TO: Robert ... no tak tohle vim ale nevim co se tim taktuje, kdyz se nezvedaji mhz a ani vykon v 3D marku ?? proste bych potreboval nejak bliz vysvetlit jak to funguje ?? :)
Printable View
TO: Robert ... no tak tohle vim ale nevim co se tim taktuje, kdyz se nezvedaji mhz a ani vykon v 3D marku ?? proste bych potreboval nejak bliz vysvetlit jak to funguje ?? :)
vzadu na krabici je to vysvětlenýCitace:
Původně odeslal hulda
podle mého soudu dost zbytečná věc.ale teoreticky by to mělo zvyšovat frekvenci paměti a jádra podle zatížení a teploty,ovšem jak je to v praxi nevim-přetaktuj kartu normálně a máš klid,tohle je na nic ;DCitace:
Auto overclocking wise - easiest way to optimize the gpu and memory speed for maximum performance - smartly detects and saves gpu from overheating and overspeeding
Konecne mi dosla MSI 6600 GT. Tak su hned isiel testovat. Kedze mam len semprona 2300+ a ide na 11*150 a dosku K7S5A necakal som nic moc. Taktovat mi ide v pohode na 550/1140 a viac ako 1140 mi nechce dat ovladac ani riva tuner. Ovladac mam 7125_whql. Mohol by som dat viac pamäte keby som dal iny ovladac? napr. 71,80 beta?
Vysledky na 550/1140 : 3DMark 03-7700b a 3DMark 05-3300b. Na to aky mam procak a dosku podla mne akurat.
parada, urcite to mas lepsie ako keby si kupil silnejsi processor a slabu grafku, podla mna viac ako slusny vykon, moze byt 8-)Citace:
Původně odeslal tomprost
par dni spat som si kupit novu grafcu a zatial som sa nedostal k nejakemu odladovaniu (nebol cas - tie skusky su pekny bordel :evil: ) ale skusal som len tak namatkovo oc pamati (lebo tu na fore sa vysledky roznia) a dospel som k vcelku peknemu vysledku - 1200mhz co ma driver pustil. Par dni uz na tom ficim a ziadne artefakty. Ale zo skusenosti zo starej grafce (msi 5600) na 90% pojdu pamate este vyssie ak sa vypne test v driveroch bez artikov!!! Skusil som auto OC co je v driveroch a vycapilo mi OC na jadre 580mhz. Tak tesime sa na konec skuskoveho a HOR sa do OC!!! ;D . Potom capnem vsledky. Sevas
No lenco ju dostanu do Agemu tak si idem pre nu, ale mam otazku. Uchladi tuto kartu zalman ZM80D-HP ??? Prievan v bedni je dostatocny (5ventakov dohromady)
Da sa nejak vypnut ten test ktory musim dat ked si v ovladaci pretaktujem VGA. Lebo mne to vezmä iba 1,15 a ked dam viac tak mi to neprejde cez test. To iste mi roby aj v Rivatuneri. Tomas
a nepremyslel jsi nad tim, ze ti ramky vic nezvladnou?Citace:
Původně odeslal tomprost
zkus tam dat pasivy a lehce ofukovat
aji kdybys tam treba dostal vic ja tech tvych 1.15 tak ti to bude hazet artefakty
neby vyzkousej jinej bios
Pasivi tam davat nebudem lebo mam MSI 6600 GT a pamäte su na dotyk ledva letne. A ono mi to na tych 1,15 ide bezchyby tak by som chcel skusi 1,16 mozno sa dostanem aj na 1,2. Tomas
Zdravim. Kamos ma MSI 6600GT na PCI-E a pri hrani her se mu sekne komp. U Farcry uz v menu, u Dooma 3 po cca 10ti minutach. Prolezal jsem forum a zda se,ze to dela spise u 6800vek pri prechodu jadra z low power modu. Je mozne, ze je to ten samy problem u tehle MSI 6600gt? Jinak ovladace jsme zkouseli asi 4 verze /prilozenou na install cd,nejnovejsi a pak jeste nejake jine..musel bych se mrknout/ a porad to dela to same. Uz jsem z toho krapet zoufaly, protoze cely ten komp jsem mu skladal ja :oops: takze za to nesu urcitou odpovednost. Deska je Asus s VIA K8T890 + A64 3000+ a 1GB Ram A-DATA, zdroj 350W.
