Už sem byl taky nucen schodit to Centrum zabezpečení - furt mi to piskovalo dole v liště po tom co sem dal pryč antivir.
Jinak všechno v pohodě.
Printable View
Už sem byl taky nucen schodit to Centrum zabezpečení - furt mi to piskovalo dole v liště po tom co sem dal pryč antivir.
Jinak všechno v pohodě.
Mam nejaky podobny problem ako je popisany dole. Stale mi zamrza system Mam sp2.Skusil som tam dat ten Update a do WINXP som sa nedostal(mozno je to len pre intely), dal som tam update.sys z SP1. Tak uvidim ci tam bola chybka. Mimochodom SP2 kamaratovi zrusi office XP a Coreldraw.... PS: S firewallom prec...
WinXP SP2 na Prescottu můžou zatuhnout systém
dnes, Petr Orel, komentovat
Zpráva na stránkách Intelu potvrdila již dřívější informace z Internetu ohledně problémů procesorů Prescott v kombinaci s Windows XP Service Pack 2. O co jde? V případě procesorů Pentium 4 nebo Celeron D s jádem Prescott revize C0 (Model 3, Stepping 3 - CPUID F33h) a BIOSem do procesoru nahraného microcode update verze starší než 8 (v některých případech starší než 7) dojde po nainstalování SP2 k zatuhnutí systému. Problém je způsobem low-level ovladačem Update.sys nacházejícím se ve Windows\system32\drivers, který blíže nespecifikovaným způsobem zasahuje do microcode update. Řešení spočívá v updatu BIOSu tak, aby do procesoru nahrál microcode update verze 8 nebo vyšší, tedy nahrání nejnovější verze BIOSu - pokud pro vaší základní desku není takový BIOS k dispozici a jste zdatnější uživatel, můžete vyzkoušet náš návod na výměnu některých částí BIOSu. Alternativní, nicméně pouze prozatimní řešení, je přejmenovat soubor Update.sys ze Service Pack 1, nainstalovat SP2 a před bootováním systému přepsat novou verzi starší.
Tento problém se netýká Prescottu revize D0 (Model 3, Stepping 4 - F34h) ani revize E0 (Model 4, Stepping 1 - F41h). Revizi D0 používají všechny Pentia 4 pro patici LGA775, všechny Xeony "Nocona" a také některé novější série Pentia 4 a Celeronů D pro socket 478.
Update: Microsoft vydal k tomuto problému stanovisko a odkaz na download patche, který vymění Update.sys za (o tři dny) novější verzi. Jak ale postupovat v případě, že se ani nedostanete do operačního systému, na stránkách bohužel není.
Mám taky SP2 ode dne, co vyšel a zatím žádný problém. Jen jsem sestřelil centrum zabezpečení + firewall
Programy, hry se chovají korektně. Žádný problém. :-)
V SP2 je jeden problem, su tam limitovane TCP connections na 10, co znamena ze PC moze urobit naraz iba 10 TCP spojeni, co zle pre Downloaderov :-( , tu je ale oprava tohoto problemu :-)
http://www.lvllord.de/download.php?u...tch211a-en.zip
problem je v subori TCPIP.SYS, kde je nastavenych 10 TCP connections tento patch ho nastavi na unlimited.
V SP1 bol nastaveny na unlimited, ale Microsoft sa asi nudil :evil:
10 TPC spojeni to jsou fakt dobry forky :D Jinak kdyz clovek vypne Bezpecnostini centrum a FW... tak tohle pravidlo taky plati?Citace:
Původně odeslal Sedli
Ano platy :-(Citace:
Původně odeslal Dominator
Lidičky, co dělám špatně? Instalace SP2 a následné spuštění WXP naprosto bez potíží, ale když chci pomocí AutoStreamer vytvořit aktualizované CD WinXP+SP2, tak všechno korektně proběhne, jenom ten ISO file nikde není...
Co asi můžu dělat blbě? ???
Tak to je husty, SP2 instalovat nebudu. Pockam si na SP2SE, kde snad uz nebudou zadny takovy hovadiny. Nebo doufam, ze se objevi na dc++ naka rozumna mutace sp2.
