Presne tak, na japonskym webu uz ty fotky maji delsi dobu.Citace:
Původně odeslal Richardus
Printable View
Presne tak, na japonskym webu uz ty fotky maji delsi dobu.Citace:
Ak ma niekto zaujem o foto.
http://akiba.ascii24.com/akiba/news/...ages741238.jpg
No nie je to nadherny pohlad. ;D
Som zvedavy cita moja bude mat modre alebo zelene PCB ???
modrozelený :wink:Citace:
jinak to stim webem jsem nevedel :oops: , že bych si jí taky objednal(v softcomu maj zatim jen MSI ) :? krásně by to fachalo s tim celerem co mám :lol: :cry:
Takze cena za Asus 9999 Ultra Deluxe je 18181 bez DPH.
Ale neuviedli ci je to v slovenskych alebo ceskych korun. :lol:
Za tuhle cenu je u nas s dph, takze to bude slovenskych. Uz by taky ale mohli hodit nekam do ceniku nejaky to GT-cko :evil:Citace:
No pokial by to bolo SK , tak by to bolo 21635,39 SK aj s DPH tak je to celkom v pohode , za aktualne kartu som vtedy dal nieco cez 19000 Ceskych , co vtedy bolo cca 24000 SK.Citace:
Původně odeslal Masster
Neskusil si sa informovat v nejakom velkosklade ci ju nevedia zohnat ?
No vzhledem k tomu, ze ta karta neni jeste pomalu k sehnani ani v USA tak jsem to nezkousel, dam tomu jeste cas, nerad bych chytil prvni revizi karet, ktera na tom s oc urcite moc dobre nebude.Citace:
No niekedy ta prva revizia ta lepsia , ale to ukaze cas.Citace:
Původně odeslal Masster
Aj tak budu zase nejake 6900vky ktore budu trochu obmene atd. :roll:
Takze uz je aj na webe a vyzera to tak ze PCB bude zelene.
@Richardus
btw... asi sa nebudes scet moc lacne zbavit svojej terajsej karty co ? (lacne to jest pod --> 9k)
Zbavit sa jej chciet budem , ale uz mam kupcu za 10k. :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
Richardus nenasiel si niekde ako hlucny bude ten asus?Ja ju tiez chcem kupit zaciatkom jula ale len ked nebude hlucnejsi ako to ich dvojvetrakove chladenie na modeloch 5900 rady lebo to je dost hlucne a viac by som urcite nezniesol.skoda ze ten pasiv nedali hrubsi taky ako ho dodava original nvidia v dvojslotovom prevedeni.Kedy by ti mala ta karta prist?Aby som vedel kolko im trva vybavit objednavku.
Ako bude karta hlucna neviem , ale v podstate mi je to jedno , v case mam sedem ventilatorov + Zalman ... , takze hluku je uz dost. :lol:Citace:
Původně odeslal Chodec
Co sa tyka velkosti vetraku , tak verim ze bude stacit , predsa len Asus je firma ktora vie co robi. (Dufam)
K tej dod. lehoty , tak som bol informovany o 10 - 14tich dnoch , takze karta by mala prist buduci tyzden , dam potom vediet. :drool:
Edit. Ako tak pozeram na ten Game bundle , tak Battle engine Aquila a Gun Metal uz bedem mat druhy krat :roll: , ale som zvedavy ako pojde ten Deus Ex - Invisible War.
Edit 2. Tak sm zvedavy co znamenaKód:High-quality TV output for big screen gaming or presentations
Ten Aušus vypadá fajn, ale na OC bude tohle http://www.giga-byte.com/VGA/Product...-N68U256D.htm# asi lepší :-o :wink:
To sa uvidi , nie je to take iste , ale vyzera zaujimavo ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Jinak pro info - mám potvrzenou cenu pro Albatron 6800U full retail pod 14500 bez DPH, dodávka během 2-3 týdnů.
No ten Gigabyte vypada fakt dobre to chladenie je celkom dobre riesene len by ma zaujimal hluk a vaha.
