Hm, asi mi nezbejva nez doufat ze to na novym MB pobezi korektne, na webu sem nasel zpravy jinejch uzivatelu kerejm to pod 98 beha ok...
Printable View
Hm, asi mi nezbejva nez doufat ze to na novym MB pobezi korektne, na webu sem nasel zpravy jinejch uzivatelu kerejm to pod 98 beha ok...
Skus sa v BIOSe pohrat s Delayed Transaction a PCI Latency.
umi tadle karticka downsampling z 5,1ch filmu na 4,1ch repro - bez dialogovyho, aby tam zustaly dialogy (rozdelily se do predniho sterea)? Fortissimo III to neumi, myslim analog
jasně že umí, stačí nastavit v ovladačích karty, že sou připojené repro 4.1 a je to.
no budu teda verit, ze ste to nekdo zkusil
Jak je to s ASIO u tehle karty v programech jako Cubase ? Je nejakej rozdíl oproti kartám s Envy24HT ?
Mam takovej dojem, jestli si revo dobre pamatuju z doby kdy sem ho mel, tak nema asio drivery jako takove..musis k tomu pouzit bud asio4all nebo fullduplex driver obsazeny v cubase.
http://www.svethardware.cz/art_doc-2...B0002B1D2.html
článek mě docela pobavil:
Takže frekvenční charakteristika má úroven 6db? :roll:Citace:
Konec a začátek této charakteristiky určují body s poklesem úrovně o 3dB (to je polovina původní hodnoty).
Důkaz o početních (ne)schopnostech autoraCitace:
Pokud tedy bude mít karta odstup signál/šum 100dB a jmenovité výstupní napětí 1V, může být na výstupu maximálně 10mV rušivé napětí.
Fakt by mě zajímalo, co to jsou ,,hutné basy" u X-FI
A na závěr autor 3 zvukové karty nebyl schopný rozehrát (u té jedné věřím, že to mohl být zemtek) :eek::roll::mad:
u té charky na tom není nic divnýho.... 3dB oproti referenční úrovni( za referenční úroveň se považuje průměrná úroveň v daném f rozsahu) , jo těch 1V-10mV je hrubá krpa... ale již opravená... klasickej překlep
Jak to ze nejde nastavit v ovladacich sample rate ?
sample rate se u nekterych envy karet nastavuje dle aplikace sam, nekde ho muzes jako resampling natvrdo navolit coz umi treba terratec. Musis si uvedomit, ze revo neni primarne karta pro tvorbu hudby, treba ten terratec space je na to, i kdyz je to porad consumers audio card podstatne vhodnejsi.
V abletonu jde nastavit ASIO i 192khz,ale třeba reason bere jako default hodnotu co je v ovladacich takze kdyz chci nastavit třeba 96khz tak to musim dat prvne v abletonu a pak je to jako default i v ovladacich a reasonu.Je to dost blby protoze to musim nastavovat po kazdym restartu.
Třeba u Revo 7.1 jde nastavit sample rate i v ovladacich.
Ještě se chci zeptat utahne tahle karta AKG K271 připojeny na headphone out ?
Takze by bylo lepsi Revo 7.1 u kteryho se nastavuje clock v ovladacich a ma ASIO,ale horsi DA a mozna zvuk a nemá sluchátkovej výstup ?
to je hezkej link..snad tam ten control panel z delty pujde korektne pouzivat. doporucuji skouknout vsem kdo chteji mit solidni moznosti routingu ozkouset a eventuelne postnout jak to dopadlo. funkcnost cela/castecna atd....
storno
Ahoj všichni, potřeboval bych pomoct. Vyměnil jsem SB Live! 24-bit za M-A Revo, všechno běží jakž takž v pořádku, jen mě trápí konstatní tón linoucí se z reproduktorů, který je závislý na nastavení hlasitosti zesilovače. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? IRQ?
Zkus jiný PCI slot a přeinstalovat ovladače zvukovky. Nemáš náhodou v ovladačích zaškrtlé tlačítka test?:) Asi blbý dotaz že:) ......