Tak na tom by mohli zalozit novu reklamnu kampan - nas moderny OS vam umozni otvorit AZ 10 TCP spojeni :lol:Citace:
Původně odeslal Sedli
Asi sa im malo predavaju serverove verzie... :roll:
Tak ještě že to de takle opravit, hned sosám :-)Citace:
Původně odeslal Sedli
prolém 10-ti TCP spojení umí odstanit prográmek antispy http://www.xp-antispy.org/
No MS argumentuje tim ze chce omezit ucinost cervu a jinych sracek, ale akorat tim nasere lidi. I kdyz ja mam SP2 uz tyden a zatim v pohode
Mohli to rovno obmedzit na nula ;D
Ja som pocul ze to bol "akoze" preklik programatora. :DCitace:
Původně odeslal Geeker
Poradte mi pls s tim Autostreamerem... :oops:
Kdyz mam XPcka bez SP1, musim ho napred nainstalovat, nez tam dam SP2, neboli jsou servispacky kumulativni?
Jsou kumulativníCitace:
Původně odeslal howard
Tak jsm ho instaloval na 4 kompy - 3xProf.,1xHome a akorat na tom jednou to hodilo hlašku s nekompatibilitou a nešel odinstalovat, ale jelikož to byl čersvý systém tak jsem to přeinstaloval a po druhé už běžel v pohodě.
neni pravda, rozvedeny treba v diskuzi zdeCitace:
Původně odeslal Sedli
http://www.cdr.cz/a/diskuze/2605
Opet zpatky na SP1. Posledni hrebik do rakve po nemoznosti vypnout ten podalany informacni panel bylo zjisteni ze java VM od MS byla vykuchana a nejak se mi nepodarilo ke vsi spokojenosti rozchodit tu od sunu. Proste jako by tam nebyla.
To jsou zase kecy :!:Citace:
Původně odeslal Sedli
vcera jsem si nainstaloval SP2 a od te doby, kdyz spustim hru Syberia, tak mi po chvilce skoci znama hlaska s chybou a konec. To ze existuje spousta programu, ktere s SP2 nefunguji korektne jsem cetl, ale zaroven jsem cetl, ze staci neco jen nastavit a beha to v pohode. Chci se tedy zeptat co mam udelat, aby mi i s SP2 fungovalo vse tak jak ma.
Reinstall OS bez SP2... bohužel!Citace:
Původně odeslal kabakov
Boze to jsou rady :lol: Jasne ze mininimalne jde odinstalovat SP2. A konkretne k te hre bohuzel neporadim :|Citace:
Původně odeslal Tantalos
Nahodil som SP2 a mam zatial 2 problemy
1. Cudny - v offline mi zobrazi stranky *.php v IE iba zdrojak tomu nechapem :!:
2. Ako sa da vypnut na stalo ten zasraty microsoft firewall, vypnem restart a je to znova zapnute :evil:
skusal si to vypnut v sluzbach?v spustit napis services.msc a tam ho vypni
Vypnut sa mi to podarilo ale to PHP mi je zahadou,
Proste otvorim IE a zobrazi mi len zdrojak kua skusim este operu a pod ale neviem. Toto sa mi nikdy predtym nestalo
SP2 nikdy!!!
Jak rikam, az bude nejaky SP2SE.
Presne! Stejne jsem na tom ja.Citace:
Původně odeslal howard
Uz ho mam par dni a ziaden problem...mozno sa este nieco objavi.. :wink:
Přidávám se. Rozhodil jsem ho už na 39 PC a žádný problém. Na několika ho mám od vydání SP2, některé časem přibývají. Vše jede jak z praku. Vždy vypínám to stupidní bezpečenostní centrum + firewall. :-)
Jinymi slovy, nainstalovat SP2 a vypnout vsecky nemozny sr**ky, ktery tam pridal a vse je ok? Nu ja nevim.
Me jde jen o bezpecnost, jde mi jen o zaplaty, nic jineho me nezajima.
Chtelo by to ze SP2 vytahat vsecky zaplaty, ktere nevysly samostatne a to by bylo, prosim pekne, vsecko, co bych potreboval.
