Prave cekam na tuhle prymovou karticku a zjistuji co na ni za drivery... Na cem to behate? Nejaky osvedceny tip?
Printable View
Prave cekam na tuhle prymovou karticku a zjistuji co na ni za drivery... Na cem to behate? Nejaky osvedceny tip?
add PISKANI: me to ten Leadtek dela take, je to pomerne neprijemny, zkousel uz to tady nekdo vyreklamovat? a pokud ano byl uspech?
Ja jsem ji vyreklamoval pískajícího Leadteka za MSI a klídeček.Stran OC je to IMO podobné,ne-li lepší :!:
No ja ji zatim provozuju na 570Mhz/1040Mhz a staci mi to.... Ale mam mensi problem kdyz propojim TV a comp tak to facha ale je to cernobily.... Nevite com je to zpusobeny???.... Jinak ovladace mam myslim 66.** myslim :-) ...
možná bys mohl napsat co je černobílý...Citace:
Původně odeslal V3S
předpokládám že však TV - existuje taková krátká přechodka (měla by být v příslušenství katry) a tu když připojííš ke kartě a dále tam již dáš jakýkoli (třeba koaxial kabel) máš to barevně a hoodně daleko! Mam to doma cca 15 a vpoho :wink:
PS:se zvukem je to pak na takovou dálku horší :?
Mozna by to taky chtelo vedet pres co tu kartu k TV pripojujes, pokud pres S-Video, tak se ani nedivim, ze je to cernobile. Musis prepnout pripojeni na S-Video v ovladacich a je po problemu. Pokud to mas pripojene jinak, tak bohuzel nevim.Citace:
Původně odeslal V3S
jo obraz je cernobilej.... Provozuju to pres koax na vzdalenost cca 10m.... Jo a mam to dany v takovy ty rozbocce (co byla v krabici... myslim HDTV out) a v ni to mam dany v modrym tak to je v manualu.... Tak nevim....
staci hladat: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...t=tvout+6600gt
jj je tam potreba propojit nejake 2 slozky
No ja som vcera kupil tuto karticku a mozem povedat ze max spokojnost zatial. Nepiska, je relativne ticha a taktovat ide na def chladeni 580/1200 viac som skusal ale hodilo to sem tam artefakt. Prerobim chladenie trosku "80cm fukar" amalo by to byt v pohode aj s hlukom. Akurat ma serie 1 vec a to je take divne trhanie v kazdej hre OpenGL a Direct3D. Skusal som uz vsetko FW off ine ide ovladace na NFORCE2 a nic zatialnepomohlo. Ale akurat som sa docital ze znizenie AGP na 4x by mohlo pomoct skusim este. prosim poradte resp dajte link kde sa to riesilo lebo ja som sa tu hrabal cca 2 hodiny ale nenasiel som nic THX
neviem ci ti to pomoye ale skus dat prerender limit na nula - sice to ma ucinok iba v D3D. Takisto som na Guru3d cital ze aktivovanie blittingu cez riva tuner toto tiez riesi. Skus uvidis
No uz som to poriesil. Chyba bola v Kerio personal firewall v 4,1,2. Som sa docital na fore ze to moze robit on a.. fakt, ked som ho vypol tak trhanie prestalo. Doporucil tam typek ze verzia 4,1,1 to nerobi tak som ju nainstaloval a VSECKO FICI JAK MA :D :D :D . Precital som zopad for ale nic co tam bolo nepomohlo a skusal som uz asi naozaj vsetko. Dakujem Rici si frajer ;D
tahle karta nefunguje korektne na socketA deskach s chipsetem SiS (735, 745, 746/FX) tak pozor na to
a jak to, proc ??? uvazoval jsem o ni.....Citace:
Původně odeslal Xima
abych to upresnil, tak testovano to bylo na ECS K7S5A, ECS K7S6A, MSI 746F Ultra, bohuzel na MSI 745 Ultra to testovano nebylo, ale muzes to dobrovolne udelat, muzes mit stesti, ale spis se potvrdi nekompatibilita se SiS-ema z drivejsi doby (docela by me zajimalo jak to je na SiS748, ale nemam cas to zkouset).Citace:
Původně odeslal CODY_2
Jinak je taky mozne, ze to neni problem AGP rady techto karet obecne, ale treba jen Leadteku.