To mám určitě v plánu, instaloval jsem ji ještě za přítomnosti SB v jiném slotu, tak je možné, že se to nějak pohádalo. Zaškrtlý test nemám :)
Edit: Tak jsem zvukovku odinstaloval, hodil do jiného slotu a pořád to samé. Ale příčinu problému už jsem objevil - je to zvukové propojení s TV tunerem. S tím asi bohužel nic neudělám :-/ Aspoň vím, že karta je v pořádku :)
Edit2: A problém vyřešen úplně. Propojil jsem zvukovku a TV kartu jinak, a vše je v pořádku (místo propojení audio out na TV kartě a mic.in na zvukovce jsem zkusil audio out - konektor na sluchátka (?) ) :)
Super.
Napiš nějaké dojmy ze zvuku! Jak se ti Revo zdá, na těch tvojich bednách to musela být změna oproti Livku.
Určitě, tady jsou :) Okamžitě jsem si všiml plastičtějšího a "nehuhlajícího" basu, při střední až vyšší hlasitosti přestaly otravovat ostré výšky, přednes je teď celkově kultivovanější. Rozhodně jsem spokojen, ani jsem takovou změnu nečekal.
livko---plechovejsi zvuk)))) m-audio je prima karta)))
Zkoušel už někdo poslední ovladače (beta) na Revo 5.1 pro Win Vista ?
http://www.m-audio.com/index.php?do=...s&f=803&dl=yes
Prave som ich nahodil. Ovladaci panel m-audio uz konecne plne funguje, dB ukazovatele uz niesu mrtve, mute talcitka su prepojene na tie vo win. Tusim ze ani SRS true surround neslo,teraz uz ide, ale to aj tak nepouzivam.Testovacie signaly tiez uz idu. S XP drivermi som musel mat v audio devices vo win nastavene revo na 24bit/192 inac z nicoho nic zacinal chrcat zvuk. Teraz je uz v tejto ponuke len 16bit/44,1 a 24bit/44,1.
Ked som dal priamo len nahradit ovladac tak mi pisalo ze je up to date. V tom zipe co sosnete je aj uninstaller, ked odisnatluje stare drivery(lebo pri pokuse odobrat ich cez add/remove SW to hlasilo ze to neni kompatibiulne s vistou.) tak uz idu rucne nahodit normalne tie nove.
Snad ne az tak moc OT, ale co byste jako na alternativu k "Revu" rekli na http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,13 ?
velice pekna karta i ovladace byvaji ty lepsi pro ENVY))))
Karta pekna, ale ten web jim nejak moc nefunguje... ;)
.... nebal bych se toho, pravda, neslysel ´sem ji, zajimavej aparatek, uz nakou dobu mam Revo 5.1 a Audiotrak Prodigy 7.1 LT, usadil ´sem se na LTcku, .. po pomerne dlouhy dobe ´sem nahodil Revo a po par hodinach sla opet z kompu, pri veskery wonanii nad touhle zvukolici, wo kery si nemyslim, ze je spatna, subjektivne proste zvitezilo LTcko ( + Beyerdynamic DT990 PRO sluchadla), nebudu tady rozebirat woperaky, da best sluchadla a podobny vecicky, na to ´sou tu jiny kapacity, beru to naprosto stupidni formou, co usi slysi, tak jak to vyrobce porobil .. a fakt se mi nelibi mekkej priteplenej prostorovej zvuk Reva ....
Chci se zeptat: Nemá někdo zkušenosti s výměnou operáků na Revo 5.1 ? Nebo neuvažoval o tom alespoň někdo? :D
Jsou tam NJM4580 (viz. obr.) Říkám si jednak, jestli to má vlastně smysl. Bude to vůbec poznat třeba i takové relativně obyčejné sestavě, co mám já (starý reciever Yamaha RX-385 + B2030P) ? Nebo ještě jinak - na jakém audiu by to poznat šlo? Záruka, a možné riziko je pak další věc, nad kterou je třeba se zamyslet...
Pokud by to smysl mělo, tak se stejně bojím výběru vhodného OZ tak, aby správně fungoval zrovna na této kartě...
