je to v normalnom VO, teda 2 roky ako sapphire
Printable View
je to v normalnom VO, teda 2 roky ako sapphire
Zobral by som aj ja jeden. Kedy by to slo ? Zaroven mam na predaj asus 9600xt, kupovany pred mesiacom.. ALe ako kukam tu stranku tak som tam 9800pro za taku cenu nenasiel
mozem dodat skoro vsetko za zaujimave ceny, staci sa ozvat, mail ci icq, napr sapphire x800pro po 13200Sk
Poradíte od koho R9800Pro? Saphire nebo MSI, případně někdo jiný. Jde mi o možnost OC ...
Chtěl bych se vás zeptat na názor. Můžu koupit Radeona 9700 Pro za 5000,- Retail se vším příslušenstvím, kopuená před 3 měsíci. Má ješte víc než 2 letou záruku. Je to HERKULES. Je to dobrá cena?
Slušná, tak akorát.Citace:
Původně odeslal MatRio
ja ted koupil saphira a se silencerem mam 470core/410mem a to nejsou maxima :smoke:Citace:
Původně odeslal RadimP
byl jsem pevně rozhodnutej pro x800Pro, ale co jsem viděl poslední dobou porovnání s GF6800GT tak jsem trochu zviklanej. Proto bych ocenil vaše názory. A ještě v případě x800Pro, kterou vzít ( kvůli taktování a otevření pipe).
bejt tebou tak jeste pockam na HL2 jak si v tyhle hre povede ATi :wink:Citace:
Původně odeslal Thanatos
co jsem se tady docetl tak nejlepsi je koupit s ViVo a aby mela 1.6 ns pameti!
A vyrobce bych si koupil Excalibr podarilo se to u ni otevrit Spajdrovi,ale to ti samozrejme nezaruci ze to pujde tobe :!:
Co na to říct - studovat všechny testy a benchmarky a rozhodnout se podle vlastních preferencí. A značku X800 řekně někdo těžko, všechny jsou prakticky stejné, o tom jestli se nějaká líp odemyká jsem nic neslyšel, atd.Citace:
Původně odeslal Thanatos
kde bych mohl zjistit to časování pamětí? 1.6ns mají všechny ViVo?
btw na rozhodování bohužel zase tolik času nemám (asi jen Bůh vi kdy vyjde HL2 :)), protože kartu měnim kvůli reklamaci tý G4 co mam v podpisu (ta byla super). Mimochodem chtěli mi za ní, ty srandysti, výměnou vnutit FX5600. To mě celkem pobavilo.
Díky. Koukám ale teď na X600 tak nevím, jestli nebrat radši už x600? Co vy na to?Citace:
Původně odeslal Lukoborec
Preco? X600 je v podstate PCI-E 9600Pro...Citace:
Původně odeslal RadimP
no s tou x600 vs 9600Pro nevim, ale co jsem zahlíd předpokládaný výkony v 3DM03 tak by snad měla být tak na úrovni 9800. Ale x600 a x300 jsem zatim nikde neviděl AGP.
tak sorry sisi měl pravdu :oops:
k ty x800 se precti tady http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=61297 a tady http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=55948 tam najdes vetsinu veci o ni :wink:Citace:
Původně odeslal Thanatos
a k HL 2 je neco tady
http://www.doupe.cz/Aktuality/Ar.asp...08021&CAI=2136
datum vyjiti ma bejt pry 5. srpna :o
btw:nejsi sam komu za Geforce 4 Ti vhteli dat FX 5600 !Tady na foru to uz nekdo psal taky
Díky. Půjdu do tý 9800Pro, na X800 nemám :-(Citace:
Původně odeslal sisi
Len nebud nestastny, ta karta je vlastne super, Sapphire jednoznacne 256bitovy ;DCitace:
Původně odeslal RadimP
A nechtel bys tu co mam v popise....Citace:
Původně odeslal RadimP
Jaké jsou vaše zkušenosti s kartami od této firmy?
Mám hlavně na mysli Club-3D R9800SE s 256bit a 380/340.
Máte jí někdo doma?