Btw. - kdyz se divam do Tveho podpisu, tak tu sestavu (pokud je tedy plne funkcni) bych od sebe nedaval a pokud upgrade tak asi cele platformy. Navic Leadteky rady Ti4x00 jsou jedny z nejmin problematickych karet a je temer jiste, ze vymena jen samotne karty by byla problematicka (ale predpokladam ze PSU bys menil taky...)
neco takovyho jsem potreboval slyset. jo ta sestava je funkcni uz 2 roky bez jakychkoliv problemu. no to PSU.... by asi bylo nutny. ale myslim ze by to nemelo cenu ji tam davat ??? myslis ze by ta karta nejelaaspon na 75 % ????? a co presne to dela/nedela, nemas link na nejaky testy ?Citace:
Původně odeslal Xima
Karta by s tvým procesorem jela v pohodě,sice by samo byla bržděná,ale neni to žádná tragédie(však mam to samý :-) )Ale jak řikal Xima-je to sázka do loterie.Mnohem víc by se ti vyplatilo koupit tady na 4u ještě nějakou desku s nf2,pokud bys teda nechtěl vyměnit celou platformu za amd64 :-) Zdroječek určitě novej.Citace:
Původně odeslal CODY_2
nu nepotesili jste me.... co nandelam... jdu omrknout ofiko forum MSI....Citace:
Původně odeslal Exp
cafte, mam taky problem s mojou WinFast Leadtek 6600GT AGP
V cs1.6 mi strasne pada fps,ked vidim 2-3 hracov na niktorych miestach na mape mam 70 fps.
Uz som sa par ludi pytal a povedali, ze mam format C
Tak som vcera preinstaloval, a stale to iste.
moja zostava: AMD 2500+@3000+ Barton
2x512 MB Kingston HyperX ddr400
MB Epox 8rda3+
Zdroj:400W
V 3dmarku 03 mam ale 8000 bodov,cize nechapem preco na 1.6 mam take nestabilne fps.
nvidia driver mam:66.93
Kamosovi to delal refresh fix z ovladacu karty,kdyz to nechal na 60 Hz nebo vypnul a fixnul to pres powerstrip,tak se vykon vratil do spravnych hodnot.V marku 03 mu to delalo o 1/3 mensi vykon nez melo.
ja by som to videl este na ovladace. sice nehram cs1,6 ale cs:source ale ked som tam mal 66,93 tak som mal trosku problemy s fps. teraz ficim na 70,21 tusim a no problem.
Kde tahate ty ovladace?!? :oops:Citace:
Původně odeslal ricixxx
Mam Leadtek WinFast A6600GT TDH 128MB a dostal jsem k ni 66.93 a nvidia.com/drivers mi nabidne taky jen 66.93... Moc se mi ten ovladac nezda... Jsou na 6600GT nejake jine? Kde jsou ty 7x.xx? A co jsou to za ovladace, kdyz je nVidia nenabizi ke stazeni...
:roll: sakra mam v tom zmatek... :roll:
treba tady: http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10Citace:
Původně odeslal RedRose
To jsou vsechno beta, nebo nejake neoficial, kdyz je ta nVidia na svych strankach nenabizi?Citace:
Původně odeslal JaB
...oficialne hladaj na ftp://download.nvidia.com/windowsCitace:
Původně odeslal RedRose
...tu na 4e v sekcii Ovladače mozes najst kopec odkazov na rozne ovladace(leaked, beta, whql) + skusenosti s nimi :idea:
Diky... To me mohlo taky napadnout... :oops:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
(njn - dneska mi to nejak nemysli... :roll: )
zdravim, mam zajimavy problem, a to ze u ovladacu FW 7x.xx "nefunguje" open GL ? Je to jen moje domenka, nebo mam neco spatne ? konkretne mam FW z guru3d.com a to verzi 71.24 a pres opengl v podstate nic nespustim ... ani v nastaveni ovladacu uz neni polozka "d3d" a "openGL" ... mate s tim nekdo nejake zkusenosti ?
