ale ty mas asus a ja len MSI ;DCitace:
Původně odeslal turbosk
Printable View
ale ty mas asus a ja len MSI ;DCitace:
Původně odeslal turbosk
Muzes hodit presny odkaz na ten bios? Myslim, ze par lidi tady by to zajimalo, hlavne kvuli tomu, ze ti funguje TV-OUT. Jeste jen pro jistotu, mela ta karta referencni chladic NVIDIE nebo chladic od Asusu?Citace:
Původně odeslal turbosk
Napíšte mi správu na môj email a pošlem Vám ho. Chladič mám asus.
Ja bych prave radeji uprednostnoval odkaz, jestli nejaky je, protoze ten bios urcite bude chtit vic lidi a taky bych rad, kdybych mel alespon castecne overenou jeho funkcnost.Citace:
Původně odeslal turbosk
Uz jsem totiz jednou dostal bios mailem a grafika putovala na reklamaci ;D Pokud nebude link, tak mi pls hod ten bios na mail co mam v profilu :wink:
Mile rád, ale neviem ho. Mám ho uložený na 6 CD a na 2 HDD a 3 disketách, aby som ho nestratil, tak sa báť, že to bude podvrh nemusíte.
Takze bios je v pohode a tv-out funguje. Takze nestastni majitele Asus 59xx, kteri prisli o tv-out nebo o nej nechteji prijit a chteji taktovat, vite u koho se hlasit o bios ;)
Skusil som este raz WFFLASH.exe -s nazov.rom a hodilo hlasku Programing ist Fail(X).Citace:
Původně odeslal Champion
Naozaj ten bios nijako nedostanem s tej Karty ???
Používaj nvflash 4.41.
uz som ho skusal stale nicCitace:
Původně odeslal turbosk
Skús:
nvflash.exe -p -u -f názov biosu.rom a enter.
Ale ja potrebujem najprv zalohovat orig.. Ten prikaz som skusal ten je na flasnutie ani ten nefungujeCitace:
Původně odeslal turbosk
1. Ja flashujem z DISKETY.
2. Pre zálohu: nvflash.exe -b zaloha.rom.
3. Potom ten príkaz na prepis.
Jj uz to mam mal som zlu Botovaciu disketu :?Citace:
Původně odeslal turbosk
NvFlashom si si ulozil bios ale flasnut uz nesiel ..Tak som na flasnutie pouzil WFFLASh s prikazom wfflash.exe NM zaloha.rom a slo to aj cez Botovecie CD(urobene v neru cez HDD :-)
Konecne mozem flashovat ....
To sa mi páči.
Dlho som tu nebol tak sa vraciam k tomu imôjmu problému s biosom na MSI FX 5900XT VTD 128 poslalo mi ho pár ľudí ich zálohovaný ale stále mi WIN ukazuje že mám iba jeden monitor a nejde mi ten TV-OUT tak sa pítam v čom môže byť probléml. Či mi flashovanie odfajčilo natrvalo nieakú prkotinu na karte alebo mám iné typi súčiastok na karte ako tý čo mi ten bios poslali tak pls. poradte.
Problem bude na 100% v biosu, je v nem nejspis podpora pro jiny chip. Odpalit ti to urcite nemuze.Citace:
Původně odeslal Ondro
2Masster aké je označenie čipov pretože do elektroniky som debil akurát som na karte našiel čipi od PHILIPS SAA7114H to by mal byť čip pre VIVO a ďalej je tam Silicon image a Richtek a teraz neviem či je to jeden z nich alebo neaký iný ktorý nemá napísaného výrobcu :?:
Bude to ten Philips, muzes zkusit najit bios, ktery je psany pro tenhle chip nebo muzes zkuset nejaky BFG bios, par jsem jich videl a ty pouzivaji interni dekoder.
