tak jeste nejaky z hor.. a aby se nereklo ze davam jen CB tak i dve barevny :D
Printable View
tak jeste nejaky z hor.. a aby se nereklo ze davam jen CB tak i dve barevny :D
Mne se libi to stim zaprsenym oknem, taky jsem chtel neco takovyho vyfotit
libi se mi 2, jo ta ma dobry grady, takovej tvuj klasickej styl, kterej se mi moc libi! 3. nevim, docela dobrej napad, ale nevim no, zas takove to neni. 4. a pak se mi libi tahle, ta je fakt pekna v barve, ty baracky, to je hezka kompozice ani nemim proc, libi! 1a5 jsou takove nemastne neslane, navic 5ka je vubec technicky i napadove nejslabsi, nejak nevim o co ti slo :)
Ty stiny se mi prave moc nelibej. Asi jsou malo vyrazny.
s 5. souhlasim.
jj u ty pekty to je asi vemne... z nejakyho duvodu se mi libi.. ale ten duvod neznam...:)
sorry ale tentokrát to není moje kaše.
2 a 3 libi dosti. 4 je jako z nejake detske knizky:D
1 me nebere a 5 neco chybi ale vypada nadejne
heej, libi dobre barevne sladene, takove studene, ale mozna bych trochu pridal kontrast aby byly ty poupata vice bile, ale i tak pekne!
Libi...
hele ty musis udelat i z tak vesele veci jako je jaro vilozene temnou a depresivni zalezitost, ze? a tak to ma byt. libi. kdybych to umel taky nefotim porad ty barevne hruzy;)
tominek, napísal si to dopbre. Fakt je to trocha depresívna fotka, ale je dobre spravená. :)
moc pekne, ale jeste mi tak neco chybi, mozna kdyby jeste ta jedna byla o neco vyse , nez ta druha, mozna naklon, nevim, ale ramecek nesedi vubec.. navic to vypada, ze jsi foto zmensoval az po te, co jsi mel ramecek, proto je ta cara tak rozmazla..
jinak nazev fotky je: nemluví se mnou / nemluvím s ním....
ten ramecek se zmensenim a kompresi trochu zmenil..
ja jsem prave nechtel udelat takovou klasickou fotku snezenek to je prece nuda ;)
a jednu velikonocni ;)
pomlázku?... kdepak, já mám jinší metody
http://www.fotoaparat.cz/g/06/04/16/219219_f576c.jpg
Hehe, parada, svuj styl nezapres. Jinak takova technicka, co jsi pouzil na osvetleni?
lampicku 40zarovku matnou :D
To jsem chtel slyset :) To je to spravne profi svetlo!Citace:
Původně odeslal Vinc Black
Ani sa nemusím pozerať, že na koho thread klikám, podľa fotky nie je problém zistiť. :) Páči sa mi to, aj keď na pravej strane sa mi to zdá trošilinku natesno, ale je to v poho. Dobrá fotka. :)
díky :D asi budu muset vyfotit něco veselého ;)Citace:
Původně odeslal e1
Ty dokážeš aj veselú vec vyfotiť a v APS upraviť tak, že človek sa zlakne. :lol:
proste tvoje fotka. temna a skvela
tohle ty proste umis, to se musi nechat;)
je to dobry..
jednu sportovni...
Viem že baseball sa fotí ťažko (už som to raz skúšal) a je dosť ťažké zachytiť odpal, ale tento výrez je slabý. Máš tu o veľa lepšie fotky.
Poprvé je to moc tmavé, pravá strana histogramu je skoro prázdna. Tiež mi tam nesedí ten človek ktorý ide po tráve. Viem že sa blíži z boku, ale jednoducho pri športe ako je baseball človek prechádzajúci sa po tráve bez helmy... Jednoducho tam nemá čo hladať. :)
Skúsil som to orezať trocha inak a odretušoval som trocha toho chlapíka čo sa tam prechádzal a takto nejak by som si tú fotku ešte aj vedel predstaviť.
Jo no, taky se mi to zda takove slabe, tmave, urcite by to bylo lepsi fotit ze predu, ale to zas prestava byt legrace. Ale ty Upravy co udelal e1 se mi zdaji asi i lepsi, nevim celkove je to divne. Moc nevim, co k tomu rici.
jsem rad ze jste se k tomu vyjadrili, protoze ja jsem taky moc nevedel jak to nafotit, ale teda nevim... tohle oznacovat za baseball... :D jen pro info je to Cricket (proto jsem tam nechal tu levou stranu, a kdyz jsem ji tam nechal tak jsem musel nechat i neco napravo pac jinak by to vypadalo blbe, tmave to mozna je ale to je subjektivni v noci bych to posteloval mene ;D ), clovek prochazejici se po trave neni turista, ale hrac...
