jo pod www.overclocker.cz pocitajte aj mna
inak aj www.overclocked.cz a www.overclockerz.cz su dobre
Printable View
jo pod www.overclocker.cz pocitajte aj mna
inak aj www.overclocked.cz a www.overclockerz.cz su dobre
Já se taky počítám k overclocker.cz to ocguru je nic moc a nezní to seriózně.
EDIT: Teď jsem si vzpoměl na www.oc4um.cz to bylo nejlepší pro forum a mainpage může zůstat kde chce.
no ci to bude overclocked alebo overclocker .. skor asi to overclocked .. je to vcelku popisne na rozdiel od toho overclocker ... ale stale je to lepsie ako ocguru
mno a za tu chce taky tolik moc penizku? :oCitace:
Původně odeslal Marty
já se dočetl jen tohle
a taky, že overclockers.cz je zabraná. ne co za ni chce:( :idea: ale předpokládal bych, že se to moc lišit nebude...:(Citace:
Původně odeslal Paolo
Zaregistroval jsem doménu overclocker.cz , čekám až mi Fox dodá adresy jeho DNS serverů, abych na ně mohl doménu delegovat.
GURU to jako, že sem chodí GURUové , takže jako, že já jsem GURU :eek: jééé :-) ;D konečně se mi to splnilo 8-) :D
no teď vážně : Pochvala adminům za novou homepage , to guru zní povýšeně - nepřístupně (teda jak pro koho) - přikloním se k většině a taky říkám, že overclocker zní nejlépe
No jo, ale stejně záleží na obsahu a ne na adrese
:arrow: overclocker.cz
god bless KUBA! ;D ;D
rano ma skoro slahlo o zem ked som zistil ze to je regle a potom som az vyresearchoval ze si to ty ;) yeah! nice one
jeste overclockin.cz by slo.
jinak KUBA fajn.
ted by chtelo zapremyslet nad tim udelat nejake jakoby sdruzeni a prevest to na to. nejde o neduveru, ale bylo by to fajne. protoze lidi prichazeji a odchazeji.
o tom se tu už diskutovalo...obcanske sdruzeni rulezCitace:
Původně odeslal mISHA
A to by jako do budoucna bylo vse predelane na www.overcloker.cz ? Nebo by se to jen presmerovavalo (to snad ne)? Jinak vyjadril uz se k tomu nekdo z adminu?
???
Občanské sdružení není takovej problém udělat. Sepíšou se stanovy a průvodní dopis, kde budou tři lidi jako zakladatelé, pošle se to MVČR. Potom je třeba se registrovat na finančáku. Pak se může nabrat pár členů, udělá se valná hromada (nejlíp ji dělat třeba na letních LP) a ustavěj se orgány sdružení (předseda, rada, kontrolor). Jednou za rok se musí udělat účetnictví. Taky bych doporučoval převést účet, kterej má 4um u uBanky na transparentní, je tam pak krásně vidět všechny pohyby a může na to koukat každej (proč se to neudělalo už od začátku nevím).
Jinak pokud se ta doména ujme, tak není problém ji na nějakou formu sdružení převést, ale udělám to pouze v případě, že v tom sdružení bude minimálně 10 mě známých a důvěryhodných lidí tady z 4a.
2Dominator: to nevím, já myslím, že by bylo lepší to celé převést a z ocguru.cz udělat přesměrování. Fox mi psal, že večer nahodí DNS, pak to půjde, asi bude ještě potřeba předělat logo a nějaké drobnosti. Nejprv by se ale mělo udělat hlasování, jakou doménu tedy uživatelé opravdu chtějí, už jsem o to adminy žádal, ale zatím se tak nestalo :? .
www.overclocker.cz je dobry, byl bych taky pro to... Dobra prace, KUBO!
Jinak ale IMHO na nazvu tolik nezalezi, pokud to forum za neco stoji, tak bych chodil klidne i na www.ruzovejslon.cz :wink:
Od 13:17:Citace:
Původně odeslal KUBA
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=66420
Bezva, už jsem taky hlasoval. Možná by to ještě chtělo přidat overclocked.cz, jak tam psal Likedi, pár lidem se to tady taky líbilo.Citace:
Původně odeslal PiT
Nikdy sa nezavdacis vsetkym :roll:
Z diskusie tu, sa za overclocked prislovilo VELMI malo ludi oproti overclocker.
