Jo uz mi to jede dikes. Mel jsem predtim ATi tak jsem o tom nic nevedel.
Printable View
Jo uz mi to jede dikes. Mel jsem predtim ATi tak jsem o tom nic nevedel.
Neco podobnyho se mi zdalo vcera taky. Zajimavy je ze napr 3DM01 roste pri oc vykon vazne dost pomalu. V 03 mi udelalo navyseni frekvenci cca 20Mhz narust 350bodů coz je docela dobryCitace:
Původně odeslal Martin83
kde si kupil?Citace:
Původně odeslal Martin83
Tak to je teda docela mazec! A kolik si z ni tedy max. vymackl? A kolik mas v tom 3dm03?Citace:
Původně odeslal JOHN
Citace:
Původně odeslal trt
V Elapu v Praze zaběhlicich
Max score zatim jen viz. vise nemam cas to votestovat
Dnes sa mi podarilo naflashovat 5950 ultra bios. Vsetko ide az na to ze papate musim dat na 900 mhz. Skoda je ze ovladace 44.65 nepopznaju 5950 a musim dat 52.xx a tie davaju mensi vykon. smola
asus se 400/700 8811,- http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25370
msi sp 400/850 8825,- http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25195
msi sp 400/850 OEM 7868,- http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25836
msi xt 390/700 7487,- http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25769
a jeste oem xt ???/??? 7100,- http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44671
tak a ted babo rad :lol:
kdo poradi ktera je z techto nejlepsi ??
Radeon 9700 za 6,6 kKč :mweheh: http://shop.pctuning.cz/?id=VGH+2P9700128Citace:
Původně odeslal CODY_2
Já bych asi vybral tu třetí :wink:Citace:
Původně odeslal CODY_2
Citace:
Původně odeslal CODY_2
ta OEM v Alzasoftu je Sparkle. Jinak bych spis doporucil Leadtek :wink:
mno byt tebou pri tychto cenach u vas kupim original r9700Citace:
Původně odeslal CODY_2
ceny tych nvidii su vysoke, ak poznas niekoho v SK, co ti moze kupit kartu, tak v ageme maju msi 5900sp za 6280SKK bez dane cize 7473 SKK s danou a pre teba pri kurze 1.244 (www.zoznam.sk) 6007 KC ako finalna cena, co sa s tymi tvojimi neda porovnat
A kupoval si ju v Ageme.A skadial si zohnal a aky bios presnejsie si tam dal.ja ma ties MSI 5900SP taktovat mi ide tak na 480/500 a myslis si ze by to slo flashnut aj na nej.DIKCitace:
Původně odeslal Martin83
kolik ti dava v 3DM2K1 3DM2K3? pred a po OCCitace:
Původně odeslal hurrican
V 3dmark 2001 len okolo 13500(asi budem mat niekde v systeme chybu,neviem)a v 3dmark 03 mi dava okolo 5000 (400/700) a okolo 5800 (490/820)Citace:
Původně odeslal register
hmm uz to tu nekdo psal ze ma taky tak okolo 13k v 3DM2K1 tak nevim, nechces si nahodit novy widle? :wink: ja ze bych ji mel pristi tyden kupovat a ten R9700 mi porad vrta hlavou :-)Citace:
Původně odeslal hurrican
Widle? Neviem preco to dava len 13500,ked som pozeral nejake testyna nete tak tam bolo aj 15000 a viac,ved na predchadzajucej GF4 TI 4200 som mal 11700 a to nie je o moc menej :?: ,Ale inac slape v pohode ;DCitace:
Původně odeslal register
no ja dal na svym TI4200 pres 13 500 ;D mas tam asi nekde mrkev nahod novej OS nerikej ze te to taky nezajima :-)
a aky OS by som tam mal dat aby to slapalo na plno podla tebaCitace:
Původně odeslal register
to by melo byt velku jedno, podle vkusu co ti nejvic vyhovuje ja jedu na WinME a menit nebuduCitace:
Původně odeslal hurrican
hurrican & register: ...offtopic rieste inou cestou napr cez SZ :!:
Dnes som bral v Ageme vraj poslednú... :wink:
Nemyslel som si, že to bude retail, ale že to nebude mať ani obyčajnú "white" krabicu, alebo len jeden sáčik, to som nečakal... Poskladal mi to tam po kúskoch na pult, asi ako v zelovoci... :wink:
Niežeby som čakal za tú cenu aj nejaké hry, ale aby ich odo mňa nechceli, keby náhodou hrozila záručná oprava... Keď je navyše v záruke 3 roky... Tí čo ju máte, je to tak ? Je to bez hier ?
