Jo telekon uz koupil zbytek eurotelu a ted vlastni 100% Ted je to teprve poradnej macek :-)) Jestli ho chce stat prodat, tak... se pekne oddluzi :-))
(moc tyhle problematice nerozumim a vratil jsem se z hospi tak to neberte moc vazne :-) )
Printable View
Jo telekon uz koupil zbytek eurotelu a ted vlastni 100% Ted je to teprve poradnej macek :-)) Jestli ho chce stat prodat, tak... se pekne oddluzi :-))
(moc tyhle problematice nerozumim a vratil jsem se z hospi tak to neberte moc vazne :-) )
kdyz mate to pripojeni zapnuty dovola se vam nekdo?
Zalezi na (pod)tride GPRS.
A nebo B nebo C. Poradne nevim co ktere znamena, myslim ze je to takhle...
A. Dovola, data jedou dal.
B. Dovola, data prestanou chodit po dobu hovoru, pak se v pohode rozjedou dal.
C. Nedovola
Prikladem B je treba Siemens. A ten umi v servisnim menu prepnout telefon na C. Da se to prepnout i na A, ale radeji jsem to nezkousel...
Navrh pro moderatory/adminy : Jelikoz je Eurotel Data Nonstop pomerne casty tema a na nektere otazky, zodpovezene tady v tomhle threadu by nekdo mohl za chvili zase nekdo hledat odpoved, co to presunout do Siti, aby dred za nejakou dobu nezmizel? :wink:
Ja bych to tu jeste ponechal. Precijenom je to tu mnohem vic na ocich nez v sitich.
EDIT 7.12
JSem si rikal ze uz dlouho nikdo nic noveho nepripsal a ono se to uz presunulo tak je to tim :-)
hele lidi jak vam funguje ftp?
ja se vubec nikam nedostanu tak nevim jestli je chyba u eurotelu nebo ve me
a máš nastavenej pasivní režim ?Citace:
Původně odeslal Nicx
vzhledem k tomu ze na moje ftp pristupujou lidi z gprs tak asi funguje,ja osobne sem ftp pres gprs nezkousel...Citace:
Původně odeslal Nicx
mam, je to divnyCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
neznate nekdo program ktery by automaticky znovu navazoval spojeni kdyz se prerusi???Me se obcas s ETDN prerusi a kdyz nejsem doma a neco zrouna stahuju tak to je docela na nic
hádám, že máš SiemensCitace:
Původně odeslal Fleak
hádáš špatně ;D Mam Philips Fisio 620.To že obcas vypadne spojeni neni vždycky chyba telefonu pokud se nevypne!!!Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
hmm :lol:Citace:
Původně odeslal Fleak
ten soft na znovupřipojeni jsem hledal taky a nic, možná by to šlo udělat pomocí jinýho programu, aby v určitých intervalech spouštěl připojení...
Podel se s nama s nejakejma zkusenostma s philipsem. Slysel jsem ze nepada tak strasne jak siemens a je mnohem rychlejsi...Citace:
Původně odeslal Fleak
Nejlevneji co jsem ho nasel bylo za 3500 i s kabelem... Kdo najde neco levnejsiho? :-)
Zatim se mi ani jednou nevypl a to jedu fakt furt!!!Jen ta dostupnost toho telefonu je horsi tipuju ze za tech 3500 si ho videl na www.internetzapausal.czCitace:
Původně odeslal Blackdot
jinak samotnej ho maj na www.mobilky.cz za 2499!!!Jinak je pravda ze neni az zas tak vhodnej pro prevazeni treba s notebookem protoze nema klasickej datovej kabel ale takovou kolíbku do ktery se postavi a stoji!!Je to pres USB ale dobijeni je pres normalni nabyjecku tzn. do kolibky je pipojenej usb kabel kterej je propojenej s PC a s kolibkou je propojena jeste nabijecka!Jinak rychlost nevim jestli je nejlepsi protoze to nemuzu porovnat s nicim ale me opravdu staci!Jinak potreboval bych na nej ext. antenu ale ta se za boha neda sehnat!!!!!