vis urcite ze je to zalezitost graf. karty?Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
bylo tady hodne problemu, co se tyce 3D na A64 a doslo se k zaveru, ze to neni GK
Hmm jisty si asi nemuzu byt nicim, ale nikde jsem se nedocetl ze by A64 byl spatny na hry. Navic sam mam A64 i kdyz na jine desce a s jinou kartou a nemam nejmensiho problemu. Mozna by to jeste mohlo byt zdrojem, ale podezrivam predevsim grafiku. Podezrele ovsem je, ze dost lidi s 6800 melo tenhle stejny problem tj zasekavani ve hrach pri jinem taktu jadra ve 2d a 3d.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
cus dnes som dostal 6600 GT od MSI sprvil som testy a v 2001 3d marku som mal len 12 800 bodov, no viem ze je to uz starz test stavany na nieco ine, ale preco tak malo, napriklad kamarat ma na x800 XL 25 000
no inac zatial slape v pohode, treba jej len trochu zvysit sebavedomie nataktovanim :-)
za prvý jsi nenapsal co máš za sestavu....Citace:
Původně odeslal emilio
a za druhý X800 je výkonově někde jinde....
Nevim co řešíš, 3dm01 je hodně závislej na systému (cpu,fsb,paměť,deska) a taky nový jádra nvidie maj trochu horší výsledky v 3dm01,ale koho to štve,když rok 2000 je už nějakej ten pátek za námi že? :idea:Citace:
Původně odeslal emilio
ja nerikam, ze A64 je spatna na hryCitace:
je urcite lepsi jak socket A
uz jsi vyresil ten svuj problem?
bylo to opravdu rozdilnou frekvenci ve 2D a 3D?
Bohuzel karta blbne porad, napr u 3d Mk05 se zasekne hned v prvnim testu. Zkousel jsem nekolik ovladacu, nepomohlo ani vyrovnani 2d a 3d taktu jadra, taky jsem formatoval c: a instaloval ciste XP a schvalne nenainstaloval ovladace na desku...jsem bezradny. Zitra s celym kejsem zajdu do shopu kde jsme kupovali hw at se na to podivaji. Nejspis to bude reklamace, ale pokud jsem jen prehlednul nejakou blbost, tak budu jedine rad.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
no aby som uviedol aj zostavu mam dosku MSI k7n2 delta 2, barthon 2,5 MHz, Ram 256 mb 400 MHz twinmos, disk 200Gb maxtor 8mb cache, a 6600GT od MSI, tak a teraz by som rad vedel ci mal niekto tiez s trou grafikov v 3d 2001 12 800 bodov
Bez ohľadu na to, či je ten tvoj barthon :mweheh: 2 500 MHz alebo 2 500+ je to málo. Idú ti pamäte synchrónne s CPU?Citace:
Původně odeslal emilio
Hodně záleží na vyladění sestavy,takže hraje dost velkou roli jestli máš třeba fsb 200,jestli ti jedou paměti synchronně,jaký máš časování pamětí atd atd,takže tenhle výsledek bych bral s rezervou,nicméně je fakt, že hodně to neni.Ale z žádný 6600GT nedostaneš tolik jako z R9800Pro v 3Dm01, to je fakt.Ale myslim, že tohle neni to, co by tě mělo trápit.Citace:
Původně odeslal emilio
Neboj nic to score je trochu male ale i ja mam len dakych 15000. Skus zvysit FSB to ako prve zvysuje bodiky v tomto teste, potom potaktuj grafiku a zvys realnu frequenciu CPU /pripadne daj CPU interface na agressive/ a co sa tyka casovania neviem co s tym mate taky humbuk je jedno ci ma nastavene 2-2-2-9 alebo 3-3-3-9 robi to rozdil len nejakych 2% - aspon u mna - ak vobec.
