FatalDOOM: koukni se na ty vysledky, je to ok?
Printable View
FatalDOOM: koukni se na ty vysledky, je to ok?
eště dotaz - creen shot z Sisoft Sandra2004 - odkud ????????????????????? Přesně prosím popsat !!
Mike
a načo Sandra ???!!! veď tam excelujú p4elerony - to je úžasne objektívny test - BEST je CPUMARK !!!
preposilam sem, co jsem napsal Exterovi, zkuste se nad tim zamyslet:
Citace:
Původně odeslal daso
Citace:
Původně odeslal Exter
Citace:
Původně odeslal daso
Ale já myslel počáteční/přetektovanou
to uz je jedno- prast jako uhod (ale podle me aspon procenta neco reknou, lepsi nez jen nejakej index)ale to fakt neni dulezity. co jsem chtel zohlednit je oc potencial/narust konkrektniho cpu. vzdyt o tom oc je.Citace:
Původně odeslal Exter
O do mna ti este nic neprislo?Citace:
Původně odeslal Exter
ne, mužeš to poslat znova??Citace:
O do mna ti este nic neprislo?
Mozem, ale este nieco potrebujem ujasnit.Citace:
Původně odeslal Exter
Treba poslat vysledky testovania aj v netaktovanom stave?
Hele Extere bude mozno ti poslat vysledek a po tydnu ho zaktualizovat?? Ja treba ted zahoruju system...a treba za tyden ,nebo 14 dní to dam urcite pres 1333@1540 !!!
btw. budes ty vysledky davat prubezne??? Mohlo by to byt docela napinavy sledovat jak se prekonavame... :D
EDIT:
No asi by sme meli posilat vysledky s OC i default hodnoty....jak jinak by sme spocitali procentualni narust výkonu ???Citace:
Mozem, ale este nieco potrebujem ujasnit.
To si myslim ani nemá cenu, co z toho vymáčkeš, to mi pošliCitace:
Ale podle mě stačí jen frekvence, výsledky v defaultu třeba z cpum99 sou na nic...
Jo a s tou prubeznou aktualizaci pocitam, podle toho kolik bude chodit mailů to budu často aktualizovat
Exter, tak som ti to znovu poslal.
Daj potom vediet, ci to prislo.
Už to mám...
Počkám až napíše ještě pár lidí a zveřejnim to
všímate si ma ako neviditeľný bobček na ceste :evil:
takže si láskavo otvorte očnice a čítajte hore moje výsledky!
TAK KDE SOU VÝSLEDKY !!!!!!!!!!!
takže, @ 2275MHZ mi to dá:
CpuMark99 : 192b
PCMARK02: 6572b
shoty mailom
Takže už jsem poslal svoje výsledky!
AMD 1333@1539,2 (10x154) :-(
CPU mark99:138 bodů
Sisoft sandra 2002: 4221 a 2047 tuším :oops:
Doufam že ti to dojde :!:
Jinak Extere mohl by si ty vysledky psat trošku podrobněji...aspon tam piš na jakám procesoru jsou ty vysledky dosaženy-jinak to tak nějak ztráci smysl :-(
jo a nebylo by lepsi trosku zmenit to znaceni u PŮVODNÍ FREKVENCE/PŘETAKTOVANÁ FREKVENCE: nejaka hodnota 1)VOJJTA - 0,58 mi tak nejak nic moc nerika,nebylo by lepsi tam psat narust fregvence v procentech?? Treba 122% -pod tim už si clovek lecos predstaví :!:
exter:
ta soutez je spatne vymyslena. jsem ochotnej pomoct (po konzultaci s Martym)...ale momentalne neni tolik casu. takze sbirej vysledky a nejak to pak dame dohromady :idea:
veru, je to dobrý nápad, len zle realizovaný - bolo by dobré dať výsledky a tých najlepších /nebojte sa, nemám ilúzie, ja tam, určite nebudem - veď ajtak, s Matsonicom som mu dal max. 2345MHZ :o - 155FSB ! / priamo na Overclocking.cz
na overclocking.cz to urcite nepujde..Citace:
Původně odeslal eraser007
tak to sa musíš uspokojiť že nám to za pár rokov zmažú :wink:
inak, na www.esat.szm.sk to pôjde, keď chceš... ale už som to dlho neupdatoval.