OK, OK, je to pravda, asi by to nemělo takovou podporu...
já osobně jsem hlasoval taky pro overclockera :idea:Citace:
Původně odeslal KUBA
Já to samý a ještě mi hodně vadí jedna věc a to je to animovaný gifový logo ocguru :roll:Citace:
Původně odeslal Likedi
Aspon cist by to chtelo ze? :roll:Citace:
Původně odeslal PiT
tak sem hlasoval pro ocguru.cz ... :!:
Opravdu vam to vadi, ze je to takovy nazev ??? nebo je to jenom zhyckanost lidí na nemoznost si vybrat?! Myslim si ze vetsina lidi co sem chodi, tak zmenu spojenou s novou homepage ocenila a je jim UPLNE jedno jak se toto forum/homepage jmenuje. Porad sem chodi titiz stejni lide a probiraji se tady stejna temata. Admini nad prevodem a zprovoznenim homepage stravili nekolik hodin a jenom pro to, ze se to nekolika vetsne nespokojenym zamindrakovanym rypalum ( wohma a dalsi ) nelibi by to meli delat znova :evil:
lidi zamyslete se proboha uz nad sebou :!: jste tady kvuli nazvu nebo proto ze se chcete neco dozvedet ?
ZADNY ze clenu pro me guru neni a asi ani nebude... guru pro me zustava forum jako takove
Dolby: Ano opravdu vadi :roll:
A nez tu nekomu zacnes nadavat do zamindrakovanejch lidi tak si zamet vlastni pisecek... :|
dolby: Pokud sis nevsiml, tak tenhle dred je tu proto, aby se diskutovalo o domene a vylozene mas v prvnim postu napsano ze jsou namety vitany, tak nevim co tady placas ???
Tak se tu hlavně oháněj uplně jiným threadem v míse, kterej já nemám povinnost číst. Kdyby to bylo napsaný ve zprávách od adminů, tak můžeš něco říkat, ale všechny thready v míse opravdu nečtu.Citace:
Původně odeslal Masster
tak, a uz toho mam dostCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
TY *** jeden, nikdo tady nemluvi o tom, ze se ma neco delat znovu, nova DNS (a zmena loga na neco INTELIGENTNIHO (jo, ja vim, ty ses guru a dela ti to strasne dobre na tvoje ego, ale ne kazdej je takovej jako ty)) je zalezitost na par minut... NIKDO, opakuji N I K D O (a jeste pro ty co pres svoje ego nevidi na pismenka) NIKDO tu nenadava na to, ze admini udelali mainpage
ja na 4um chodim, abych lidem pomahal, ale abych ze sebe delal nakyho GURU, to radsi budu chodit na pctuzing...
btw, jsem zvedav, za jak dlouho ti tohle vlez.do.pr.delkovani vynese admina :mweheh:
2 Dolby: Jde prostě jen o to, že je příjemnější chodit na stránku, která nemá naprosto zcestnej název a budí u lidí důvěru. No řekni, chodil bys sem například, kdyby se forum jmenovalo 4um.prolamy.wz.cz? Samozřejmě že si všichni nakonec zvyknou, ale byl to prostě moc velkej šok ze změny.