tak som to dnes kupil v ageme a nieje to vsetko uplne tak ako sa pise
podla cenniku maju mat 5900SP 128VTD
t.j. toto MS-8929
http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=503
avsak pri vydaji tovaru mi dali toto
MS-8937 alias 5900XT 128VTD
http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=534
chladic nezasahuje na pamate avsak trochu zavadzia tvorbe vlastnych pasivov
pamate su : samsung 313 k4d263238e gc2a tj taktiez 2.86ns
okrem toho karta bola v bulk prevedeni, bez hier (mozno niekde vypadli) a bez S-video kabla
otazka pre tych co ste to kupovali v ageme - aku kartu ste dostali
inak oznacenie na PCB je MS-8937, ale na nalepke je uz MSI 5900SP VTD128 (v noci dodam fotos)
EDIT: pozeram ze sme sa s LtK zhodli. karta pekne v sackoch vsetko zvlast, ale mne to nenakladali na stol, ale priviezli zo zvyskom objednavky na voziku. pre mna bola len karta a barton takze som si myslel ze som tie veci zabudol vtom bordeli, ale zda sa ze to tak malo byt
2 puki: Ja ju mám presne takú istú, 8937...
Ani S-video kábel nebol, ale to mi neva, aj tak by bol krátky...
A prechod z GF4MX460 na toto čudo bude asi celkom poznateľný... :wink:
Ja som ju kupoval v Ageme v piatok minuly tyzden a bola to normalne SP v krabici s kablami,tromi plnymi hrami (Ghost recon,Duke a Morrowind,+nejake dema) a dalsich asi desat cd s programami.Chladic siaha az na pamate,proste klasicka MSI 5900SP ako je aj na ofic.strankach ;DCitace:
Původně odeslal puki
Mam presne tu istu co ma hurrican kupovana bola 8.1.
Asi dostali novu varku a riadne osekanu ...
btw cena bola rovnaka tj cca 7500s dph ?
2 hurrican tebe ide v pohode na tych 490 core s 4AA a 8AF ? lebo mne nie vtedy to na chvilu zamrzne a potom sa to rozbehne ale ked to vypnem tak ide aj na 505 ... :evil:
moja ma na ciarovom kode napisane FX5900-VTD128 (serial)
a pod tym je pisane:
FX5900, 128M DDR(2.8ns), DVI-I, Spin-VIVO with 9-SSCC, DVI-VGA adapter, S-S cable.
obsahuje vsetko, t.j. 11CD, DVI>VGA, svideo kabel, kartu (s tym masivnym chladicom siahajucom po pamate ale nezabalena v sacku, len tak polozena na kartone, manual, a vsetko pekne v krabici ktora sa otvara spredu a drzi to tam taky okruhly suchy zips
400/700 takt pri 3D
ako ste to kupovali v ageme?
staci tam prist a dat im mincu za hw alebo treba to tam kupovat
normalne akoze cez firmu?
moc dik.
...samozrejme ze na firmuCitace:
Původně odeslal YeFFo82
Neskusal som to s 4AA a 8AF.ale obcas to ja mne sekne na asi pat sekund,tak to asi necham na 480,ale aj to mi staci,a kolko ti dava v 3D Mark01 a 03 :?:Citace:
Původně odeslal Luko
Nj, cena sa nezmenila, len karta bola iná... Čo už... :?:
dnes som sa rozpraval z Agemom a ze uz im dosli iba fx5900XTCitace:
Původně odeslal LtK
zevraj tie fx5900SP boli zasoby z decembra a mali to byt tie co stali 6800Sk, tj ty co ich kupili po 6200Sk vlastne usetrili
a uz vedia o tom ce maju zly cennik a pracuje sa na tom
skusali ste uz niekto taktovat tu 5900xt ?
pytam sa pretoze, zatial co fx5900sp je podtaktovana fx5900 s pomalsimi pamatami, tak fx5900xt ma novy referencny dizajn dosky a obavam sa ze je potlacene taktovanie pamati - uvidim cez vikend
To seknutie sa karty pri OC a potom po istom case pokracovanie, to sa stava aj mne, ked prelepim paskou chladic na GF2MX (aby nehucal), to sa stalo ked sa na mx440 pokazil ventilator. Je to ochrana proti prehriatiu > GPU sa prehrieva a po dosiahnuti istej temp. "zamrzne" ale len co vychladne ide dalej> riesenie je teda lepsie chladit, napr. vodou, potom by to mohlo ist este vyssie...