To nikdo neví a jak znám GB, tak to zjistíme až za dlouho - zase to obvykle stojí za to ...Citace:
Původně odeslal Chodec
Sorry , ale co do dizajnu tak je to >:E a moje skusenosti z Giga Byte tiez nie su take ruzove. :roll:Citace:
Původně odeslal jan555
Nezostava nam nic ine len cakat.
Mno, ATI od GB byly z těch lepších (R9700 asi nejlepší), mezi nV byla 5950U Gold taky asi to nejlepší (a nejdražší) ...Citace:
Najdrahsi je vzdy Gainward. :lol:Citace:
Původně odeslal jan555
Myslel jsem cenu za grafiku, prodejce zvukovek, firewire karet a předraženejch chladičů vůbec neřeším :lol: Ale čekal jsem, že s tím někdo přijde :wink:Citace:
Ale z tej predrazenej karty najviac vytiahnes. (bez Vmem a Vcore modu)Citace:
Původně odeslal jan555
http://www.tomshardware.com/hardnews...14_075223.html
http://arc.aquamark3.com/forum/showt...&threadid=3259
A hlavne http://arc.aquamark3.com/arc/arc_vie...run=1956906509
Tak zlomeni jednne magicke hranice uz mame za sebou :-)
Huh? Prehliadam nieco? http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?p=640666#640666 ???Citace:
Původně odeslal Dawe
Jo ja jsem prehlid, klidne to smaz, postoval jsem to unavenej hned po probuzeni. I kdyz to je chaba vymluva :-)Citace:
Původně odeslal sisi
Review 6800GT na digit life. Bol som prekvapeny celkom dobrymi vysledkami, som zvedavy ze ako pojdu odomknut pipelines a ako dobre pojde taktovat.... a samozrejma, na cenu.
http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv40-2.html
Ty výsledky mi připadají až moc dobré, no, uvidí se. Cena se předpokládá kolem 13 kKč (MSI), jaká bude ve finále těžko říct ...Citace:
Původně odeslal THX_Corp
už jsou nějaké odlehčené verze? zatim maj všude jen 6800 za 13 a vejš :-(
Chtel bych se zeptat jak je tu u GF6800 s HW podporou MPEG4. nVidia se tim vychlouba, ale zajimalo by me jestli to ma opravdu nejakej vliv na rychlost nebo kvalitu kodovani ci dekodovani do DivX. Zkousel to uz nekdo??
Co vím, tak dostupné nejsou prakticky ani Ultry, natož odlehčené ...
Standardně má být 6800, 6800GT a 6800U, k tomu přibudou další, směrem nahoru min. 6800U Extreme, směrem dolů toho bude časem asi víc.
to je fakt ja jen jestli se ted vyplati pockat nebo koupit GFX5700 nebo tak necoCitace:
Původně odeslal jan555
Hehe, myslím, že se teď zrovna nevyplatí kupovat žádnou ze staré generace - staré se nezlevnily, nové ještě nejsou, za chvíli to bude jinak ... Ale 6800-based ekvivalent 5700ovky bude těžko :lol:Citace:
Původně odeslal Vinc Black
no já si polepšim tak jako tak :wink: tak asi koupim nejdříve CPU ramku a MB 8-) já můžu upgrejdovat všechno tak mám docela na výběr :?