Nerikej mi, ze zrovna tenhle si necetl....Citace:
Původně odeslal Kořka
OMG lidi proberte se, jak uz tady bylo kolikrat receno, to vam tolik zalezi na adrese? Nektere vase argumenty proti guru v nazvu mi prijdou dost zcestne, jako ze navstevovanim ocguru bude kazdy automaticky guru. Na to jste prisli jak? Kdyz bylo tohle forum pred tim na adrese overclocking, tak byl taky kazdy kdo tohle forum navstevoval overclocker? To pochybuju! Kdyz bylo na adrese oc4um.murder.cz tak tady byl snad kazdy vrah nebo co?! Asi takovy smysl maji nektere vase pripominky... :roll:
Me je celkove jedno na jake adrese tohle forum bude, dulezite je to, aby tu byli lide, kteri dokazi poradit a ti tu jsou (takze celkove je tohle forum takovy jeden maly guru :wink: ) :!:
2 Masster: Ne zrovna tenhle jsem opravdu nečetl, protože jsem zrovna do mísy nevlezl a nevěděl jsem o něm. Je opravdu jedno, na jaký bude 4um adrese, ale overclocking je prostě overclocking. Dost OT
2 wohmatak: neboj adminem nebudu a ani byt nechci, protoze prvni co bych udelal by byl ban pro neposlusne uzivatele...
a kdyz me nedokazes pochopit, tak bude asi opravdu lepsi aby ses prestehoval na PCT :wink:
2 masster: copy that!
koncim debaty o domene, jdu si udelat caj, sednout si na verandu a uzit si nedelni odpoledne
to sou veci clovek si da pres vikend woraz od netu (proste pari BF-vietnam :lol: ) a nestaci se divit :eek:
takze me se libi ocguru.cz zni to profesionalne, a jako ze vime co delame :D overclocker.cz mi pripada jako stranky nejakyo jednotlivce fandiciho overclockingu jehoz pomoc necekejte :oops: :|
fajn a řekni mi, kolik lidí tu jsou overclockeři a kdo z nás je opravdu guru???Citace:
Původně odeslal Masster
tak presne takhle mi to prislo taky :DCitace:
Původně odeslal vogo
smarja jeste po miliontyCitace:
Původně odeslal Likedi
guru tu neni zadnej jednotlivec ale cely forum dohromady (najde se tu hooooodne malo problemu ktery zustanou nevyreseny protoze nikdo nevi)
a co se OC tyce ... to je fakt ... bylo bejvalo by lepsi PCguru nebo guru samotny .... ale vzhledem k tomu ze ho uz nekdo ma je to zcestna myslenka...
No kdyz nebude overclocked.cz (coz neni jednotlivec....) tak tedy to ce je ted. Imho by o overclocked.cz zajem byl.
nemuzu si pomoct ale zni to divne :? pretaktovany cz :? ja sem pevne rozhodnut pro ocguru.cz zni to stejne dobre jako guru3D proste ocguru.cz rulezzzzzzzz ;DCitace:
Původně odeslal Dominator
ANOOO, OC duchovni otec zni mnohem lepe :mweheh:Citace:
Původně odeslal vogo
Byly by z toho pekne nalepky :wink: Overclocked.cz dalo by se to na kazdej takovej HW...Citace:
Původně odeslal vogo
Fajn, tak to sem nebudou lizt novy lamy a naky by treba mohli i vypadnout :!:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
tak ja jdu, kdyz jinak nedas. kdo jde se mnou ?Citace:
Původně odeslal Dawe
Citace:
Muzu ti vlastnorucne vybrat druzinu? ;D
ano zni to mnojem lepe :!:Citace:
Původně odeslal Wohmatak
no prrrrrrrrrr to uz tady jednou bylo :? :-o nikdo nebrani 'lamam' aby sem chodily, vzdyt je to i pro ne jak by se asi mneli stat soucasti 'guru' kdyz se nebudou mit kde ucit :?: tezko a 'guru' si nemuze dovolit zakrnetCitace:
To su teda vesele debaty :-)
to s tym velkym stahovanim lam povazujem za super napad ... ale aj tak by som bol za overclocked.cz :) ked ma to uz teda napadlo :P