Slušná fotka, líbí se mi. Uvažoval bych jen nad dvěma věcmi - ořez trochu zleva (ale spíš ne) a odklonovat pryč ten sloup v pozadí, ten ruší. Chtělo by to samozřejmě líp dotáhnout v PP, ale i takhle je to solidní, kompozice je zajímavá a pro mě rozhodně funguje. (narozdíl od té úpravy, která je imho o ničem)
Osoby bych tam určitě nechal obě - ořez maximálně trochu zleva kvůli kompozici, ale jinak docela dobrá fotka... to co s tím udělal e1 je vysloveně diletantismus a doporučuji všem začátečníkům jej vůbec nebrat v úvahu - je to špatné a amaterské pokažení slušné fotky!!!Citace:
Citace:
Původně odeslal jan555
jo ten sloup to je samozřejmost ;), tohle byl jen takovej prvni pokus na kterym jsem si vyzkousel zase neco jinyho..
Právě že nemyslím, že to je samozřejmost - mně se tam líbí a nejsem si jistý, jestli to bez něj bude lepší, nebo ne.
je fakt ze na originale je jeste ta znacka (50ka) a jak je cervena tak rusi jeste vic... pokud bych to upravoval nejak vic, tak bych pozadi jeste trochu maznul...Citace:
Původně odeslal jan555
Mno, je to proste tvuj styl :) ale ac vidim ze to nepada tak mam takovej pocit ze jo... nemuzu se ho zbavit :) jinak zkusil bych jeste trochu zesvetlit to okoli a mozna bych i vrsky tech vezicek, aby to nebyl jen takovej obris... ale mozna to tim akorad zkazis, zkus to :)
Pekne pekne, ale ta obloha mi tam nejak nesedi - je nejaka "divna"
2J.Wade: prosim, kdyz citujes, tak tam nedavej obrazky - kdo to pak ma scrollovat
well, well well, right, right right! ;)
Pěkné, stylové, ale ta obloha je fakt nějaká malovaná v PS... :confused:
s tim padanim je to asi optickej klam resp je to troshu z uhlu, asi si stim jeste pohraju, oblohu jsem tentokrat maznul zamerne..
Hmm, vypadá spíš trochu jako cigaretový kouř promítnutý na pozadí mraků... dost mě ro ruší... :(Citace:
ta obloha je takovej experiment, jeste stim bojuju...Citace:
Původně odeslal Darth Maul
upravena obloha...
http://wtphracky.cz/admin/fotky/rozhlednaB.jpg
Ta obloha je ted podle me mnohem lepsi, mas to i celkove svetlejsi ne?
ale jen o malicko..Citace:
Původně odeslal wong
druha uz je suprova. osobne bych to ale nejak ochladil. misto te sepie (nebo mam zas blbe serizeny panel) bych to vzal spis do sedomodra a trochu to ztemnil. nejak takhle
doufam ze ti nevadi ze jsem si s tim pohral. je to jen otazka vkusu.
Jo to ochlazeni od tominka se mi zda lepsi, ma to takovou lepsi atmosferu, dle meho nazoru.
Citace:
Původně odeslal Skodik
testoval jsem vic variant tonovani... necham to takhle..
Mne se ta do hneda libi asi vic. Nech to tak.
To je parada, kde je to foceny?
Myslím, že je to dobré, ta obloha je zajímavá a mě ten dojem kouře neruší. Barva tintu je otázkou osobního vkusu, já bych tam zkusil dát oba (teplá/studená) a rozprostřel je vhodně přes kanály. Jednu věc bych ale k vyzkoušení doporučil - lehký blur i na stromy. Nevím, jestli bych odklonoval ty nejvyšší větve napravo, které jdou do té stavby, rozhodně ale těch pár špiček nalevo.
Imho jedna z Tvých lepších fotek, stavba je to zajímavá a PP není "obvyklým způsobem" přehnaný ;)
Je to rozhledna u zámku Krásný dvůr. Jinak o bluru stromů jsem taky přemejšlel, ale nakonec neudělal :)
mohl bys sem zase hodit original pred upravama??
no snad je to ona...
přidal jsem jestě nějaký výcvaky z Krásného dvora...
Moc pekna je i ta posledni ;)
a jednu takovou klasiku
Jekyll & Hyde
http://www.fotoaparat.cz/g/06/05/08/228294_afc66.jpg
Dlouho sem na ni koukal :) zkusil bych stejnej motiv, ale s tim rozdilem ze ten vlevo by pridal taky nejaky vrasky zlosti :) nicmene nejak se mi tam nezda ten odlesk nosu toho v pravo, trosku bych ho ubral.. jinak pekny foto na zamysleni :)
Prijde mi to dost pekne nasviceno - presne podle charakteru postav.
Myslim ze Ti PS a upravy jdou moc pekne, nicmene neni to muj salek kavy. Mam rad fotky vyfocene a ne namalovane :)
díky, já mám prostě malování v krvi...Citace:
Původně odeslal Carlos
jedna ze včerejška:
A hele změna.
1) na mě moc umělá. Zem je strasně ostře odříznutá od oblohy. Zajímavej pokus s komínem.
2) Zřejmě original ;) příjemnější, ale na mě moc tmavá. Vadí mi ten komín na středu...
komin ve stredu vzniknul nahodou jsem delal panoramatickou ;)Citace:
Původně odeslal Camillek
jj "všechny" fotky takový že když se na ně koukám tak bych brečel krev... ale sou mocmoc pěkný...