Tip pro vsechny:
Nainstalujte si program Bandwidthmonitor Pro na http://www.bandwidthmonitorpro.com/
Dejte stahovat nejaky skoubor nejlip z nejakyho ceskyho serveru a zmerte jaky mate prumer stahovani...
Nepocitam takoveto maximum ze me to na chvilinku vyskoci na 6kBps.
Merte to treba v 3 minutovem bloku.
Me to jede v trebici i v brne prez Siemens ME45i prez USB kabel na notebooku 5,45kBps.
Me teda download akcelerator pise k ranu az 8Kb/s, pres den jedu tak 4-5. Coz je taky dobry, kdyz sem to pichnul v Kralupech nad Vltavou jelo me to v podvecer 3Kb, tady na vesnici to frci mnohem lip.
chtěl bych se taky zeptat jestli nekdo s timhle pripojenim pouzivate Firewall????Spomaluje to????Taky jsem slysel ze eurotel ma nejakej svuj???
zkousel sem to s nim i bez nej nebyl znat rozdil v rychlosti ale co se tyce statistik kt dava novej kerio ohledne jakoby utoku tak tam bylo stale 0 jinak u normalniho tel to skakalo celkem rychleCitace:
Původně odeslal Fleak
Mám velký problém s Eurotel DN přes WinXP. Ve win98 je vše sqělé, ale pod XP se mi vše připojí, ale pak už žádná stránka nenajede. Nevíte, čím to může být? Celkem to spěchá. Díky moc.
2smile4me : tak to je fakt divny... A mas treba v IE spravne nastaveny, ktery pripojeni to ma pouzivat? Nemas tam treba jeste modemovy pripojeni???
A co ti to konkretne pise? Normalne ..."pripojeno", a kdyz pak zkusis v IE neco hodit, tak se nikam nedostanes?
Přesně tak. :-(Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
mrkni se jestli tam omylem nemas nastaveny nejakou PROXY
kamosovi se stalo to sami taky se pripojil a nikam se nedostal pak jsem zjistil ze tam ma nastaveny proxy
Hmm, proxy tam nastavený nemám. Nemůže mít na COM vliv nenainastalovaný ovladač od USB 2.0?Citace:
Původně odeslal Fleak
2smile4me : Ne, USB 2.0 to fakt nebude, protoze ja ho nainstalovanej nemam taky a jede mi to normalne...
2all : Uz vam prisla faktura? Me celkem prijemne vyrazila dech, protoze Eurotel nauctoval za tu slevnenou sazbu celej listopad, tudiz tenhle mesic platim 523.95 vcetne DPH 8-)
jj dneska mi prislo-velmi prijemne prekvapeni ;D
mám tu par otazek na EDN:
1) platí se tam nějaká aktivace, nebo nějaký poplatek???
2) Když to třeba v pondělí obědnam, že zajdu do značkové prodejny eurotel, kdy mi ta simka přijde?
3) je možnost nepodepsat smlouvu, že bych si ani nevzal žadny telefon?
4) když podepišu smlouvu na 2 roky, a po roce s tim švihnu, kolik budu pak platit?
5) jak nabízí GPRS Siemens terminal za 1,- kč tak jde to šupnout do switche? Na obrazku to vypada že to má RJ45 ale nikde jsem o tom nic nenašel...
diky za odpovědi, asi pořidim tohle + sat. internet na download :)))
1)za predpokladu ze mas svoji simkartu tak neplatis nic, pokud si vezmes od nich novou tak to stoji tusim cca 1000, je lepsi si koupit go za 59 a tu si nechat prevest, to je zadara
2)ja to mel do druheho aktivovane s tim ze sazby za net zacnou podle pausalu od nasledujiciho dne po aktivaci
3)telefon si samozrejme brat nemusis
4) smlouvu uzavres na dobu neurcitou a vypovezeni te nestoji nic
za predpokladu ze si vezmes dotovanej pristroj tak musis uzavrit na 2 roky a kdyz s tim svihnes tak musis doplatit cenu telefonu a plny hodnoty
5)nevim
Používáte někdo Philips Fisio 620 na ET data nonstop?
Pořád se rozhoduji mezi ET(100 minut volání zdarma) a T-mobile(větší rychlost ((možná :? )) ).