Jak tu tak nejak pozoruju diskusi, tak mi to prijde, ze trosku unika hlavni smysl fora... IMHO pokud to tady za neco stoji, tak sem ti, co sem chodi ze zajmu, budou chodit nadale, at bude adresa jakakoli... No a tech , co sem chodi jen proto, ze to ma "cool" nazev a pripadaj si drsne, kdyz sem taky obcas nejakej rozum napisou, rozhodne skoda nebude, ne? :wink:
Prestoze se mi domena OCguru taky moc nelibi (ale stejne sem ji psal do prohlizece jen 1x, tak je to jedno ;D ), tak musim udelit pochvalu za to, ze adresa fora zacina "4". jelikoz tim moc netovych adres nezcaina, tak staci do adresy napsat "4" a Enter a uz valim na forum :-)
já bych si na case nedal ani to overclocking :lol: ale chodívám sem aji rádCitace:
Původně odeslal Lada Kolar
EDIT
jinak tenhle dred je další úžasný důkaz toho, jak to na tomhle fóru zadrhává, ale jak už jsem psal, asi je to tím množstvím lidí - Chováte .. CHOVÁME se fakt jak malí Ferdi :!: jo a to, co se teď děje s Pavlem Nedvěděm a vůbec lidmi ohledně situace kolem Méďy děje, to je do nebe volající !!!! Kámoš řekl v Benátkách: stydím se za to, že jsem Čech - to jsem nebyl schopen skousnout, ale teď už ho i chápu :!:
no tak na tohle teda musim reagovat. nejen ze to rekl mezi tema i......a ..........a ......a, ale jeste k tomu o sve narodnosti?Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
co si cekal? ze tu budou vsichni hlasovat pro jednu volbu? ze budeme mit vsichni silver devil v3.0 final? ze budeme zastavat jenom intel nebo amd?
od toho tu snad je moznost hlasovani a navrhu. tady jde o kompromis. a jeho soucasti je diskuze. a to i takova, kde nekdo muze nesouhlasit.
pokud se o tom bavit nebudem ( jak mali ferdi jiste :roll: ), tak z prominutim drzte vsichni papuly a domena je ocguru. nazdar.
chapes to na co reaguju?
Skoro všichni se hádají a "Gabo" se směje... :-)Citace:
Původně odeslal GABO
no koukam ze nikdo nechce byt guru tak co treba oclama.cz :lol:
btw. nejlepsi se mi zda overclockerz.cz to ocguru je fakt divny, ale zily si rezat nebudu cili to asi preziju :)
No pokud se ještě nic nezměnilo tak prostě "ocguru.cz" a hotovo!!!Citace:
pokud se o tom bavit nebudem ( jak mali ferdi jiste :roll: ), tak z prominutim drzte vsichni papuly a domena je ocguru. nazdar.
Kdo to tady má pod palcem? Zrušte hlasování a pokud se to někomu nelíbí tak ať sem (třeba) nechodí... :!:
P.S.: Já osobně to také klidně přežiji i když jsem hlasoval jinak...
Já musim změnit názor. Po těch pár dnech, co to jede na ocguru.cz jsem si na to zvyknul a nervy mi to nějak nedrásá. Podle mě je to jen první šok a jde jen o zvyk. :-)
Ja hovorim ze to nakoniec dopadne tak ze si vsetci zvykneme a bude klidek :-)
Já jsem taky pro OCguru. Vždyť jsme na CZnetu takoví OCguru, ne ??? Myslím globálně vzato 4um jako takové a snad teď i mainpage :wink: Nebo snad na CZnetu jsou jiní guru ??? :-)
Já bych to nechal tak, doladil drobnosti a začal novou éru(lepšejší, nechť si každý přebere) našeho 4a :wink:
edit: jak jsem si všiml nadpisu 4a tak mi to došlo. My vlastně nejsme OCguru, ale tohle 4um určitě ano. Další bod pro to, co jsem napsal výše ;D
Jen tak sem skusil dat hledat do seznamu ocguru, a NENASLO to nase vase straky ;D
http://www.google.com/search?q=ocgur...en-US:officialCitace:
Původně odeslal vogo
ROFL ;DCitace:
Did you mean: PCguru
A timhle velkej odliv lam taky asi nenastane..... :roll:
http://www.zive.cz/forum/SubChild.as...172042&Main=61
Zajimalo by me na co autor myslel kdyz to tam postoval.... A ani se neumel podepsat, tomu se rika uroven....
A pak ze nas ve svete neznaj :mweheh:Citace:
Původně odeslal Dawe
...no neviem, či je to na smiech...