hlavně se to pořád protahuje uvedení bylo už je to jak dlouho, ale grafiky budou v plnym rozsahu tak na podzim
No vykonove tezko, ale cenove urcite :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Právě že myslím, že v následujících "pár" měsících ani jedno - prostě nebude, potom jistě přijde super super FX6200 s podporou všeho aspoň ve verzi "4.0+" :lol: , na který se nerozjede ani solitaire ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
No ja se desne tesim az poprvy budu v ruce drzet FX5100 (ne to neni preklep), fakt nechapu proc tu grafiku vyrobili ;DCitace:
Původně odeslal jan555
A mas pravdu - jak byva u nVidie tradici 5700/5900 bude nahrazena light verzi 6800 - jak to bude s vykonem radsi nepredpovidat, treba se dockame prekvapka... I kdyz tomu fakt moc neverim :-)
Uvidíme, jak to s ní bude (jestli bude), ale jestli jo, tak ji budou bundlovat v Delvitě ke dvěma kečupům :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Dawe
toho se právě bojim aby to nedopadlo jako s 5200 :? to by se mi pak ta 5700-5800 vyplatila jako GF4TI
nazdar, pokial viem tak gf 6800 a gf 6800 gt maju 16 pipelines a gf 6800 ich ma 12Citace:
Původně odeslal THX_Corp
takze mi nie je celkom jasne ake pipky by sa mali dat odmknut na gf 6800 gt
mozes prosim vysvetlit? 6800 gt je moj favorit tak ma zaujima...
Hlavně taky 6800GT bude ve verzích jak se s 128 MB, tak s 256 MB - a ten cenový rozdíl (jak se zdá) nebude rozhodně zanedbatelný ...
ehm, mno, zmylil som sa. Ale 6800 bude este lacnejsia ako gt a mozno pojde odomknut, ja dufam ze ano.Citace:
Původně odeslal ace
kdyby ta s 12pipkama stala rozumnou cenu(do 9k) tak to bude velmi dobrá grafika možná s možností odemknou 4pipky
Nezapominej ale ze 6800 ma jen DDR I pameti, takze to odemceni pomuze, ale ve vyssich rozlisenich se to moc neprojevi...Citace:
Nejlepe proste vychazi co se tyce vykon/cena 6800GT, ma vsechny pipky a jadro i pameti vetsinou takty Ultra verze zvladnou, za cenu za jakou se prodava X800PRO, kde jistota na mod na XT neni, dostanete imho to nejlepsi co se da v dnesni dobe sehnat. Ted jen aby uz byli u nas k sehnani.
EDIT: Tak CC uz nabizi 6800 od Leadteku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28123 Tak to uz by GT nemelo byt daleko :drool:
Hmmm, tak to ten Leadtek není zrovna z levnýho kraje, tzn. že 6800GT s 256 MB pod 14-15 nebude ani omylem ... Jestli to je výhodný nebo ne, nechť každý posoudí sám :roll:
Tady jde taky ale o to, ze ty karty nejsou jeste porad dostupne v rozumnem poctu, proto ta cena, doufam. Jestli bude stat mezi 14-15 tak mi to prijde docela odpovidajici, vzhledem k vykonu.Citace:
Původně odeslal jan555
A Ty víš, jakej bude mít výkon ??? Jaký tam budou paměti, jak půjde OC ???Citace:
Původně odeslal Masster
btw: obávám se, že nějakou dobu ta cena vydrží :-(
Treba tohle mi prijde jako dostatecny dukaz http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv40-2.html a btw. par lidi na jinych forech uz ji ma, takze o vykonu mam slusnou predstavu a cena v zahranici je vetsinou takova jak mela byt od zacatku.Citace:
Původně odeslal jan555
Jj, to jsem viděl ... GTčko ale nevidím nikde skladem, v DE je v cenících kolem 400E, což mi připadá celkem "málo" - vzhledem k tomu, že je to vlastně identická cena jako 6800 s 256 MB paměti ... No, nevím sám :oops:
tak AUSUS maj i v sofcomu (konečně, teda ne na skladě ale přijde), takže se to snad začíná rozjíždět
No uvidime, jaky budou po uvedeni vsech karet jak od ATI tak od NVIDIE ceny, protoze ty podle me nakonec rozhodnou o tom, jaka karta se bude prodavat nejvic, protoze rozdily ve vykonu nejsou az tak mega.
Jasně, že někdy přijde :lol: Tak ať ho otestuješ :wink:Citace:
Tak som teraz volal do Levi a 10 - 14 dni sa nekona. :cry:
Mam skusit zavolat v Pondelok a ak vude dostupna , tak o tyzden by som ju mohol mat.