Ale podle tady těch ohlasů to vidím na ET :-)
Do Siemensu se mi jít nechce kvůli tomu přerušovanému nabíjení,tak chci zkusit ten Philips.
no ja nevim ale ja za aktivaci neplatil nic!!Teda skoro nic ta simka me stala 1 Kč!!!!!!!
to katoo:Ja ma Philips 620 a musim rict ze to je naprosto bezproblemu ale to uz jsem v predchozi strance myslim psal!!!Rozhodne se nevypina a rychlost je v pohode!!!
Jinak mam ETDN a taky se rozhoduju jestli nemam prejit k T mobilu kvuli ty rychlosti ale asi zustanu u ET
Sorry,četl jsem to,ale zapomněl jsem :oops: :oops:Citace:
Původně odeslal Fleak
Tak to půjdu do toho philipse :wink:
kolik by mě stála aktivace u ET i s tím Philipsem?
T-mobile:
Ta rychlost mě taky láká ;D :wink:
Něco jsem zaslechl,že ještě nejsou rozhodnuti,jestli tuto službu nechají jako neomezenou datově :?: .Je na tom něco pravdy?
nekdy behem pristi roku (az jakoby skonci ta akce) ma byt limit u tm 50MB pry je to dokonce i napsane u nich na strankachCitace:
Původně odeslal Katoo
kde si chces ten Philips kupovat?????U ET dotovanej???Citace:
Původně odeslal Katoo
mám mobil Sony Ericsson T68i. Podporuje GPRS 3+1. O kolik myslíte že to bude pomalejší???
Chci to dát přes infra...
o 1 timeslot ;D !!!Ne download by si mel mit tak 4 kB/s nekde to testovali a myslim ze byli docela prekvapeny jak to jde i s 3 timeslotama!
to se pletes t68i (stejne jako t610) ma class 8 coz znamena 4+1
Starsi revize nebo starsi FW ma bohuzel jen 3+1 a nikde jsem se poradne nedozvedel jestli by pomohl uprade FW aby bylo GPRS v tride 8...
Tak na infra bacha! Udajne docela zpomaluje, slysel jsem od lidi, ze kdyz to tahaji po infra, tak s 4+1 telefonem maji 3-4 kB/s... Pres normalni klasickej kabel to udajne funguje lip, nebo pres Bluetooth, ale pred infracem me uz par lidi varovalo, nevim, treba je to fama, mozna by se mohl podelit o zkusenosti nekdo kdo ho primo pouziva? :wink:Citace:
Původně odeslal PCborec
no ja nevim, myslel jsem si že T68i nato, kolik ma funkci bude mit 4+1 ale našel jsem někde reklamni prospekt, kde je GPRS 3+1... Nevite někdo jak to je s tim firmwarem? Třeba kdyby se to dalo flashnout přes IrDA a byly tam nějake nove funkce tak by to bylo super! :wink:
najdi si nejakej tel na gsmobil.com a tam ti to reknou je to servisni stredisko na SE u nas, hlavni sidlo maj na kostelecky v praze 9 +nejaky vedlejsi v jame na praze 1
nechaval sem si tu prehrat firmware na t610
docela by me zajimaly zkusenosti lidi kt. to maj propojeny s pocitacem pres bluetooth ohledne doby vydrze
Citace:
Zdarec,
mám N6610 a jsem připojen přes IR a zatím to člape dobře.
Když je klid na síti, tak jsem se u stahovani dostal na nějákych 7 Bd. Ale jinak je fakt, že to obvykle jde někde mezi 2 ÷ 5,5 Bd. Zatím si nemužu stěžovat. :D
EDT: 5 KBd, a 2 ÷5,5 KBdCitace:
Původně odeslal lordofworlds
Sorry, moje chybs. Kdyby to bylo, jak jsem napsal původně, asi už bych to rozmlátil.
PS: Jak to je vlasně u připojení kabelem?
Podle mojich zkusenosti jedou SE (T68i i T300) tak o 25% pomaleji kdyz jsou pripojeny prez BT nebo IR.