Ak má Abit ochrannú známku, tak sa nám to bude pliesť ;D
http://www.tweakpc.de/hardware/tests...n7/guru_oc.jpg
BTW: čo potom, až budeme slávnejší ako Abit ??? :mweheh:
a co takhle ocmania.cz
To si piš, že si zvyknou - člověk si zvykne i na šibenici a tohle zase tak hrozné není... :wink:Citace:
Původně odeslal GABO
no pravdou ale jednoducho zostava ze GURU je velmi nepodarena varianta, ano "zvykneme si" ale je to jednoducho a proste dementne .. a ohanat sa nejakym ze "sme guru" tak to jak keby som napisal "ja byt clovek" no proste madarcina najtazsieho kalibru a popri tom este aj blbost (guru je clovek, nie skupina ludi alebo nebodaj forum) .. ja ziadny GURU nie som ani si tak nepripadam a verim ze je tu takych vacsina :roll:
No, mně je to celkem jedno, jestli jsme overclockeři nebo ocgurus, ale teď se dívám na monitor, kde mám nedávno dělanou nálepku oc4a. Hmm, chtělo by to novou nálepkovou mánii. :lol:
No neříkej 2x ;DCitace:
Původně odeslal smile4me
Najprv pockajte par tyzdnov nech sa to ustali ohladom zmeny domeny a nech sa doriesia drobnosti.
Potom sa dohodneme.
Majte troska strpenia ;)
vsechno se da slusne prijmout...kdo chce at si mysli, ze to je polovicni bozstvo a zbytek at to bere jako joke...proste staci se na to podivat slusne a bez predsudku. Kazdopadne, kdyz to pojede vse v lajne fora neni co resit.
konecne nekdo procitl a pochcopil, ze clocking je vyssi duchovni zalezitost. ))) hodnotím A1 s usmevem na tvari.
tak jak to vypada s domenou..bude nejaka zmena? viz thread kde se hlasuje o jinem navrhu..... :?:
presne jak to vypada, ma cenu si delat nalepecky s adresou a tak ???Citace:
Původně odeslal Wolferine
Overcock :lol:
Ale vazne:
Narazil jsem na tenhle dred teprv ted, nemam cas to cist vsechno, nicmenes timhle a podobne ladenejma prispevkama se ztotoznuju. Navic, pro autsajdry potazmo potencialni insajdry je OC naprosto nic nerikajici zkratka.Citace:
Původně odeslal Dominator
Muj navrh: PC-HiClock, popr. PC-HiClocking . Kazdopadne na www.pc-hiclock.cz ani www.pc-hiclocking.cz se nikdo nehlasi. Je to vcelku vystizny, dobre se to vyslovuje a podle toho to i zni v usich.
mno ono uz totiz i bezi anketa ve ktere se ma hlasovat..sou tam dalsi dva navrhy pro ktere tady bylo asi nejvic lidi tak se tusim rezervovaly aby je nikdo nekoupil....Citace:
Původně odeslal Mikus
Kde? A kolik tech anket vlastne bezi? Zatim jsem krome tyhle videl jednu a tam bylo pohrozeno smazanim veskerejch komentaru, takze jsem tam odhlasoval a po te, co jsem byl touhle hrozbou taky stizen tam uz nechodim. :roll:
jo to byla ona..mela bezet do 500lidi nebo asi tyden..mno je tam skoro 200hlasu a bezi dost pres tyden..sme zvedav jak to dopadne :roll:Citace:
Původně odeslal Mikus
Rve Ti to zily hodne ?Citace:
Nech to na adminech, ono to nejak dopadne a tvoje popohaneni tomu nepomuze.
jo rve mi to zily....protoze napred se tu vytvori dojem ze to zavisi na userech,ze se udela anketa a tak...a pak to vysumi...nejde mi tak o ten nazev jako o princip :?Citace:
Původně odeslal Dawe
me by taky zajimalo jak to teda dopadne ??? podle hlasovani by se OCcko asi melo premenovat :|Citace:
Me nejde jen o ten prinzip (i kdyz ten je taky dulezitej), ale i o to jmeno. Kdyz se nekde angazuju, byt treaba jen uplne dole, tak mi neni jedno, jak se to na venek prezentuje, a jmeno je ta prvni vizitka.