MNo ja len potvrdim ze tiez som v momente povypinal ten firewall a pod veci..pretoze mam na to osobnu nahradu... :wink:
Jen by se mozna hodilo pridat pro lidi, kteri stale pouzivaji IE, ze to dost drsne blokuje vsechna pop-up krome MS, maji to chlapci vymysleny...
Boze to MS je takove svinstvo :o Ja se posledni dobou nestiham divit.
AJ ten PopUp Blocker som vypol pretoze to fakt blokuje doslova vsetko :)
Skusim nainstalovat Operu co to spravi
Že je na stránce blokovaný pop-up, tě to upozorní decentně zvukově a graficky, navíc se to dá nastavit.Citace:
Původně odeslal Masster
Na MS mi žádný pop-up neskáče ;D , a naopak na spoustě stránek např. včetně ATI mě tahle funkce hooodně potěšila.
Alespoň si ušetřím alt+f4!
Nechci se zastávat "malejch měkejch", ale věřím že když by ty "wokna byli takové svinstvo", nikdo si to skoro dobrovolně nebude instalovat :wink: .Citace:
Původně odeslal Dominator
Jestli mě na SP2 něco fakt prudí, tak je to vynucování restartu po aktualizaci, kterého se nezbavíš :evil: .
nainstaloval sem SP2 a kdyz sem dal neco stahnout pres klasickej internet explorer tak sem odkliknul aby se zobrazovalo to okno kam mam tu danou vec ulozit ... a tedka se vsecko stahuje automaticky a hned pusti nevite kde to nastavim zpet ???
Tak jsem včera nainstaloval SP2 a přestalo mi jít připojení na net. Jsem připojen 100Mb/s LAN síti se sdíleným připojením ADSL. Když jsem SP2 nainstaloval tak se mi u ikonky připojení objevil žlutý trojúhleník a na něm vykřičník. Psalo to, že připojeíní do sítě je omezené. Když jsem zkoušel dát opravit, tak mi to napsalo, že to nemůže získat IP adresu. Adresy v síti jsou získávány přes DHCP. Zkoušel jsem všechny možný nastavení, ale nic nešlo. Když jsem SP2 odinstaloval a reznul PC, tak vše běhá v pořádku. Nevíte co to bylo? Stalo se vám to někomu?
Tak moj problem vyrieseny http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...36e63dec949083
Zkoušel jsem to ještě na notebooku a tam internet chodil, ale prozměnu nešla LAN síť...Přitom switch a router jsou ok....Microsoft opraví 1 chybu a 100 nadělá...
Mne to zase kurvy jinak. Instalace a vsechno kolem OK,i to bezpecnostni centrum jsem krome aktualizaci nechal. Ale konkretne pri hrani Warcraft III TFT to ze zacatku jde v pohode,ale po chvily zacne modem na ADSL jet na 100% coz dela malokdy a Warcraft je nehratelnej,po slozitym vyskocenim do woken to dal sosa. Mnel jsem podezreni ze ta zku...na automaticka aktualizace,ale kdyz jsem ji vypnul tak to dela stejne. Nevite,cim by to mohlo byt???
Tak si vypni centrum zabezpečení + firewall.Citace:
Původně odeslal Kenny03
Lidi konečně pochopte, že centrum zabezpečení + MS firewall je velký SHIT a pak se nedivte, že Vám něco nešlape. Doporučuju tyhle blbosti ve službách povypínat.
Já jsem SP2 rozhodil doma i skoro po celý firmě a žádnej problém. :-)
Jen tak mimochodem:
At zije M$ SP2Kód:Microsoft Windows XP [Verze 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
E:\>nslookup www.ocguru.cz
Server: tpfree.fdns.net
Address: 192.168.0.1
Neautorizovan odpovŘÔ:
N zev: bogus.ocguru.cz
Address: 62.24.64.132
Aliases: www.ocguru.cz
E:\>tracert www.ocguru.cz
Nelze převést název cílového systému www.ocguru.cz na adresu IP.
E:\>
Jenze i kdyz to vypnu tak to dela. A kdyz tam nemam tyhle podle tebe veci na hov.. tak je komp za chvily sama spyware. jiny ochran mi nepomahaj.
Mě by zajímalo - za jak dlouho asi přijde domů SP2 na CD? Stahovat se mi to nechce.
