynix, jako mám já na Ti4200-8X (více se ale na této kartě vyskytujou Samsungy).Citace:
Původně odeslal ManDark
Jedinej problém je, že pokud nesundáš větrák a pasivy, tak se to nedozvíš.
No to teda nevim. Ja mel 4400 a byly tam samsungy 3,6 a ted msi4800se(spravna verze) tam davaj hynix3,6Citace:
Původně odeslal BeachKEN
No možná je to posledními revizemi, ale původně byly Samsungy, to jsem si jistej, i ve spoustě testů byly jedině Samsungy, proto jsem jí před rokem moc nechtěl, mají strop u 250MHz a moc se s tím dělat nedá. :?Citace:
Původně odeslal miros
2 BeachKEN: Tak presne neviem ako to je s tym SE a non SE ale viem ze kamos ma 4800 asi bez SE a ide mu to pretaktovat o dost, a na tych 4800 a 4400 boli pamate take stvorcove, ako DDR-II ale jasne ze nie, tak som predpokladal ze to dali aj na 4800.
Mne to ide pamate na 590-600 som to len tak skusil a GPU na 250 ale to tiez len skusobne, zajtra pozriem ake mam pamate a ake ma kamos na 4400.
P.S: To chladenie na tych 8X kartach aspon na mojej je na vekuuuu, piiiiii***u, nedolieha to vobec, na pamate a leda bidu na chip. ???
Rozmyslam o zalmanovi, alevo themaltake potom by to islo este o par MHz hore.
Na Zalmana se vykašli, dáš za něj nekřesťanský peníze a téměř na nic.Citace:
Původně odeslal ManDark
Udělej to jako já, sežeň si hliníkové plíšky, patřičně je zoohýbej kolem stran karty a hned to bude doléhat a podmaž to stříbrem, dává se tam nějak moc řídká silikonová pasta. Sice to pořádně topí, ale lepší než to dělaj. :idea: + klidně další větroň navíc.
Tak to hej tu pastu urcite vymenim, a s tymi plieškami som to tak nejako uvazoval aj ja, ale este to nemam dobre premyslene.
A vetron jasne mam este zatial len na krabicke od CD-cok 80mm CoolerMaster BLUE, skrinku mam otvorenu.
Takze tam prudi dost vzduchu.
Heh me se stalo neco podobnyho, u stary G2 MX-400 sem odlepil nalepku z vetracku s logem Inno a pod tim bylo na vetracku logo 3dfx ;D ;D Ale byla to G2MX to by asi takovej velkej FAKE nebyl ;D :D
Koupit grafarnu od MSI je sebevrazda, jsou to pekni unerwassermani.
Napr Microstar G4MX 440-T8x, 64MB DDR, 8x AGP, TV Out - ma to byt 128bit, jelikoz nema oznaceni "SE", ve skutecnosti je to vsak 64bit. Kdo chce koupit tuto grafiku, vrele nedoporucuju kupovat. Kdyz koupite Manli Gf4 MX 440, mate plnohodnotnou 440 128bit, ktera je daleko vykonejsi, a kvalita obrazu je naprosto stejna.
¨Citace:
Původně odeslal JohnnZ
:lol: :lol: :lol:
Co to meleš? ManLi že má stejnej obraz? Ty fakt nevíš co píšeš. :evil:
ManLi je prostě ten největší odpad na trhu.
MSI karty jsou velmi dobře udělané, Leadtek to sice není, ale jsou velmi dobré. To Ti4200 je sice všude s poněkud odstávajícím pasivem, ale to zas taková hrůza není, dá se to lehce upravit. S kartami G4MX na mě vůbec nechoď, to je plevel celá série od nVidie, tu si může koupit jenom magor, pokud si staví PC sám.
Hm, hele podivej se na sebe jaks dopadl s MSI Tickem, tebe bych mohl dat jako dalsi priklad. Core/Mem mas 250/500 a pretaktovals 295/608 a to na ni mas 3,6ns Hynixy. Ja sem koupil Manli Ti 4200, default je taktovana 250/513 a jsou na ni Samsungy 4ns, pretaktoval sem ji na 320/680 8-) . Navic kvalita obrazu je naprosto vynikajici, lepsi nez na ATI Radeonu 8500, co sem mel pred tim, a to je co rict. Problem u Manli je, ze maji spoustu grafik spatnych. Me je to ale putna, protoze mi reklamovane zbozi meni hned v obchode za nove. Takze No Problemo.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
A jak sem rikal predtim: MSI grafiky = Unterwasser.