Imho velmi velmi povedena fotka.
Je to pozadie desaturovane/upravene alebo original?
Printable View
Imho velmi velmi povedena fotka.
Je to pozadie desaturovane/upravene alebo original?
:)) moc diky ... je to original odraz slunce od hnede hladiny takoveho rybniko-mocalu , fotil jsem to s makro bleskem takze dostat tu priseru do ostra v ksichte to byla zatim ma nejvetsi drina
dalsi cvak ze zavodu
po dlouhe dobe jsem se konecne take dostal k fotaku :)
Tá posledná by na môj vkus zniesla trochu viac kontrastu, inak fajn portrét. :)
Pro změnu k těm dvou "kytičkovým". Docela se mi líbí ta první, přijde mi taková smutná díky dvoum osamoceným kvítkům, ale třeba v tom hledám něco víc :) Druhá s včelou mi připadá taková obyčejná bez nějákého většího nápadu.
ty oči jsou nádherné, troufl bych si je ještě zvýraznit posunutím do zlatého řezu.
diky za postrehy dnes jsem cvakl tuto mouchu :)
jeste jedna jestli bude o chlup lepsi
a co rikate na todlenc ... muj prvni pokus HDR
jinak vsimnete si prazdneho namesti ,,vzacnost,, ... diky CT toci ted v Telci pohadku
Ac HDR nemam prilis v lasce, tak tahle se mi hodne libi. Tim, ze tam neni ani nohy a obloha je takova dramaticka, tak to ma zvlastni atmosferu...
Jinak mouchy taky pekny. U ty druhy to je opravdu z oci do oci :-)
Pro me je tohle klasickej spatnej pripad HDRka ... proste takovej spinavej obrazek ... klasicky foto s polarizakem by mohlo bejt lepsi ... ale jen muj nazor :)
Tak po dlouhé době zas jedna z makra
WOW, tak tato je paradna http://www.overclocking.cz/smileys/ok.gif :drool:
(snad len jemne zrezat zhora/zlava)
díky moc ... má to vše na svědomí můj nový objektiv MP-E 65 se s nim trochu peru :)
a ještě jedna fotka :)
Dovolím si tvrdit, že ten objektiv je v naprosto povolaných rukách... 8-)
Makra jsou povedené :)
mooc hezky :)
moc díky fakt je to sklo bozi ... mrknete na dalsi vosu
Posledna je paradna...:wink:
Tie makra s tym novym sklom su ovela lepsie, ovela viac detailov(co myslim je na makrach dost podstatne), porovnaj starsie s novymi ... fakt super makra :)