...no to som aj ja zvedavy, lebo patrim medzi nich ;DCitace:
Původně odeslal Jendo
Printable View
...no to som aj ja zvedavy, lebo patrim medzi nich ;DCitace:
Původně odeslal Jendo
No ja som to objednal z deuchlandu tam tomu aspon trochu rozumiem po PL neviem ani meke f coz celkom srandovna rec.
...ked sa chce vsetko ide - ani ja neviem po polsky nic, ale kedze som chodil na polske stranky ohladne firmwarov na mobily tak som tam nieco pochytil :wink: - no na objednavku promotion predmetov to stacilo ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
No,uz je to asi 10dnu,co sem to objednaval a pomalu zacinam pochybovat :?
Z tý polský stránky jste jim posílaly ten mail jak je tam znázorňen a doplnily do něj ty udaje z tabulky pod nim?
Nejde to třeba ze bych si objednal vše o Athlonu XP a nemusel vypisovat ty kody?
Jak jste napsali ty divny polsky písnena? ??? ??? ??? ???
Kolik toho objednavate?
tak ja som skusil objednat cez tu nemecku verziu ale neprisiel mi doteraz ani ten potvrdzovaci mail. A to som objednaval uz vo stvrtok min. tyzden.
Vam to prislo hned ten mail?
Tak jsem taky objednaval z polsky stranky - posilal jsem jim tam maila a druhej den mi prisel mail kterej z polska preposlali nejaky zensky co dela pro AMD PR ze at ji tu objednavku poslu cesky.
Takze jsem to poslal cesky a cekam co z toho bude
Já to zkusil z tý polský stránky a přišlo mi tohle:
Witam
Dziękuje za zamówienie, ale niestety nie mogę go zrealizować .Zapraszam na naszą stronę: www.amd.pl/reseller gdzie może Pan dokonać rejestracji firmy, przystępując tym samym do Programu Resellerskiego. Uczestnictwo w tym programie zapewni Panu wsparcie marketingowe i techniczne. Zamówienia na wszelkie materiały reklamowe proszę wysyłać na adres : www.amd.pl/reseller. Pytania dotyczące spraw naszych produktów proszę kierować na adres: support@amd.pl lub hotline@amd.pl. W załączniku podaje wzór raportu sprzedaży, proszę o wypełnienie za poprzednie miesiące, z góry dziękuje.Jeżeli dokonał Pan rejestracji a nie ma Pana w bazie resellerskiej proszę o przesłanie dokładnego adresu do korespondencji.
Pozdrowienia
Adam Ciemniak
Reseller Program
AMD Polish Office
Tel/Fax: 00 48 76 835 21 52
Mob: +48 604 48 00 61
e-mail: adam.ciemniak@amd.
V mailu se praví, že nejsem v jejich databázi a že se mám zaregistrovat (zaregistrovanej samozřejmě jsem). Tak nevím..........
Muhehehehe,me dneska prisly,4x aAthlon XP(ale jen ty maly:(((((()a 3x Duron,taky maly a opka jeste nemecka prirucka :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh:
...uz sa tesim domov ;D mozno aj mna uz caka zasielka od AMD!Citace:
Původně odeslal SPYKER
...niekolko tych malych nalepiek AthlonXP a Duron mam este doma z tej varky pred cca. 1,5rokom :lol:
By me zajimalo,co delala postacka,kdyz videla nazev my spolecnost a este vi,ze mi neni ani 18 :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh:
...a jak sa vola Tvoja Company ??? ;D ;D ;D ;D
MAKATO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
EDIT:jen doufam,ze to tady negdo na me nenaprasi do AMD ;D
...ha a uz to pisem do AMD, uz Ti nikdaaa nic neposlou!!!! ;D ;D ;D nie nabonzujem Ta az mi nic neposlu ;D ;D ;D
Kolikrat ze se to smi objednavat do roka???Kazdej mesic,ne??? ;DCitace:
...no nieco take som cital v podmienkach reseller programu :wink:
Ano presne tak moze sa to objednavat iba raz za mesiac mne to este neprislo ale taka utecha pre zaciatkok mi SUN poslal cd z softom a este nejakymi vecami.
;D ;D ;D
KUA,se ted koukam,ono v polsky verzi toho muzes objednat MNOHJEm vic??Plakat A2 :drool: :cry:
1000(!!!) nalepek :cry: Ted sem jim posilal meil s zadosti o zaslani ;D
Tak sem hodte navod jak jste to objednaly.