A dufam ze si preinstaloval winaky.
ano su preinstalovane, ten bartho je 2500+ ale cakam uz na druhu twinmos a zdvihnem mu fsb tak na 199 , mal by ist, uz som to skusal, co sa tyk testu nejako ma ten vysledok netrapi len ma zaujimali vysledky inch, ozaj aj vam pisalo ze pamate su nastavene na 900 Mhz, pricom pisu v MSi ze su na 1 000, viem ze original 6600GT maju 500/900 ale preco teda MSi na svojej stranke udavala 500/1 GHz, ked si to muss clovek prehodit sam, je to len technicky mala vec ale zaujimalo by mato
PCI-e verze ma default 500/1000, AGP jen 500/900Citace:
Původně odeslal emilio
http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=6822 ja som odtialto cerpal, tak neviem preco len msi ma 1ghz ram, inac som ju dal na 550/1100 a v 2003 dala 8080 a v 2005 3405 no asi v celku dobre ale nieco sa tam asi nema rado, ozaj mozem skombinovat Twinmos a kingston, lebo som pocul ze pri niecom nefunguju dobre
ja som kombinoval Twinmos a Goodram co mam teraz a bol to horor, vysoko ti to nedoporucujem :?Citace:
Původně odeslal emilio
Twinmos je najnaladovejsia pamet aku som nielen ja ale aj moji kamosi mali, najlepsie je sa jej zbavit ako som to urobil ja , a dokonca zadara takmer ;D
dokonca aj 2twinmosky v dual channely proste nie vzdy 100percent stable, po mnohych skuskach mi to stabilne slo, ale twinmos uz nikdy viac :-(
Btw predavam Twinmoss 256 MB ddr 400 - zvladnu aj cl2 pri 200fsb.
Co sa tyka tej frekvencie pamati tak to je len a len na vyrobcovi ci ich da defaultne na 900 alebo 1000.
Tieto výsledky sú OK. (Relatívne) málo bodov v 3Dmark2001 má na svedomí slabší "pamäťový subsystém". Daj DDR synchrónne s procesorom na 166 MHz, (ak sa dá aj na 200MHz). Problém č. 2 je nie dobrá základná doska.Citace:
Původně odeslal emilio
Btw.: Barton :wink:
Tak som si ju dnes konecne kupil v Ageme. Co ma zaskocilo je hrozne vela CD pribalenych v krabici. Testovat som este nemal cas zatial, ale v priebehu tyzdna otestujem.
Ja som si ju tiez v piatok kupil v Ageme. Isla mi bezchyby aj na 580/ 1170.
Tak, konecne nekdo prisel na to, jak aktivovat v BIOSu karty mereni teplot :arrow: http://www.mvktech.net/component/opt...7587/catid,13/ . Jeste jsem to na my MSI6600GT nezkousel, ale jak dorazim domu, hned to zkusim :-) .