No zasadnejsi rozdiel sa bojim ze je ze na strankach msi stoji ze XT 5900 ma 128bitove pamete, co je dost na... a ta SP podla informacii ma mat 256bitov.
Inak nekupim si grafku bez krabice, nech mi s tym idu, to je na hovbajz. :evil:
vie to niekto overit ze ci je to 128bit??? ja som tam nasiel informaciu akoze fully 128bit interface na MSI, to myslia GPU, alebo pametovy system??? 256bit je napisane len pri 5950ke , hmmm tak som z toho jelen :?
a z hladiska cena a vykon by ste mi odporucili tuto MSI??? bude vobec predsa este ta SP verzia s krabicou?? vie to niekto overit, moc by som mu bol povdacny ;D
P.S. este tak hodte sem vysledky rovnako netaktovanych a taktovanych tych krabicovych SP verzii a XT nekrabicovych , nech je jasno v hraniciach taktovania a co to o vykone, dik :-)
este tak som mrkol v libre v cenniku sparkle fx5900 xt 128bit, to je bullshit, alebo je to naozaj len 128bit???
Tie vysledky by som xcel aj ja. 5900 XT ma tusim 256Bit zbernicu takze sa bat nemusis :idea:Citace:
Původně odeslal MK2
Je tu niekto kto ma FX 5900XT ???? Da sa ta karta slusne pretaktovat ???
MK2, najprv si ma naplasil a to pokracovalo ked som si stiahol ten xls co je na MSI fore a tiez sa tam pise o 128bit zbernici
ale v manuale pre 5900xt sa pise ze ma 256, aj v opise chipu 5900xt sa spomina 256
diky ze si to zistil, aj ja som seba naplasil, lebo tato karta sa mi velmi paci, jedina co ma u nas zaujala ;D
Já ji mám od Sparklu a jsem s ní spokojený. Paměťová sběrnice je 256bit a ne 128bit, jak se někdo obává, jenom s tím taktováním to není zrovna nejlepší :-( Jádro jde v pohodě z 390 na 460, ale paměti z 680 jenom na slabých 740, pak už se v obraze dělají bílé tečky.Citace:
Původně odeslal b3nco
Ale za šest a půl je to super karta!
Ja som blb, mal som ju kupit hned, mohol som mat tu SP. Urcite ide sp lepsie taktovat ako XP ked SP ma PCB ako gf5900 ultra atd...
Dufam ze aspon dostanu teraz zasielku nejakych oem XP este lacnejsich, pretoze teraz to je uz jedno aku znacku kupujete (slaby bundle). Priplacat za MSI pre nic za nic sa mi nechce...
Ty ides kupovat tu 5900SP alebo 5900XT ???Citace:
Původně odeslal MK2
DIK za info. :idea: Ja by som mal mat v pondelok 5900SP od MSI. Ja ju budem kupovat tu u nas v Trnave. :idea: Potom sem hodim nejake info :-)Citace:
Původně odeslal Newman81
400/700: 2001 14 735Citace:
Původně odeslal hurrican
2003 5145
500/810: 2001 15560
2003 5987
NO v pondelok idem po Msi 5900 sp mam ju objednanu len dufam ze to nebude to xt-ecko tak uvidime potom podam report :oops:
no ale uz ma to serie, preco ta karta pri scrollovani textu napr v IE tak bzuci? ked scrollnem tak karta vyda taky zvuk ako keby sa ten vetracik nejak zastavoval, alebo co ja viem, robi vam to tiez?