Nejak se mne to nechce hledat.
Edit: Tak jsem se uz zaregistroval a tet budu cekat na mail.
Uz jsem se jednou registroval ale asi jsem tam dal spatnej mail protoze nic nedoslo.
Mne dosla odpoved , ze chcu este raz adresu tak som im posla oni ze dobre,ale neposlali uz login :| a uz je to asi 14 dni
2MakatoMan: ...tak mi este stale nic nedoslo :evil:
koukam na tu polskou stranku a tam se to objednava pres mail...ale je tam toho hrozne moc...nejaky stojany a tak..?? myslite ze je dobry objednat hafo veci?? co jste z tech polskych stranek objednali vy? a fakt se to objednava pres mail??
...no objednal som nejake nalepky vecsie aj mensie, a podlozky pod hlodavca - ale jak som pisal uz skorej asi za 2dni mi prisiel mail od pani Stankovej, ktora ma na starosti marketing pre CZ, SK a HU aby som ten mail napisal v cestine a nas5 jej ho poslal :wink:
...a od 21-3-2003 sa furt nic nedeje, tak neviem :?
Mne dnes prišlo to isté, akurát tie Atlon XP iba 3x :?Citace:
Původně odeslal SPYKER
Ale aj to je niečo ;D
...no takze z tej nemeckej stranky, kde ste si objednavili vy dvaja (Spyker & Jendo) posielaju :wink:
No a kedy sa dozviem login??
me taky dlouho nenapsali login,tak jsem nakonec sle na stranky a napsal forgotten pass...naspal jsem login a behem minuty jsem mel pass v mailu...
mno,mne tiez polu mail ale je prazdny!nic vnom neni.
ja dneska objednal mailem z polskych stranek (na to jsem zvedavej) chtl jsem samolepy,plakaty,podlozky
a ted jsem objednal z nemeckych...hned mi prisel tenhle mail :
das AMD-Fachhändler-Programm hat kürzlich Ihre Anfrage erhalten und zur weiteren Bearbeitung mit der Literatur-Bestellnummer 1-9CWY1 versehen.
Sollten Sie Ihre Bestellung nicht innerhalb von 14 Werktagen erhalten, antworten Sie bitte auf diese E-Mail ohne Änderung der Betreffzeile und unter Angabe Ihrer Literatur-Bestellnummer.
neumim nemecky ani slovo,ale myslim,ze pisou,ze ok,jestli mi to neprijde do 14 dni atd....
Me prisli taky jen 3,ale na ty 4 byl nalepenj bilej papit a ten sem sundal a je jako nova :idea:Citace:
Původně odeslal Jendo
Joo,to ti pisou,ze to do 14dnu pride,me to prislo asi za 11 ;DCitace:
Původně odeslal Ganja-NIN
2iGor:Takze ti nic neprislo??BTW:posilal sem ti SZ :wink:
To vsechno pekne ale ako to je ked som si objednal z nemeckej stranky a potom si objednam z polskej to sa smie akoze nieje to vlastne jedno z ktorej stranky to objednam alebo je to akoby som to objednaval rovom od poliakov ale nemcov ??? ???
Samolepky zatial nikde :evil: :evil:
Nechcete mi někdo zalat nalepku s Athlon XP???... :oops:
Kdyby mi jich prislo 1000 z ty polsky stranky,tak klidne 50 :wink:Citace:
Původně odeslal mutant2
2Mandark:Ja newim,me to prislo od skopcaku a tak sem napsal polakum,ale nejakej mail zatim nigde :-(
2:SPYKER
No tak som bol pozriet na tej polskej stranke ale tam toho :drool: :drool: :drool: :drool: je a to akoze sa da objednat zadara alebo ako to mali na mysli lebo cenu som tam nevidel ??? a neda sa tych nalepok dat menej :idea: alebo to je per roll ako ball alebo co, a to ILOSC to ako pocet kusov alebo ako tomu nerozumiem
Inac je tam toho kvantum a kde coho skusim objednat aj ja nejake veci ale az zajtra,
P.S. Myslim ze pri nas AMD asi skrachuje ak si tam par ludi objeda
No to Ilosc nebo jak taky newim co to je,sem radsi do mailu nepsal ;D Ale tech 1000ks by mea bejt pravda,pripada mi to tade divny,ale tam pisou:"1000per roll quantity per sticker".No 1000 a quantita,mi nejak dava dohromady,ze je to 1000kusu ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
2MakatoMan: ....no nazov tej firmy je divny, ale co uz s Tebou ;D
To myslis me,tim MAKATOmanem?? ;DCitace:
1000 samolepek per rolicka, mnozstvi per nalepka :D :roll:Citace:
Původně odeslal SPYKER
hehe zadnejch 1000 nalepek ti nepride, maximalne 50od kazdyho druhu :wink:
Kdybyste se aspon naucili anglicky panove dyz chcete objednavat ;D
Sem zvedavej co budete delat az vam zavolaji, jako me ;D
...asi by bolo presnejsie oznacenie Makato AMDCzech Reseller ;D - ale myslel som Teba :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Sak nech zavolaju,aspon sa budu venovat vaznym zaujemcom...