:?
NJN, poradna dodavka ma skoro po celem svete prijit az kolem 28, jinak se vzdycky objevi par kusu a ty jsou hned pryc, ja jsem zvedav za jak dlouho se u nas objevi GT, jestli to bude vubec tenhle rok :evil:Citace:
Uz jsem mel parkrat nutkani vzit kreditku a objednat z nemecka, tam uz GT nabizeji.
A viděls ji tam kde skladem ???Citace:
Původně odeslal Masster
Grrr , uz ma seru. Naco robia launch karty ktora aj tak potom este pol roka nie je realne dostupna. :evil: :evil: :?: :?: >:E >:ECitace:
Původně odeslal Masster
Sa naserem a odidem k ATI. :evil:
GT skladem ne, ale Ultru uz v par obchodech meli.Citace:
Původně odeslal jan555
Neblazni, vsak pockej tyden a uvidis :wink: Ted uz se to rozjede :-)Citace:
Dufam ze hej , ale s tymto ma nesmierne nasrali. :evil:Citace:
Původně odeslal Masster
Ultry skladem budou coby dup, GTčka těžko (např. Albatron ještě ani neohlasil distributorům předpokládaný termín = min. 3 neděle)...
no na mojim poči :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
Ten co mas v podpisee ? ???Citace:
Ehm, proč to teda vůbec řešíš ??? To máš cca 12 kKč za vga a k tomu aspoň 20 kKč za upgrade :o ;DCitace:
Tak Abacus uz nahodil GT od Leadteku do ceniku, ale ta cena je opravdu luxusni, chci videt toho v.ola, ktery si ji za tu cenu koupi :roll:
Zajimave vypada GT od Albatronu ma totiz 2 napajeci konektory coz by mohlo dost ovlivnit moznosti oc ;D
Ze by Silencer na 6800? ;D
http://www.nvnews.net/images/news/200406/glacier2.jpg
Ale uz podle jmena vyrobce je mi jasny, ze k nam se tohle jen tak nedostane :?
Co si prosim cakal ? ??? Ze bude za 10000 KCCitace:
Původně odeslal Masster
Ze by 399 $? Jako skoro 16 tisic je trosku moooc prehnane,ale je to jen Abacus, ostatni snad budou rozumnejsi, jinak.... :evil:Citace:
Inak ked to bude za Gt 16000 tak to sa oplati radsej zobrat klasicku 6800vku, keby nemam moj radeon9800pro tak beriem tu :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
a ked to zlacnie kupis bud GT alebo este novsiu generaciu, v kazdom pripade 6800vka 256megova poriadne nataktena aj s 12pipkami je dobra karta, tych 10000bodov v 3dmark03 da ked sa poriadne natakti a v hrach pobezi jako blesk :-)
Jenze 6800NU ma strasne malou propustnost, takze si AA a AF moc neuzijes. Jedina sance je ze GT bude stat od 13 do 14, to by byla rozumna cena ;DCitace:
Původně odeslal MK2
Touhle cenovou politikou se nV na trůn nejprodávanější grafiky fakt nevrátí ...
nj právě, že se chystám na upgrade ...Citace:
Původně odeslal jan555
to je dost trapne naivna myslienka.Citace:
Původně odeslal jan555
Oni vedia, aku cenu si mozu dovolit, aby sa to predavalo, a hlavne za aku predava svoje karty konkurencia - t.j. Ati.
Ver tomu, ze slovensky a cesky trh nie je to, podla coho sa stanovuju ceny.
Takze som im znovu volal a karta pride 12.07. do Ciech a na Slovensku bude 14.07. :evil: :-( :?Citace:
Tak to zkus z Nemecka treba, par lidi co by ji dovezli by se tady urcite naslo :wink:Citace:
Uz kaslem na to , dva tyzdne este vydrzim. Ak ani potom nepride , tak potom to uz budem riesit inac.Citace:
Původně odeslal Masster
2Richie: mal by sis ten popis jemne poopravit:
Asus GeForce 6800 Ultra on the way ...from the galaxy far far away...
