jo to ze je to jen docasny stav v to doufam, pac, je uz 1 Athlon 2600+ ready a lusti o 106 8 hodin denne krome vikendu :-)Citace:
Původně odeslal KDante
a dalsich 8 uz ceka na nainstalovani :wink: jo, co by spravce site neudelal pro 1 pivo :-)
Printable View
jo to ze je to jen docasny stav v to doufam, pac, je uz 1 Athlon 2600+ ready a lusti o 106 8 hodin denne krome vikendu :-)Citace:
Původně odeslal KDante
a dalsich 8 uz ceka na nainstalovani :wink: jo, co by spravce site neudelal pro 1 pivo :-)
:-))))))))))))))))))))))))))))))) v patek to prijde a prida se tech 8 Bartonu 2600+ :-)
ja jsem se taky pred 14 dny pridal
hlavne kvuli testum meho HW, jede mi to uz 14 dni v kuse
NICE!!!!!! :-)Citace:
Původně odeslal T613
doufam ze nam vyjde mensi network, je tam cca 40-50kompu nevim kolik z nich je pouzitelnejch ale kazda sila navic se hodi, at uz se konecne taky poradne rozhoupem. Tedka se nejak moc placame :roll: ;D
no slava.... :)Citace:
Původně odeslal Tom
sice se placame, ale pomalicku lezem nahoru :)
he 20 z tech 50ti kompu by bylo super :P
Chci se zeptat, dá se nějak nastavit, abych při tahání dalšího WU nemusel znovu zadávat svůj login a heslo? Nabízí to defaultně přihlašovací jméno z Windows a ne to moje L-Core...
Existuje možnost nějak zapřáhnout i PC nepřipojený k internetu (manželka ;D ); že bych jí tam nějak po LANce poslal data a pak si je stáhl zpět a nechal odeslat? (asi ne, co...)
1. Nevim, po me to nic nechce, automaticky si to stahne novou unitu.....Citace:
Původně odeslal L-Core
2. Tak dalo by se to vyresit sdilenim internetu ne....... a pokud ne, tak ji nainstaluj UD+UD monitor, sobe taky, udelej si nejakych 10 slotu, podle kompu(treba 5 slotu hod ji) a az to vylusti, tak to zkopiruj k sobe a odesli......
Preco mi nefunguje v popise statistika??? Niesom sam, videl som to u viacerych :!:
udelej to podle me.Citace:
Původně odeslal ihilop
http://www.statgfx.com/statgfx/ud/?&...e=theline&.jpg
Stale to iste. Ja si myslim ze je problem v nastaveniach mojho konta :?:Citace:
Původně odeslal Austin
no kua a ted uz to nejde ani me... doprdele ze sem se v tom hrabal... :evil:
neodmazal sis nekde neco?bo ten link cos daval jede..
treba mezeru za tim watercooled?
neumazal sem nic, akurat sem to znova ulozil to je vsechno...Citace:
Původně odeslal Wolferine
hura pul milionu bodu !!!
Ad obrazek v podpisu. Je to problem novy verze phpbb. Co sem pochopil tak "opravovali" kontrolovani url odkazu, no a asi zapomeli na to ze v odkazu muzou bejt i znaky ktery jsou v tom nasem url... tj muzem akorat tak cekat na novou verzi kde to bude treba uz opraveny :(
tak sem na nejakej cas dopocital :evil: :evil: :?
muj zdroj mi poslal do kytek hardisk, desku, grafiku a asi i procak :evil: :evil:
kua ted ziju na celeru 333 Mhz, kde to UD ani sakra nejde pustit, pac pokazdy jak to pustim, tak se "komp jestli se tak tomu da jeste rict 8-) "
resne.... coz me sere, pac tohle bezi aspon 24 hodin denne..