Bohuzial to pravda je :!: :?: ???Citace:
Původně odeslal ra
Ja jsem zatim na zadnej problem nenarazil ale mam tam SP2 dva dny tak uvidim jakou kulisarnu na me vybalej:)
Já mám (krom jiného, co budu ještě řešit) problém s bluetooth ve WinXP. Používám BT od MSI (takový ten stříbrný klíč). Když jsem po SP2 instalnul ovladače a aplikaci, která dřív fungovala - tak to padalo. Ze stránek MSI jsem si stáhnul soft + driver ... prý SP2 ready. Po připojení BT do kompu si widle řeknou o drivery, ty jim dám... vše OK. Jenže WidleSP2 mají nějaký integrovaný BT centrum, který dost surově blokuje jiný SW, který by měl pracovat s BT.
MSI soft mi tvrdí, že prý BT zařízení neni připojeno (ale je, jen si ho schramstly Widle).
... jde s tím něco dělat?
Když už bych se teda spokojil s BT centrem od MS, jak s tím pracovat (BT zařízení jsem našel - jsou to telefony, přidal jsem je, dal jsem jim klíč... vše co MS chtěl). Nejhorší orgie jsou, když chci již nainstalované BT zařízení znovu spojit (to musim pořád přidávat nějaký ty COM porty apod.)?
... jak si MS představoval, že s tím budeme pracovat?
- - - - - - - - - PLZ HELP ME!!! - - - - - - - - -
No já mám taky BT MSI a provozuju to na WinXP bez problému a bez nějakých patchů. :-)
Používám aktuální drivery ze stránek MSI.
A používáš BT v WinXP SP2? Jestli jo, tak jak si přemluvil standardní SW od MSI, aby přes veškerou snahu WinXP našlo BT zařízení, nebo jak se pracuje s tím SW od MS?Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Používám BT MS-6967 s Windows XP SP2 jak na noťasu, tak na PC. Můj kolega to samé.
Nic jsem přemlouvat nemusel. Stáhnul jsem drivery, pustil instalaci, chvíli to něco dělalo, pak mi to napsalo, že chybí zařízení ať ho tam strčim, tak jsem ho tam do USB prdnul, chytlo si to ovladače. Po instalaci jsem pustil BTW Patch, abych se vyhnul registraci, no a je vymalováno. Vše chodí (Oxygen, PC Suite - tam mi zamrzává tray ikona, kopírování, GPRS) :-)
Vše chodí tak jako při SP1 jo? Tak to mě teda ne... Ta aplikace od MSI si prostě BT nevezme... to má to BT centrum od Wiklouzů...
Moc se mi to nelibi. Mel jsem jeste pockat :-(
Hazi mi bluescreeny vzdy s nejakou unexpected chybou error na xxxx adrese.
Zkoušel někdo integrovat SP2 Cz do instalacky Win Xp prof SP1?
Spadly mi windows tak jsem si rek ze to vyzkousim. No delat jsem to nemel. Je to fakt shit nad shit. To ta instalace Sp1 a na ní naistalovanej SP2 behala lepe :!:
Po instalaci mi nastaly tyto problemy.
1. v ovladacich panelech - nemuzu naistalova USB device to asi bude ovladac na USB porty
2. v ovladacich panelech - nemuzu naistalovat řadic velkokapacitniho pametoveho zarizeni to je radic RAID HTP370
3. je v normalu mit naistalovanou diketovou mechaniku kdyz ji nemam ? :?: :eek:
Jo Mam 1.3 Athlon, Abit KG7-RAID
lidi, po nainstalovani sp2 mi ted porad explorer vydava takovy cvakani... desne me to rpudi, jak se toho zbavim? koukal sem do nastaveni, ale jaxi sem to tam nenasel...