Jak vám jde OC a jak pipelines?
sice ji nemam doma ani nevim jak je na tom OC ale co se tyce tech pipelines atk co jesem koukal tak se to s touhle kartou skoro kazdymu povedloCitace:
Původně odeslal J@D
jinak jestli chces vic informaci tak je tady nekde dred tykajici se 9800 SE a tam uvidis kolika lidem se to povedlo :wink:
jj, vim o tom threatu, ale nikdo o Club-3D nepíše, tak to zkoušim
co by jste mi poradili za grafiku na muj pocak cena tak do 5tisic , dikec
Citace:
Původně odeslal Raad3k
zkusit splašit někde na netu 9700PRO, tak jako já, jsem max spokojený :wink:
nebo si trošku připlatit a koupit rovnou bazarovou 9800PRO
Mam na vyber sapphire 9800se 256bit(cerne PCB 9700), ktery bude otestovany na 9800pro a normalni sapphire 9800pro. Poradte co koupit. Cetl jsem, ze ty 9800 s PCB z 9700 jsou pomalejsi na stejnych frekvencich nez original 9800pro, nehlede na to, ze 9800pro pujde jeste taktnout(snad na XT), kdezto ten 9800se@9800pro uz bude asi na max.
a kdyz budes chtit R 9800 PRO tak si budes muset neco priplatit???Jestli ne tak ber 9800 pro jestli ma jadro xt tak urcite na tu uroven pujde.Citace:
Původně odeslal jaluvkap
SE bude za cenu SE a PRO za cenu PRO, tj. nejake 2000,- cenovy rozdil( popr. bazarove PROcko tak o 500-1000 drazsi nez SE)Citace:
Původně odeslal Fleak
edit:jde mi o to, jestli ma cenu priplacet ty 2 litry na PRO(@XT)
chci kupovat 9800pro potreboval bych pls poradit jakou znacku koupit ale nechci nejak extra drahou, zatim je mym favoritem VGA ATI Sapphire RADEON 9800PRO,128MB DDR, 256bit, AGP 8x,TVoutDVI, Retail z alfacompu za 6520,- s dph nebo nevite kde ji koupit levnej?
neviděli jste někde srovnání výkonu R9800pro 128bit třeba s 256bitovou a R9600XT?
Všichni od její koupě zrazují, ale byla by za slušnou cenu (levněji než R9600XT)
PS:googluju seč můžu, ale furt nic-poprvé mne zklamalo http://www.digital-daily.com/video/vga-roundup/
no podle technickych parametru odhaduju, ze vykon bude trochu vyssi, nez poradne pretaktovana R9500PRO
Zdravim,
chcel by som kupit Radeona 9800SE s 128MB a 256bitovou zbernicou.
- V alzasoft.sk mali od Club3D a dneska zmizla
- V libre mali rovnaku od Powercoloru, volal som a ze ju uz nebudu mat
jedine co vidim v Alzasofte je je Saphire, ale ta je iba 128bitova?
Vedel by niekto poradit, kde na SK zozeniem tuto kartu? Bud predajne v BA, alebo niekde, kde by boli ochotni poslat do BA.
Thanks.
tak už sem napíšu i já :arrow: potřebuju poradit s výběrem R9800SE, do karty dám +- 4500 a z 9800se mám tyhle na výběr
Sapphire R9800se 256bit 128MB
PowerColor R9800se 256bit 128MB
Club3D R9800se 256bit 128MB
přeci jenom mezi Sapphirem a C3D je už větší cenovej rodzíl, ale zas C3D většinou jdou odemykat.. a o tom Sapphiru jsem nikde nečetl..
recenze na sapphire je tuCitace:
Původně odeslal lmarky
jinak sapphire dela 2 verze s HYNIX 2.8ns a SAMSUNG 3.3ns pametma, kdezto ti ostatni dva maji vzdy 2.8ns pameti(pamet je na 680). jinak PCB maji vsechny stejne(9700pro), takze bych asi bral POWERCOLOR nebo C3D
http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?DPG=44504Citace:
Původně odeslal lmarky
V Alze maju tu Saphirku, ale podla vsetkeho je iba 128bitova :( :( :( Link na vyrobcu to potvrdil - ja som v sortimente nenasiel 256bitovu 9800SE
PowerColor mali v Libre, ale vyradili ho z cenniku a ze ho uz asi nebudu mat (volal som im).
Nevie niekto, kde na SR sa da kupit/objednat 9800SE 256bitova?
Pripadne aj v CR... mohol by som busom zabehnut do Brna a kupit to za CZK, keby ma vyslo za rozumnu cenu. To ale ako posledna varianta... vseobecne nechapem, preco z Alzasoftu nahle zmizol ten Club3D a v Libre uz nemaju Powercolor - a obidve firmy to vyhodili aj z ponuky, nechapem to...