No mne to robi tiez ! ale zacalo mi to robit odvtedy ako som si nainstaloval Motherboard Monitor 5 ! a uz sa toho neviem zbavit ani ked to odinstalujem ...Citace:
Původně odeslal trt
Vidim to na reinstal XP :evil:
a nestudoval si co vydava tie zvuky?Citace:
Původně odeslal Luko
Mne sa zda že to "bzučanie" pri určitych činnostiach sposobuju neznačkove zdroje, keď kolísa jedno z napätí. Aspoň u mňa a u kamoša to presne tak bolo.
skusane na fortron 300W a to iste....Citace:
Původně odeslal ICE29
Neviem co s tym ja mam,ale v 2001 mi dava na 480/800 len okolo 13500,a v 2003 480/800 5750,(mozno to bude v ramke,ale tu zanedlho vymenim a uvidim)a ide ti to na tyc 500/810 stabilne bez toho 4AA a 8Af,a kolko ma ta tvoja asi teplotu ked ti dokonci nejaky test.DikCitace:
Původně odeslal Luko
Skusali ste niekto brat tu grafarnu s PROCy? Ta ista cena ako v Ageme, ale ci je to naozaj SP ??? a nie XT...
dalsi problem s tou kartou: vobec sa mi neda spustit ten msi media center deluxe, pise mi ze chyba citania pamati, a zacalo mi to zahadne robit pri inych aplikaciach, ale len vynimocne. skoro nic z msi cd mi nejde.
skusal som to tiez na inom pc a tam to tiez pise ze chyba citania pamate, nerobi to tiez niekomu?
Hmm, to by bolo zaujimave zistit, ze kde este maju tie SP a nie XT.
Kazdopadne, neviete kolko stala pred rokom nejaka ta dobra GK podobnej triedy, teda asi to bude ti4200? To len aby som mal taku predstavu, ze kolko by ma to na rok stalo, keby som si kupil tuto 5900 a potom ju predal a kupil mozno nieco lepsie.
Hlavne ma stvu tie XT. Ma to iny layout a PCB, ramky v rade a nie okolo jadra atd. Ved ta SP je v podstate plna 5900 len so slabsimi ram, teda je tu isty predpoklad ze SP taktnem viac ako XT, a navyse XT nemusim prepalit na 5950U. No a dalsia vec je bundle. Ja by som tych 11cd celkom chcel. Na nvidia stranke sa pise ze ku kazdej 5900 dostanete call of duty, a tusim u niektorych distribucii SP to tak naozaj je. Ta bubdle sa potom teda da celkom dobre predat, a tym este znizit nakupnu cenu karty...
Prosim XTeckari napiste sem svoje OC vysledky...
V PROCE maju len XT cka dal som si to zistit u kamarata co tam robi. :evil:Citace:
Původně odeslal andux
No uz ju kuva mam ale som nasraty lebo nieje sp ako sp ta moja je sp ale oem bez hier s 6 cd pcb ma to divne nove, nasrali ma v axecu lebo tvrdil mi ze je to retail ale po zaplateni v sklade mi dali oem takze hold smola no idem skusit taktit uvidime co to da BTW ako nastavit tv out ide len cb driver je 53.03 english help
No vyzera to divne, ale kamos kupuje komp a prave tuto MSicku mu tam dam, on sa pytal ci nieje lepsi radeon 9600pro, ale ako viem tak ani nie a este z jeho kt600 doskou Epox to ma problemy. Takze by bolo fajn pre vsetkych keby maju tie Sp, ale asi to uz je minulost , hmmmm :evil: :?
One MSI 5900 SP please,
tak prosim Vas Xt majitelia hodte sem vysledky vykon, a overclocking, bolo by to dobre vidiet ;D
ja som tam v stredu kupil a mam tu sp poriadnu 11CD... povodne som mal mat v pondelok ale nejak sa im asi opozdila, kazdopadne nelutujem ze som sa unahlil a kupil :)Citace:
Původně odeslal oso
No nakoniec sa aj mne postastilo kupit plnu verziu toho sp (+11 cd) ... 4900 to hodilo na 3dmark03 ...super !
jajo kde si to kupil, pls rychla odpoved, icq 241052111, mail thx@post.sk, zajtra to idem kupovat....
Este ze aku mas zostavu?