Riesit inak: to znamena, ze konecne zacnes verit na Ati?
Na zelanie zmenene. :lol:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Neviem o tom ze by som ib niekedy neveril , ale k ATI prejdem iba v krajnom pripade.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
http://www.sparkle.com.tw/image/prod...pic_AG40DT.jpg
Sparkle SP-AG400DT, Nvidia GeForce FX 6800, 128MB DDR 256 bit, TV-out, DVI-I, AGP*8, DirectX 9.0, OpenGL 1.4
http://www.sparkle.com.tw/html/produ.../sp_ag40dt.htm
No nekup to...tych 9000 bodov v 3DMarku 2003 by mohla dat.
Citace:
Původně odeslal DJSmart
jj a cena: 6580Sk bez dph..tj 7830Sk s DPH !!!!!!
a tj 6500Kc !!!
narvat na to pořádnej chaldič(místa je dost), tak by to mohlo jít docela slušně
[quote="RAYven"]to snad ani neni mozny ta cena kua :eek:Citace:
Původně odeslal DJSmart
snad to nie je nejaka namotavkova cena a ked tam clovek pride tak nanho supnu ze 10000SK ;D
Ake este ju nemaju, podla toho lietadla v cenniku...asi ju len objednali.
Ale ak je ta cena realna tak 5900-ka moze hrabkat piesocek... ;D
:drool: za tu cenu by to bylo fakt rulezzz
tu cenu som si overoval, normalne su uz vybavovane objednavkyCitace:
Původně odeslal DJSmart
na jednu sa chystam... :drool:
ta karta je rychlejsia ako X800pro (default) a pritom o polku lacnejsia, ak je toto pravda, ATi prehralo na celej ciare...
dufam ze ten Sparkle neurobil daku chujovinu ako 8 pipes, abo tak, ina sa zabijem
tak jsem jim napsal , protoze to je imho blbost za tu cenu ... , uvidime co z toho vyleze :wink:
tak jsem se napsal dodavateli a ta cena v libre je pekna kravina , protoze ta karta stoji v DE kolem 350eur :wink:
asi z nas delaj blbce ;D
Ehm, to je naozaj odvazne vyhlasenie... myslim teda to s tou rychlostou, ten zvysok ani nekomentujem.Citace:
Původně odeslal RAYven
no, o tej rychlosti som sudil z recenzie na zive.cz, kde v 3d2003 bola fakt rychlejsia, a aj v inych aplikaciach, treba si precitat...Citace:
Původně odeslal sisi
no a to druhe sudim podla ceny, ak bude ta cena realna, myslim ze X800pro s predajom skoncilo
tomu se nediv :wink:Citace:
Původně odeslal sisi
takovy posty postujou lidi co ty karty nikdy nemeli v ruce a nemohli je otestit :wink:
2 rayen:nic proti tobe , myslim to celkove :wink:
Citace:
Původně odeslal K!ll3r
mne to potvrdili osobne 2x ze ta cena sedi, takze tam asi maju dakde bordel, dokonca sa da predobjednat za tu cenu, takze bud na tom daco je abo ich tam pozabijam... :)
aaale no, testou na 6800 je malo, a mne ten na zive.cz prisiel dost dobry, takze nevidim dovod byt skepticky voci 6800 vs X800pro a ich vykonu.netvrdim ze 6800 roztrhalo X800pro, skor ze su vykonovo dost podobne...ide teda o cenu...Citace:
Původně odeslal K!ll3r
a podla coho sudite vy vykon 6800, ked ste taky frajeri?