Citace:
6600GT AGP cards currently tested and confirmed:
Palit
XFX
eVGA
AOpen
Rosewill
Galaxy
Albatron
Club3D
BFG
Gigabyte
MSI
ASUS
Leadtek
Sparkle
Inno3D
PNY
No neviem, ale asi si si nevsimol toto: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=76742 :-)
:oops: to ne
nepozna niekto nejaky soft co mera teplotu grafiky procak a ramky na 6600GT
Tady je návod jak aktivovat čidlo,pak ti teplotu měří třeba Rivatuner.Citace:
Původně odeslal emilio
to cidlo by malo fungovat aj na obycke nie?teda bez GT
Ano,mělo by to fungovat i na čistý 6600,ale radši si ještě pročti 4um na mvktechCitace:
Původně odeslal NOD
praveze som pozeral a zda sa e by to malo fachat.ked nie tak nahodim povodny BIOS
pouzivate originalne ovladace s podporov D.O.T alebo taktujete normalne, co je lepsie, ja mam dosku aj grafiku MSI a viac menej vyuzivam taktovanie len pri pusteni 3d aplikacii
Citace:
Původně odeslal emilio
Ja mam s athlonom 2500+barton tiez len 14500 a to mam 10x210fsb
Neskusajte 6600GT v 3D mark 01 je to zbytocne ;D ak nemate silny ale velmi silny procak a vysoku fsb tak vysokeho skore nedosiahnete :-) A nepomozete si ani taktovanim grafiky ta vam to zdvihne tak o 500-1000 bodov :wink:
Je lepší taktovat manuálně,v drtivý většině případů totiž dosáhneš vyššího výkonu než s D.O.T.em,kterej ti zvedne paměť i jádro max. o 10%Citace:
Původně odeslal emilio
ja mel 16100, sestava viz dole :-)Citace:
Původně odeslal Jurko4fun
ja mam viz sestava dole 15490 :-)
Nema nikdo s touhle kartou problemy? Kamos ma tuhle v PCI-Express verzi a zacal se mu restartovat komp ve hrach, ve winckach zase bluescreen. Wokna mel instalovane tak 4 dny pretim. Ma A64 3000+, A8V, *512Mb ram, 1*disk a DVDRW a 350W zdroj. Nejdrive system ve hrach mrznul, vyresil to flash biosu do MB /1003/. Den pote zacaly tyhle samovolne restarty. Vyzkousim svuj Fortron 350W, jeste jeden reinstal woken, nejnovejsi ovladace na vse,ale pak uz me nic nenapada.
no mě taky ne... uvažuju také o koupi takže urřitě dej vědět.......Citace:
Trochu som testoval moju MSI 6600 GT a na moje prekvapenie sa dostal jadro az na 590 a islo v pohode. Dal som ho aj na 610 a tiez ide v pohode, ale kedze neviem aku mam teplotu GPU tak radsej pouzivam 590, hoci na dotyk je jadro studené. Tomas
Jestli si to dal se stock chladičem tak gratuluju,máš jeden z nej kousků :wink:Citace:
Původně odeslal tomprost
Pretaktoval som to s original chladicom a na tych 590 je to na dotyk ledva letne. Necham ju tak chvylu a potom ju necham aj na 610. Ale stvu ma pamäte. Na 1160 idu bez chyby ale ked dam 1170 idu v poho ziadne artefakty ale niekedy mi dost padne vykon v druhom teste 3d marku 03 a vysledok mam o -300b. Ale ked i pustim len ten 2 test tak je vykon ako ma byt. Neviem co to roby, mozno moja krepa doska alebo moj len 300W shit zdroj. Tomas
...tak tam flashni bios s aktivovanych temperature monitoringom ;DCitace:
Původně odeslal tomprost
Ja by som ho aj frashol ale nikdy som to nerobil a este by som to nejak posral.
...no napr. Exp ti to moze objasnit http://www.ocguru.cz/smileys/bigsmile.gif pred nedavnom som mu to vysvetloval a v pohode to flashol :wink:Citace:
Původně odeslal tomprost
;D To je pravda,pokud budeš mít zájem tak ti přepošlu SZ od iGora,je to rozenej učitel ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Nechtělo se mi to pročítat úplně celé, ale ten chladič určitě není měděný!!! Zkuste si do něj rýpnout. Nebo necítíte, že je karta s ním "lehká"?Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Jinak takt nic moc. 560/1050. Mám na srovnání Sparkle. S tím hrozným chladičem 570/1090. Po předělání chladiče v podpisu 600/1100. Už se mi to ale nechce přehazovat na to MSI.
