Jak udelat z Nforce4 ULTRA Nforce SLI!
Pro ty kteri si toho jeste nevsimli. Na anadtechu vysel navod jak udelat z Nforce4 ULTRA verzi Nforce SLI. Jedna se totiz o shodny cipset. Ultra ma jen preruseny jeden mustek, ktery kdyz spojite tak se vam chipset detekuje jako SLI verze. Samozrejme to chce taky vybrat spravnou desku s 2 16xPCIe sloty, treba DFI ULTRA :wink:
http://www.anandtech.com/cpuchipsets...oc.aspx?i=2322
Re: Jak udelat z Nforce4 ULTRA Nforce SLI!
Citace:
Původně odeslal quasi
Pro ty kteri si toho jeste nevsimli. Na anadtechu vysel navod jak udelat z Nforce4 ULTRA verzi Nforce SLI. Jedna se totiz o shodny cipset. Ultra ma jen preruseny jeden mustek, ktery kdyz spojite tak se vam chipset detekuje jako SLI verze. Samozrejme to chce taky vybrat spravnou desku s 2 16xPCIe sloty, treba DFI ULTRA :wink:
http://www.anandtech.com/cpuchipsets...oc.aspx?i=2322
To je stary :D
Re: For eastern Janko Hraško
Citace:
Původně odeslal Gentle Giant
Neviem ci toto bol zart, ale ak nie tak je to bullshit Ziadne zahorovanie sa nekona, treba rovno OC
-----------------------------
To si Janko rob čo chceš. Fakt nevím co to je zart, ale žádný kecy nevedu, jen jsem prostě řekl svůj názor. Když si koupíš nový auto, tak ho taky hned vohulíš, co to dá, že jo ? Ale je to jen Tvoje věc a já mám jinej názor,.
No zart je vtip. A ked chces porovnavat auto a procak tak zas rob ako ty chces. To, ze je to tvoj nazor, to ti nikdo neberie. Akurat je to strasna blbost a procak mozes taktovat hned ako ho das do PC. Uz len z toho dovodu ze tie procaky uz boli predtym, ako si ho ty das do PC,dost husto testovane a trapene :wink: Takze tvoja teoria je bullshit, ale ak si myslis, ze nie tak ho kludne zahoruj, je to tvoja vec.
2 MSI Users : u tychto dosiek VID funguje len pre hranicu 1,45V. Potom funguju uz len percenta, ale existuje trik cez CC ktory dokaze zvysit voltaz. No CC moze sposobovat nestabilitu a tak nam ostavaju len tie percenta :-(
2BeachKen : Mozes mi pls zmerat vysku toho cooleru na chpsete ? dik