Jednoduchy zejo, zakladam si firmu a chci tam propagovat AMD :) hihi :oops:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Ale svinstvo je to,ze ja tu firmu mam fakt,a stale nemam login :lol:
No,me by 50 UPLNEEE stacilo ;D KUA,z toho polsk ami furt neprisel mail :evil:
ja to mam taky na fungujici firmu.. ale login uz mam dloooouho ;DCitace:
Původně odeslal Mikhaill
No takze dnes to idem objednat uvidime ako to dopadne a ci mi nieco napisu.
Ale co je SUPEEEER dosli mi z deuchlandu tie samolepy super 3x AthlonXP a DURON tak ako je na objednavke.A jedna brozura.
Tak ze nech zije AMD Resseler program. ;D
Tak my vcera prisel Login z nemecka.
No tak som uz aj ja objednal to od poliakov ale akosi tam nepisalo kde mam napisat adresu a veci podobne sak uvidime mozno poslu maila.
Ale tam toho je to je fakt proste SUPER ;D ;D
tak by mě zajímalo, jestli někdo obědnávali něco jiného než samolepky a jestli mu to přišlo (samolepky jsou mi tak trochu k ničemu, stačí mi ta jedna na štítku mého case.. 8-) )
No,ono v English to neak nefunguje,v nemecku je jen brozurka a nalepky,ale v polsku je A2Plakat,A0Plakat,podlozky.a tam sem psal a neodpovedeli ???Citace:
Původně odeslal DK
No ja som objednaval aj nejake ine veci uvidime co oni nato.
Mail cakam tak o 3-4 dni tak to aspon prislo z deuchlandu. ;D
Ja uz prave cekam na ten mail z polska 3 den,z nemecka mi to prislo hned druhej den ???Citace:
Původně odeslal ManDark
A co takhle sehnat takovouhle nálepku ;D >:}
http://212.80.76.22/millisx//cpukiller.jpg
2 Millisx
Já chcu taky ;D
tak me dneska odepsala Karolina Stankova..amd propagace pro cechy...uvidime
Ted mi odepsala jiz zmiovana Karolina Stankova,uz vobjednavam :drool:
ja ji chcu taky ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Já ji taky chcu. Je to z nějakého webu, nevím odkud.
Ty ji nemas na compu??BTW:newite,jak takovoudla odstarnit??Mam tam este to samy,jen je tam nazev firmy,gde sem to kupoval???Citace:
Původně odeslal Millisx
Jak se to vubec objednava v tom nemecku?
ja normalne vobjednavam pres anglickou sajtu a mam tam ruzny letaky, podlozky, plakaty, samolepky poutace atd :)
vsechno zatim dycky prislo
spyker: to nalepku normalne sloupni nozikem, v cem je problem?
nejak to nemuzu najit jak se to objednava?
taky by se mi libila, ale dyby tam byl aspon kalasnikov ;DCitace:
Millisx napsal:
A co takhle sehnat takovouhle nálepku
OK,ten nuz vyzkousim,ja se to ani nejak este nepokousel sundat ;D Tobe funguje angilckej link???Ja tam nemam vubec na vyber,co si objednat???Citace:
Původně odeslal DeeKay
No ja sa ako si nemoyem dostat do schranky kde my to malo prist a okrem toho ako som tu objednavu odoslal tak mi zacala blbnut schranka
Ci je to nahoda alebo co ???
Hele prisiel vam uz niekomu co ste objednavali z tej polskej stranky mail lebo mne akosi este nie no neviem co sa stalo ci to odislo alebo nie hmmm.... ??? ??? ???
DUDU prodává nějaké nálepky. Myslíte že si je vyrábí nebo má možnost zakázky?? Možná by to bylo v jeho silách. A zájemců by se tu určitě našlo ;DCitace:
Původně odeslal mutant2
Citace:
Původně odeslal ManDark
Me prisel mail uz od ty cesky ale ta este neodepsala.......