Cau, mam tedka malej problem s BIOSem karty, diky novymu chladici (Thermaltake Crystal Orb) mi hodne klesla teplota karty (+- na 6V to hreje pri plny zatezi tak 40°C, proto se mi zdá velmi nevyužitelný a jádru chybí evidentně šťáva , v biosu ukazuje napeti 1,44 for 3D, ale ani pres hex. editor nejde zmenit na vetsi (na nejakech 1,6, mozna i víc), do Vmodu se mi zase nechce kvuli tomu jit
Velmi thx
Na 1.6V to nezmenis, maximum je 1.5V.
Zdravim,Citace:
Původně odeslal Masster
mam neco podobneho upravil sem si bios z moji 59ky od prolinku,jen sem zmenil frekvence-ulozil sem to normalne se to ulozilo bez problemu ale za boha to tam nemuzu nahrat nv flash mi pise -No DPMI -get csdpmi atd a pres wfflash zase -Cant run dos4gw.exe.error code 0002 -sem z toho nemocny pls help ,dik za vse MeTaN
Mám problémek. Stáhnul jsem bios z http://www.mvktech.net/index.php?opt...r&filecatid=89 na gainward 6800 NU (mám gainward 6800 LE) a když jsem dával flash pomocí wfflash, tak mi to psalo, že je mezi tím biosem a kartou konflikt. Zkoušel jsem vgabios utilitu a ta mi napsala, že bios normálně flashovatelný je. Co s tím?
Zkoušel jsem i wfflash NM jmenosouboru.rom a to mi napíše error při verifikaci.
Da se BIOS do GK flashovat z disku?
Cau mame spolecny problem mi to pise to same,zkousel vsechno asi pet verzi flashu nv a ten wfflash ale furt naky problem! jestli to vyresis tak dej vedet ja se ti taky ozvu jestli na neco prijdu,kazdopadne budu rad az akazdou radu od kohokoliv.dik MeTaNCitace:
Původně odeslal Meridius
Pokud nemas NTFS, tak jo.Citace:
Původně odeslal Prokop
jj pak jsem se to docetl.. ale radej jsem si zasel vypujcit disketovku..Citace:
Původně odeslal Masster
aby to nebylo OT
flashnul jsem bios ktery mi sice pridal 150mhz na pametech a zvedl napeti na jadre ale v 3DMarku mam o 400 bodu mene nez predtim.. zajimave. asi si s tim budu muset jeste vyhrat..
EDIT: teplota jadra nejde pres 30°C /voda o teplote 20°C/. fakt nevim cim to muze byt.. akorat pameti pecou ale ofukuje je pomalobeznej 120 fan
Tak to sa mylis flasujem len z disku a mam Ntfs cez Boot CD (v neru )a bios z disku aj flashovacim programom ..Citace:
Původně odeslal Masster
Takže pokračování: při použití nvflash 5.10 mi to hlásí GPU mismatch. Takže hádám nvidia mění potichoučku za neodemknutelné jádro.
??? GPU mismatch to muze hazet z ruznych duvodu....Citace:
Původně odeslal Meridius
Tak mne pouč. Ikdyž jsem dal ignoraci nesouhlasících ID, tak mi to tuhle hlášku napsalo, takže co s tím? nějak přetvořit bios?Citace:
Původně odeslal Masster
Ono dost zalezi na verzi, me prijde, ze si ten program tyhle chybove hlasky losuje, me to napriklad delalo i kdyz sem flashoval na svoji grafiku originalni bios ! Nemas treba bios chraneny proti prepsani?Citace:
Původně odeslal Meridius
To nevím, ale je to nová várka 6800 LE od gainwardu, takže to je klidně možný. Dá se to nějak "přechčit"? Použil jsem verzi nvflash 5.10Citace:
Původně odeslal Masster
Na prvni strane by to melo byt ;)
Mám menší problém... Mám Prolink PixelView PV-N31XA(256KV) - GeForceFX 5600XT (orig. takty jsou 235/400)... S driverama 56.72 sem to vytáh až na 351/556, ale když použiji novější drivery, tak nemůžu zvednou frekvence pamětí... Rozhod sem se pro flash BIOSu... pomocí nvflash sem vytáh BIOS z grafiky, v NiBiToru sem upravil takty GPU a pamětí, uložil jsem to a nabootoval z diskety, udělal flash atd, ale takty jsou furt stejné, prostě jak bych nic nezměnil... Můžete mi poradit?