Krome toho zkusenosti z ruznych anket v mediich, kterych se ucastniva nekolik tisic respondentu, ukazuji, ze kdyz jich je okolo stovky, je pomer hlasu uz stabilizovany (mluvim o anketach, u kterych se da jen tezko hlasovani technicky ochcavat).
Tak jak to vypadá? Bude se respektovat názor uživatelů nebo jsem novou doménu registroval úplně zbytečně? :-)
Citace:
Děkujeme za vyjádření se ke změně domény nejen v tomto hlasování a zajímavé podněty, které někteří z vás uvedli.
S přihlédnutím na výsledek hlasování a k dalším skutečnostem jsme se rozhodli (teď píšu za všechny administrátory tohoto fóra), že zůstaneme u domény OCguru.cz.
Pro vysvětlení dodávám, že výsledek tohoto hlasování byl brán jako hlas dalšího "imaginárního" administrátora v hlasování administrátorů.
Tento hlas ovlivňuje výsledné rozhodnutí (může i rozhodnout v případě nerozhodného stavu)
Mohl bych se zeptat jak to dopadlo v procentech? jako kolik bylo pro a kolik proti... ??? predem dik.Citace:
Původně odeslal Paolo
preco mam pocit ze to bolo jasne od zaciatku? ze sa VY.SE.RE.TE na to co si mysli majorita uzivatelov a nechate tam tu najhorsiu zo zlych moznosti?!Citace:
Původně odeslal Paolo
ackoliv ja do toho take nevidim, tak popravde dnes bych hlasoval pro zachovani ocguru.cz. neni to overclocking.cz ale uz mi to nevadi.
nevím, ale pro mne není důležitá doména, ale obsah :idea:
a pokud není overclocking.cz - tak pak už to bude vždy jen o nějakém pseudo kompromisu :wink:
takže byť nejsem OCGURU, tak mi ta doména nevadí, stále lepší než OCLAMA ;D / to by mělo platit v mém případě /
riesit to stylom > sak si zvykneme < je kravina .. clovek si zvykne na vsetko ... ale preco robit hlupe a zbytocne kompromisy? preco boli poniektory administratory rychly jak elektrika zrazu (ked na to dlhu dobu ani nesahli) a vyrabaju rozhodnutia (ocguru) ktore nie su v zasade NIKOMU po chuti (no tak mozno 10% ludi si rovno povedalo > ze jeeej to je super domane) :roll:Citace:
Původně odeslal mISHA
No me to uz ted take pripada OK, ale nezapominejte na to, ze kdyz jsme *.ocguru.cz videli poprve, tak se to asi tak 90procentum z nas moc nelibilo, a tak bychom se na to imho meli koukat, protoze ten co uvidi ocguru poprve, take nebude na tuto domenu zvykly, takze si potom muze udelat nejaky spatny usudek... Jako chapu, ze je to slozita situace, ze to adminum dalo hodne prace... a ze se to ted nikomu predelavat nechce. No nechci nejak ostre reagovat, spis jen aby si kazdy uvedomil co si myslel na zacatku, a ne ze ted zacne "prevlikat kabaty.." ;D
Citace:
Původně odeslal Paolo
Citace:
Původně odeslal Marty
Když už nic jinýho, tak byste mohli bejt jednotný v tom co řikáte a děláte :roll: .
