Soltek a ABSII to jistěj. Takže na 75°C konec, jo? Díky
Printable View
Soltek a ABSII to jistěj. Takže na 75°C konec, jo? Díky
Mam si koupit tento procesor? vic oznaceni nevim.... ale chtel jsem radeji
AXDA 1700DLT3C JIUHB ale nemuzu to nikde sehnat.... je v tom velky rozdil? nebo v tom nepoznam az tak moc velkej? potreboval bych aby to bylo mozno trochu pretaktovat...aspon na 2600+ pujde to...poradte jaky s tim mate zkusenosti diky
tento thread jsem precetl ale nevim jestli je v tom tak velky rozdil...zjistil jsem ze DLT3C jde lepe taktit lae zase vice topi..... DLT3C bych mohl taky sehnat ale bylo by tom slozite...tak se ptam jestli mezi DUT3C a DLT3C je velky rozdil.....
Rozdíl je v tom, jak topí a jak jde taktovat. DLT i DUT dostaneš s "normálním" chlazením na přibližně stejnou hodnotu, DLT s "lepším" chlazením výš než DUT... ale zase je to kus od kusu. Každopádně, na 2GHz dostaneš pravděpodobně jak DUT, tak DLT...
oki parada tak to jsem chtel vedet...takze kdyz vlastnim vetrak kterej mam v podpise tak se stejne dostanu treba jenom na nejakejch 2600+ a bude to dost jak pro DLT3C tak i pro DUT3C.... Tak diky.... a sorry za to ze sjem to psal jinam......
mno tak uz jsem konecne koupil novy procesor... mam nyni
AXDA1700DUT3C JIUHB - 0313 SPMW
tak jsem na nej zvedavej.....pri prvni ohmatani v pocitaci jsem ho hnedka nastavil na 200*8,5 a pri zakladnim napeti 1,6 mi to nabehlo do loginovaci obrazovky win XP a dal tonic nedelalo...byl jsem prinucen zvednout napeti na 1,625 a uz to bezi vsechno ok...jenom jsem tojeste s zadnym programkem na stabilitu nezkousel.....Jak dlouho mam nechat pri teto frekvenci zahoret procesor abych pak mohl jit vys? Ono by mu to asi nebylo zrovna pri chuti kdybych ho hnedka co jsem ho dostal soupnul na max....Poradte...diky
Na zahoření se vyprdni... vosol ho hned na max ať víš co v něm je já mám AXDA1700DUT3C JIUHB0313SPBW a maximálně ho dám na 2200 (176*12,5) na 1,85 V topí to sice jako kráva ale jede stable... musím trošku vylepšit chladič (TITAN D5TB to už nezvládá :? ) možná z lepším chladičem dám ho ještě kousek víš... uvidím no zkus ho dát tak kolem těch 2200 Mhz .. pak dej vědět jaxs dopadl
bojim se to dat moc....nevim nekde jsem cetl ze se to ma nejdrive trosku zahoret.....a nevim jak by mi to zvladnul zdroj mam starej 250w emko....cekam na zdroj s 12mm fanem... .) ale porad neni .((
V Abacusu v ostrave a zrejme i v jinych pobockach maji jeste 1700+ za hezkou cenu 1400 bez dph. Chtel jsem koupit 1800+ a obchodnich na me ze bohuzel nejsou,ale ze meji hezke 1700+ co jedou na 2600+ ;D Tak pokud jsou nejaci opozdilci, tak jeste maji moznost.
AXDA1700DUTC3C JIUHB 0309SPNW na GA 7VAX.
Neviem nahodiť 200FSB s deličkou1/6. Vie mi niekto poradiť ?
Neviem sa to nikde dočítať kua , a moja snaha vyskúšať je velmi veľká ..
Myslím že by to mohlo ísť
No a v cem zjistujes pomer, v sandre ? u meho solteku mi tvrdila ze mam 1/5 i kdyz jsem mel fsb zkusmo na 230mhz. takze mi psala pci 46 a agp 368.Citace:
Původně odeslal Rene
Pozriem to v biose 200FSB - 40 PCI/AGP
A comp mi nenabehne
delicku 1/6 nenastavis, protoze ji kt400 neumi :wink:Citace:
Původně odeslal Rene
takze ti to pada bud kvuli pametem, ktere nestihaji, nebo kvuli zarizenim v agp a pci kvuli vysokym frekvencim
to mas pravdu,ale pokial ma GA-7VAX rev. 1.1 a BIOS F10 bySpec tak by to malo ist :arrow: :idea: :wink:Citace:
Původně odeslal riksa
No to mám. Tak skús poradiť ako na to
faktem je, ze na strankach gigabytu se o specove biosu nezminujou :mweheh:Citace:
Původně odeslal mitchi
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...&highlight=f10Citace:
Původně odeslal Rene
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...&highlight=f10
2riksa:no to nie :lol: ;D