Dne 23.června byl pokořen LookAs seskupením známým pod jménem Pilsen_It_killers .... tak kdo je další naráně?? :) honzAk :( ale to je nefér boj kdyš nepočítá :( no každopádně by to chtělo ještě přidat pár mašinek
Edit: víteco .... překlepy :)
Da se nejak odstanit, resp. skryt icona UD Agenta, aby nebyla videt pro uzivatele, a agent presto pocital? W98, W2k, Wxp
nn, jako sluzba to pustit bohuzel nejde..Citace:
Původně odeslal Crabik
Snad by na to mohla existovat naka utilitka, ne? Mam pocit, ze jsem nekde na neco takovyho narazil, ale uz vazne nevim, jak se to jmenovalo...
Nebo aspon utilitka na schovani te ikony, prece neco takovyho musi byt.
Mylis se, jako sluzba to jde spustit (je na to chytry soft :-) ) a my to tak provozujem uz pres pul roku na siti na zakladni skole ;DCitace:
Původně odeslal Austin
BTW: Je o tom tady dred, dohledam .) ...viz http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=39987
na XP je to dobra vec, vyzkousim to jako sluzba, ale na w98 s tim asi nic neudelam, skodaCitace:
Původně odeslal Tom
kdys si prectes ten dred a stahnes si toho firedeamona tak to de spustit jako hide ;) ti dystak poslu screen jak to mam nastaveny ... vyhoda je ze pocita i kdys neni nikdo prihlasenej... :) a nic neni videt... teda jenom v nainstalovanejch programech je ten firedeamon....udcko se instalit nemusi staci skopirovat....a melo by to jit bez problemu i na 98smickach....
tak to je pres ten soft pouze :) to ja nevedel ze neco takyho je :)Citace:
Původně odeslal Tom
a prave to se mi hodi :) joo super, ve skole ceka 9 Bartonu 2500+ :)
na ktery sme to minule chteli hodit jenze tam mel snad kazdej zak svuj ucet nebo co, pac to za tyden neodeslalo zadnou unitu kua :)
Jeste by to chtelo ty bartony nataktovat na 3200+. To by byl hukot...
no on to bude hukot i tak :) Na tendle programek sem uplne zapomel, to to budu moc propasovat na vic kompu v praci :)
Tak jsem se taky přidal do, teď už našeho, teamu. Sice pozdě, ale přece. Snad něco užitečného ty naše kompíky spočítají. :-)
Díval jsem se na včerejší výsledek teamu, a bylo to skoro 50000 bodíků.
A ještě mě překvapilo kolik je zaregistrovaných členů, kteří nespočetli jediný balíček............... :?
To je celkem škoda.
jj, to je fakt skoda :-(, chapal bych lidi co toho po case nechaj, ale k necemu se prihlasit a pak nespocitat ani jednu unitu :roll: Jeste ze tu mame trvale core ktere napocita celkem dost...mno ale bodicku neni nikdy dost, takze pocitat, pocitat a pocitat .)Citace:
Původně odeslal rcad
BTW: Vitej v teamu :)
kua mam prumer 22 hodin zapnuty komp denne :-))Citace:
Původně odeslal Tom
Díky za přivítání.Citace:
Původně odeslal Tom
Připojil jsem 4 počítače co mám v kanclu. Jsou to všechno Pentia IV, tak snad nějaký bodíky připíšu. Sice nejedou nepřetržitě, ale kolem 40 hodin denně to bude. :-)
snad tydne :-)Citace:
Původně odeslal rcad
Myslím tím 40hodin CPU time per day pro všechny počítače dohromady. :DCitace:
Původně odeslal Austin
tak sem prekonal 300 000 hranici :)
a ted se söustredim na 2 roky CPU time :))
jeste 20 dni :)
Dlouho jsem nijak nehodnotil, tak teda:
Dnes 400 000 done a snad i 2000 resultu. A za chvili tam mam napocitany 4 roky. Mavko je jiz na dostrel a muze se kazdym dnem trast, ze dostane nakladacku. Austin je bezpecne za mnou, ale taky se blizi mino SK. Budu muset pridat, aby me nahodou nedohnal... Paola nedozenu, ale Abraka, Voky a Give.Sur se muzou zacit trepat strachy a nebo musi pridat dalsi PC...
Takze 500 000 bodu je za nami. Pocet bodu, ktery ted generuji ale pujde dolu a zhruba za 2 mesice to zabalim skoro uplne. Mezitim se snad ale jeste ozvu. Tak pocitani ZDAR.