Na mojej MSI 6600 GT mam pamäte na 1160 a vsetko ide v pohode. Ked dam pamäte na 1170 tak mi to v 3DM03 v druhom teste o polovicu znizi vykon. Ale 1. 3. a 4. test davaju viac bodou ako na 1160. Artefakty ziadne. Ked dam 1180 tak ziadne artefakty. A zase to iste 1,3 a 4 test idu v pohode ale v druhom teste mi to namiesto znizenia vykonu(ako na 1170) hned restartuje PC. Co to moze robyť? Mozno nestihaju pamäte ale to by hadam robylo artefakty? Dik Tomas
Souhlasim,ten chladič stojí za starou belu,ač vypadá docela solidně.Ale porovnávat karty mezi výrobcema podle oc je imo nesmysl,protože je to dost individuelní.Třeba jak vidíš tady tomprostovi jede ta karta uplně parádně.Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Nemyslel jsem, že Sparkle je lepší obecně. Měl jsem na mysli, že zrovna od Sparkle mám asi lepší kousek... Nechtěl jsem z toho dělat pravidlo!Citace:
Původně odeslal Exp
Tak to se omlouvám,nějak mi to vyznělo špatně.Máš tam nahranej bios s temperature monitoringem?Jestli jo tak jaký má karta teploty s novym chladičem?S timhle co tam dává MSI je to zoufalé,teploty se vyšplhají k 80 stupňům skoro hned :?Citace:
Ne BIOS jsem do ní nedával. Mám case s teplodníma čidlama a jedno mám na chladiči grafiky. Na to, že je na konci žeber, má při plné zátěži (2 hodiny HL2) 48st. Když bych ještě koukal do ovladačů grafiky, akorát bych se stresoval... :-)
Jiank čekám, až bude ARCTIC VGA Silencer pro 6600GT AGP a pak ho na ní dám. A když nebude, hodím na ní ten CoolerMaster. Ona je to taková stavebnice a ještě jsem ho trochu musel převrtat aby na 6600 pasoval. Proto se mi do toho tak nechce.
To čidlo máš z té strany k plošnému spoji, doufám (jinak z druhé strany by jej ofukoval vzduch z ventilátoru). ;D Já jenom že mě zajímá teplota této grafiky.Citace:
Právě že ne. Neustále něco měním a abych po každé váměně sundaval ještě chladič, na to se můžu.... Proto je nalepeno z vrchu. Takže těch 80st. jak tu někdo píše bude pravda. Vložil bych obrázek kam jsem jej nalepil, ale nevím jak. CTRL+V nefunguje.Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
Tak neviem ci je to este aktualne, ale pochvalit sa musim. Konecne som dokoncil testovanie mojej novej grafce a skoncil som na 580 core a 1200 memory - za kazdeho pocasia ;D Je to s origosom chladicom. Ale myslim si ze to nie je dobry chladic (medeny nie je ani len nahodou!!!) a to uchytenie je priam do neba volajuca somarina (kto to aj vymyslel!!!) Mohlo to byt kludne vymyslene ako na 6800kach - 4 uchyt. bodmi okolo gpu. Ale s lepsim chladicom sa urcite dostanem cez 600 core, lebo ak otvorim okno tak cez 590 nemam problem. :-) CAFTE
Tak to čidlo je nalepené jak ukazuje šipka. Na chladiči - ne na tom plechu ;D
Je nalepené zvrchu, ne zespoda.
http://www.leonet.cz/hirogen/Grafika1.JPG
ja som dal moju msi na 580/1170 a v 3d marku 2005 som s nej dostal 3826 bodov, v celku slusne :-) , len mam otazku ma niekto skusenosti s tym ako mam pridat voltage agp aby sa pri vyssej frekvencii nerobili artefakty
ma mam uz volt mod na 6600GT na AGP ale zatial sa to testuje :wink:
Velmi ma stvalo ako velmi mi huci ventilator na MSI 6600GT a tak som mu znizil otáčky. Dal som tam odpor 50ohmov 5W a napätie namiesto 12V ide 5V. Teraz ju uz vobec nieje pocut.Viac mi huci teraz zdroj a aj na nom mam znizene otacky. Karta sa mi hreja len o troska viac a jadro mam 590 a chladi v pohode. Ved mam otvorenu bednu a chladnu izbu. Ale som spokojny.
