NO len to ze MANLI ma podvizivene pamete a tak sa velmi taktit nedaa. Ja som este stych velmi stastnych vlastnikov MANLI.
Printable View
NO len to ze MANLI ma podvizivene pamete a tak sa velmi taktit nedaa. Ja som este stych velmi stastnych vlastnikov MANLI.
Manli je o ničom... Ja mám Manli, ale je to výsmech grafickým kartám. Už by som si Manli v živote nekúpil :evil:
...aj od PowerColoru boli 9100vky 64bitove :? :evil:Citace:
Původně odeslal mutant2
Tak ji mam doma...Instalace byla bezproblemova(moje ASUSka ji slupla raz dva :drool: ).Je vyrobena(osazena)2003/5 a ma 8.004 BIOS.Je to 128bit sbernice a obrazek je Xkrat lepsi nez u me GF2MX :-) .S novejma 3.4 jede noproblemo...za tu cenu je to fakt zadara.....
A jake ma takty? hadam ze 250/200 :wink: jako kazda VIVO... a jak slape v testech... good?Citace:
Původně odeslal Cred
Já mam Manli 9000, obaz dobrej, výkon dobrej, ale má s nějakejma hrama problémy (Colin McRae Rally 2, Red baron 2), s kartama od Saphiru to všechno de normálně.
za 2350 s DPH jsem tedka koupil R9100 ViVo 64MB (128bit) od supergrace jede na 275/250
kde?Jinak me brzdi procesor :? jakej by byl idealni k ty karte(stacil by 2000+?)
www.alfacomp.cz - ostravaCitace:
Původně odeslal Cred
Ja mam XP 1700+ na 2600+ a nestezuju si, hry hraju veskere zadne takze je mi to jedno ;D
O tom uvazuju,jenze ja mam AMD761 chipset a tam bezi vsechno synchrone takze overclock by sel jen prez nasobic....Asi koupim 2000+ nebo 2200+....
to stealth:ta tva ma takt 275/250?kontrolovalst to rivatunerem?BTW:Prave jsem skousel 3Dmark01 a pri default mam cca 5000bodu :-(
Zrejme to bude tim CPU(700MHz-nemam ted vodnika...)kolik to dava tobe?
Já mám s touto firmou,přesně opačnou zkušenost. Objednané zboží jsem musel dvakrát telefonicky urgovat. Po druhé mi řekli, že se ztratila moje objednávka a telefonicky jsedm ji musel nadiktovat znovu, druhý den mi volali, že ztratili moji adresu, další den mi opět volali, že opět ztratili adresu a jsou tam nějaké nesrovnalosti. Po třech týdnech od od objednání jsem konečně zboží obdržel, ale dodávka byla nekompletní, chyběly kabely a ovladače k tiskárně a záruční list. Další týden po dvou urgencích (a to mě ještě řekli že jsem si ovladače a záručák k tiskárně ztratil sám) jim trvalo než dodali kabely, které jsem si na poště nemohl vyzvednout, protože místo dodací adresy vyplnili fakturační adresu, která zněla na jiné jméno a protože to bylo zasláno doporučeně, tak mi to na poště nevydali a poslali to zpět. Čekal jsem, další dva dny, než to Z Impaccomputeru zaslali znovu. Zásilka byla opět nekompletní, chyběl záruční list k tiskárně. Po dalším telefonátu mi bylo slíbeno, že mi ho obratem pošlou. Mezi tím se u tiskárny projevila závada a bylo potřeba ji odeslat do servisu. To jsem udělal, ale musel jsem opravu uhradit, protože do dnes nemám ten záruční list (už je to rok). S takovýmhle přístupem může jít celý Ipactcomputer do pr**le. (obzvlášť pan Dolín, který to celé vyřizoval) Před zákazníkem jsem vypadal jako blb, kterému trvá měsíc než dodá objednané zboží.Citace:
Původně odeslal Cred
... a taky mám Manli (tu co je v podpisu) a jsem naprosto spokojenj (jen ji používám a netaktuju, těch pár bodů v 3DMarku mě nevytrhne) :-)
ja mam taky manlinu 9700 orig takt je na 297 na 264 a taktl sem ju no problemo na 375 na 325 takze max spokojenost ;D
Neobjednavals tam nahodou LEXMARKa Z45SE?Ja jsem ji tam taky objednaval(pockal jsem si 10dni)ale zato stala 2400s DPH(v datardu ji meli za 3390 a to bez Barevne Cartrige.....a maj slogan ,ze rozdil ceny uhradi pokud je nekde levnejsi..... :lol: ).Baleni bylo kompletni (Barevna i cerna),krom USB kabelu ktery u zadne tiskarny neni....Pockal jsem si 10dni a usetril jsem litr a barevnou cartrige :wink: No nekupto.....
Já jsem objednal tiskárnu Cannon S300, scaner Benq 5000E a USB kabel. A čekat jsem musel pro jejich neschopnost, ne proto, že by něco nebylo skladem. Včera jsem se dozvěděl od kámoše, že si u nich objednal celej komp, protože k němu slibovali SW a hry zdarma. (ten soft byl v nabídce vyjmenovanej) Když si pro něj přijel (150 km), tak mu dali nějaký CDčka z časáků, že prej zrovna nic jinýho nemaj. On si to nechal postavit u nich právě pro ten SW.Citace:
Původně odeslal Cred
I to je mozny....V takovym pripade bych jim to tam nechal...... 8-)
Ja bych chtel drastickou slevu. ;D
To bych volil jako alternativni reseni.....Jak to objednaval?Jest-li pres telefon,tak bych rek,ze to je uplne nepostizitelny :D At mi dokazou,ze jsem to objednal.... :lol:
I kdyz objednavat si u nekoho comp kvuli bundle SW ???Citace:
Původně odeslal Cred
Co mu nabizeli ? XP a Ofiice zdarma ? ;D
Treba ja jsem k desce dostal utility v cene 300 $. To taky nebylo spatny. Zvlast, kdyz ta deska v prepoctu stala 99 $ 8-)