Tak jsem se stal milionářem ( aspoň v něčem ;D )
Chtělo by to trochu přidat, jinak nás ty Poláci předeběhnou - FrazPc.pl Team.
GRATULACE!!!Citace:
Původně odeslal Jaran
delam co muzu :-)
No tak sem obnovil pocitani aspon na mem stroji.
hmm, nam bohuzel od zari nepocitaj PCcka ve skole, kua a to tam tech kousku bylo aspon 15 :-(, musime to znovu domluvit se spravcem site :)
Tedka nam pocita v podstate jen par kompu, ale dva jedou 24/7 takze aspon nejaky bodicky se sypou ;D
No taky se snazim sec muzu.
Sice tolik bodiku jako vy nedavam a nikdy nebudu, ale uz jsem se dostal na 17000 za tyden, coz se mi mooooooooc libi.
Vypada to ale, ze nam Polaci daji na prdel.
No zkusime se s tim porvat. :-)
prisiel mi ucet za elektriku, ziadna slava, takze bodiky pojdu dole :?
Musim se pochlubit, konecne jsem v TOP 1000 ;D
Gratulace, jen tak dale, a vys a vys a vys! :wink:Citace:
Původně odeslal M@rlboro
Gratulace ! Počítá ti to pěkně. Už jen 1.3M a sem tam taky !
fuck, tak ja este niekolko svetelnych rokov ;D ale congrats pani ;)
Tak uz jsem taky v klubu pul milionaru. ;D ;D ;D
A jedeme dal!!
Tak sem ke svymu kompu (kterej moc nebezi) pridal v praci aspon dve graficky stanice (Bartona 2500+ a PIV 2.8 ) ktery bezej cca 10h denne tak snad to trochu pohne s mejma ubohejma 200k ;D
Taky jsem zacal trochu pocitat - njn do widlakova zavedli net :)
ty jo. tady je přímo postupovej thread :) no tak se můžu pochlubit, že jsem již v top 100 v týmu oc.cz :) měl bys přidat. už jsem o krok blíž k té 100.000 metě. cca 20 dní a překračuji :)Citace:
Původně odeslal neGryk
To jsem rad ze konecne i takovej vidlak jako je neGr bude taky pocitat ;)
BTW: ja pred par dny konecne udelal svuj prvni 1 000 000 :D
jj. koukal jsem. ale že to trvalo. těch 999.xxx bodů ti tam viselo snad tři týdny než to poskočilo :DCitace:
Původně odeslal Maxik
jinak s Negrem máme takovou malou competition, tak se nediv, kdybychom poskočili o pár míst nahoru :D
dalsi do skupiny sice nic moc ale lepsie ako hrdzavim drotom do oka
vauxhall.uk: no ja mel totiz zrovna toudle dobou doma asi 14dni nefcni net, takze proto :-)
wiking: cokoliv pridanyho je dobry :)
Heh, ja ted moc nepocitam, mam hlavni stroje na renovaci :) Snad to dam brzo do kupy - cilem je generovat aspon 4-5tis bodu denne :)Citace:
Původně odeslal Maxik
snílku :) jedu teď 2,5k denně - takový pohodový tempo. ale bzdy se to krutě zvedne, tak s tou renovací mákni, ať nezaspíš :DCitace:
Původně odeslal neGryk
tak je dobře, že jsi zpět. mám takový dojem, že se pomalu ale jistě blížíme k těm šoumenům před náma :DCitace:
Původně odeslal Maxik
Pomalu, ale jiste :)Citace:
Původně odeslal vauxhall.uk
no co jsem koukal dnes ráno a porovnával to, tak bychom je měli za pár dní mít. cca 10 dní a tým oc.cz bude nr. 67 overall :) před námi je nějakej tým benchmark3d - i když podle toho jaký sumy počítají, bych to přejmenovat na weakmark2d :DCitace:
Původně odeslal neGryk
Když jsem to tu viděl...že to "žije" začal jsem počítat znovu. Mám několik Pc co běží 24hod. den. tak to snad zvednu na nějaký rozumný hodnoty. Pokusim se ještě v práci roznést UD po všech kompech kde mám přístup.... snad na to nikdo nepřijde a to budou bodíky lítat. Nechce se mi zobrazit member list OC teamu... můžete se mi kouknout zda jsem přihlášen? Byl jsem dřív kozeja a teď Frost.k. Mám zatim 96k bodů
Toz OC UD zije furt, akorat tu chvili nikdo nic nepsal no :-)
Vidim te v teamu, tak snad OK.