Tady jsou OZ hezky seřazené: https://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=28214.
Jestli máte někdo jakékoli zkušnosti, tak poraďte ;)
Tohle nebude uplne moje parketa, na to tu jsou jini, ale snad te aspon trochu nasmeruju. Uz se to tu nekdy trochu resilo. Na tohle tu bude asi nejvetsi expert Glassman, mimochodem zakladatel tohoto threadu, takze zacit hledanim jeho postu obsahujicich vyraz revo neni spatne - viz zde.
A tam najdes mimojine thread Hardwarové úpravy zvukových karet, ktery te doufam bude zajimat a odpovi na nejake z tvych otazek.
Kdyz uz tady rozebirate karty od Audiotraku, nemate nekdo realnou zkusenost s
Audiotrak Prodigy HD2. Jde mi o to zda je mozne ji provozovat jako jedinou zvukovou kartu v pocitaci. Na konci manualu vyrobce neco takoveho zminuje.
Nicmene zatimco u modelu Prodigy 7.1 HiFi uvadi vyslovne ve specifikacich karty ze je pouzitelna na hry, u HD2 se nicim takovym nechlubi krom toho odstavecku v manualu a podpory DirectX na strance produktu.Citace:
Prodigy HD2 is a premium multimedia audio device for (semi-)professional audio. It is simple to configure Prodigy HD2 for use in games, (semi-)professional audio applications and media applications. However, every application has its own individual settings so it is important to check the individual software manual for the audio applications you are using.
Zajimaly by me realne zkusenosti s ovladaci Audiotraku a take s provozem her na takoveto zvukovce. Ciste hypoteticky jsem delsi dobu uvazoval o E-mu 1212v2 a bylo mi jasne ze v tomto pripade by bylo nutne pro hry pouzivat napr. integrovany kodek. Na PC hodlam poslouchat Audio+mp3, dale sledovat filmy (DVD) a v mensi mire hrat hry. Chtel bych k tomu mit primo pripojeny M-Audio DX4 a provizorne PortaPro, s tim ze v budoucnu uvazuji o nakupu sluchatek (DT990Pro nebo neco v podobne cenove hladine) a sluchatkoveho zesilovace (tohle zatim netusim).
Priznam se ze ty sockety na operaky me zaujaly. Uprimne zatim se v tomto vubec neorientuji, a rozhodne bych to zpocatku nevyuzil, nicmene ta moznost vymeny operaku (teda za predpokladu ze maji stejne pouzdro) nekdy v budoucnu bez jakehokoliv zasahu pajeckou (ktery bych osobne nezvladl) mi prijde vcelku lakava. Jeden vstup (napr. TV karta) a 1 linkovy a 1 sluchatkovy vystup jsou pro me ucely naprosto idealni. Kvalitu vstupu je pro me nepodstatna.
no nevim, proc je ti jasne, ze EMU ne??? prodigy nebo maudia maji sice sensauru, ale zadna z her co sem instaloval nezlobila ani na EMU1212m ani na 1820m. jde ti o 5fps ve hre k dobru??? potom xfi, jinak jakakoliv karta co pobere directx je ok i na hry....s zadnou ze svych mnoha testovanych karet sem ani 1x nezaznamenal problem ve hrach.
Hmm diky, potesil jsi me. Hry prilis nehraju o fps se starat nebudu a nejake EAX efekty me take nezajimaji, jde mi jen o funkcnost. Nepredpokladal jsem ze by to tyto karty zvladly, navic jsem nekde cetl o problemech a o tom ze na E-MU fungujou pouze systemove zvuky ale ne hry.
Nicmene na tvuj nazor dam. Tak ted budu resit dilema zda uvazovat o E-MU 1212v2 nebo o Prodigy HD2 s pripadnou vymenou operaku nekdy v budoucnu.
Co byste mi poradili?
jsem ovlineny, tim ze sem u EMU zakotvil(1212m a 1820m), takze je jasny co budu rikat, ale emu jako takova je prima a modla je jeste o dost vice sexy...tu HD2 jsem videl pouze na tom odkazu ENVY24HT je hezkej chip ... i soucastky vypadaji jaksi robustne a bile PCB je take hezke, ale asi bych veril o trosku vic EMU. Sami panove z audiotracku pisou ze je to semiprofi....ale jsou to jen pocity. Bez poslechu to nemuzu nijak radikalne potvrdit.)))