Mate nekdo napad kde sehnat X800XT? Vsude maji jen odkazy a nikde neni skladem... A kdyz si ji clovek objedna, tak se dozvi, ze v CR hnedka tak nebude... :roll:
Vi nekdo KDE ji LZE KOUPIT bezproblemu v CR ? ???
Do eDček mají přijít 18/8 (Sapphire) a je k nim zadáčo Power Director, ještě mají 6 kusů volných :wink:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
http://www.sapphiretech.cz/showpage....vga&sub=9800seCitace:
Původně odeslal Spectre
ale to už se tu myslím řešilo..
Ja nie som v obraze, ale budem rad, ked ma niekto osvieti :)Citace:
Původně odeslal lmarky
Je to tato Saphirka: http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?DPG=44504
Link z alzasoftu ukazuje na toto: http://www.sapphiretech.com/vga/9800se.asp - tam pisu nieco o 128 bitoch
Dopredele, asi mi zrak nefunguje, ale na 9800SE, ktore su tu - http://www.sapphiretech.com/vga/products.asp - nevidim nikde 256bitov.
Recnicka otazka: Saphirka v alzasofte je teda 128 alebo 256 bitova????
Pokial ideme podla obrazku, ktory je tam ku karte - http://www.alzasoft.sk/ImageWrite.asp?CO=EL479-2&FL=4 - tak mi pripada ako 128 bitova.
Pokial mi to niekto vie potvrdit, pripadne dat link vo 4e, aby som tu nepisal OT, tak budem nadmieru vdacny .... uz mi z tych 9800SE posledne dni zadrbava :)
to, ze je to 128bit ti nikdo podle obrazku nepotvrdi, protoze skladem muzou mit druhou verzi ... napis jim maila, at ti napisou jak tam jsou usporadane pameti, pokud jsou do L, tak je 256bit, pokud do I, tak 128bitCitace:
Původně odeslal Spectre
Povodne tam mali Club3D, ktory bol 256bitovy, ale po vikende im zmizol z katalogu. Pisal som im maila, ze ci to budu mat, alebo ktora konkretna karta s 9800SE z ponuky je 256bitova (bola tam jedine ta Saphire potom uz). Bolo mi akurat povedane, ze Club3D je nedostupna od dodavatela, takze s tym moc nenarobia ... potom som pisal este jeden mail (nech vysvetlia konkretnejsie - prakticky to, co pisem aj tu), na odpoved stale cakam... :(Citace:
Původně odeslal jaluvkap
On alzáč není asi nejlepší krám odkud nakupovat ...
a ICQ anebo TELEFON jsi zkousel? to je vetsinou mnohem rychlejsi.Citace:
Původně odeslal Spectre
No to som uz pocul aj ja, ale posielaju aj na slovensko, maju to tam a maju to lacno. Kym mali tu Club3D 9800SE, tak by som nevahal ani sekundu.Citace:
Původně odeslal jan555
Inak alza je zevraj na tom podobne ako nas Agem co sa tyka reklamovania... Pokial mate niekto dobry dovod, preco 9800SE nekupit prave tam, tak sem s tym :)
ICQ nemaju, alebo aspon som nevidel - ak tam niekde je, tak mi niekto napisteCitace:
Původně odeslal jaluvkap
TELEFON som neskusal, beriem to ako poslednu moznost, nakolko telefonovat do CR sa mi moc nechce :(
zkus některej z těhle dredů..Citace:
Původně odeslal Spectre
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...ghlight=9800se
Jen lehce upozorním na to, že problémy s nima mají lidé z Prahy, co budeš dělat ze Slovenska fakt nevím ...Citace:
Původně odeslal Spectre
Jinak teď jsme od nich potřebovali něco koupit (nemohli jsme na tu věc najít VO zdroj) a pak jsme zjistili, že jejich "VO" cena má marži skoro 20 procent proti VO, odkud to sami berou (a my koupili) - hustý :roll:
Thanx,Citace:
Původně odeslal lmarky
zahada je rozlustena... Podla vsetkeho, daju sa zohnat aj Saphire s 256bit.
Teraz uz len otazecka, ze kde to kupit :)
EDIT: Nema ta Saphirka nizsie frekvencie, ako napr. Powercolor, alebo Club3D ???