Ale u tt T68I jak jsem rekl jsem mel starej FW.
tak jsem s timhle pripojenim zacal hrat NFs:underground po internetu a musim rict ze me to fakt prekvapilo!!De to celkem plynule a v poho se to da hrat ;D ;D
Jojo, nejvetsi problem byva presvedcit spolu/protihrace, ze tvuj ping neni tak tragickej, jak to vypada, ze? : ;DCitace:
Původně odeslal Fleak
jo mas naprostou pravdu ;D ;D Ale jeste horsi je je o tom presvedcit ve hre Starcraft:BWCitace:
No ono pri hrani Generals : Zero Hour online to taky obcas docela byva bitva, aby te nevykopli jeste pred zacatkem hry :) Kua no jo, dneska v noci asi zaparim onlajn :)
Tak už mám taky eurotel... Chtěl jsem se zeptat, jestli je pro eurotel taky něco dobre nastavit někde pro urychlení...
Mám T68i, bluetooth a ztahuju tak 3,5-4,5 Kb/s
Většinou tak kolem 4. Dává někdo víc? Myslíte že kdybych měl kabel tak to bude víc?
3*13.4=40,2
40,2/8=5 (zhruba)
Jde o maximalni hodnoty... Myslim, ze tech cca 4 bude v beznym provozu asi maximum, ceho dosahnes... Mozna nejakou tu desetinku nahoru ci dolu, ale nic prevratnyho...
2all : Jaky hry uz jste na tom zkouseli? Ja zkousel Diablo II (celkem jde) a Generals : Zero Hour online... Co takhle FPS, zkusil nekdo? ;D
Pod xp mi to jede v pohodě, ale potřeboval bych to ještě nacpat do win NT ale tam mi to nějak nejede. Nemáte někde nějaký návody? Operátor mi nepomohl.
Potřeboval bych helpnout s neomezenym pripojením od T-Mobile. Jde mi o problém s DC++. Musím být nastavenej jako pasiv. Předpokládam, že je to problém se sdílenou IP. Dá se s tím něco dělat? díky
Me nefacha pripojeni pres GPRS, jen to nouzove, mam ten terminal Siemens MC35i...chyba viz obr.
http://www.jimistav.cz/chyba%20EU.JPG
me tohle taky udelal kdyz jsem si aktivoval bussines od T-Mobilu
stacilo vypnout a zapnout mobil
(Siemens MC60)
EDIT: ten tarif mam ode dneska tak zatim testuju ... stahovani beha mezi 4-7 kB/s a ping beha cca 500 - 1200 ms takze na hrani to neni ...
jo a asi diky tomu pingu mi testator na www.dsl.cz pise ze mam pripojeni cca 34 kb/s
OT: dobry pozadi ;D
jj, je to tak...sem kvuli tomu volal na Eurotel linku...Ja sem ten modem mel zapli uz od 21hod vcera, takze ho chtelo jen vyhodit ze zasuvky a zase zandat napajeni :), kua todle me vubec nenapadlo :oops:Citace:
Původně odeslal Petano
Zdar, chci se zeptat, jestli ten siemens má připojení pro RJ-45
Tak jsem si stahnul ovladace primo do siemense u kterych jde na modemu nastavit vetsi rychlost nez 57000 - cili jde nastavit 115000
a hnedle mi to stahuje 8-10 kB/s
takze to odpovida cca 81kb/s coz je maximalka kterou T-Mobile umi 8-) ;D
jeste takova poznamka
U t-mobilu je GPRS Bussines (datanonstop) vlastne jenom dodatek k tarifu to znamena ze si ho muzete KDYKOLIV ZAPNOUT I VYPNOUT
PS: moje lokalita je Brno - temer stred brna (na care su za 8 minut pesky salinou jednu zastavku)
Petano:: a co mas za kabel mam si radsi koupit original od siemensu usbckovej za 900kc nebo staci COM neznackovej z http://datovekabely.net/htmltonuke.p...ovekabely.net/ ...?
