Sockety 478 tiez nie su rovnake... Teda Sockety su, ale dosky nie. Na starsich nejde Hyperthreading a cital som aj nieco o napajani :roll: Intel by mal robit tie dosky s integrovanym CPU, aspon by to bolo lacnejsie...
Printable View
Sockety 478 tiez nie su rovnake... Teda Sockety su, ale dosky nie. Na starsich nejde Hyperthreading a cital som aj nieco o napajani :roll: Intel by mal robit tie dosky s integrovanym CPU, aspon by to bolo lacnejsie...
A kolik by podle tebe meli stat ???
Mozna by to byl konec oc ! Tam by si to lip osetrili...
A to bych mel jako kazdy 4 mesice kupovat novou desku ? ;D
jj hyperthreading, ale lisi se tam zapojeni nakych pinu? S tim napajenim-mozna by mohli na MB delat nejaky "slot" pro VRM, abysis tam moh pripadne neco nabastlit.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Slot na VRM bude - po P4 pride P5 - dosky s chipsetom i430FX a budu mat VRM slot ;D :mweheh:Citace:
Původně odeslal RayeR
Skvely napad.. a ked chcem rychlejsi procesor tak ma vyjde lacnejsie ked ho budem musiet kupit aj s novou doskou, vsak ? :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Slot 1 vzniknul, protoze chtel Intel vice vydelat.
Ked mas dosku bez podpory Hyperthreadingu a chces nove P4 s HT, tak musis aj tak kupit novu dosku. :roll:Citace:
Původně odeslal TimeLord
Pardon, ja zapomnel, to uz tu bylo. Ikdyz takovou desku sem jeste nepotkal, ale nekde sem o tom cet... No mohli to zachovat...
Citace:
Původně odeslal Rainbow
A vsimli jste si, co treba P4 zabira mista na desce??? Kolem procaku je taky jeste drzaka luzko na mech. uchyceni. Tohle bylo u Slot 1 vychytany!!!Citace:
Původně odeslal miho
hned vedle SLOT1 byly kondy, blokovani atd.. Nekdo tu spominal ze byly dlouhe privody, ale co u P4 tam je to k procaku taky streka - hlavne napajeci proudova streka musi mit docela ubytek.
Nekde jsem cetl, ze se k necemu podobnemu jako slot 1 Intel v budoucnu asi vrati... Duvod je mozna lepsi chlazeni. (pamatujete, kdyz se sendwichovaly procaky??) chladice z obou stran, vsade ventilatory...
Slot 1 je vyrieseny celkom dobre - pod chladicom CPU je chipset, takze ho chladil ventilator chladica CPU. Nevyhoda je v tom, ze v redukcii sa neda pouzit velky chladic, ale standardny BOX tam bez problemov vojde.
jj, stare zlate casy ;DCitace:
Původně odeslal Honda
Box se sice vejde, ale muj cooler mi zasahuje do 2. DIMM slotu, takze musim asi o centimetr vysoupnout vetrak abych to tam poskladal... zatim mam jen 1 DIMM a jak to tak s cenama tech oboustranejch 256M vypada, tak jeste dlouho mit budu (ze ja vul si tehda nenakoupil hned 2 kousky - za 700,- (predloni napodzim))Citace:
Původně odeslal Rainbow
Pamate som nakupil dost, ked bola lacna ;D Mne tam v pohode vojdu 3 DIMMky, ale 2x256MB zatial staci :wink:
Me tech 256M taky celkem staci, jen mi stve, ze sem propas tu moznost. Ale jesi pudu do toho Soya P4ISA, tak budu stejne potrebovat Dederony, tak uz to asi nema cenu kupovat. Pokud bych sel jen do tulene+mod redukce, tak mozna jo. To se jeste uvidi, na co si vo prazdninach vydelam...