Frost.k 05/08/2004 0:317:08:45:40 91,623 278
tak jsem koukal na grid.org a nezadržitelně postupujeme v celkovém hodnocení týmů. nějak se nám to rozjelo :) jen tak dál ,)
Tak uz pocitam 100 dnu :) vysledek neco pres 66 000. Bodu. Tak se pridejte, at postoupime nahoru :)
Ja uz tahnu na 2.rok. Budu muset zkontrolovat pc ve skole, at je to co nejdriv :!:
74000 aktual :) aspon tech 100K by bylo v pohode. Skoda, ze nepocita vice lidi.... Treba kdyz uvidi nove prispevky tak prispeji :)
gratulujeme :)Citace:
Původně odeslal neGryk
ale přesně jak říkáš: "Lidi, proberte se!!! Tým OC.cz nezadržitelně postupuje, ale přes snadné rybky. Na ty větší potřebujeme pomoc."
hehe tak uz taky pocitam, sice jenom domec ale v praci bych to asi taky mohl sem tam pustit na nakym stroji.. mensi test stability :p
Jj, uz se probouzim, UD nahozeno po delsi dobe take doma.Citace:
Původně odeslal vauxhall.uk
:) tak ještě probudit těch ostatních 250 lidí a je to doma. to bychom museli jít do TOP10 :)Citace:
Původně odeslal monsoon
a preco radsej nepomozete ceskemu narodnemu timu boinc.cz?
z toho by sme nemeli az tak velkou radost nez z postupu jen nasi komunity :DCitace:
Původně odeslal tomase
no ked by si sa pripojil co CNT tak by to bola tiez tvoja komunita ;-)
Taky zas pocitam :)
team CZECH REPUBLIC počítá i UD. jsou to ale žabaři. trochu to rozjedem a za chvíli je máme. můžou se přidat oni k nám :)Citace:
Původně odeslal tomase
jen tak dál. ještě pár hlav a mohli bychom zaútočit na 100k denně :)Citace:
Původně odeslal Marty
to nepopiram ale lepsi pocit je z uspechu mensi party lidi co maj aspon neco spolecnyho :)Citace:
Původně odeslal tomase
Je to spis o tom ze nas team se sbira tady a je to team oc komunity, mirne konkretnejsi nez team cely republiky ;)Citace:
Původně odeslal tomase
No vidis, ja som Slovak a dokonca pocitam za CNT - jednoducho ma bavi pridat ruku k dielu ak vidim ze to ma nejaky "zmysel"
tak ted sem nechal v praci bezet X2 3800+ tak uvidime jak se pochlapi za ten vikend :D
Heslo dne zni: "Mene kecu, vice vysledku, pratele!" :-)
Z toho plyne nesahejte na pocitac, protoze cim vic volnych prostredku, tim vic bodu. ;)Citace:
Původně odeslal Zilla
Mno, tak ja uz zlomil 50 tisic :)
ja 100k :)Citace:
Původně odeslal Marty
uz mam pres 350k, mel bys pridat ;)Citace:
Původně odeslal neGryk
Negryk počítá až co jsem se k vám přidal do týmu ... udělat v podstatě 90 k za 3,5 měsíce ... já mám 150k za 3,5 měsíce a to jsem omylem zapomněl vypnout směrování proxy, takže mi týden viseli na počítačích dopočítané výsledky a nepočítalo to ... taky přidej ... jinak tě do půl roku máznu a o okamžik později to bude z druhé linie Negryk jako rána z milosti :)Citace:
Původně odeslal Kankal
//edit: ale jen tak dál ... Negryka je třeba bičovat k pořádným výkonům :)
//edit2: nechci rejpat, ale produktivita CNT je tragická ... je vás 3X tolik co nás tady v OC týmu a děláte pouze 2X tolik bodů. s těma to není moc výhra ...Citace:
Původně odeslal tomase
rata kopa ludi, ale zda sa ze ty si pri tych statistikach tahas pindoura kazdy vecer .. pathetic
Muzu vas uklidnit, nebot ja mam 23 000 za mesic.