v kolika lidech hrejes to Zero Hour!!!Dneska jsem se vratil z jedny Lan party a tam jsme to hrali ve ctyrech lidech a slo to celkem pomalu na to ze jsme meli 100 Mb sit!!Citace:
u CC Zero Hour zalezi nejen na lajne, ale i na samotnych masinach a grafickym nastaveni...holt hra narocna jak prase...Citace:
Původně odeslal Fleak
no nevim nejslabsi pocitac byl Barton 2600+ na 2GHz 512 RAM a G4 MX 440!!!Coz neni tak spatna sestava!!Citace:
Původně odeslal Airwolf
a reknu ti ze je ! G4MX je fakt slabota...u her zalezi vice na sile grafiky nez procesoru !Citace:
Původně odeslal Fleak
jinak jak jsem byl ted na ty Lan party tak jsem tam samozrejme mel ETDN!Jak jsem nekde psal doma ma 2-3 carky coz neni moc a rychlost celkem dost kolisa!Na lance jsem mel 3-4 carky a rychlost byla v prumeru o 1kB vetsi a hlavne to tolik nekolisalo!V pohode jsem stahoval pres 6 kB pres den!Takze i na signalu docela zalezi!Jinak zkousel jsem to pripojeni nasdilet 3 lidem abych videl jak to pujde!No samozrejme to nebyl zadnej zazrak ale da se rict ze se na tom dalo pracovat ;D
Vypni počítač, potom vytáhni terminál ze sítě(adaptér) a znova zapni. Měl jsem stejnej problém taky s MC35iCitace:
Původně odeslal Tom
No sorrac, ale uz to, ze nekdo k Bartonu 2600+ a 512 RAMky kouipi G4 MX440 o necem svedci! ;D Buhvijak jste tu hru meli nastavenou! ;DCitace:
Původně odeslal Fleak
Jo jinak jsou s tim nasdilenim nejaky problemy? Zrovna neco podobnyho resim, ze bych to nasdilel segre, aby si na stahovani posty nemusela lezt k mymu PC... Jde to v pohode??Citace:
Původně odeslal Fleak
ETDN mam na W2K SP4 a sdílení pouštim do WXPPro a WXPHome ... pohodaCitace:
ve Win XP to je naprosta pohoda ani k tomu nepotrebujes zednej program!!zadny vyplnovani proxy proste skoro nicCitace:
staci dat MISTA V SITI ->nastavit sit pro domacnost nebo malou kancelar a tam uz to nejak pochpis jak dal
je tady nekdo z prahy komu pri delsim stahovani dalo prumernou rychlost nad 5,1 KB?
jde me o to ze tahle rychlost se rovna zhruba presne 3 slotum pri stahovani od eurotela
me se ji jeste nikdy podarilo prekrocit i kdyz mam 4+1
tak jestli to nekomu v praze slape rychleji tak napiste oblast
diky
Centrum, Praha 1, naproti Tescu na Narodni... Ale neni to o moc, dava mi to dlouhodobe tak 5,2-5,4, taky me to pekne s...e :(Citace:
Původně odeslal Nicx
jak vam to stahuje z FTP??No me dost divne rychlost brutalne kolisa skace to treba z 5,5 na 0,15 nbo az na nulu a takhle to kolisa furt
No me to z FTP stahuje uplne v pohode. Mnohdy i lip!Citace:
Původně odeslal Fleak
Taky sve pripojeni sdilim. Je to sice o hubu (rychlost) ale na ICQ parada :-)Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Jinak co pouzivate za proxyserver? Ja ted testuji Freeproxy. Zda se me zatim dobry, ale chyby me nejake nastavovani uzivatelu a u nich maximalni rychlost s jakou mohou stahovat. TAk to musim kombinovat s NETLIMITERem
je to sdilim normalne pres WinXP zadnej program k tomu nepouzivam!Citace:
Původně odeslal Blackdot
Parkrat kliknu a je to sdileny zadny nastavovani proste pohoda!
to Blackdot:pres co stahujes s FTP????
Tak toto sdileni jsem teda nezkousel :-)
Me jde spis o nejake to presnejsi nastaveni rychlosti a tak...