Nazdar, od vcera vlastnim tiez Beyerdynamic DT 990 pro, zatial pocuvam iba na creative x-fi extreme music, ale aj tak sa mi zvuk zda super, i ked pri niektorych skladbach by to chcelo na sluchadla aspon vystup z kvalitneho zosiku. Vela ludi pise o X-fi, ze ma ostry zvuk a kazdy ju dava medzi zvukovkami v tejto triede medzi m-audio revo 5.1, esi Juli@, Emu 0404 na posledne miesto. Viem, ze ty mas zvukovicu z trosku ineho sudku, ale aj tak by zaujimalo, ci si nahodou nemal moznost tvoje beyery skusit aj na niecom inom ako Reve a Audiotraku..
A co presne znamena mekky pritepleny zvuk?
A inak mohol by mi tu niekto podla seba skusit charakterizovat ostry zvuk, agresivne vysky? Dali by ste medzi tym aj =?
Samozrejme rozmyslam, ze casom budem bud vymienat zvukovku alebo kupovat zosilovac s velmi kvalitnym sluchadlovym vystupom.
A este by ma zaujimalo, ci si pocitoval nejake rozdiely v zvukovom podani Beyerov pri rozohravani.
z X-Finemozu hrat skutocne poriadne sluchatka co maju 250 Ohm ...
jj audiotrak...je skutecne ostrejsi a konkretnejsi. revo je malinko mene agresivni lehce zatlumene, ale je pravda, ze xfi uz se dala celkem poslouchat - musim ovsem rict, ze pres pomerne celkovou vyvazenost vysek, stredu a basu u xfi mi bohuzel prijde malinko zastrena a nekonkretni. ENVY HT nebo GT chip + zbytek srotu na tech kartach - je proste vyraznejsi a konkretnejsi at uz je to revo nebo prodigy. Z vlastni zkusenosti rici, ze skutecne ta prodigy je obvzlaste pribrousena a k slusne basujicim DT990 to nemusi byt vubec zle..)))
Rikam, je to ostrejsi a vyrazna zvukova kombinace idealni pro hledace skrytych zvuku nebo obsluhu sonaru. Tak to mam rad...))))
on ani vystup na revu nebo tom audiotracku asi nebude o moc slavnejsi, co se vybuzeni takovejch skoro stolnich repracku tyce..))
Uberguru co znamena pribrousena? A nemoze byt ta mensia detailnost X-fi sposobena 20kHz Low-pass filter? I ked nerozumiem, co to presne znamena, dufam, ze mi to tu niekto pekne vysvetli, pevne verim, ze to nie je nieco v zmysle, ze oreze vsetko nad 20kHz, pripada mi to dost drasticky, aj ked niektori nepocuju ani 19khz, ale uz len ten pocit, ze nieco, co tam ma byt tam nie je sa mi nepaci. A co myslis, ktora zvukovka by sa tak, asi najlepsie hodila k Beyerdynamic DT 990 Pro, ma zmysel predavat moju X-fi Extreme Music a kupovat napr Audiotrak Prodigy HD2 alebo Esi Juli? Lebo slavnostne som predal Logitech z-5400 s katastrofickym zvukom a teraz mam k dispozicii 4,5k a k uvahu prichadza bud kupim zosilnovac aj starsi ale pomerne kvalitny onkyo cca za 2 tis a k tomu kvalitnejsiu zvukovku alebo si necham x-fi a kupim este kvalitnejsi zosilnovac marantz s lepsim sluchatkovym vystupom. Tiez som zastancom, co najdetailnejsieho zvuku, aj ked niekedy odhalujuceho nekvalitu nahravky, ale o tom to predsa je. Nekvalitna mp3 nech hra zle a kvalitne cd nech hra uplne super.
