No co ja viem tak bol vyvijany pre GF 3 a 4 takze by sme nemali byt az taky ukrateny.
Sak uvidime na vianove aspon dufam ze sa im to podari.
Printable View
No co ja viem tak bol vyvijany pre GF 3 a 4 takze by sme nemali byt az taky ukrateny.
Sak uvidime na vianove aspon dufam ze sa im to podari.
vždyť jsem psal - okolo prosince :wink:
zatim to totiz vypada, ze D3 bude hojne vyuzivat DX 9 ficicurky - takze mam takovou obavu, aby mi to na 9100 nejelo jako 3DM2k3 - tedy hrozne...
btw - nejaka R9500 by mela byt okolo vanoc sehnatelna za slusne prachy, ne ?
...jedine v bazare :wink: sak 9500vku ma coskoro na trhu nahradit ta super-duper vykona 9600vka :?
...ja dufam,ze za tych 6mesiacov bude za dobru cenu 9700vka :!: :wink:
no uvidime, ale asi to bude upgradova vlna :wink:
...jj, overclockers dostanu VGA-upgradovy cyklus :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Chocen
Tak ja asi pojdem len do FX 5900 a to dufam ze potom bude nejaka solidna cena aspon do tych 8000 tak sa este da. Na vianoce to uz bude aj ohlasena NV40 ;D :o
mno na GF4 Ti to nebude behat v full detailoch, ale to co je vydiet aj nanej vyzera uzasne :wink:
Mno a kvoli osobitnemu renderingu...kde ma aj GF4TI svoju cestu (NV20 patch..) to pojde obstojne ;D
Proste sa nechajme prekvapit....inac R8500 a R9000 to pojde tak trochu shitnejsie aj napriek pokrocilejsiemu Shaderu.. 8-) :lol:
Neva...
njn - nedá se nic dělat - doba opět pokročí a sláva DX8.1 grafik pohasne...D3 nebude poslední, ani jediná hra jedoucí přes DX9.
Ale v sucasnej dobe bude dlho jedinaaa :lol:
Akosi som nevedel zohnat ATI Radeona 9500 PRO 128 MB ale uz viem. Bohuzial v moemtalnej situacii donho nepojdem a pockam...ako som uz asi pisal ziadna FSAA mi netreba a ak tak na ten DOOM3 a Half Life 2 si nejaku tu "lacnu" karticku zapoziaciam ;D :wink: