Re: PRO MÉNĚ ZKUŠENÉ KAMARÁDY:
Hm, zajimava uvaha. U nas v THD stoji GF4MX440SE Lite 1215kc, fakt by zajimalo, co vykonnejsiho si za ty penize koupis. Radeon 7500 stoji 1500 a ne ve vsech testech je vykonjesi. Koukni se na tomshardware
http://www.tomshardware.com/graphic/...s/image029.gif
Citace:
Původně odeslal Aliencz
Ahoj VY, méně zkušení, ale i ostatní kamarádi .......
Mám tu jedno důležité sdělení:
Grafická karta, založená na čipu GF4MX, jakákoliv jeho verze a to i modely s AGP8x ..... je v dnešní době obrovské a neodpustitelné FO-PA Nvidie a nestojí za koupi za jakoukoliv cenu. Podrobnosti Vám zde vysvětlí na dotaz kterýkoliv sběhlejší uživatel. Dejte si prosím pozor při koupi počítačových sestav, zejména na hraní a sami si tuto kartu do svých miláčků nikdy neplánujte ..... Ve všech modelových řadách této verze má vždy zdatnějšího a levnějšího konkurenta ....
P.S. nejsem žádný dealer ani podnikatel v oblasti PC. Výše uvedené zde prezentuji pouze a sice jako jen můj názor, přesto doufám, že všeobecně platný ....
Přeji šťastnou ruku všem při výběru výkoného HW .....
Citace:
Původně odeslal Petrik
Hm, zajimava uvaha. U nas v THD stoji GF4MX440SE Lite 1215kc, fakt by zajimalo, co vykonnejsiho si za ty penize koupis. Radeon 7500 stoji 1500 a ne ve vsech testech je vykonjesi.
kdovi co je to za MX440SE, pokud ses o tu kartu nejak zajimal, tak bys vedel, ze verze SE je MEGAS.H.I.T co ma neskutecnym zpusobem ocesany pamet-treba 166MHz SDRAM na 64bit bus, a tohle ma bejt vykonnejsi nez R7500? to je na urovny G2MX400 a to mozna s tezi!
Citace:
Původně odeslal Rabban
kdovi co je to za MX440SE, pokud ses o tu kartu nejak zajimal, tak bys vedel, ze verze SE je MEGAS.H.I.T co ma neskutecnym zpusobem ocesany pamet-treba 166MHz SDRAM na 64bit bus, a tohle ma bejt vykonnejsi nez R7500? to je na urovny G2MX400 a to mozna s tezi!
Ja myslim, ze si to pletes s MX420. 440SE je jenom niz taktovana obycejna 440 a samozrejme ma DDR . Pokud ne, je to jen nejaky zmatek v oznacovani - mozna podobny chaos jako byl sveho casu v oznacovani verzi TNT2 - napr. Vanta, M64 a TNT2Pro, ktere casto byly u OEM vyrobcu neco jineho, nez mely byt.
Citace:
Původně odeslal Petrik
Hm, zajimava uvaha. U nas v THD stoji GF4MX440SE Lite 1215kc, fakt by zajimalo, co vykonnejsiho si za ty penize koupis. Radeon 7500 stoji 1500 a ne ve vsech testech je vykonjesi. Koukni se na tomshardware
http://www.tomshardware.com/graphic/...s/image029.gif
Citace:
Původně odeslal Aliencz
Ahoj VY, méně zkušení, ale i ostatní kamarádi .......
Mám tu jedno důležité sdělení:
Grafická karta, založená na čipu GF4MX, jakákoliv jeho verze a to i modely s AGP8x ..... je v dnešní době obrovské a neodpustitelné FO-PA Nvidie a nestojí za koupi za jakoukoliv cenu. Podrobnosti Vám zde vysvětlí na dotaz kterýkoliv sběhlejší uživatel. Dejte si prosím pozor při koupi počítačových sestav, zejména na hraní a sami si tuto kartu do svých miláčků nikdy neplánujte ..... Ve všech modelových řadách této verze má vždy zdatnějšího a levnějšího konkurenta ....
P.S. nejsem žádný dealer ani podnikatel v oblasti PC. Výše uvedené zde prezentuji pouze a sice jako jen můj názor, přesto doufám, že všeobecně platný ....
Přeji šťastnou ruku všem při výběru výkoného HW .....
Sumarne je blbost kupovat cokolvek z tohoto pokial na tom nechcete robit len s MS Office a browsovat po internete. Podtrhnute a bodka.
Za cenu, kterou tu uvádíš ( v porovnání s R7500) koupíš pouze 440SE ve verzi SDRAM ..... což se na mě nezlob, ale je kartička podstatně pomalejší než Radeon 7500 DDR, ale i MX440SE s DDR a to někdy až o 50% ..... Verze s MX440SE DDR je cenově shodná s Radeon 7500 DDR, výkonově cca taky, Radeon má navrch ve výbavě, výstupech, atd.... šak to znáš ......
Ohledně SE verzí MX4xx bych ale raději moc řečí nevedl .... to je vážně ČUDO v oblasti VGA ....
..... viz RABANŮV odkaz, a jehož cíl mluví za vše .......
Tak sorry, to ma skutecne SDR pameti, ale za 1361 mame GF4MX440 s DDR, jadro na 255MHz a pameti 5-6ns, je to sparkle, supergrace atd. Fakt je,ze ta ATI 7500 za 1484 je lepsi volba, ale trochu drazsi.
Citace:
Původně odeslal Aliencz
Za cenu, kterou tu uvádíš ( v porovnání s R7500) koupíš pouze 440SE ve verzi SDRAM ..... což se na mě nezlob, ale je kartička podstatně pomalejší než Radeon 7500 DDR, ale i MX440SE s DDR a to někdy až o 50% ..... Verze s MX440SE DDR je cenově shodná s Radeon 7500 DDR, výkonově cca taky, Radeon má navrch ve výbavě, výstupech, atd.... šak to znáš ......
Ohledně SE verzí MX4xx bych ale raději moc řečí nevedl .... to je vážně ČUDO v oblasti VGA ....
..... viz RABANŮV odkaz, a jehož cíl mluví za vše .......