Mate nekdo skusenosti a A-Data 450 or 500 MHz na desce ASUS A7V600? Na stránkách vyrobce je kulovy a nikde sem o kompatibilite s temito pametmi nic nenasel. Slysel sem ze tehle desce nechutmá dost pameti od ruznejch znacek.
Printable View
Mate nekdo skusenosti a A-Data 450 or 500 MHz na desce ASUS A7V600? Na stránkách vyrobce je kulovy a nikde sem o kompatibilite s temito pametmi nic nenasel. Slysel sem ze tehle desce nechutmá dost pameti od ruznejch znacek.
Ná téhle dese jsem stavel asi už 5 Pc a vždy jsem osazoval a-data 400MHz a vse bez problému. Včera jsem montoval a-data 450MHz a ještě netestoval, ale zdají se bez problému. Systém jsem nainstaloval v pohodě. Jinak dneska testnu na tehle desce a-data 566MHz a uvidim jak si budou rozumet.Citace:
Původně odeslal Jenxik
OKi, dej vedet jak jsi dopadl. A kde kupujes A-Data 566 MHz.Citace:
Původně odeslal Frost
Takže a-data 450MHz behaj na a7v600 bez problému, ale bacha na to že já mám opravdu a data 450MHz protože ted se místo nich prodávají samsungy 466MHz, ty mám doma taky, ale do a7v600 sem je jeste nedaval. Jinak ty 566ky kupuju v computershopu (softkom) a maj je za SKVELOU cenu. Vcera jsem je mel v asus p4p800 a behaj na 400MHz casovani 2226 testnul sem je i na 533MHz a bez problemu(samozrejme s jinym casovanim), na víc testů jsem nemel cas.Citace:
Původně odeslal Jenxik
A-Data Vitesta nevypadaji spatne . Hlavne cena :D
Premyslim o 566. Ale jde mi o to z nich vytriskat co nejlepsi casovani pri 500DDR treba pri 2,9 v zkousel jste to nekdo kolik daji?
Ted maji v Alzaci Vitesty DDR 600 za slusnou cenu.
566 maji tady
http://www.computershop.cz/community/
Tak jsem flashnul novej (under)bios a už mi šlape FSB až na 240 :-)
paměti šlapou 230 6442 2.6V - zatím - dál jsem se zatim nedostal