Ja ten CPU KILLER by AMD chci ;D
A čo keby sme si dali vyrobiť malú sériu.Vo firme sme niečo podobné dávali robiť a jedna stojí okolo 20Sk čo nie je veľa.
Přesně to píšu a dva posty výše. Má někdo takovou možnost???Citace:
Původně odeslal NOD
staci inkoustovka a folie na samolepky...
Chce to kvalitu, ale jinak, proč ne :D
Dyztak se pridavam ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
ja bych si vzal 5 nalepek, at to je mnozstvi, ktery stoji za to :lol: 8-)
No by som sa pridal tiez tak asi tych 5 tiez ked bude nejaka dobra cena napr. tych 20 :idea: ci uz Sk alebo Cz ;D
Tak ja beru dyztak 3 ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
Beru taky 3. Zkusím se poohlédnout po OV, nebo kontaktovat DUDU pro bližší info. Ale až v Pondělí. Tak doufám, že někdo bude iniciativnější ;D ;D Valim, zdarec.
ja beru 2 - jednu dam na svoje AMD , druhou na svyho Celerona :lol:
Ja si vemu ty 2-3,jestli to bude stat tech +-20kc ;D
Tak zistoval som min. vyroba je asi 500 kusov a potreboval by som kvaltinú predlohu aby to bolo dobré :wink:
500kusu je dost :)
Předlohu udělá Dee a já beru 5ks :)
Bylo by to jako s nápisem Overclocking.cz?
KUA,a co cena??A co vice druhu :DCitace:
Původně odeslal Marty
kousek od prace mame tiskarnu a vyrobnu vseho moznyho, tak se zkusim zeptat :)
No kdyby to nebyla tadle tlusta (nevim jak ji nazvat :-) proste ta sirsi, vypukla), ale ta tenkaco je treba ta klasicka od AMD tak by to slo udelat normalne v tiskarne ne? Jen by to asi nezastrihli :-(
kdyz si reknes, tak ti to klido zastrihnou
JUPIIIIIIIIIIIIIIII
Dnes rano prisla mama z nakupu , v ruke mala 5 rovnakych krabic, spojenych lepiacou paskou... Pozeram, ze co to moze byt? A matka hovori: Preboha, ved tebe prislo nieco zo zahranicia! Dufam, ze tam neni nejaka faktura! - Ja som je baliky zobral a pozeram na ne a tam stalo: Odosielatel (to pekne logo) AMD ... adresa... UNITED KINGDOM...
Tak som sa potesil a uz som rozbaloval kalendare... Su naozaj krasne. Konecne mam na stene pekny kalendar...
AMD RULEZZZ
to Manik
S ktorej stránky si to objednával?
Citace:
Původně odeslal Manik
KUA,a jase raduju na 6 nalepkama v obalce ;D :? Odkud si to bral??KUA,ja chci taky!A co tam este bylo??
kurna ted koukam, jaktoze AMD nema u nas web? to jim delame tak malej obrat? meli bysme si vsichni koupit new procaky ;) at se jim to vyplati ;D ;D
TZaky sem sem se divil,ale je tady nejaka zenska pres marketing,tady v CR....Citace:
Původně odeslal Rabban
hmm Stankova.... ze by mela neco spolecnyho smanazerem AMD pro CR Igorem Stankem? ;D
NO dobrá, ještě mě zajímá jak to vypadá s těma logama jak tu někdo sliboval? Já bych jich bral pět. Kdy budou k dostání???
tipoval bych ze nikdy, rptoze to jako obvykle nikdo enzaridi :lol:Citace:
Původně odeslal eraser
Hej já mít možnosi to udělat tak je okamžitě udělám. Nechápu že může bejt někdo ak línej....
Ja som ich objednaval z GB... A teraz som si objednal z Nemecka a z Francuzka nalepky a taq... A ta *** z Polska sa mi neozvala... :-(
Alebo keby hodil ten obrázok(nálepku) niekde na stránku aby sa dala stiahnuť a každý nech si poradí ako vie ???Citace:
Původně odeslal eraser
:arrow: Ja by som si to vytlačil na atramentke a prelepil hrubou reklamnou fóliou :idea:
Tobe se zobrazuje GB??Me se tam nic neukaze???Citace:
Původně odeslal Manik
No to som objednaval taq pred 14 dnami, teraz tam uz nic nemaju ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER