Re: Trocha nostalgie - jakou kartu jste měli nejraděj?
Citace:
Původně odeslal DeeKay
nejoblibenejsi karta - Matrox G400 SH 32MB SGRAM vanilla
bohuzel sem ji odpravil nejspis prilis vysokou frekvenci AGP, ale doted ji mam i kdyz nefunkcni, cest jeji pamatce :roll:
souhlas
moc dobra karticka, akorat sem mel DH, prodal sem ji nekomu odsud z fora do !kanclu!, ale co uz, samotnyho me to sere
a pretaktovani primo v biosu....luxus
vim ze dnes to umi kazda, ale tehdy...
btw, ted sem prodal parhelii
ted cucim ze sem si neupdatoval podpis, no holt mam radka
Kdyz se mi do pc dostala Voodoo3 2000 Pci (kompl nemel AGP,procesor PI 133 MHz) byl sem velmi nadsen co vsechno karta zvlada, predtim jsem mel S3 Virge DX 4MB. Na tom pc slo hrat NFS3 - prsote parada. Za nejaky cas sem menil PC ale voodoo zustalo. Dali se na nem parit IL2 sturmovik, return to castle wolfenstein, atd proste ta karta vydrzela docela dlouho,rad na ni vzpominam.sla i celkem slusne pretocit z 143/143 na173/173 na pasiv jsem dodal vetracek a bylo to. Dale oblibenou kartou je Radeon FDX 8500 LE od Herkulesu,velice dobra karta,zvlada i novejsi hry - s mensima detajlama. bios nezustal puvodni takty se vysplhali ze zakladnich 250/240 na 285/295. Ma peknej obraz. tot karty na ktere asi nejradeji "vzpominam"
Nejraději jsem měl AIW 8500 od herkulesu, ale také jsem ji nejvíce nenáviděl. Hlavně ty ovladače tobyla ve své době hrůza hrůzoucí :-)
moje nejoblíbenější byla TNT2 M64, fakt bezproblémová karta. Z mojeho terciálního kompu jsem jí odpojil teprv před měsícem, kdy jí nahradila GF MX440, což je naopak má nejneoblíbenější, nic to neumí semtam má problémy výkon stojí zaprd (ale je přecejen o něco vyšší než TNT).