Ja ich nepoznam... kazdopadne sa teraz dovliekli aj na Slovensko, maju na stranke pekny katalog a vyber je dost slusny, takze na prvy pohlad vyzera ok.Citace:
Původně odeslal jan555
Samozrejme, skusenost nadovsetko a kedze som uz pocul vselico, tak by som to asi teda prioritne kupoval niekde inde .... lenze KDE?
btw: včera jsem měl v ruce Sapphire 9800SE 256-bit (stará zásoba) a měla paměti 3.3ns :roll:
Jo este ma napadlo... objavil som jeden shop, kde by boli ochotni objednat (bohvie skade) Powercolora...
Aj ked maju typ s 256bitami, vyraba Powercolor iba 256bity, aby som sa nahodou neosral? :)
jj R9800SE 128 bit jenom SapphireCitace:
Původně odeslal Spectre
mam moznost vzit sapphire 9800se@9800pro(je to 256bit), ale ma pameti 3.3ns, takze ty pameti uz jsou dost pres specifikace. co myslite, mam vzit nebo ne?
anebo radeji priplatit 1600 na plnohodnotne 9800pro? ja fakt nevim.
plnohodnoty pro hodis dost jiste na XT a asi i vic..mrlkni na nejake vykonove testy pro vs xt a treba budes moudrejsi...
testu mam proctenych tolik, ze uz pomalu nevim, jaxe jmenuju ... jeste ale asi pockam na CLUB3D 9800se, ktery jede defaultne na frekvencich od 9800PRO, takze by asi mel jit stejne jako originalni 9800pro az nekam pres XT frekvenceCitace:
Původně odeslal Wolferine
chtel bych si sehnat tuto kartu, ale tizi me jeden problem. Videl sem, ze se tato karta prodava jak s cervenym PCB, tak i s novym modrym PCB. Ta s tim modrym by mela byt podle vseho novy revize karty ne? Jak v obchode poznam o jakou se jedna kartu? Je to videt pres krabicu? Nebo podle nejaky vyrobniho cisla to poznam? diky
ps: cena 13 716Kc s DPH (to de ne?)
nevite o tom nekdo neco?Citace:
Původně odeslal Neller
Stačí, když napíšeš, co rozumíš pod pojmem "tato karta" :roll:
SORRY, sem si nevsiml, ze me tu nazev chybi. Sem ten text prekopiroval z jinymo threadu, kterej me vask zamcely-rekly ze to parti jinam. Takze jedna se o kartu Sapphire x800pro VIVO-poradte[/b]Citace:
Původně odeslal jan555
Poznáš to snadno - v krabici je okno, přes které je ta karta vidět :wink: Jen nevím, k čemu Ti to bude - nevím o rozdílu mezi těma kartama, sám mám modré PCB (bez ViVa), imho už od Sapphiru možná ani červené nejsou ...
msi 9800 po vs msi x600....v ageme je cena takmer totozna, obe 128 ram...ake ma x600 vymozenosti-nove technologie...a ako su natom vykonovo ?
Pokial viem X600pro je vlastne 9600pro s PCI-express a mal by byt len o trochu vykonnejsi od AGP verzie. takze bez vahania 9800pro :wink:
btw: kde by si sehnal PCI-express???Citace:
Původně odeslal sopeko
priplatit skus za 9800pro najlacnejsi tusim az o 1000ku oproti sapphire je teraz MSi 9800pro, takze skus pozriet , a ked sa ti nechce vyhadzovat za to tolko prachov v pohodicke kup 9800se na 9800odomknutu, a mas dobru grafku a nevyhodis majetok, ja by som bral aj tu 9800se ;DCitace:
Původně odeslal jaluvkap
Zkousel jste uz nekdo Saphire Tech Radeon 9800 se?
Ve specifikaci má tech 256b, zajimalo by me, jestli jde odemknout a OC?
Jinak maji ji ve 100Mega.
tam pisou pekny kraviny teda, zadnych 64bitu oproti 128b u r9800pro.
vec se ma tak ze ta co tam maj nema pameti do L - cili je to blba 128bitovka, a tudiz na nic :(
jinak, kdybyste vedeli, kdokoli, kde bych mohl 9800se 256b 128MB sehnat, byl bych vdecnej.
z Nemecka si ju muzu objednat sice za 4500 i s dopravou, ale je to vachrlaty. prece bych radsi z CR. diky
nebo takhle : je tu nekdo z Brna, kdo muze kupovat za velkoobchodky v ProCa ? (Otakara Sevcika)
diky, fakt tu 9800se shanim !