P.S. Zkoušel jsem to jak přes NVFlash tak přes VFFLASH...
Tady nebude problem ve flashovacim programu, ale bud v biosu nebo v NiBiToru.Citace:
Původně odeslal mir77
Další dotaz: nvflash mi píše, že se neshodují ID nového biosu s tím starým. Lze nějakým softem ty ID přepsat? x-bios dovolí přepsat jen jedno, ale ještě jsou tam dvě. Chjo.. :?
Na to jsou snad dalsi prikazy pro flahovaci program ne? Nikdy se mi jeste nestalo, aby mi bios nesel flashnout, nekdy jsem sice musel pouzit jiny bios jako mezistupen, ale vzdycky mi to slo, nechapu, ze mate takove problemy.Citace:
Původně odeslal Meridius
holt s tím máš větší zkušenosti no....otázkou je, zda si tím pomůžu.Citace:
Původně odeslal Masster
Otazkou je, co od toho cekas ;)Citace:
Původně odeslal Meridius
No mám locklou 6800 LE a rivatuner si s ní neporadí. Takže buď je to nějaká ochrana biosu a chtěl bych tam nahrát jiný, aby to šlo odemknout a nebo to je hardware lock a flashnutí biosu je mi k prdu. Což je samozřejmě s otazníkem. Prošel jsem nvflash a na přepsání ID tam žádný příkaz není. Jsou tam pouze přepínače -5 a -6, které to údajně mají ignorovat, ale nefunguje to. Nahlásí to stejně GPU mismatch.Citace:
Původně odeslal Masster
To jsem presne vedel.....uz jsem tu jednou nekomu psal, mozna dokonce tobe, ze bios ti na tohle nepomuze ! Ani drivejsi verze nesli odemknout pouze flashnutim biosu, takze u techhle nemas zadnou sanci.
To je sice, hezký, ale byl bych rád vděčný, za přesnější radu...Citace:
Původně odeslal Masster
No logicky asi zkusit bios upravit jinak (treba zkusit pouzit jinou verzi NiBiToru, dost se od sebe totiz lisi) nebo pouzit jiny bios.
Pouzij prepinace -j -4 -5 -6 ... pak Ti to pujde ... ale samotnej BIOS Ti opravdu nepomuze, musis prepojit odpory vzadu na desce (http://www.pcunleash.com/bbs/zboard....mReview&no=39) ... ale to uz tu bylo mnohokrat, staci hledat :!:Citace:
Původně odeslal Meridius
Ehm, bohužel to nikdo nezaručí...a navíc o hardmodu vím, ale do toho nepůjdu...nejsem takovej exot, abych se doslova rejpal v kartě za 8000. navíc s nejistým úspěchem.Citace:
Původně odeslal sleepless
hm kazdej furt odkazuje na tuhle podelanou saju ale co kdyz moje english na to nestaci,vy chytraci?
v kostce: musíš propojit a rozpojit můstky zezadu na kartě tak, aby z ní byl určitý typ. Silně nedoporučuju, pokud se v tom nevyznáš. Hlavně teď u toho locku, o kterém ještě nikdo pořádně nic neví si myslím, že to nemá smysl ani zkoušet.Citace:
Původně odeslal Slimdzin
Nech pozeram ako pozeram, ja to tam nikde nevidim, nikde ten blok nevidim, v tom HEX editore je toho tak vela ze nemam sancu a ziadny vyhladavac znaov to neobsahuje :( poradteCitace:
Původně odeslal Rutuf
Už se stalo.. vyzkoušel jsem verze 1.7, 1.8 a 1.9, vždy se stejným výsledkem... Když jsem však zkusil BIOS opět z grafiky vykuchat a znovu upavit, byly zde nastavené už "moje" frekvence, z čehož usuzuji, že se flash povedl, ale z nějakého záhadného důvodu to prostě nejde...Citace:
Původně odeslal Masster
to vim ze musim ty malicky srace propojit,ale nevim presne ktery,a pak jeste musim flashnout bios esli sem to spravne pochopil,clovek si vybere asusku kvuli dvema konektorum napajeni a tesi se ze z ni udela ultru a pak hovno :evil: ,aspon ze se dala pekne nataktit ( 350@440 GPU 1200 mem) pameti uz nechcou vic povolit drivery ale uz tak sou dost rychly :-)
Jen dotaz,jde udělat něco s FX5700 NU?Změnit napájení či předělávka?Díkys....
