treba na tom budes lip kdyz uteces... ja se ke zrizeni u CRA nedostal.. omg.. po dvou mesicich co nenasli ani jednu ze 3 smluv jsem je poslal nekam. mam opet Volny kde mi to zapojili za 1,5 dne ! od objednani :) a nemam problem
Printable View
treba na tom budes lip kdyz uteces... ja se ke zrizeni u CRA nedostal.. omg.. po dvou mesicich co nenasli ani jednu ze 3 smluv jsem je poslal nekam. mam opet Volny kde mi to zapojili za 1,5 dne ! od objednani :) a nemam problem
kolegovi z Ostravy, to taky padá na 1Mbit, já to zažil předevčírem, hned jsem jim psal a včera to jelo už ok, ale možná to byla jenom náhoda, ještě mi chybí měsíc do konce vypršení smlouvy, tak pak půjdu hned k UPC.
Ne, bohužel to není žádná náhoda. přikládám graf za poslední období - 4096/512 1:50. Pořád ale mnohem lepší než původní Premium 3072/512 1:20, kde jsem měl občas rychlejší UP než DOWN. Politika jejich nového vedení je, že uživatel "domácnost" je pro ně možná ještě dál, než na posledním místě a podle toho to taky vypadá. Chce to opravdu zásadní odliv klientů a pak snad možná (ale stejně tomu nevěřím) začnou přemýšlet trochu jinak.
Dopadne to tak, že také odejdu k UPC :-( .
Mě hrozně štve, že od upc jsem musel utéct kvůli nesmyslným limitům a ceně a najednou se upc dá dohromady a já mám smlouvu na ještě 10 měsíců od radiokomunikací:mad: Přitam CRa byly ještě půl roku zpátky super.
Tak nic, už jedu asi permanentně na 1Mbit i když mám 2Mbit tarif. Na otázku proč se tomu tak děje a co s tím mi bylo sděleno že při agregaci 1:20 mám rychlost více než vysokou. Takže jak mi skončí rok, tak bye fucking bluetone :mad:
To víš že jde, ovšem platíš tam nějaké penále, čím více se blížíš k tomu roku smlouvy, tak se to penále snižuje, jenomže stejně pak ještě těm sviním musíš platit další dva nebo tři měsíce, ale to je celkem klasika, ještě že UPC má slevu 50 procent na ty dva měsíce, i když jako karneval to tam měli dva měsíce zadarmo.
no ja to tak udelal
presel jsem ke karnevalu/UPC a 2 mesice mel zadarmo, mezitim me dojela smlouva u CRa
ti me poslali zpravu, ze me vypoji 14.9. a doted me nevypojili
mam chut si zavolat do ameriky nebo do ciny, skoda ze nikoho neznam
to by me zajimalo, jak by se to resilo, kdyz uz defakto ta linka nema existovat
Tak už to vypadá jako před přechodem na 4 megabit. Dnes je to jen trochu lepší půl megabit :( . Jdu prostudovat nabídku UPC.
heh, tak ja neviem ... mam CRa premium (stare) 3/0,5 a fici to presne tak ako ma ... odjakziva aj dnes ... byvam asi 1,5km od miskobossa :)
no ja teda taky musim rict, ze me to jelo jak melo(mel jsem 1MB), presne jak pise MadCap
ale konkurence se vytasila s lepsi nabidkou, tak jsem prebehl k UPC
a opet nemuzu rict pul slova, beha to jak ma a kdyz je vypadek, je radne nahlasenej
takze to klepu na drevo
jo a do UPC jsem jeste nevolal, nebyl nejak cas:confused:
No mě to zase jede plnou rychlostí, nejdřív mě vyfakují s tím že při agregaci 1:20 mám rychlost více než dobrou a pak mi přijde smska že problém je vyřešen a už pět dní po sobě jedu plnou rychlostí :rolleyes: stejně ale přejdu na UPC až to půjde.
Horší než u ČRA to asi nebude. U UPC jsem už před několika lety byl, ale bohužel v lokalitě kde bydlím byl nějaký problém s technologií. Dostával jsem sice velké slevy, ale já potřeboval stabilní net. Tak jsem odešel právě k ČRA. Tam je to od prvních změn ve vedení společnosti ale úplně v pr.....
Teď mám problém, se těch šmejdů zbavit.
Presel jsem minuly tyden k Netboxu, krome jineho taky proto, ze jsem se chtel zbavit ADSLka, ovsem musim uplne uprimne priznat, ze jsem si az do posledni chvile uzivani pripojeni nevsiml naprosto zadneho omezeni nebo FUPu.
Nevim, jestli na to mela vliv moje smlouva, ta rocni mi koncila zrovna ted, ale troufnu si trosku optimisticky tvrdit, ze i tak by se nic nezmenilo.
Takze si myslim, ze na omezovani linky ma hodne velky vliv i misto pripojeni, resp. geograficka poloha...
EDIT: co se tyce ukoncovani, dnes posilam dopis s odstoupenim od smlouvy, na infolince me 2x nezavisle na sobe ujistovali, ze to neni problem, takze uvidime. ;-)
No já musím říct, že cca poslední týden se asi něco v mé lokalitě přihodilo, protože se rychlost, která dosahovala cca 1/4 nominálu, zvýšila na průměrně 3/4 deklarované rychlosti, což je už přijatelné. Teď jde o to, jak dlouho to vydrží.
Jinak pověst nejhoršího ISP potvrdilo i několik kolegů, kteří mají u ČRA několik zákazníků (bohužel se to netýká jen ADSL).
Měl bych aktuální dotaz na ostatní zákoše Radiokomunikací. Jak vám fungujou torrenty? Přijde mi, že je radiokomunikace nějákým způsobem začaly omezovat.