Co ovladaci panely -> zvuky atd -> zvuky a tam si vyber bez zvukuCitace:
Původně odeslal Warlord
Na tohle sem tady už odpovídal, stačí trochu pohledat v tomdle dredu :wink:Citace:
Původně odeslal Warlord
jj ja sem to mezitim hledal a prave ted sem to nasel :)Citace:
Původně odeslal kecinzer
konecne... to cvakani bylo desny :)
já také patřím k těm spokojeným uživatelům SP2 na svém notebooku ;D
Nevíte někdo, kde bych se dočetl, jak zacházet s tou úžasnou konzolí pro bluetooth, kterou mi SP2 frknul do Windows? Nějakej link, nejlépe v CZ (používám to pro komunikaci se dvěma telefony S55).
me nejde spustit sakra, Runtime Error! :evil:Citace:
Původně odeslal kecinzer
a nedelas to nahodou ve Win98? ja to stahnul v praci a hned jsem to chtel vypalit a v 98 to proste neslo a doma na XP v pohodeCitace:
Původně odeslal Warlord
jinak se take musim pridat ke spokojenym, hned po instalu povypinam co se da( centrum zab., automaticke aktualizace, FW, obnovu systemu..) a nemam problem. Uz jsem takhle nainstalil asi 6 kompu
nedelam, v praci jedu na win2k... sakra, to me mrzi, videl sem screeny a vypada to uzasne... jeste se pokusim s tim neco udelat, maximalne to holt udelam doma, tam mam xpsp2....Citace:
Původně odeslal M@rlboro
No docela mě těší, že se objevilo tolik odpovědí na mou otázku ohledně BT ve WinXP SP2....... :evil:
Když byste někdo přeci jen náhodou něco věděl, tak mi to napište... dík
Mě to zase připadá jednodužší na provedení a není nutnost použít uvedené programy, ale jakékoliv jiné, které mají tyto funkce (ISOBuster, UltraISO a pod.) Navíc odpadá extrakce bootfile z image, většinou to totiž nefunguje. (při vypalování není nutné použít funkci bootdisk, stačí pak vypálit upravený *.iso soubor a je to. 100% odzkoušené, postačil mi pouze program UltraISO na všechny kroky včetně vypálení) Kdyby jste někdo chtěl podrobnosti jak na to s UltraISO tak rád pomohu.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Dneska jsem nahodil SP2 a zatím vše ok.Citace:
Původně odeslal Hanz
BT funguje naprosto bez problémů. Předtím jsem používal XTNDBluetooth Manager, ale tenhle WXP BT je lepší. Nejdříve jsem odebral XTNDBT a restartoval kompa. Wokna zjistily nový hw (Generic BT) a nainstalovaly vše potřebné. Pak stačilo otevřít onu BT konzolu a přidat nové zařízení. -> automaticky se přidaly 2 COM porty (COM3/4) a modem přes BT (ten nepoužívám). Pak jsem jako obvykle pomocí Tmobile Centra nainstaloval nové připojení a modem (Si S55 GPRS) připojený na COM3. Zatím to šlape.
Nekde na www.mobilmania.cz nebo www.mobil.cz jsem neco cetl. Nejjednoduchsi je nainstalovat Windowsy SP1, do nich bluetooth a potom hodit SP2. Ovladace zutsanou stejne. V pripade ze budes chtit protlacit jine ovladace BT do SP2, tak se to muselo resit pres "nejake" editovani .inf souboru, protoze ma tendeci davat prednost svym XPeckovskym ovladacum pred tema co mu vnucujes :-)Citace:
Původně odeslal Hanz
vic nevim...:-)
Tak me po nainstalovani nefunguje korektne fotak respektive nesmim mit na nem zapnuty MASS STORAGE protoze kdyz tak ucinim najde to velkokapacitni zarizeni ale kdyz dam otevrit tento pocitac tak to zamrzne obcas se dostanu i na disk ale zamrzne to zase po chvilce hned jak fotak odpojim vse bezi jako by se nic nestalo je to vyzkousene a dela mi to jen na XP s SP2 pls help !!!! pres picture bridge je opruz to tahat ....
Tak to vypadá, že SP2 funguje "kus od kusu". Ze 2 PC na jednom nemám problém, na druhým mi z zmizely ikony z oznamovací oblasti (vedle hodin) a vyšedla mi nabídky skrýt neaktivní ikony. Takže bez možnosti kontroly rezidentů apod. Nepomohla ani reinstalace (inovace) Wirusů.
Jako bonus mi zmizela grafická karta, takže nešel nainstalovat ovladač.
Vyřešil to až format c:
Tak nevím... prý je lepší nainstalovat SP2 až po instalaci Wirusů, než to integrovat přímo do instalačky. Další instalaci jsem už udělal takhle a zatím to jede.