to je teda docela malo nemyslis? mne je nejaka soutez ukradena, ale jak ctu ty vysledky, tak tento je jeden z nejslabsich (ze by za to mohl nasobic :?: :lol: )Citace:
proste kupsi inu maticnu dosku a vyzkusaj a pak posielaj vyskedkov ;D
Koukam ze tato "soutez" nema takovy uspech jaky by si zaslouzila. Rad bych se zucastnil, ale nechapu napriklad co vsechno musim v sandre otestovat aby to vyhovovalo podminkam souteze. Dalsi vec je jestli vsechny ty testy mam naskladat na jednu obrazovku nebo to mam rozlozit do vic obrazku. Proste by to chtelo podrobnejsi vysvetleni pro nas co si sedime na dratech :-) .
jj nizky FSBCitace:
Původně odeslal Xima
:lol: AGP má 78MHZ, koľko by som asi tak mal dať ??? ?!!!
doska je KT266A, nainštalujem nanovo okná uvidíme..
tak to je celkom dost :o . co ti na to hovori grafika a pci karty spolu s diskom?Citace:
Tak kde jsoui vysledky a taky bych rad vedel co mam udelat k ucasti:)
oknama to fakt asi nebude :mweheh:Citace:
proste vyhod ten xindl z kompu a kupsi novou desku, beztak uz desky nestojej moc a verim ze dosahnes radove lepsich vysledku, nasobic je fakt prezitek - vykonnostni narust minimalni :roll:
jako rozumej tomu tak, ze maticna doska kterou mas je proste uplne nepouzitelna pro OC! :idea:
11*220 - 2425 Mhz na 1.7 - real 1.690V .... teplota po dojeti sandry jak vidite v tray je 39 - chlazeno FalconRock II + AS3. V klidu ted asi 10 minut po testech ma 34 pri otevrene skrini
Urcite by sel na i vyse.. kdybych navic jeste zvedal napeti... ale me staci tohle..
http://www.systemnet.cz/~kovacik/barton2425.JPG
Ta soutěž by si možná úspěch zasloužila, ale jak už bylo mnohokrát řečeno, je to nekoordinované, nesrozumitelné a já nechápu, o čem to vlastně má vypovídat(o nárustu frekvence, nebo maximální frekvenci...).Citace:
Původně odeslal Frost
Takový Tbred A0 nemá proti B0 žádnou šanci a nikde to není zohledněno.
Když mi tohleto vysvětlíte, dáme to nějak dokupy.
Takze by to malo byt neako rozdelene do roznych kategorii.Napr. DUREXy, K7 PALKA,K7 TbA,K7 TbB tie mozu byt aj s Bartonmi.
Tak budem počítat procentuální zvýšení výkonu, ale to někdo může říct, že má Tuala a de mu přetaktovat o nějakejch (plácnu) 250Mhz, a že někdo s P4 mu natrhne prdel protože ji dostane z 2.4Ghz na 3.3Ghz. Takže kdyby to moderátoři nějak speciálně upravily a rozdělili do sekcí podle typy procesoru, tak by to bylo asi nejlepší... :?
prdlajs ja bych udelal novou sekci rekordy a pod sekci Duron Tb barton atd a v kazdy kategorii by byli za sebou nej takty a taky na cem to je chlazeni voda dusik atd , asi tak jak to je na www.vr-zone.com tot muj nazor 8-)
ok, to se mi zda rozumny. rozdelit soutez podle typu procesoru a v tom hodnotit procentualni narust frekvence ((oc/puvodni)*100) respektive [((oc/puvodni)*100)]-100. at toho neni moc (na pametovou propustnoust, mm benchmarky a pod. bych se vykaslal) at je to jasny. takze kategorie podle typu cpu (jadra) a vysledek dolozenej WCPUID+CPUMARK99.Citace:
Původně odeslal Exter
EDIT: nebo jen zebricek..jak pravi K!ll3r.opet podle typu cpu.
OK, jednoznac PRO!
Ne že bych vám to nepřál, ale frekvence nekterých z vás jsou více než podezřelé.
Proto navrhuji odeslat score z 3DMarku na jejich web a hodit sem odkaz. Jinak tato soutěž postrádá to nejpodstatnější a to FAKTA. Taky sem mužu dát obrázek z WCPUID kde budu mít 2800Mhz nebo kolik budete chtít.
Přetaktovaní zdar
promin ale 3dmark nic nedokazuje :)) spis wcpuid overeny od nich tam je to jasny
Ta databaze na vr je pekna, ale skoro o nicem nevypovida. Je sice krasne mit Xp 3000 mhz, ale jak dlouho jim ten system vydrzi, nez to zatuhne. Podle me to chce Prime ( aspon 3h) + WCPUID + CPU mark 99 + nejaky softik na voltaz a stupne v jednom snapu.
jj souhlas az na ten mark ten je zbytecnej vis co kazdej si prihodi test a bude jich tady pak 1000x tech programu nechal bych wcpuid a nejakej stabilit test