Mam stejnou kartu a ovladace 67.66 a ta polozka OpenGL tam fakt neni!!!Citace:
Původně odeslal Reth
Ale OpenGL benchmarky mi bez problemu jedou:
GL Excess 1.1 http://www.3dchip.de/download/glxs11ns.exe
OpenGL_Stars_0.5.0.520 PL http://www.stars.benchmark.pl/files/stars.zip
DroneZmarK http://www.hardcoreware.net/files/dronezmark_setup.exe
Ovladace 7x.xx jsem jeste nedotahal... To GPRS je strasny... Takze zatim nevim...
mno, ja sem to nakonec vyresil ovladacema 66.97 z guru3d.com ktery slapou dobre a i kdyz tam ta polozka openGL taky neni, tak to s openGL nema problemy ... to ty ovladace 7x.xx maj dost problemu ...
...pockaj, chces povedat, ze s ForceWare 7x.xx ti nebezi Doom III ??? tak tomu neverim :!:Citace:
Původně odeslal Reth
...a ze neni zalozka OpenGL v ForceWare je snad nieco ine, nie ??? :roll:
stáhni si 71.25, ten je autentifikovaný Microsoftem a 71.80, ten ještě ne, oba jsou ale spolehlivé ( nárůst výkonu).Citace:
Původně odeslal RedRose
dooma sem nezkousel, ale treba Day of defeat, nebo counter stirke, nebo enemy territory sem nespustil ... :evil:Citace:
a ovladace 71.80 mi silene hazej chyby v grafice ... proste ted mam ty 66.97 a sem s nima spokojenej, a pockam si na ofiko od nvidie ... :lol:
71.80 mam a žádnej problém sem nezaznamenal ???Citace:
Původně odeslal Reth
Mno asi nezalezi jen na grafice ... ja sem projel snad vsechny ovladace co se daj na nvidi sehnat na guru3d.com, a od 71.50 nahoru to haze dost chyby (uz treba windows maj na ruznejch mistech rozhozeny barvy atd) ...Citace:
Původně odeslal Exp
Nejlepsi vykon sem mel s 71.24 a 71.25, nicmene nic co bezi pod OpenGL sem s nima nespustil (respektive nic co mam doma, a hlamne to co hraju (Half-life a jeho modifikace, Enemy territory atd) ... :roll:
No ja nevim, ale chyba bude mozna nekde jinde... Mam uplne stejnou kartu a pred chvili jsem testoval ty 71.25 a 71.80 a vsechno pod OpenGL funguje naprosto v pohode... :wink:Citace:
Původně odeslal Reth
A jeste: mozna trochu blbej dotaz, ale jeste pred tydnem jsem mel GF4Ti a tam nic podobneho nebylo: :o
V polozce nastaveni taktovacich kmitoctu jsou nastaveni pro 2D a 3D a kazde ukazuje jine frekvence... Mam to chapat tak, ze se ta karta prepina v rezimech 2D (300/900MHz) a 3D (500/900Mhz)?
Je to normalni? :oops:
http://home.tiscali.cz/redrose/fotky/2d.jpg
http://home.tiscali.cz/redrose/fotky/3d.jpg
Jo,přesně tak,chápeš to dobře.V 2D režimu jede karta na 300/900 a napětí 1.3V a v 3D režimu jede na 500/900 a napětí 1.4V :wink:Citace:
Původně odeslal RedRose
Tak to je dobre... Uz jsem se (zase) obaval, ze (zase) neco nafachci tak jak ma... ;DCitace:
Původně odeslal Exp
Dik!
viete mi niekto povedat roztec dier??? a este ktory velkosklad v SR predava karty LEADTEK ?
Mam tuto grafiku doma a je to zrut poriadny. Mam zdroj podla popisu a ked tam zastrcim tu kartu, tak zacne piskat (pravdepodobne nejaka cievka). Budem musiet kupit novy, co ma trikrat nepotesilo.
Inac je ta karta super, aj taktovat ide celkom dobre a s utilitkou na znizenie otacok ventilatora je tichucka. Este silnejsi zdroj a budem spokojny.
...no otazka je co ti v skutocnosti "piska" - ci nahodou nie ta karta ;D mne takto piskala ASUS V9950GE :roll:Citace:
Původně odeslal Toxic
...osobne si nemyslim, ze ten zdroj je slaby na tvoju zostavu :wink:
Opakuju že zdroj máš více než dostatečný, nejspíš ti to dělá grafika.Citace:
Původně odeslal Toxic
pls ludia ne**rte sa a zmerajte mi tu roztec nech viem ci mi tam bude sediet moje WC...