Jinak mi jde málo taktit,ale chladič je vlažnej.Dotek je ok...
pre Leadtek A350 (aj XT) vysiel novy bios.. skusal ho uz niekto?
Potřeboval bych BIOS z GeForceFX 5600... Nevíte někdo, kde bych ho sehnal???
...uz je to tu XY-krat :roll:Citace:
Původně odeslal mir77
http://www.mvktech.net/index.php?opt...er&filecatid=4
Kuwa tak jsem blbej já nebo ty? ty máš 6800 GT a chceš pájet? :eek: laskavě si vyplň popis, takhle to je jak u blbejch.Citace:
Původně odeslal Slimdzin
MAm MSI FX5900XT VIVO a modoval som bios. Neviem preco ale v OEE v HEX wiew nastavim napatie GPU na 1,5 V a v nibitore mi povoli 1,5V len pre throtling mode a v 3d mode mi to nedovoli nastavovat. robil som to podla navodu na PC tuiningu. vsetko sa mi podarilo az na toto. Inak zvysil som jadro na 444 MHz a pamate na 960 MHz v tedy bol vysledok v 3dm 03 celkom slusny vzhladom na moju dosku. 5540 bodov.
Stale ma mrzi ze nemozem zvysit frekvenciu GPU. Pomoze mi niekto?
:roll:
Zkoušeli jste už někdo zvyšovat napětí GPU u této nebo jiné G6600GT? Jádro mi jde přetaktovat poměrně málo, při vyšších taktech se v 3dm2003 už objevují artefakty. Na jádře mám chladič z P4, takže s teplotou problém není. Paměti by asi potřebovaly taky trochu přihulit, ale už teď hodně hřejí a budu na ně muset vymyslet nějaké pasívy.
Potrebuju BIOS na G2MX400, kde se da sehnat nejaky dobry?
Dik
Ahoj lidi,potreboval bych helpnout s OC moji ASUSKy V9999 Ultra/2DT 256MB.Zkousel jsem zvednout napeti na 1.5V.Nejprve jsem zalohoval Bios pomoci NVflash,upravil a nahral jsem jej nazpet pomoci WFflashe.Po opetovnem sosnuti biosu,mi nibitor ukazuje napeti 1.5V.Takze zda se,ze dobry flash.Ale at delam co delam,karta jede porat na max 449Mhz GPU.Coz mi vlastne jelo i pred zvednutim napeti.Mam revizi biosu : 5.40.02.15.00.
Za kazdou radu dekuji.
Uz vic neda, jak proste mily Watsone ;DCitace:
Původně odeslal sodom
Hodi mi niekto podrobnejsi navod ako zvacsit latenciu pameti na mojej grafike aby mi frcali aspon na 800-850 ?? GPU ma moc nezaujima, to mi frci na 450 v pohode bez zdvihnutia GPU napetia. THXCitace:
Původně odeslal hoffoorga
lidi da se najk pomoci toho programu ne upravu voltaze Prekrocit hodnota ktera je tam stanbdartne zadana? ja tam mel standartne 1,2 1,3 1,4 procemz 1,4 byla nastavena pro 3Dmod a max jde dat 1,5V ptam se ale nejde nejak nastavit 1,6? klidne poslu bios , pokud by se na to mohl negdo podivat.. budu moc rad diky
Já to upravoval hodnotou v tom Hexeditoru.Ty standart mi nabídlo jen 1,35 .Ať sem tam ale změnil na cokoliv,tak 1,5 mi to šlo max.Kdyby to šlo nějak více,bylo by to fajn.
me by vyhovovalo 1,6ty by pak bylo jiny kafe.. a myslim ze by i hranice 6K u me padla.... :-)
schvlane kolik z vas na FX5900 prekona 6K ?
myslim ze 1.6 Ti je uz zbytocnych jedine ak chces ist nad 500 Mhz GPU ale stale ma zaujima ci mi niekto neposle podrbnejsi navod ako zvacit oneskorenie pameti - teda aby sli pretaktovat aspon na tych 800-850 na mojej karte v HEX editore som hladal asi pol hodiny ale nenasiel som tie cisla a preto neviem ktore presne treba zmenit - Dik
Zdravím.
