Za predpokladu, ze se to da vypnout v novem setpointu, tak bych ho i stahnul a nainstaloval. Mohl by jsi mi prosim toto overit? Zda-li ano, moc bych byl rad! :]
Printable View
Za predpokladu, ze se to da vypnout v novem setpointu, tak bych ho i stahnul a nainstaloval. Mohl by jsi mi prosim toto overit? Zda-li ano, moc bych byl rad! :]
Tak jsem se chvili hrabal v Setpointu (verze 4.72.40 - u mne na Vistach CZ 32b SP2 - asi nejnovejsi pro MX1000) a samostane vypnuti notifikace stavu baterie jsem nikde nenasel, je tam v Tools/Indicator Setting pouze vypnuti Setpoint ikony v pravem tray - jde o to, zda se vypne jen ikona a "hlasky" zustanou, nebo to zaroven nebude nic z notifikaci oznamovat.
Tak to muzes zkusit vypnout, zda nebudou vyskakovat hlasky o baterii i tak, jak rikam - mne to pracuje tak, jak ma, takze to nemohu nijak jinak vyzkouset. :)
Ja mam standartne "ikonku" vypnutou v prave trayi a stejne, kdyz mysku vlozim do kolibky tak ikonka se objevi a zaroven vyjede hlaska, ze baterie je vybita a pak vedle v trayi to i ukazuje dalsi ikonku v vybitou baterii, coz vicemene nicemu neublizuje, ale proste mi to vadi :/
V tom pripade jew to v pr.. :)
Nicmene po nejakem zapatrani v googlu by se dala urcite najit odpoved, jak zamezit tomu zobrazovani stavu baterie (predpokladam vypnutim nejakeho priznaku v registru) nebo neco podobneho.
Nicmene ja bych se s tim smiril, kdysi jsem byl taky alergickej na ruzny hlasky, co mne znervoznovaly, ted uz je neresim :)
Tak Tiktaku, diky za "nakopnuti".
Chvilku jsem premejslel nad opetovnem dotazovani pana Googla a povedlo se. Nemuzu to ted jeste vyzkouset, ale verim ze to pomuze a treba ne jen me :]
Disable the tray message
A vlastne prečo ten setpoint inštalujete? Vo Vistách to nemá žiaden zmyseľ, jedine že nedokážete existovať bez toho jedného stredného tlačítka na boku. Inak všetko ostatné funguje bez problémov a stav batérie je možné vidieť podľa LED na vrchu.
...pro ten pocit?... :mweheh:
Nezkousel jsem ji bez setpointu, ale pochybuji, ze pokud potrebujes namapovat treba tlacitka odlisne od "bezneho" nastaveni, tak ze to zvladne unidriver ve Viste. (jakoze ja je treba premapovany mam)
A i pokud to jde, tak se opet domnivam, ze pak zase nezvladnes nastavit rozdilne citlivosti a funkce pro touchpad a mys (pokud ji mas u notebooku)
Nicmene nezkousel jsem, jen teoretizuju...
Premapovanie neviem, defaultne vo Vistách fungujú bočné tlačítka ako back a forward čo mne osobne vyhovuje. :) Nastavovanie na NTB tiež neviem, ja osobne si ani neviem predstaviť že by niekto sebou nosil k NTB MX1000-ku. Jedine ako jednomiestne použitie doma elbo v práci (resp. cez dokovaciu stanicu).
Omlouvam se za oziveni tohoto nesmrtelneho a legendarniho tema, ale ozkousel jsem navod ktery jsem postoval vyse a ono to funguje!
Tak kdyby nekoho trapil stejny problem jako me, tak o 3 posty vyse je reseni :]