Jde odemknout jde taktovat, je bezproblemova, muzu Vam je objednat, kdo chcete ....Citace:
Původně odeslal J@D
jo, my uz sme se domlouvali :)
a zarucis me ze pujde odemknout 8 pipelines??Citace:
Původně odeslal svaca
jestli jo tak ze kolik bys ju mohl sehnat??
9800SE 128MB 256bit prodava Radim Stepanec
www.rsc-computers.cz
mám na vás tady dotaz, je to dobrá grafika? Jedná se mi o možnost taktování, případně otevření 16 pipek (není podmínka):
Excalibur X800Pro IceQ II 256MB
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28455
Dnes alebo zajtra mi pride MSI 9800Pro 128MB. Na 99% ta co ma MK2
na obrazku (str 11). To jadro bude tusim z XT, len neviem ci bude 128 alebo 256bit.
Unlockovanie dodatocnych pipelines u X800Pro je "jednoduche" (takpovediac) len u VIVO verzii - flash BIOSu, vid FAQ.Citace:
Původně odeslal bigbalu
má někdo s touto grafikou zkušenosti?Citace:
Původně odeslal sisi
a tys tu svoji u neho kupoval??Citace:
Původně odeslal tomesik
a zarucil ti 8 pipelines nebo jsi to risknul??
Mno tak po reklamacii 5900ky si chcem vziať 9800Pro od Sapphire (len to maju v BGS, resp. aspoň v cenniku).
Len neviem, či radšej 256MB verziu alebo 128MB...viem že 256ka je drahšia, ale v podstate by ma to asi nič nestálo vzhľadom na pôvodnú cenu 5900ky.
Len či nemá nejak slabšie taktovateľné pamäte a tak...
Diky za každú radu :)
Je to normální X800 Pro jen je místo stock cooleru VGA Silencer 4 ...Citace:
Původně odeslal bigbalu
Ano to bych ti zarucil, ale je asi konec....Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Nakoupil jsem varku R9800SE (cerne PBC, sapphire) pred cca 2 mesice a SLY VSECHNY ....
Pak jsem je vyprodal a ted tu mam dalsi varku (z holandska) a vypadaji uplne stejne, stejny pameti, atd a uz jsem testova 3 a nejdou, respektive jdou odemknout, a testy na DX7 jsou ok, ale testy na DX8 a DX9 maji kosticky .... :-( jeste zkusim zitra jednu otestovat, ale jak nepujde tak na to pecu a koncim s nima, BTW, R9800Pro je bez dane POUZE o 1000 drazsi (orig. ATI, Sapphire) .....
takze jsem to zase zmeskal!!!!! :evil:Citace:
Původně odeslal svaca
kdyd to jeste testovali v pcshopu, taky jsem to tehdy nestihl a ted se historie opakuje!!!
ale i presto diky
Chcel by som vediet ci sa este vyrabaju a predavaju Sapphire 9800NP....
surne !
oplati sa kupovat graf.karty (9800pro) vo viedni ? a kde su tam nejake cool obchody ?
vyplatí se mi upgrade na ATI9800PRO, poznám nějaký výrazný rozdíl ve výkonu nebo mám raději počkat a koupit až potom X800?
díky za návrhy
a ještě něco
Vyplatí se koupit 256MB verzi ATI 9800PRO?
je mi jasné, že bude více drahá, ale třeba Doom 3 na high detaily doporučuje 256MB video RAM.
co je vlastně výkonější? Mám totiž pocit, že u 256MB verze jsou jinak taktované a časové ty paměti, ne?
díky za odpovědi
presne tak ;)Citace:
Původně odeslal bigbalu
v podstate sis odpovedel sam :)
Zeptej se spajdera,jestli se vyplati upgrade z R9700Pro na R9800Pro za 4k kc :wink:Citace:
Původně odeslal bigbalu
Imho se to vubec nevyplati,tvoje karta frci skvele(420 jadro!),jediny co bys u R9800Pro dostal jsou krapet rychlejsi pameti a v pripade 256MB vic mista na textury,jenze rychlost bude furt stejna diky stejne rychlosti jadra(technologicky rozdil mezi 97 a 98 je mrnavej,tzn vykon na stejne frekvenci je stejny+-procento).