Mám menší problém z grafikou MSI FX5900XT VTD128
Prešiel som z ATI na NVIDIU.
Kúpil som hore popisovanú grafiku a rozhodol sa ju trochu upraviť a ide mi o to aby som mohol na jadre nastaviť 1.5V tak som sa rozhodol napáliť do karty bios z 5950Ultra. Keďže originál bios sa nedá prerobiť na 1,5V aspoň nie bez zásahov ho HEX kódu načo si ja osobne moc netrúfam. Všetko prebehlo OK samozrejme som skúšal viac biosov (MSI, Nvidia, Gigabit, Leadtek, Gainvard, Albatron atd...) Grafika po prepálení a resete nabehne normalne až do doby kedy nabehne WIN XP sp2. Ten nabehne v 640x480 a 16 farieb,detekuje novú grafiku 5950Ultra a vypýše že mám resetnúť PC. Po resete však grafika stále ide len v 640X480 a 16 color. Keď pozrem vo Win grafiku tak žisdna neni nainštalovaná. ( Tie biosi z 5950ultra som upravil cez nibitor na frekvencie originál 5900XT nič ine som neupravoval). Neviete čo s tým može byť. Osobne som mal takýto problém aj na predchádzajucej grafike ATI Hercules R9500pro ale tam to bolo zamknutým biosom a iná verzia biosu to bez problémov vyriešila. (Ale robilo to presne to iste čo robí táto grafika). Tak by som sa chcel opýtať či aj Nvidia má takto zamknuté biosy a prípadne kde sa dajú zohnať odomknuté verzie biosov alebo je v tom niečo iné. Biosy co som skúšal boli zo stránky : http://www.mvktech.net/.
PS: Dalšie moje zistenie je že pokial upravím povodný bios len o 1Mhz a napálim to do VGA tak karta vobec nenabehne.
Pokial sa pýtam na nejakú uplnú hluposť tak sa dopredu ospravedlnuje. :oops:
Dopredu ďakujem.
S pozdravom.
PS: ospravedlnte pravopis je to na rýchlo.
No ale potom nechapem ako teda taktnut moju grafarnu na tych 900-950 Mhz pamete !!Citace:
Původně odeslal Masster
ja si s latencema pohral a jsem spokojenej:)Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
no OK ale cital som vela veci o tom lenze nikde presnejsie nepopisali kde to treba zmenit ja som sa prehrahaval v HEX editore ale je tolko tych riadkoch ze som nemal sancu a neprisiel som na to konkretne ktoru pasaz treba zmenit :(
je to celkem jednoduch ja jsem si s tim taky hral tady je muj vysledekCitace:
Původně odeslal Mr_ORO
mujweb.cz/www/Kvadr/Bios-Fx.zip
old.rom - original bios i takty(MSI5900XT) 300/375/390 700 2D/trotl/3D Pameti
modifed.rom - zmena latenci pameti jinak vse origo 300/375/390 700
pouzivam.rom - zmena latenci pameti takty 300/400/475 900
ok thnx takze staci uz iba flasnut vsak? Este ma zaujima jedna vec - mas pasivy na pametiach [asi ano :)] a ci s tym nemas problem
ale vsimol som si anomaliu-vsetky 3 subory maju rovanku velkost-nie je to dvne ked su pozmenene ?
a este jedna vec to jadro Ti ide v pohode 475 Mhz ? Lebo mne frci na 450 pohoda ale v HL2 mi napr stale prepina na 390 a naspet cim strasne lieta fps ale v inych hrach som to nespozoroval :(
Tak teda este raz.