Ja som to testoval u kamosa ...on mal nejake slabsie AMD (nico okolo 2200+ tusim ) ... a kupil som to u nas v Piestanoch ale cez znameho ... neviem kde to vlastne vyhrabal,ale hovoril ze to bol posledny kus :) Tie karty idu fakt na dracku!Citace:
Původně odeslal THX_Corp
...alebo ich je maloCitace:
Původně odeslal jajoman
ako keby od tych kariet upustili a presli na xt, pretoze ta karta je az velmi dobra, design ultry, len pomalsie pamate...
De na slovensku mozem este zohnat tu MSI 5900sp ?????
Ma niekto konecne tu XT??? A ako ide teda taktovat??? Kupoval to niekto teraz v ageme a tiez to dostal len do IGELITKY??? A co tie problemy s podivnymi zvukmi a vyhlasovanim chyby pri tych programoch??? Ako som zacal citat toto forum od zaciatku tak som sa na tu grafarnu tesil (bol som ju dnes kupovat v ageme ale bude az v stredu) , ale postupne zacinam vahat!!!
No tak moment, ale co ak v stredu bude opat SP? to ti nepovedali?
Takze nase plany sa teraz menia> Treba zistit kde maju SP a rychlo to kupit. Odteraz sliedime po vsetkych obchodoch a akonahle sa niekde objavi SP, tak okamzite napiste do fora a pridajte aj telefonne cislo, nazov a adresu tej firmy co to predava...
Nas ciel je jasny: Zohnat SP a nie XT :) XTecko je predsa len horsie ako SP 286 :)
jj, nekupujte xt! a este ked to davaju do sacku... radsej pockat ako potom lutovat! nic nevahajte, je to dobra karta len ja strasim :)Citace:
Původně odeslal THX_Corp
Ide o to, ze ci sa oplati priplatit pri XT za MSI a este za ten TV-IN. Ved napr. take inno3d 5900XT moze stat cca 5500. (to je len odhad). Nemate niekto nahodou pristup do BGS distribution cennikov? Maju tam aj to inno3d aj ine XTecka, tak by sa oplatilo checknut ceny. Podobne v libre maju toho sparkla (XT) , ale stoji az 6800 bez dph, takze to sa neoplati...
boli tu dvaja uzivatelia a vybodli sa dat sem vysledky s Xtckami, kaslat na sacok, chcem vidiet vysledky a overclocking potencial, takze stop debaty o Xt a Sp radsej sem treba dat vysledky, ved to co ta Xtcka dokaze je dolezitejsie ako vyzera :evil: :?
Myslite, ze Ta 5900SP je lepsi nez Radeon 9700?Taky uz bych rad videl nejaky vysledky z realnyho provozu.
Ja som dal moju XT zo 400/700 na 480/750. V 3DMarku 2001 nárast cca 500 bodov... Viac som z toho zatiaľ nežmýkal...
Ale je s ňou jeden menší problém, vetroň zapojený originál do karty sa netočí... Tak som ho dočasne zapojil do mainboardu, tam ide - vidím to na reklamáciu... BTW, karta zbehla na takte 450/720 ten 3Dmark aj bez vetroňa - som si nevšimol, že sa netočí... :wink:
A Ty mas XT?Vzdyt prece SP ma takty 400/700 a XT 390/700, ted v tom mam teda neporadek....Napis jsem prosim Te presne, co mas za kartu a zkus jsem hodit vic vysledku, jestli muzes.
A mas zapojene externe napajanie?Citace:
Původně odeslal LtK
Ja som mal taky problem, ze ked som testoval len MB+CPU+VGA tak sa mi nechcel zapnut komp ked bolo to externe napajanie zapojene a ked som ho vypol tak nabehol ale netocil sa vetrak. Odkedy som ale pozapajal zvysok 2disky, 2mechaniky, 3vetraky na 5V tak uz startuje v pohode, zdroj je 350W fortron s 12cm fanom
Testy este nemam, cez vikend som bol prec, dnes tam chcem nahodit system tak potom poslem....
Čítať, písať neviem, ale somár som neni... :wink: Samo, že externé napájanie som zapojil...Citace:
Původně odeslal puki
Skúsim ešte tú fintu, že nechám zapojený len systémový disk, zvyšné disky a mechaniky poodpájam... Vďaka za hint...