V tvem pripade se vyplati asi neco nasetrit a budto koupit X800Pro/6800GT s 256MB ram nebo jeste chvili pockat do unora kdy snad vylezou novy Atiny.
U Saphiru s 256Mb jsou ty pameti typu DDR2 a u 128Mb jsou DDR,tak ze je to jasny,ne?Citace:
Původně odeslal bigbalu
Nevim jak ty,ale ja si koupim Ati 9800pro s 256Mb.
no jo aly ty jsou hodne drahy a podle me se vyplati ty 2000,- pridat a koupit X800!!Citace:
Původně odeslal Factionman
no jo aly ty jsou hodne drahy a podle me se vyplati ty 2000,- pridat a koupit X800!![/quote]
Na tom neco je,ale nez bych nasetril jeste dalsi 2000Kc,tak bych s tim mim R9000 asi zasedivel.
Jak napsal miskoboss,za 10k se to nevyplati,kdyz za 12-13k uz muzes mit 256MB kartu,ktera ma o polovinu vetsi framerate.
Imho pokud mas 10k na kartu,tak mas i 13k na lepsi :-)
Staci juknout na pomer 9800XT:X800/6800 a uvidis,ze se ti 9800Pro s 256MB za ty penize vubec nevyplati.A tady uz ani nehraje roli co mas za CPU.
Chvili jeste vydrz s R9000,2x vetsi pamet u R9800Pro ti ale neda 2x vetsi vykon ;D pouze ti umozni hrat s vetsimy detaily,aniz by to lagovalo pri vetsim poctu novych textur na scene.Druha vec ale je,zda ti to ale jeste utahne samotne jadro grafiky pri takove zatezi :-)Citace:
Původně odeslal Factionman
Zdravim potrebuju(chcu) koupit novou gk ma cenu menit kdyz tam mam hozenou kartu viz popis? Taky se chci zeptat jakou gk nej pomer cena/vykon asi to je 9800se je to tak??? pokud ano poradte kterou presne koupit na takteni atd pokud ne poradte jinou DIK MOC ZATIM
Vyplati se koupit toto kdyz si to necham poslat ke kamosovi do nemecka?
Vypada to solidne http://www.mindfactory.de/cgi-bin/MindStore.storefront/
Mate s tim nekdo zkusenosti?Jsou tam i jine
A jaky maji vykon 9800se bez nahozeni pipek a takteni je to lepsi pomer cena vykon nez 9800pro??
Tak napiste uz nekdo neco!!!!!!!!!!
1) musis si zohnat kus ktory mas 256bit (Connect3d, Canyon, PowrColor, myslim ze aj niektore Shappire). Lebo 128bit nema cenu (dost horsie ako R9600PRO).Citace:
Původně odeslal Lukáš David
2)No ak budes mat tu 256bit verziu a nataktujes kartu tak uz si +- na urovni R9600PRO/XT.
3) NO ak otvoris pipky tak si za vodou a mas super vykon za super cenu.
Tak to jo a nemate nekdo moznost nakoupit 256bit 9800se??? Ja mozna ale jeste nevim tak se radsi ptam kdyby jo dejte vedet
prodava ho radim stepanec, je ochotnej a nedela problemy s reklamacemaCitace:
Původně odeslal Lukáš David
www.rsc-computers.cz
No chtel bych koupit novou grafiku a porad vaham :-(
RECENZI PRECTENO TOLIK, ZE UZ TED NEVIM VUBEC NIC :-)
Ten 9800SE vychazi u Radka tak kolem 4600kc coz by byla super karta
ted jsem narazil na
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28850
9800SE ALL IN WONDER taky dobra cena.
Ale jaka je u nich sance ze ty 4pipky otevru :-( NEKDE JSEM VIDEL USPESNOST KDYBY TO BYLO TAK ASPON 50% :-)
Nebo radeji fakt jistota v ALFE 9800za 6600kc :-(
no ja ti do toho nechci kecat, ale za karta za 4600,- ma pouze 128bit. sbernici=>vykon na h***Citace:
Původně odeslal Langii
zkus ten R9800SE, treba se ti pipky otevrou
A jakou sanci mam ze tu kartu odemknu?Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Sapphire Radeon 9800 SE 128 MB DDR DVI/TV l.retail 4 599
Mas na mysli tudle?