vauxhall > jojo "sme" tragedi, skutocne tragicke :rolleyes:
tak jsem to nemyslel ... nijak ve zlým ... myslel jsem to tak, že na to, kolik je v CNT lidí, se tam moc nepočítá. mně přijde lepší být v týmu s lidmi, kteří mají alespoň něco se mnou společného. navíc za tým OC.CZ počítá spousta lidí, které znám, tak mám o důvod víc počítat pro náš tým. nebavilo by mě být pouze jménem v seznamu ...Citace:
Původně odeslal tomase
Zbytecne se rozcilujes, vis prece, jak to dopada. To se nekdo nadchne, pocita milion unit tydne, za pul roku ho to prestane bavit a tim to hasne. Presne proto si vazim lidi, kteri pocitaji uz fakt hodne dlouho, i kdyz se tim nikde nechlubi...Citace:
Původně odeslal SajmoN
BTW nikdy jsem nepochopil, ze nekdo muze byt takovej stats onanista, ze si jeste zalozi thread, aby mohli ostatni koukat, jak si tu ucakava z bodiku. :rolleyes:
Mno, tak 10000 mam za sebou :p
A ta rosetta furt nefunguje >:{
Hehe, včera jsme se nějak vyšvihli :P
http://img63.imageshack.us/img63/7629/ud8ze.th.png
pomalu ale jiste se plazim k melounu, to mit radsi na konte :mweheh:
A hele, uz jsem 13 v nasem teamu! Ja su dobrej! Musim si to pochvalit. ;D
Ja se blizim ke sto tisicum a jsem 63. :-)
Musis holt vic snazit ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Kua, koukam ze me rcad za chvili predezene :o) Asi budu muset vymyslet zpusob, jak vyuzit pocitace v praci tak, abych moch vysledky posilat z domova... kua, to ale nebude jednoduchy :/
Ja jsem to pustil na jednom PC v praci, ktery pouzivame jako terminalovej server a kolega mi to porad killoval ze mi tam nejakej proces zere hodne cpu a zpomaluje to celej system ;D
Bezim jen na trech kompech - domaci, pracovni a notebook.. ted jsem z trucu ze na UD neni linux klient pustil aspon SETI na dvou linuxovejch serverch ;) ted se jdu pokusit nainstalovat vmware server do jednoho z nich, takze kdyz se podari, pustim to ve vmwaru na linuxu ;D
No snaz se, snaz. :)Citace:
Původně odeslal Maxik
Ja jedu na trech kompech. Na dvou nepretrzite, a na tom tretim cca 9 hodin 5x tydne, proste pracovni tyden. Nejaky bodiky to dava.
Marty: To sem skousel s RH8.0+vmware+win98 a to byla chyba :D Na tech 98 se mi jaksi nepodarilo rozchodit UD :( Pak uz se mi s tim nechtelo predelavat.
Tak se mi podarilo, Debian Sarge + Vmware server + Win2k server, funguje. Akorat na serveru nemam CPU fan, takze po 10 min jsem mel na CPU 80st, takze musim nejdriv vyresit chlazeni a pak pustit. Mam tam ale jen Celeron 633. Ale taky dobry :)
tady pripadne hezky popsany postup jak nainstalit vmware do defaultni instalace debiana. http://www.phunsites.ch/wp/2006/03/1...-debian-sarge/
az si najdu cas, tak chci na svuj server PIII 600, 384MB nahodit do vmwaru serverovy wokna a udelat si domenu. Tak tam pak frknu i UD, stejne se ten server neustale flaka :-)