2 Lukin:
Tá MSI má aj ako XT default takt 400/700, tak to bolo aj v ovládačoch, keď som tú kartu zapojil...
no mam pocit ze tato bulkova verzia je len taky medzi krok medzi SP a XT u MSI, napriklad manual obsahuje obrazky s boardom z 5900viek a ziadne XT (pamate v oblukoch a nie v radoch), takze mozno aj tie drivery si to neuvedomuju ;-)Citace:
Původně odeslal LtK
nemate nekdo FX 5900 SP od tud??http://www.rsc-computers.cz/ ??
Pise se tam ze pameti jsou na 750 Mhz!!Tady vsichni pisete ze jsou jen na 700 Mhz
Vidím, že tady pár lidí chce výsledky XTéček, tak tady jsou (je to Sparkle, ne MSI):
Default 390/680: 3D Mark 2003 - 4785 bodů
OC 450/760: 3D Mark 2003 - 5212 bodů
3D Mark 2001 - 12892 bodů
Výsledky jsou ovlivněné FSB pouze 166 a ramkama, které na takovém FSB nechtějí jet naplno = deska shit :evil: S novou deskou bych dostal určitě víc...
Hmm DIK na vysledky. Su celkom slusne na inem kompe by tie body isli ese dost hore. Takze ta FX verzia neni az taky shit. Ked budu v AGEME otvarat v stredu rano tak tam budem nastupeny ako prvy ;DCitace:
Původně odeslal Newman81
no ja mam msi 5900 sp ale bulk pcb je ako na xt takty def 400/700 a ide to zatial na 460/780 ale este testujem su tam ramky samsung 313
K4D263238E-GC2A MAX 350 mhz podla http://www.samsung.com/Products/Semi...K4D263238E.htm
skoda ze tam nie su chladice na ramkach bude treba spravit ale divne ide jadro ked som ho dal na 480 tak zbehol 3dmark 03 ale mal som iba 3999 bodov na tych taktoch vyssie mam 13300 a 5300 forcwave 53.03 chelo by to ten bios z ultry na vyssiu voltaz jadra potom by to islo aj vyssie asi ale zatial nemam odvahu to skusit
Preboha 3999 bodov v 3d marku 03 som mal na mojej starej ATI Radeon 9500@PRO :-o To mas asi chybu niekde v systeme :-oCitace:
Původně odeslal oso
Skus si pozret v Rivatuneri Hardware monitoring ci ti prepne do 3D lebo mne sa to tiez stalo ze som to taktol na 500 ale v skutocnosti to islo iba 376 ! Chyba bude mozno tam ...Citace:
Původně odeslal oso
je to divne, co na msi.cz pisou. podle mych informaci ma mit 400/700 :(Citace:
Původně odeslal Fleak
Já jí koupil minulej tejden ze 100mega za 5920 bezDPH.Když jsem jí taktnul na 470/800 tak dala na 3D Mark 01 - 14 482 a 3D Mark 03 - 4789.
Za ty prachy jsem spokojenej. Jo a je jenom lehce vlažná.
hmm a ktoru si kupil ??? XT alebo SP ???Citace:
Původně odeslal Racki
SP
SP
...
Taakze, brat sa bol pozriet v axecu v presove a co zistil: Na krabici je napisane SP, na karte je nalepka SP, ale layout PCB, chladit atd, skratka vsetko je ako XT (ked si pozriete obrazok na MSI stranke). Takt 400/700. 6CD bundle. Teda SP a XT od MSI sa lisia iba Bundle, chladenim. Ale co je najdolezitejsie aj PCB layoutom, to moze mat vplyv na taktovanie, mozno na flashovanie biosov.
A tie vase skore sa mi zdaju fakt nejake nizke, ked to porovnam s tymi co to postli skor... (ale tam boli aj zostavy ine). Tam bolo 50k def a po takte 60k. alebo tak nejak...
Tak som zvedavy ci zajtra do agemu dostanu SP alebo XT. Ak SP, tak to prosim dajte hned do fora.
Dnes kamos volal do AGEMu a tam, mu povedali ze ich dostanu az vo STVRTOK VECER a ze predavat sa budu az v piatok rano... KuaCitace:
Původně odeslal THX_Corp
No kua kua, takze do konca tyzdna to musim kupit, kua kua, este mam ten problem ze ci mi to vobec vojde to tej mojej epoxky, kua. Ako ked do toho agemu nepridu SP tak potom SP uz asi nikdy nebudu, resp. budu za tu vyssiu cenu, teda neostane nic ine len brat tie XTecka...