...si to mohol vyriesit aj softwarovo -> vid skusenosti so softwarovou regulaciou luftaku na MSI NX6600GT :idea:Citace:
Původně odeslal tomprost
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=77490
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=75782
Ja som si stiahol 71,81 whql ale ked ich spustim tak mi vyhodi tabulku Enter password a chce tan dake heslo alebo co. Tak si oznacim show password dam ok a vyhadzuje mi to same error. Co stym. Na ostatnych mi to nerobilo. Dik Tomas
heslo je na stranke kde si ich stahoval. Tie errory su tam pretoze nevedel rozpakovat archiv kvoli zlemu heslu.
urcite si to stahoval z guru3d.com a take je aj heslo ;)
Dik Dal som guru3d.com a uz to islo. Tomas
nema nahodou niekto po ruke link na download softu , kt. mera teplotu GT6600,
dik
No pokud tam máš ten bios s enabled temp monitoringem tak ti to měří přímo v ovladačích,nebo si stáhni Riva tunerCitace:
Původně odeslal emilio
Dnes som chcel kupit MSI 6600gt AGP VIVO ale nejak ma zaraza spomenuty hukot chladica - je to naozaj tak zle. NO na druhu stranu sa to da zregulovat - softom. Takze by som chcel poradit ci ist do tejto alebo do nejakej Sparkle :D - jedine dve moznosti ktore viem zohnat z VO.
Rozhodně to neni vůbec zlý,pokud máš komp tichej - všechny větráky na 1400rpm,tak tu kartu uslyšíš,ale neni to nic hroznýho.Pokud nemáš tichej komp tak o ní nebudeš vědět a myslim,že při hrách to zas tolik nevadí a při práci jednoduše snížíš otáčky a není o ní slyšet.Rozhodně je to lepší volba než Sparkle :wink:Citace:
Původně odeslal MATRIX
...esteze tu mame nakupnu poradnu :roll: ale ano, radsej tu MSI :wink:Citace:
Původně odeslal MATRIX
Tak uz ju mam a ide taktovat zatial na autodetect 560/1000 - ale urcite to pojde vyssie. V porovnani s Inno3d jednoznacna spokojnost:D
...jadro tazko povedat ci este pojde hore, ale pamete by si mohol dat aspon na 1150 8-) sak vyskusaj ;DCitace:
Původně odeslal MATRIX
Tak pamate som dal na 1050 ale viac som neskusal lebo v 3dmarku mi to hodilo artefakty - co som vsak zistil bolo to jadrom kedze som ho dal na 570 - z coho vyplyva ze to je asi strop mojej karty i ked s lepsim chladenim resp. vymenou pasty by sa nieco mohlo porobit - lebo i s artefaktami to bolo rock solid - a tie sa neobjavili hned zo zaciatku ale az ked sa karta zatazila.
Rad by som vedel ako spojazdnit VIVO na tejto karte. CO by som potreboval je aby mi fungovala PS2 na monitore bez pouzitia Tv tunera- naistaloval som i wdm capture drivere ale v programe Dscaler i ked dam volbu hardwaru nvidia a zvolit video input na s-video - alebo composite tak sa nic nezobrazuje.
ja som moju krasavicu dal na 580/1170 a isla v pohode ziadne artefakty ani nic ale prui zdvihnuti na 590/1180 az v druhom teste isla aj s toskou artefaktov, je pravda ze sa trochu zahrieva ale v half a doom na ultra high detailoch slapala viac ako 3 hodiny.. a v 2005 dala 3844 :idea:
Gainward 6600GT 128MB DDR3 AGP Golden Sample
sice tu je diskuse okolo MSI nicmene vlastnim gainward a jsem s nim spokojen po vsech strankach ,kdiztak muzete mrknout na muj benchmark
na dane sestave
http://djstudio.a4.cz/gainward.htm
Kartu mam tak mesic a zatim jsem nenarazil na zadnej problem.