\
MAm MSI FX5900XT VIVO a modoval som bios. Neviem preco ale v OEE v HEX wiew nastavim napatie GPU na 1,5 V a v nibitore mi povoli 1,5V len pre throtling mode a v 3d mode mi to nedovoli nastavovat. robil som to podla navodu na PC tuiningu. vsetko sa mi podarilo az na toto. Inak zvysil som jadro na 444 MHz a pamate na 960 MHz v tedy bol vysledok v 3dm 03 celkom slusny vzhladom na moju dosku. 5540 bodov.
Stale ma mrzi ze nemozem zvysit frekvenciu GPU. Pomoze mi niekto?
Otazka znie je tam tych 1,5 V alebo nieje.?
Na throtle ma byt tiez nastavene 1,5 V alebo 1,4 ci 1,3 ????????
Bol by som rad keby mi niekto odpovedal.
Dakujem :eek:
Pokud mas total commander a das v nem porovnat soubor y podle obsahu zjistis ze nejsou stejne ty soubory.
Mas pravdu staci uz jen flashovat na grafice jsem mel origo chladic
ted na ni mam silencer 3 kazdopadne prez 900 na pametech to slo i s origo chladicem (bez pasivu na pametech)
Diky kamo mas to u mna :) Ale este ma zaujima ta hodnota 475 na GPU, ide to v poho? lebo mne to uz pri 450 robilo hore uvedney problem Zvysoval si tam GPU ale co ?
Napetie som myslel :D ci si zvysoval napetie
Tak tak flasnul som ten tvoj BIOS a ide to ale GPU jednoznacne nestiha alebo sa prehrieva (nuz odspodu je dost horuca), pamete vyzeraju na tych 900 uplne v pohode aj bez pasivov. Ale to GPU nechapem ako Ti moze frcat na 475 mne to prepinalo to throtling modu uz pri 450.
Takze momentalne frcim na 440/950 bez pasivov na pametiach !! Su letne, neprehrievaju sa. Avsak obcas z karty pocut take zvlastne ,,cvrlikanie,, - toto mi robil procesor P4 ked sa hrial na vysoke teploty - vkladal nulte-prazdne cykly na chladenie ale co sa tyka grafickej karty, tam su pamete aj pri 950 teplotou v pohode, GPU sa uz hreje kusok viacej ale myslim ze je to normal este poskusam v Riva tuneri ci nahodou neprepina do throtling modu - ale myslim ze nie lebo Far Cry isiel po hodine hrania ako vino.
tyto biosy jsou stejne az na takty tak si tam hod ten prvni nebo si ho uprav v NiBiToruCitace:
Původně odeslal Rutuf
voltaz na gpu jsem nezvysoval proste mam stesti bezi i na 520 ale proc ho trapit :wink:
no jo ja som ten tvoj pouzivam.rom upravil GPU na 440 a pameti na 950 a slape ale ja cem 475 :(
Ale zistil som jednu vec obcas sa stane ze po vyjdeni z hry mi monitor napise OUT OF RANGE a pise az 137 Hz co je blbost lebo to nezvladne. Rozmyslam teda ci tuto vec robi GPU alebo pameti 440/950
5960 ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Citace:
Původně odeslal MeTaN
No co dodat 8-)Citace:
Původně odeslal Rutuf
Ja mam 6733 ale myslim ze keby som pretaktil CPU lebo momentalne bezi iba na 3.06 a dal este jednu 512 RAM tak dam cez 7000 ako nic
Ale nechapem preco mne to ide stabilne iba na 440 Mhz to jadro :( Ostatnym cezs 500 ako nic:(
tobe to vsechno oddela CPUcko hold 3ghz jsou 3ghz,myslim ze kdybys mel athlona(3200+) tak mas tak 6 400 a dost...nevim mozna se pletu ???Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
No a kdybch mel modifikaci biosu,,tak bych mel mozna taky o neco vic,,kolik toho udela uprava casovani pameti? je to poznat? u me bych rekl ze pameti jedou dobre,,vykon se mi zveda spis po zvednuti jadra..kolem 500,,,,,,,,bych taky lital :lol: :lol: pameti jestli mam 900 nebo 980 tak je rozdil minimalni ale 10mhz na GPU uz je poznat :-)
Zaujima ma ale jedna vec je flashovanie BIOSu rovnake ako u AGP tak aj pri PCI Express,myslim ci by tam nebola daka finta :) Ci to pojde v pohode alebo tam sa to riesi inak.