Citace:
Původně odeslal Paolo
A to jsem si myslel ze ja jdu v zivote cestou nejmensiho odporu :roll:Citace:
Původně odeslal mISHA
Jako ze je tezky aby me tady jeste neco prekvapilo, ale tohle, hmmmm :|
2Dawe: ted nechapu. jen jsem napsal co si myslim. neni to o zadnem ovlivneni. proste ted mam vic prace nez myslet nad domenou. i kdyz overclocking.cz by mi vyhovovalo mnohem vice...
vlk se nazral a koza zustala cela ;D pokud de o domenu me opravdu ocguru nevadi, ale cekal sem ze hlasovani bude mit vetsi vahu :roll:
Nerikam ze je to o ovlivneni ale PROC kdyz mame dalsi dve alternativy (overclocker.cz a overclock.cz) mame zustavat u te nejhorsi ???Citace:
Původně odeslal mISHA
Nejhorsi nejen ze subjektivniho hlediska, ale i vysledku hlasovani.....
yopp .. ocguru je vazne najhorsia alternativa ..
vsak ja nerikam, ze sem s tim spokojeny. jen me to v tuhle chvili imo netrapi.
overclockin se mi moc nelibi a overclocker take ne. ale... jak uz jsem psal. v tomto jsem na stejne urovni jako ostatni uzivatele a penize na overclocking.cz nemam.
1) Nikoli overclockin ale overclockCitace:
Původně odeslal mISHA
2) Me to taky nijak silene netrapi, ale tak proc se delalo divadylko ? Uz na zacatku tohoto dredu muzes najit ze jsem psal ze zvyknout se da na vse......
3) O to udelat sbirku na vykup overclocking.cz se nikdo ani neobtezoval zeptat useru zda by na to prispeli. Ja napr. ano....
jo sorry, spletl jsem se.
me to bylo take jasne. koneckoncu kdyz uz se admini rozhodli sami, tak se ani nedivim, ze se jim nechce to menit. takze meli dat prilezitost nejdriv uzivatelum. nicmene chapu, ze pak by zas mohl nejaky pepik zaregistrovat hlasovane domeny a bylo by po ptakach.
no jo. nechci se hadat. ani nemam silu na nejakou vasnivou diskuzi. jen jsem napsal co si myslim.
Ja se rozhodne nehadam a uz vubec ne s Tebou :-)Citace:
Původně odeslal mISHA
Ja jenom dal najevo svoje rozcarovani a vznesl otazku k "vyssim mistum" k cemu tedy bylo to divadylko ?
BTW: Obe ty alt. domeny se registrovaly jenom kvuli te potencialni zmene aby zadny pepik nemohl delat neplechu.....
Zrejme se adminum nechtelo (a to chapu) vydavat dalsich 1400 Kc za hosting dalsi domeny kdyz se nedavno koupilo guru....
Nebo ja nevim jak si to vyridili s Kubou....
pravdou ale zotava ze kupa domeny ocguru.cz bol teda kauf roka .. nieco ako zelene auto zo ruzovymi puntikmi > je to sice auto, jazdi a tak ale je to na prd .. :roll:Citace:
Původně odeslal Dawe
Když je na účtu přes 20 000 Kč, tak je takovej problém zaregistrovat tři domény s tím, že se jedna využije a z těch zbylejch se udělá přesměrování?
ja bych to takmoc neprehanel, to sou napady :roll:Citace:
Původně odeslal KUBA
je to humus :roll:
a ted nemluvim o domene...
panove prosim trosku premejslet pred odeslanim postu...
rozhodnuti adminu beru tak jak je, stejne s tim prd nadelame :)
rozhodnutie poniektorych adminov je velice pofiderne, absolutne ingorantske a to ze s nim nic nenarobime ma naplna zlostou :roll:Citace:
Původně odeslal Maxik
Ja myslim ze se to nemeni z duvodu ze by se nechtelo. Nekteri(stejne jako ja) veri(snad az prilis optimisticky) ze je jeste sance odkoupit puvodni overclocking.cz a pak uz by mi to prislo jako absolutni saskarna: overclocking -> murder -> ocguru -> ocneco -> overclocking :roll:
Pokud je sance na overclocking.cz tak mi ocguru ci occokoliv prijde na stejno.
Myslis ? Tak se zeptej Foxe.....Citace:
Původně odeslal jedik
Z kozy nezustala ani kost a vlk se pozvracel.Citace:
Původně odeslal vogo
Snad si kazdej aspon vsimne, ze za tim ocguru je .cz a ne .tr A doufam, ze si lidi nebudou myslet, ze tu vrkaj holubi.