EDIT:
Vyřešeno. Pomůže Tweak UI, tzn. zřejmě pouze zásah do registru. V tweaku je položka "Show Icons in notification area". SP2 to z nějakýho důvodu zakazujou. Ale ne všude.
Ahoj
mam SP2 asi tyden, vsechno je v pohode, jen nenaskocil Style Xp, ale uz sosam novou verzi, tak by to melo byt v pohode.
Co me ale dostalo (pozitivne) je, ze od naistalovani SP2 mi bezi mnohem rychleji net. Mam kabelovku 64Kb/s (Nymburskej Lycanet(jinak hroznej)) a bezne stahuju kolem 8KB/s, ale ted stahuju stabilne 13-14KB/s a stranky naskakujou taky rychlejc :-)
Deje se to i u nekoho jinyho?
Tak jsem narazil na první problém SP2 a dost mě to zarazilo. Nevím, jak to vyřešit. Na hlavu mi kvůli tomu dejchá dost lidí a pěkně jim smrdí z huby. ;D
Více zde:
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=67849
Dá se nějak na SP2 nainstalovat SP1? Uz jsem magor smazal odinstalacni soubory a nechce se mi wokna zase instalovat.
No já s SP2 špatný skušenosti nemam teda až na to že po reinstalaci Win XP mi nejde na instalovat radič RAID.
Mrknete na odkazy je tam ve fotkach znazornena instalace.
http://server-br.mh2net.cz/ftp/_uplo...m/problem1.jpg
Nejede mi ten odkazCitace:
Původně odeslal wolfstone
thread sem přečet celej, ale nenašel sem odpověď na otázku: Vyplatí se mi na něj přejít když mám kerio firewall, norton antivir, orig XP :-) a aktualizaci na ON?
Já mám trochu jinej problém. WinXP mám legálně, ale vadí mi spůsob i omezený počet registrací. Proto používám crack. Pokud použiju registrační crack na SP1 i SP2 tak se mi po cca 1měsíci stejně objeví odpočítávání (7 dní do registrace). V SP1 jsem to vyřešil prográmkem Winbeta Reset 5.02 a následně opětovným použitím cracku a odpočet se již znovu neobjevil. V SP2 ale Winbeta reset nelze použít, protože wokna skončí při bootu resetem a to i v nouzáku. Poraďte nějaký bezproblémový crack.
lol prej mám win XP legálně, ale vadí mi počet registrací . rofl - prostě je máš načerno a tohle je takovej warez, že BL je málo .Citace:
Původně odeslal goodji
po nainstalování SP2 nejde přes USB2 vypalování VideoDVD, přes Firewire funguje
SP2 mě jede skoro měsíc v pohodě.. jak se zbavit zálohy co se vytvořila před instalací SP2 a kde leží ???
Chceš vyfotit nálepku na kompu, nebo čím tě mám přesvědčit? U firemního kompu by se moc nevyplatilo mít wokna na černo. Zvedáš si počet příspěvků spoustu přiblblejch postů, jako je tenhle?Citace:
Původně odeslal Erda
Daj urobit cistenie disku. Malo by to tam byt. (zalohy bezpecnostnych zaplat, alebo take nieco)Citace:
Původně odeslal celebris
Takze ma tu niekto skusenosti so slovenskymi XP (bez SP1) a nainstalovanim EN SP2?
Ako to potom funguje? Potrebujem nahodit druhy komp a bezpodmienecne musi byt po slovensky.
Nazdar nainstaloval jsem win cz xp sp2 a vsechno se mi strasne zpomalilo nainstaloval jsem nForce_2.45_WinXP2K_WHQL_english. Mam kompl viz popis.
Disk pomaly-extremne
Vsechno nastavit trva silene dlouho(treba zmena obrazku na plose)
A seš si jistej, že je to zrovna s SP2? Já bych podezíral nForce2 drivery, mám pocit, že ve verzi 2.45 nebyli moc dobrý IDE ovladače.Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Je to mozne alke uz je vse ok. Stahl se nejaky update a jede to uplne v klidu????? No nerozumim pocictacum:)
SP1A neobsahují balík java. MS ho vyřadil. Jinak tam žádný rozdíl není.Citace:
Původně odeslal howard
Aha, to je skutecne velky upgrade. Takze to nema cenu instalovat.