No jo ale mne jadro viac ako 440 nebezi dobre, mal som ho na 450 a uz mi pri hrani prepinal do throtling modu cize spomaloval na 390 a neviem preco vam to frci na 500 v pohodeCitace:
Původně odeslal MeTaN
mr_oral ty se nauc editovat ;-)
Jinak s tou modifikaci Biosu to neni tak jednoznacny, protoze kdyz jsem mel 5900XT od Club 3D tak pameti sli jen na 750 po modifikaci sli sice na 950 ale vykon v 3dmk03 byl temer stejny!! takze to neni zase tak snadne, chce si to poradne prostudovat a pak v hex editoru presne pozmenit.
Honění MHz v pamětech je zbytečné. U nvidie je tuším rozhodující takt jádra. Paměti ti sice něco přihodí, ale je to nic moc v porovnání s tím, co ti přihodí přetaktování jádra.Citace:
Původně odeslal Prokop
Tak za prve moj nick nechaj na pokoji Ty ORAL a za druhe ja uz mam BIOS modifikovany je od MSI a vykon v 3D Marku je o 1200 bodov vyssi taze tymto smerom sa mylis. Ide ale o Jadro pretoze tam mi to ide slabsie ako ostatnym :( a to neviem preco.
Skusal som ale jadro je nestabilne uz pri 450 a jeho maximum je 469 Mhz, pricom presne tento BIOS mi poslal RUTUF uz modifikovany a jemu ide jadro aj na 525. Kua bud mam slaby kus alebo neviem.
myslím, že nářků bylo už dost....je ti snad jasné, že každé GPU je unikát a co jde jednomu nemusí jít druhému, tak to přestaň nesmyslně řešit. Prostě ti to výš nepůjde.Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
Uvazoval som este o flashnuti BIOSu z 5950 ultra, tusim ze tam ma GPU 1.5 Voltu a to uz si myslim ze by stihalo
Ty orale jses tak natvrdlej nebo posthunter? interval mezi postama 14min a nemuzes to zeditovat?!Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
V NiBiToru si prece muzes nastavit napeti jadra klidne 1,5V takze si o tom nejdriv neco precti nez zase budes postovat to svoje OT!
Ludia da sa nieco spravit s BIOSOM na Asus-e PCX N5900 vivo?
Asus biosy upravovat bohuzel nejdou jako jine, takze flashnout bios od jine znacky, nejlepe BFG, neprijdes tak o VIVO.Citace:
Původně odeslal schwaro
Co si ty sa fuckera? v NIBITORE sa neda nastavit viac akio 1.4 V tak netaraj !!
Ale da !Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
Kdybys radsi misto tech lacinejch nadavek nastudoval readme.txt k NiBiToru . Radim Ti, zkus to, uvidis ze se budes hned citit chytrejsi a nebudes to tady zasirat OT! Pokud chces OT tak mi napis SZ, budu se tesit. Takze pane orale nejdriv studuj a pak drzkuj..Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
tak s tim musim jenom souhlasit..je to tak ze vsim,,nic neni na mrt stejne,,muj Prolink vyzenu bez flashe i k 490mhz na jadre,,a hry a testy jedou v klidku,,ale trapi me ta vysoka teplota,ketra je potom i kolem 80-85stupnu,,tak to mam na 450bez problemu ,no a teplota nic moc nakych 75max ale lepsi nez nic,,na pameti si taky nemuzu stezovat v klidku zvladaj 980.ale ty pasivy sou pak opravdu varici :-) takze: Nic neni nemozne!!! olee Prolink :-)Citace:
Původně odeslal Meridius