Mám audigy jen proto, že když sem ji kupoval, tak sem potřeboval zároveň zvukovku i FireWire. Což zrovna Audigy má. Jinak bych šel s nějvětší chutí do toho Herculese!!!!!
Printable View
Mám audigy jen proto, že když sem ji kupoval, tak sem potřeboval zároveň zvukovku i FireWire. Což zrovna Audigy má. Jinak bych šel s nějvětší chutí do toho Herculese!!!!!
No nič ja som sa rozhodol tak , že počkam na nForce 2 od EPOXU a zvuk budem použivať ten na nFOrce 2.
No ja se rozhodl taky tak ... vymenim to vse najednou 8-)
doufam, ze se neobjevi nejake komplikace s tema NForce 2 deskama ...
No stym počítam ;)Citace:
Původně odeslal Kamadeva
muzes upresnit tu latenci? a jakej HW, operacni system a software (mne zajima cubase SX - nejsem si jist jak moc je bez ASIO pouzitelny).Citace:
Původně odeslal Glassman
presneji receno mam dojem, ze dost efektu, ktery pouzivam, jsou jen ASIO.
řeším ten samej problém. Audigy má asi kvalitnejsí výstup, ale podle toho co jsem tu videl, tak zere dost systemovej prostredku = spomaluje system. To ti muze bejt jedno, pokud to nechces na hry.
Jinak doporučuju ten článek na tomshardware.
Já jsem se rozhod pro F III.
Potrebuju k tomu poradit nejaky bedny......
jen sem zkousel hledat fortissimo a ASIO driver a nasel jsem "nekde" "nejakou" stranku kde psali, ze i bez ASIO jsou latence zanedbatelny :wink:Citace:
Původně odeslal jaab
Asi me za to tady ukamenujou, ale Audigy hraje krasne. Byly problemy ji uchodit, ale vysledek stoji za to. Mam k tomu Genius 5.1 HT a vazne si nemuzu stezovat. Nejak se mi nechce to nechce hledat... Kolika bitovej D/A prevodnik ma Hercules? Jeste jednou, zni to vazne krasne.
do pr.dele, kdy uz kur.va prijdou ty pos.rany fortissima III :evil: jeste par dni a vymeknu a koupim si sitozni audigy, tak me moc nestvete ;D
ahoj - chtel bych si koupit zvuk. kartu kolem 2k,- ale nevim pro co se mam rozhodnout - Audigy OEM , nebo Fortissimo 7.1 - rad bych se zeptal jestli maji Herculesaci taky nejakou utilitku na posilani signalu i do zadnich beden (+subw.) - treba v DivX filmech nebo MP3 bych to docela uvital - ja mam ted integr. zvuk na desce MSI Ultra2 a je to na... - docela to umi emulovat WinDVD4, ale ...
Proste ma Fortissimo 7.1 taky cmss nebo jak se to jmenuje???
Jak muzu zapojit Geniusy na 7 beden??
Dober, dobre ukecali jste me. Dalsi problem s Audigy. Uz mi dosla trpelivost. Az bude Fortisimo III jdu pro nej. Zvuk dobrej, ale creativ se vubec nestara a mooc si asi o sobe mysli[/u]
Tak zase nic...Precetl jsem recenzi a kdyz to neumi poradne pri hrach rozdelovat zvuk :-( Asi to nejak preklepu a zustanu u Audigy