Dost mam problem aj s tym, ze mam momentalne Windows XP 64bit, tak neviem, ci by na tie zvukovky boli ovladace, s X-fi nemam s ovladacmi ziadny problem. Vista si nechcem davat, mam len 1gb pamate a zbytocne by sa mi vsetko spomalovalo..
s tymi woknami to mas easy > ak nemas 4GB ram tak ich zmaz ;)
No v specifikacii zvukovky je napisane taketo nieco:
Signal-to-Noise Ratio (20kHz Low-pass filter, A-Weighted):
Stereo Output: 109dB
Front and Rear Channels: 109dB
Center, Subwoofer and Side Channels: 109dB
Total Harmonic Distortion + Noise at 1kHz (20kHz Low-pass filter):
0.004%
Ale potom aky vyznam by malo toto:
Frequency Response (-3dB, 24-bit/192kHz input):
<10Hz to 88kHz (Stereo only)
A nerozumiem, aky vyznam by malo pre nich tam davat ten filter, ze oreze vsetko nad 20kHz, zeby si povedali, ze plastove bednicky vo vacsine kompoch to aj tak nezahraju, tak naco tym zbytocne zatazovat procak X-fi..
Kazdopadne dost rozmyslam nad touto zvukovkou http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/
Ale dost ma odradza tato veta headphone output with 1/8" connector routed via JRC4580 dual OpAmp. Tie JRC tu boli v operakoch v tej tabulke to najhorsie, sice nie presne tento typ, ale asi to nebude nic moc..
Nevim jestli ti to reze lowpass filter, ale audiotrack ma proste syrovejsi zvuk a nakonec i maudio i kdyz to o trosku mene. Proti nim je cela xfi jako pod dekou, ale je to muj subjektivni nazor. Nakonec u mne zvitezila emu, protoze mi prisla z toho vseho nejvyvazenejsi a obvzlaste, ta 1212m, kterou pomodoval Glassman.
o moc lepe to uz vyjadrit neumim...chtelo by to tvuj subjekt.test, proste audiotrak byl konkretni ostrej a nezastrenej - az by to nekomu mohlo vadit.
A nebude tim LP myslen nahodou rekonstrukcni filtr za DA prevodnikem? Pri prehravani treba CDDA tam stejne vic jak 22kHz nebude.
IMHO nemyslim ze si si niekedy skusal na tonovom generatore sluch, do kolko KHz pocujes ... IMHO freq 20KHz pocuje tak 0.5% ludi, ja co som skusal tak som skoncil nejak okolo 17KHz, a mp3 vobec nehraju zle !! tazko by si rozoznal mp3 nad 192 kbs (lame encoded, abo nieco normalne), ja nepocuvam music kvoli tomu aby som analyzoval kazdu kravinu, samozrejme urcity standrad mam, ale ...co si budeme hovorit, sry za flame ale nemohol som ....
Pokud jde o zvukovou kartu ke sluchátkám , tak doporučuji EMU 0404 USB (podstatně vyšší kvalita než u PCI verze). Má vestavěný velice slušný sluchátkový zesilovač a zároveň funguje jako špičkový externí DAC.
http://www.audiocity.cz/clanek.php?id=140
Jsem s kombinací SB X-fi + EMU 0404 USB + HD595 naprosto spokojen. Časem ještě dokoupím DT990pro, které mají sice horší středy než 595, ale lepší basy a výšky.
to EMU ma jeden drobny problem:
"Po zvukové stránce nelze vzhledem ke kategorii nic významného vytknout, snad jen že při poslechu na sluchátka je třeba pro dynamičtější pasáže (vážná hudba) mít regulátor hlasitosti vytočený na maximum (platí přinejmenším pro Sennheiser HD 280-13 s impedancí 300 Ohm) a není tu tedy rezerva..."
Tvoje 595tky len 120Ohm, tie DT990Pro su 250 a napr moje HD580 su 300Ohm a to by bolo blbe
Ted jsem EMU 0404 USB detailně porovnával se svojí X-fi platinium, výsledky jsou následující (jako lupu jsem použil své HD595) :
MP3 128-192kbps : Zde moc rozdílů opravdu nehledejte.. X-fi trochu více basuje (nepřirozeně)
CD (a mp3 nad 256kbps): EMU 0404 USB vykazuje podstatně více detailu na výškách, x-fi více basuje, ale chybí jemné detaily (zvuk občas působí hodně nepřirozeně až chaoticky)...