Vite, co by me zajimalo?
Jestli by se nedali ze SP2 vytahat pouze ty aktualizace zabezpeceni, hotfixy, sp2 na IE6 a nainstalovat si je.
Myslím, že to jde přes MS stránky a sekci Downloads.Citace:
Původně odeslal howard
Jinak mě Red Alert 2 jede pěkně líně díky tomu zatacenýmu SP2, že já vůl ho tam vůbec dával, ten podělanej Firewall mám deaktivovanej (když mám stejně hw od nForceu) i všechny ty nový "v(f)ýčůrky", akorát mi to zpomalilo systém, je to celý nějaký divný, neměl jsem to tam asi vůbec dávat.
ja mam sp2 en a je to v pohode mam aj en winxp
a sp2 sa mi nechcelo nainstalovat bez toho aby som si zmenil seriove cislo vo winXP a potom to islo
To je divné, u legálního systému by to mělo fungovat normálně...Citace:
Původně odeslal Titox
Co Ti na to řekli na Hot-line Microsoftu? ???
LOLCitace:
Původně odeslal Darth Maul
Neco takoveho sem chtel taky napsat :-)
vcera jsem u znanymho nasel na novym kompu SP2 ... nechodi komunikace se jeho tlf..je to znama vec (samsung C-100 - nevyreseno - nejde) , musi se dat nejnovejsi daemon tools (to bych jetse prezil) , nefunguje irda port na ovladace ve win xp (trva 10 min pak zasek pri kopirovani do windows/system32 atd..)
preinstal na zlaty win xp sp1 a funguje vse...
Takže už jsem naprosto nechtěně vyřešil to snížení rychlosti bezdrátového vysílání z 11 Mbps na 1 Mbps po instalaci SP2, jak jsem tu psal někde dřív. Způsoboval to síťový most vytvořený nad Home LAN a wifi sítí. Po jeho odstranění už je to opět 11 Mbps.
hm zajímavý a když budu chtít jet po mostu mezi wifi a lan dál tak to pude jen 1Mbit ?Citace:
Původně odeslal Magus
Kdepak tam je jen že se dá vymazat bod posledního obnovení, jinak záloha co udělala SP2 je tuším v C:/Windows/$NtServicePackUninstall$ a má 447 MBCitace:
Původně odeslal Axel
Bohužel jo. Mě to tak dělalo i po následný odinstalaci SP2, pomohla by asi reinstalace windowsů, ale to jsem nechtěl. U nás už povolili NAT, takže jsem síťovej most odebral a rychlost šla zpátky na původních 11 Mbps. Ale snížená byla jen rychlost vysílání, nikoliv přijímání.Citace:
Původně odeslal Erda
Nainštaloval som SP2 CZ, všetko prebehlo normálne, aj som reštartol normálne. Na druhý deň zapnem komp a zastalo to pri modrej obrazovke Vítejte. Disková aktivita skoro žiadna, len občas disk blikne, ale nedeje sa nič. Potom to natvrdo resetnem, a dám F8 a dal som možnosť Pri zavedení povolit přihlásení. Potom to už išlo normálne, aj systém sa správa normálne. Ešte chcem sa spýtať či by to nemohlo byť tým, že pred inštaláciou SP2 mi pri štarte písalo hlášku Neplatný boot.ini alebo niečo také, ale hneď na to pokračovalo pri zavádzaní Windows. Viete mi poradiť ako na to aby som nemusel ísť stále cez F8?
Odpovie mi niekto?
Prosim, poradte, kolega si nainstaloval SP2 do XPcek (ktere byli take skoro cerstve nainstalovane) a nyni mu nefunguje microsofti sdileni souboru, nikdo se na nej nedostaneme, totiz to, co on sdili vidime jako adresare, ale kdyz na nej kliknu, tak to nic neudela, proste se do nich nedostanem. Opravneni jsou nastaveny nejak...ale tady jde o to, ze kdyz chci do te slozky, tak se mi ani nezepta na jmeno a heslo. Nechapu to.