...no rozmer je ten isty ako ams na tej 9800vke v tvojom podpise (vid univerzalne pouzitie Zalmana VF700), otazkou je velkost toho bloku, ci nabude zavadzat pasiv na AGP mostikuCitace:
Původně odeslal user
ok to som rad, ja mam tusim 55mm, ale priemer bloku presne neviem ale moze mat cca 45-50mm. Ten pasiv by som pripadne upravil. Inak viem ze to tu bolo preberane velakrat ale ma zmysel za priplatok 1k prejst na 6600GT ? Co ak natrafim na horsi kusok a nepojde az tak dobre nataktit, polepsim si aj v takom pripade?Citace:
...pri doplatku 1000Sk by som na tvojom mieste presiel na tu GT :wink: ked tak nejake vysledky testov sa daju najst medzi benchmarkami v prislusnej sekcii a aj kopa dalsich testov/skusenosti je na internete :wink:Citace:
Původně odeslal user
Urcite se to vyplati!!!Citace:
Původně odeslal user
Mam s kamosem uplne stejny pocitac (podpis), jen grafiky mame jine a on ma vic RAM! Ma 9800Pro a nandal jsem mu to i bez nataktovani a ty mas SE takze se to za 1k urcite vyplati!
Takze piska zdroj a je na reklamacke. Teraz mam Fortrona 350W a vpohode stiha, len skoda, ze huci viac ako ten moj Enermax.
tak neviem ale dostala sa mi nastastie do ruk MSI GF6600GT VTD a ta ma roztec dier cca 80mm, tak ze dik ze ste to zmerali...Citace:
Mozna to bude tim ze MSI neni Leadtek... ...ale nemeril jsem to - nechce se mi rozebirat PeC...Citace:
Původně odeslal user
no pokial viem skoro vsetky karty su na referencnom designe tak ze to bude asi rovnakeCitace:
Původně odeslal RedRose
No... Nedalo mi to a rozebral jsem to! :roll:Citace:
Původně odeslal user
Roztec direk k uchyceni chladice/ventilatoru je 80mm!
Ale s tim Zalmanem mel iGor pravdu, takze chyba je asi nekde jinde ne? Navic tam bude asi fakt problem s tim AGP mostem - je dost blizko (cca 20mm)... Ctes to vubec!? :roll:
ale ja nemam zalmana ale watrblock od KaRlOs[C] & Pirs vid moj podpis, a ten ma roztec cca 50mm tak ze tak
Ja myslim ze toho Zalmana myslel jako informaci, podle ktere se to da zjistit... Ale to ti asi k nicemu, kdyz mas 55mm... Prodat a koupit jinej...?!Citace:
Původně odeslal user
Ale celkove bych rekl ze to moc netopi (zatim bez taktovani)... Teda mereno dotykem ruky na chladici a z druhe strany GPU ;-) po dvouhodinove hre Dooma3...
Pred ni jsem mel GF4Ti od Gainwarda a ta byla zhava uz v defaultu...
tak tedy. vim ze to byl risk, ale vyslo to. prvne, chci naprosto vyvratit tu vetu nahore, neni to pravda. minimalne na desce 745 ULTRA kterou mam. karta jede naprosto perfektene.Citace:
Původně odeslal Xima
pri @550/1000
3dmark03=7200
3dmark05=3000
No na mojej doske SiS645 Ultra mi po nahodnej dobe spadne hra Mashed. Dost ma to mrzi, skusal som aj niekolko novych ovladacov, rozne nastavenie grafiky, znizil som takty na 300MHz aby som vylucil ze je to kvoli prehrievaniu, ale vzdy je to nestabilne. Inak s ostatnymi hrami som problem nezaznamenal.
Asi vas tu nebude moc co hrate tuto genialnu gamesku, ale ak predsa, nemali ste niekto podobny problem?
jaký jste zkoušeli bios na Leadtek 6600GT TDH
mám tam origoš 5.43.02.69.68
je nějaký novější, nebo lepší vyzkoušený ? pokud ano prosím link..