Výsledek: X-fi v jakékoliv podobě na kvalitní a neutrální podání hudby nebrat.
Cau Stano, no skusal som si na generatore v programe loudspeaker lab 3.1 stb demo cez moje sluchatka, v tom generatore fg 16,17kHz bolo este velmi zretelne, 18,19,20 bolo uz trosku utlmene, ale pocul som to tam, pri 21khz som si myslel, ze uz nie, ale ked som prepal medzi tichom a touto frekvenciou tak som pocul, takisto 21,5 kHz a pri 22kHz uz som medzi tichom a touto frekvenciou nepoznal rozdiel. Mozno sa to takto nerobi, ale nemam k dispozicii klasicky frekvencny generator. A nemyslim si, ze by som hned pocul rozdiel medzi dobre naenkodovanou lame mp3 192kbps, to asi tazko, nie preto, ze to nepocujem, ale nedokazem to az tak dobre zanalyzovat, ale bezne mp3, ktore stiahnes z netu, vacsinou maju hroznu kvalitu aj 256kbps, malo kto vyuziva lame encoder a malokto to vie aj dobre nastavit. Na forume hifiminibb velki hifisti skusali, ci pocuju rozdiel medzi super naenkodovanou mp3 a originalom, ked to mali nahodne urcit z viacerych trackov, ktory je mp3 a ktory original, vacsina to nevedela urcit, ti co sa trafili, tak uspesnost bola mala.
Ako ja to az tak neviem analyzovat, ale jednoducho, ked pocuvam mp3 a nie je dobre naenkodovana, tak hned to citim, ze nieco tomu chyba, najma na vyskach to poznam, tie moje usi najviac zaujimaju a beyery ich dokazu velmi dobre vykreslit. Na repro, ktore mam v trosku nizsej cenovej kategorii je to trosku uhladzujucejsie. Kazdopadne, ked pocuvam flac alebo cd mam z toho lepsie pocity ako ked pocuvam mp3.
Mac Manar skoda, ze si nemal moznost porovnat este so zvukovkou Audiotrak HD2, pretoze o tej dost rozmyslam. Myslim, ze by mohla byt este lepsia a detailnejsia ako aj ta EMU. Ako ja myslim, ze ta X-fi nie je az taka zla, ale na Beyery to asi nestaci. Ja si, ale tiez basy musim na mojich Beyerdynamic DT 990 pro uberat, ale pravdepodobne iba kvoli tej zvukovke, lebo chcem lepsie pocut vysky a nechcem pridavat, lebo to dost skresluje.
Narazil jsem na jeden problém. Do line-in pustím signál, normálně ho slyším (pokud odmutuju line-in), ale v žádném programu ho nemůžu nahrát. Tam je vždy úplné ticho.
V ovladačích v záložce "input/other" mám samozřejmě vybrané line-in, na indikátoru vybuzení hned pod tím signál taky vidím. Ale jak v obyč. záznamu zvuku tak i v dalších programech, je ticho. Stejným způsobem mi to se starou ale Audigy2ZS šlo. Netušíte někdo, kde bude chyba? :?:
Zkus snizit uroven hlasitosti pro nahravani. viz tento thread.
Mne robi presne to iste. Ak privediem externe zvuk do line in alebo cez Aux (napriklad z Tv karty) a mam repraky nastavene na 5.1, tak mi to nenahraje zvuk. Prisiel som iba na jedine riesenie a to take, ze som na zvukovke nastavil konfiguraciu reprakov na stereo (aby pri reistalacii bola nastavena konfiguracia reprakov na stereo). Potom som odinstaloval zvukovku a nasledne aj Tv kartu. Potom som to cele naistaloval naspat (zvukovka nastavena na stereo) a svete div se zvuk sa mi nahrat podarilo. Ale akonahle som zmenil konfiguraciu reprakov na 5.1, zvuk sa z nahravok vytratil :-( Nepomoze ani prepnutie na stereo. Pomoze iba reinstal (postup co som popisal vyssie).