ne ty si psal mnohem vykonejsi o to jde , v kazdy aplikaci vyhraje jina karta , je to da se rict 50 na 50 procent :wink:
nu, 50 na 50 to by aj slo, ale subjektivne som nakloneny na stranu 6800 (ps3.0)Citace:
Původně odeslal K!ll3r
kazdej je nejake orientovanej , ja bych vyhodil obe dve a narval si tam rampage ;D ale to uz jsme trochu mimoCitace:
Původně odeslal RAYven
kdo ti rikal tu cenu?to je nejakej bug ci co , v DE stoji 350e , usa neco kolem podobny ceny a v libre stoji 2x min?nejakej cheat ;D , ja to vidim na blbost , prece nemuze mit jinej vyrobce na stejny karte rozdil 50 procent ceny , to je blbost
No, tych frajerov prejdem mlcanim... Pozri, kazdy kto co i len zvazuje investiciu do takejto higher-end karty bud vie co robi a ide mu o vykon vo vyssich rozliseniach (1280x960 & vyssie) + nejaky ten AA & AF alebo nevie co s peniazmi (alebo oboje :wink:). Uprimne ma teda u kariet tohto rangu vobec nezaujimaju vysledky napr. plain (bez AA & AF) 1024x768, zvlast ked aj u novsich engines su schopne podat slusne vysledky vo vyssich rozliseniach a s AA & AF. V tomto ma X800Pro navrch. Bodka.Citace:
Původně odeslal RAYven
A tych reviews sa da najst aj viac... napr.: tu alebo tu.
Citace:
Původně odeslal sisi
mne osobne rozlisenia ako 1600*1200 zili netrhaju, a myslim ze vacsine ludi tiez (je pravda ze priepustnost 6800 je prudko za X800pro)
ale je nutne si uvedomit ze X800pro stoji 14000, ma drahe pamate a ma 256 MB
a preto je mozne a pravdepodobne ze 6800 s DDR1 a 128MB by mohla ocarit cenou...
co sa tyka FSAA a AF tak tam som ziadne zaostavanie za X800pro nevidel...problem robia 6800 len rozlisenia ako 1600*1200..co by mi urcite za 8000 cenoveho rozdielu nestalo
Citace:
Původně odeslal K!ll3r
skor sa spytam kde si ty vzal ze GF 6800 stoji 350e?
pokial viem tolko ma stat GT (DOKONCA MENEJ)
ja som cenu overoval v KE pobocke libry, a ma tam uistovali ze cena je spravna, vraj koli 128MB, karta im pride v pondelok
ja bych sem tu cenu nepsal , je to blbost a za tim si stojim dokud ji nebudu mit doma za ty lowe , protoze kdyby stala tolik tak z trhu muzou stahnou 5950 , 5900 , 5900x , 5700ultra atd a to je totalni kravina ;D
a presne ako hovoris, nVidia uz s 59xx vobec nepocita (nevyraba)--to co je este na skladoch je cisty dopredajCitace:
Původně odeslal K!ll3r
mne sa tiez nezda ze by zrovna 6800 mala byt nahradou v tomto segmente...
ked ju budem mat v pondelok doma a bude to za tie lowe, tak potom uverim....
ps.nenapisal si odkial mas tie ceny?
sory zdroj nemuzu dat je to dodavatel , pochop :wink: ale ta cena je fakt blost museli by stahnout pulku svejch karet :wink: uvidis ze je to kravina ;D
Ta.. na slovensku je mozne vsetko :wink: (na to este asi velka cast tohto 4ra neprisla )
Ak by to sedelo, by som scel nejaku 5900vku za 2-3 tisice, co by mi uplne stacilo :o
Tak abych to snad uvedl trochu na pravou miru, 6800NU stoji 299$, 6800GT 399$, 6800U 499$, 6800UE 549$. Ceny v Nemecku se pohybuji v mirne vyssi cenove hladine, bohuzel ale v euro.Citace:
Původně odeslal Rayven
K tomu vykonu 6800 uz tu myslim bylo receno vse, konkurentem tehle karty by mela byt X800SE, rozhodne ne X800PRO.
Btw. ta cena je imho totalni blbost, protoze by to prodavali pod cenou.