Viete niekto zistit ceny z BGS DISTRIBUTION? maju tam SP aj XT a aj XT napr. od inno3d a este od jedneho nejakeho vyrobcu... mozno ze by sa to oplatilo - napr. ak to bude to iste co od MSI a o 500 lacnejsie, tak preco nie?
hmm, to je dost napicu to predavat ako sp s pcb ultry, a hned to potom zmenit na XT... sikmookym asi doslo ze zrobili az velmi dobru kartu ;D
keby ste niekto nahodou videli tuto kartu (krabica je otvaratelna tak, ze vidno priamo na kartu) tak to oznamujte sem:
http://www.msi.com.tw/images/product...img/S_8929.gif
toto je uz to "nove SP"...
http://www.msi.com.tw/images/product...img/S_8937.gif
Kurnik to je mela a pre kamosa cakame na kartu do tyzdna by sme ju chceli kupit, vcul co spravit, treba liezt na nervy ludom z Agemu a dufat ze daju dako 2 verzie karty aj do cennika a ze este Sp extra cooling edition tak vyzera fx5900sp old verzia , tu este bude dufam.
Inak to je shitty ten napad, tie firmy nevedia stravit ze davaju grafku s plnohodnotnym chladenim za tu cenu ku.vy vyrobarske, oni na tom zarobia plnu p.rdel ale pravda naburavaju si predajnost najdrahsich monster i.diotskych kariet za iba 13000 Sk- 30 000Sk , no nekradneme aby sme to kupili, lezu mi ty vyrobcovia vsetci kompletne na ...(CENSORED) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?
Inak Loki tu mal vysledky 6000bodov v 3dmark03 co je sila, a mam taku otazku je ta voja SPcka s chladicom aj okolo pameti??? diky za odpoved ;D
no pokial sa niekto v BGS nesekol tak tam by mali mat este tu s tym velkym chladicom - aspon tak hovori obrazok ktory maju na ich stranke a momentalne maju min. 1 kus od MSI - kto ma cestu ze by sa spytal??? a maju ju oznacenu ako VGA MS FX5900SP VTD 128 DDR a na MSI stranke je vyobrazena s velkym chladenim takze by to mohla byt ta ktoru zohaname!!!
asi idem do toho ???
2 puki: Včera som ešte trochu laboroval s tou mojou kartou, mal som to rôzne pozapájané, ale ventilátor sa nerozbehol... :?:
Skúšal som aj bez napájania, počítač normálne nabootoval, ale viac som neskúšal...
Ešte to skúsim testnúť na inom kompe a potom z toho bude asi reklamácia... BTW, vie niekto povedať ako rýchlo/kvalitne sa v Ageme vybavujú reklamácie ?
Hmm tak to si teda pockas ;DCitace:
Původně odeslal LtK
bohuzial mozem len a len potvrdit, ale zas ked mas novu kartu a netoci sa vetrak tak to by mali v uvodzovkach vyriesit ihned. inak skusal si tam zapojit iny vetracik ci sa rozbehne al. ten vetracik co tam je skusit zapojit inde?Citace:
Původně odeslal b3nco
Ventilátor je funkčný, pri zapojení z MoBo funguje bez problémov...Citace:
Původně odeslal Jecky
A skúšal som aj zapojiť iný ventilátor do karty - nič... :-(
Starú kartu som zatiaľ nedal preč, tak to nejako vydržím... Radšej plne funkčnú kartu...
...a skusal si odmerat ci resp. kolko je stavy na tom konektore na ventilator ???
Tak som zobral kamosovi tu z blbsim chladenim, ale asi je aj lacnejsia, lebo oni uz predavali tie s velkym chladicom kusy za rovnaku cenu lebo to minuly tyzden domotali. TAk je to jasne, msi uz bude robit tento novy dizajn s horsim chladenim, co uz, hadam bude fajn ;D
Keby som mal čím... :?: Skúsim ju u systemákov vo worku, tu by aj nejaký merač mal byť...Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
ALE stale tu nevidim vysledky taktovania MSI 5900XT. Niekto tu pisal o Sparkle ale to ma nezauzjima. Takze pleas hodte sem tie hodnoty OC MSI.