Mně se ta "umělost" prostě líbí, mám rád takové fotky :)... Jinak co se týče věže, líbí se mi víc ta dohněda tónovaná verze, ten chlad mi tam neseděl...
pozor jedna barevna temer neupravovana ;)
http://www.fotoaparat.cz/g/06/05/20/233718_f25ab.jpg
Tahle se mi hodne libi barevne ... je to mozna tim ze mam fakt vysvicenej monitor :) ale takhle do tmava se mi to proste libi
vinci prosimte kdo to fotil? komus pujcil fotak?:D
ale je to pekne...
divný. ta značka je tam poměrně trefná a dobře vyfocená, zároveň ale půobi docela rušivě. asi bych jí malinko nějak "schoval" aby nebyla tak výrazná ale ne vysloveně pryč. newim. jinak kompozice atd jednim slovem paráda!
Citace:
Původně odeslal crashpc
Kdyby tam ta znacka nebyla tak by ta fotka nemela absolutni pointu, byla by to jen pohledovka... a "schovavat" netreba, ta znacka je nejspis duvod proc to vubec autor fotil, musi bej vyrazna
Dobrá fotka, líbí se mi.
znacka se mi libi, ma hodne zajimavy svetlo:)
me se to taky libi, je to pro me zajimave barevny ...
pekna kompozice, jinak me to zas tolik popravde neoslovuje to zpracovani...
posledni fotka se mi hodne libi.. pekna kompo i barvy. Na tvuj styl trochu zmena :)
Vinci, já Tě nepoznávám!!! :D
Ale musím uznat, že na škodu to rozhodně není - taky bych měl začít fotit i něco jiného než pořád jen ty baby... ;)
paradni! nemam slov
Pekny, jeste bych mu nechal trosinecku mista za zadkem.
Jinak fakt netusim, co se ti stalo v zivote tak zasadniho, že jsi tak zněnil svoje fotky. Ale rozhodne to nevadi.
super snek. moc pekny :)
Dobre, ale me vadi ta obloha tam uz je dost videt ten SW, i kdyz ma to neco do sebe a jako celek k tomu asi patri, pekne, ovsem mozna by to slo v PP jeste lepe ci radsi vubec :)
Vinci, upřímné uznání - tohle je SUPER!!! :cool:
tleskam. naprosto super fotka
jo ve dne mi to pripadalo lepsi, ted taky vidim urcity nedostatky, snazil jsem se trochu dostat kresbu i na predek sneka, mozna jsem mel pouzit blesk, a prave tim vznikl sum na mistech, kde ted je...Citace:
Původně odeslal Skodik
dekuju za pochvaly.)
Camillek: nic proste mam rad zmeny, rad se ucim fotit novy veci...
Mně se to také moc líbí, jen mě tam ruší ta vinětace...
no ja nevim, co si o tom myslet,.. ten kluk tam vylozene "nesedi" jako by tam byl dolepenej
hm taky mi tam prave uplne nesedi takze jsem si chtel overit vas nazor...thxCitace:
Původně odeslal Pocket
me tam 100% sedi . je to podle me uzasna fotka z ktere cisi ponura atmosfera . jednoduse super z meho pohledu .
mohl by jsi zase pro zajimavost hodit puvodni foto pls ?
no podle me tomu jeste porad neco chybi, ale presne nevim co...
no je to uzasna fotka. ale mas pravdu ze tam neco chybi nebo nesedi. ten ramecek mas tak ja k je asi z nejakeho ucelu...
zkousels jiny format? i kdyz na sirku to vhledem k originalum asi nedas...
Me se to libi, vypada to trochu jak kdyby byl clovek pod vlivem nejake drogy... zajimave!
http://wtphracky.cz/admin/fotky/6-2.jpg dalsi varianta...
To co tam nesedí je stín toho kluka. Scéna je ve stínu, takže není důvod, aby měl kluk takový (výrazný) stín, jaký má. Pak to vypadá, jako by se vznášekl kus nad povrchem ;-)
to je stin od mesice co sviti ;).. ok testnuCitace:
Původně odeslal no-X
skodik ma pravdu. otazka jestli takovej chlapec - duch ma vubec stin hazet ;-)
Urcite, kdyby tam stin nebyl bylo by to dost nevyrazne imho..Citace:
Původně odeslal tominek
btw: nejak uz me neprekvapuje, ze se shodneme, hehe
tohle uz je bombasticke
jj, urcite best ze vsech tri :)
Mam za to, ze z hovna bic, ktorym zapraskas, neupleties.
suhlas, z nicim zaujimaveho cvaku ulice v kombinacii s fotkou divne vykruteneho chlapa co vypada ako keby mal parkinsona (no offense) imho moc vody namutit nejde. Ta posledna varianta by bez toho chlapca bola pekne manipulovana fotka :) s nim tomu nejak moc nerozumiemCitace:
Původně odeslal PiT