Povrchovy napeti v podstate urcuje jaka bude smacivost..
SajmoN: a jak to vypada, to co sezenes v zahradkarskych potrebach? jako jestli to smrdi, co v tom je?
Printable View
Povrchovy napeti v podstate urcuje jaka bude smacivost..
SajmoN: a jak to vypada, to co sezenes v zahradkarskych potrebach? jako jestli to smrdi, co v tom je?
nite praveze by to malo byt neutralne ... sa to pridava do kvalitne silnych chemikalii .. ale necmuchal som k tomu
me to fakt neda... copak nikdo nezkousel 100% lih?
me se zda, ze se ta velka tepelna kapacita u vody nevyuzije...
BTW: jeste mrknu do tabulek a snad se jeste ozvu :-)
hm ale skusali ludia aj lieh ... smrdi to ;) a odpari sa ti postupne
Napadla me jeste jedna vec ohledne toho turbulentniho proudeni.Co takhle jemne opiskovat blok vevnitrku . Aby to bylo pekne hrbate . Treba by to pomohlo.
no na tom neco bude, dela to tak treba Danger Den
Tak at to nekdo zkusi.Napr. treba Pirs.Nez ten blok zalepi,tak at ho hodi do piskovny.
No Cu stredy delame na Ra6.3, takze piskovani se mi zda zbytecny.
btw. Stav se nekdy na pivko :)
Cau Pirsi
Na pivo bych se stavil treba i dnes:)Pak uz se musim ucit.
kdyz se mrknu na blok co mam ja(cibule od radka) tak neni vevnitr uplne haldky(sou tam ryhy od frezky) takze by to asi moc vlvi nemelo
(sakra nemluvte mi o pivu,mam na nej chut jak blazen ale jaxi nemam s kym zajit...)
co chladit pifkem ;D to pak ani nemusis chodit ani do hospody :lol:
No - mam pocit, ze jsem se na gymplu ucil, proc funguji takovy ty serepeticky na umyvani nadobi - preva proto, ze zvysuji prilnavost (viskozitu) kapalin. Co tak do vody nalit treba Mr Propera??. Mno, asi by to ale nemelo delat penu.... :) :) BTW rozhodne bych zvolil to, co nesmrdi...
Viskozita = vazkost. Takze neplest s hustotou nebo dokonce s prilnavosti :idea:
bitmap-este stale mas tie teploty na tych urovniach ako ked si zalozil tento th?
A lze pridat do roztoku na vodnika treba indigokarmin.Je to velmi silne modre barvivo.U nas se to pouziva pro kontrastni vysetreni pisteli,naplne drenu etc. u pacientu ;D Dle udaju co jsem zjistli ve SPOFAku,melo by to byt bez nejakych vedl. ucinku na cokoliv. :wink:
Tak jsem si to tu zbezne procetl a napadlo me jestli ta smes nahodou bitmapovi nevyzrala nejaky nanosi v bloku nebo v trubickach vymeniku a tim se mu nezlepsil chladici ucinek. Ńikde tu nenapsal jakou ma krytku na bloku....jestli pruhlednou nebo Al takze nevim jestli videl do bloku na ty sajrajty.
spis si myslim ze to nechal malo zahrat, protoze ta smes se pomaleji ohriva. a 10C neni u teploty naplne ve vodnikovi vubec mozne, pokud jsem ofukoval vymenik vetrakem, tak rozdil mezi nejhorsim a nejlepsim vysledkem jaky jsem kdy dosahl je rozdil tepl. vody 5C (a to jenom zmenou voltaze vetraku, naplni max. 1-2C)
Hmm,takze jake jsou zavery.Ptam se proto,ze prave dodelavam jednoho vodnika a premyslim co tam teda kua nalejt.Jednoznacne destilka + /jar,lih,glycerol.../ ??? + indigo ;D.