Nieco podobne sa mi prejavuje pri Skype. Pri telefonovani ma nie je pocut, aj ked ja volaneho pocujem (znova pri konfiguracii 5.1). Pri stereo je to v poriadku.
Vyzera to tak, ze M-Audio Revolution 5.1 nema rad Win, teda nevyladene ovladace. A naprava od vyrobcu neprisla a ani nepride :-(
Já používám jen stereo (kartu jsem instaloval pro stereo). Ale TV-kartu mám taky nainstalovanou, a ta už tam byla, když jsem měnil zvukovku za tuhle M-Audio. Zkoušel jsem různé programy a zatím nepomohlo nic. O víkendu teď zkusím komplet reinstal, snad to pomůže
Zkusil jsem jen přeinstalovat ovladače na zvukovku, a už to jede :) Hmm, no jak je to možné, to nechápu, ale jede to.
Ahoj.
Poradil by mi někdo prosím jak s M-Audio Revolution 5.1 nastavit Traktor DJ Studio 3? Na jiném fóru mi řekli, že nemám ASIO ovladače - nevíte někdo kde je seženu? Díky moc za odpovědi
http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver
stiahni a nahod aktualne ovladace ... tie by mali automaticky podporovat ASIO. Pripadne mozes skusit ASIO4All
Tak prvně jsem vyzkoušel ASIO4All. S těmito ovladači jsem byl na tom ale stále stejně jako předtím. Tak jsem je odinstaloval. Zkusil jsem stáhnout a nainstalovat nové M-Audio ovladače z tvého linku, ale pořád nemůžu docílit aby mi do věže hrála jedna skladba a ve sluchátkách (hrála ta samá + ) se mi připravovala pro mix druhá skladba.
Nechápu, proč mi to nejde.:( PLS HELP
obavam sa, ze chyba je medzi klavesnicou a stolickou ... rozumies anglicky? inak asio4all nie su ovladace, ale taky addon a s original ovladacmi to fungovat MUSI ale treba to mat vhodne nastavene aj v traktore ...
Jak se snasi M-audio revo 5.1 a hry? Moje obavy prameni ze zkusenosti z jedinou non-Creative zvukovkou, a to s Hercules Fortissimo, s niz nektere hry proste nesly spustit.
Např. ve Witcherovi se na chvilku zasekával zvuk, po chvíli zase ale vše v pořádku...Měl jsem ji primárně na hudbu, takže když sem tam něco zlobilo ve hrách, nijak zvlášť mě to netankovalo. Ale na hry ti jí nedoporučím, pokud chceš mít 100% zvuk ve hrách, pak je jediné východisko mít dvě zvukové karty v PC.
Nemohu souhlasit M-Audio Revolution 7.1 mam cca 3 roky a problem s hrama ?? Naprosto zadny s zadnou .. Narozdil od Audigy 1 a 2 kde zlobilo 5.1 a nebo to praskalo ...
Jesiny problem jsem me u 5.1 u Serious Sam 2 proste to bylo takovy divoky, ale jinak pohoda ..
Witchera jsem nehral ..
Hraju hlavne FPS a adventury ...
Uz se presne nepamatuju, ale namatkou treba Unreal a Unreal Trournament, tak ve zvuku bylo slyset vselijaky praskani. A pod win98 to fungovalo vubec zajimave, kdyz sem treba prepnul winamp (nebo jiny prog. co hraly) na pozadi, takze kvalita znatelne zhorsila, kdyz sem prehodil na popredi tak zas dobry. Mam dojem ze tam chybi (nebo nastecne neni) HW podpora DirectSound.
Jako pro audiofily to asi je dobra karta, ale jak sem zistil, nemam tak narocny usi abych nejak dramaticky prozival rozdil oproti Live, ale hlavne s nim sem nemel problem snad v zadny hre.
OPRAVA
Omlouvám se, nečetl jsem pravidla, ale už nevím kde jí sehnat... všude prázdno...