Hlucnost vetracku v pohode,teplota jadra take po zatiyeni nepresahne 60stupnu , otevreny case.
ahoj, viem ze je to mierne mimo... ale chcem sa opytat na grafiku presne od MSI, 6600GT ale PCI-E.. ake su tam, prosim vas, pouzite pamate?? chcel som to dat do threadu MSI 6600 GT PCIE, ale zial je LOCKED.. dakujem velmi pekne.. ide mi o to ci su pamate 2.0 alebo 1.6ns... thx :-)
Mam MSI 6600 GT a ked zapnem obraz tak niekedy ho mam pekne jasný a niekedy je velmi tmavý a rozjasni sa mi asi tak za pol hodinu. Nejde to poriadne nastavit ani zvysenim jasu lebo po pol hodine ho musim potom uberat. Ale niekedy nabieha obraz jasny. Cim to moze byt? Ovladacou som skusal viacero nepomohlo. Dik Robylo mi to aj, ale menej aj na starej radeonke 9600XT.
To spis vypada na monitor, nez na grafiku, kdyz Ti to delalo i na Radeonu...Citace:
Původně odeslal tomprost
Muzete nekdo poradit jaky sou ted nejlepsi ovladace na MSI 6600GT ???????? nejlepsi nemyslim nejnovejsi :)
...no to ti asi nikto nepovie s istotou :wink: ale napr. ja momentalne pouzivam 71.84WHQL a som s nimi spokojnyCitace:
Původně odeslal hulda
Hi, chtel sem se zeptat jak je mozny ze mam na PC: Athlon 2200+,512 MB DDRRAM 400Mhz(deska podporuje jen ddr266mhz), Msi 6600GT a desku Jetway VIA KT266-A .............mensi FPS v CS:Source nez kamos na PC athlon 1800+, redeon 9100, 380 ddr ram 333mhz , a desku nejakou EpoX ????? nevite cim to muze byt ????
no zeby rozlisenim, detailami a hlavne ty mas zapnute DX9 a on DX8. ja som mal predtym na tejto zostave tiez 9100 a cs mi behalo tiez svizne
no DX je jinej to je jasny ,ale jako stejnak je to divny ne ??? nemuzu mit neco blbe nastaveny ??? na rozliseni 800x600 a vsechno na nejmin je na tehle grafice 15 - 50 fps dost malo ne ???, nemuze takhle spomalovat PC treba stara zakl.deska ??
na 99% je to doskou KT266 je uz pomaly.
...nemas zapnute AA & AF ??? ???Citace:
Původně odeslal hulda
AA ani AF zaplej nemam asi to bude fakt tou deskou !
Mohli by ste prosím Vás popísať aké máte teploty tejto karty prui defaut a pri OC . Ja mám pri default na idle 51-52°C a pri burn 68°C pri OC som este nepozral neni sú to dosť vysoké teploty ? 8-)
Jsou uplne normalni, se stock chladicem to lepsi nebude.Citace:
Původně odeslal Skodka
Prosím ťa ten Zalman ti chladí na aké teploty ? A aký je podľa vás kvalitný chladič od Artic-Coolink NV Silencer 6 2.rev.Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
:wink:
Na 5V jedu 610 gpu a mem 1220 a teplotu mam neco mezi 50 a 55.Citace:
Původně odeslal Skodka
Na nete som ale pozeral ževraj na 6600gt kartach dosť trčí ten chladič von od karty cca 30mm a nezakríva tým pádom pamäte je to preavda ?Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
8-)
Tak zitra by mi mela dorazit tahle karticka,uz se na ni moc tesim. Koukal sem,ze ste ji nikdo nezkousel na vodnikovi,tak snad budu mit OCGURU premieru ;D Snad natrefim taky na nejaky gut kousek
Edit/ Tak tahle karta ma jiny roztece otvoru na chlazeni nez moje byvala 9500,takze na ni ten gpu wblock nenarvu,ale pristi tyden uz by to melo bejt poreseny diky Ertymu ;D
Jinak takty zatim nic extra 540/1200,teplotka obrovska pri zatizeni,cca 100stupnu,snad to s tim vodnikem klesne
nevite nekdo jestli tahle karta dava 1920x1200 pres DVI??
nemate nekdo link na nejnovejsi bios k tehle karte ???
...podla toho co viem je len jeden bios a to 5.43.02.35.07Citace:
Původně odeslal hulda
...aky mas s nim problem ???