Stahuji prez Flashget a kdyz uploaduji tak prez SmartFPT jestli se ptas na tohle
to to je divny ja stahuju s FTP taky pres Flashget a myslel jsem ze to je prave tim programem!Citace:
Původně odeslal Blackdot
Jinak nevim jak vam ale me se oppravdu Flashget moc osvedcil hlavne co se tyce rychlosti v DAP nebo Getright mi rychlost jde tak o 2 kB/s pomaleji!!To i stahovani pres obyc manager v Opere to jde rychlejc
Na ET data nonstop chci zakoupit Philips Fisio 620.
Máte ho někdo?
Z webu jsem vyčetl,že jediný problém je ten stojánek,při kterém se nějak kazí konektory či co.
jo ho mam.A nemuzi si stezovat.Jeste se mi nikdy behem internetu nevypl a to jsem bezne pripojenej tak 12 hodin vkuse ale i vic!!Ten stojanek nedela zedny problem jen je to nevyhoda pro toho kdo ten telefon ma k notebooku a prevazi ho!!Citace:
Původně odeslal Katoo
Jinak ten telefon muzu jen doporucit!Nemam s nim zadnej problem
Přesně to jsem chtěl slyšet :wink: ,díkCitace:
Původně odeslal Fleak
Ještě si tam dejde, třeba na každý PC ten Cproxy na kompresy připojení a budete to mít rychleší. My tu máme GPRS rozdělený bez proxy jen sdílené připojení ve Win na 3 PC a na každém ten Cproxy a je to pohoda. Myslím rychlost a konfigurace.
Mám první obrovsý problém:
Dám mobil do kolíbky a okamžitě se mi oběví- Hlas. Příkazy-Hlas neuložen.
Volal jsem na Philips a bylo mi řečeno,že se jedná o vadnou kolíbku.Nevíte,jak by se to dalo řešit?(reklamace trvá prý 14 dnů).
Jojo kolibky od philipsu se hodne rozbijeji. Kamosov kamos ju reklamoval a poslali mu z5 kabel... Uz zadny stojanek kterej se porad rozbiji.
Kolik potom stojí takový kabel místo té kolíbky.
Muze mi nekdo poradit:
Chci pripojeni ETDN mam doma mobil mt50 a matka ma c62 daji se s temito mobily vyuzit rychlosti naplno? Nikdo z rodiny nema Eurotel jako operatora a chci vedet jak to mam udelat aby me to stalo co nejmin.
DIK
Pánové, DN už mě štve! Snad 8x denně přestávají téct data a musím restartovat PC, protože po odpojení se to již prostě nepřipojí, port zůstane "obsazen" či co (myslím tím spojení přes BT).
No naštěstí mi již za pár dní nainstalují chello...
Možná je to i změnou lokality /P1 - P10/, ale je to fakt bídný. Na nějaký seriózní stahování už bych s tém nemohl pomyslet a to jsem si prosím já tele ještě aktivoval internet.open - 500 v tahu!
MT50 se dá tuším flashnout tak, aby měl 4+1 timesloty, což ti umožní využít rychlost "naplno"... Kupovat kravinky typu 5+1 atd. nemá smysl, protože síť Eurotelu ti nepřidělí současně víc než 5 timeslotů, tudíž těch 4 download + 1 upload je tak akorát...Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Měl bys mít
4*13,4=53,6kbps download
1*13,4=13,4kbps upload...
Jinak bych moc nekoumal s BT a koupil na Siemense klasickej datovej kabel :)
No jo ale to mi uplne odrizne telefon kolik stoji normalne ten mobilni modem siemens? Jo a jak to jde udelat s tema simkama aby na jedne byly minuty a druha na NET???
Jak to udelat aby to vyslo co nejlevneji pokud nemam doma zadnou SIM od Eurotelu?¨
DIK
Normalne nevim, kolik stoji, tipl bych to tak kolem 3k? Ale je to vazne jen odhad... no a buhvi, jeslti je "normalne" nekde k sehnani...
Jinak s tema minutama se to dela tak, ze o to zazadas na Eurotelu a oni ti to nekam prevedou...
No a posledni dotaz - nejlevnejc (pokud nemaj zase nejakou akci ala aktivace za 1 Kc) by vysel prechod z GOcka ... Takze si koupit nejakou GO kartu v nakym balicku (vyjde asi tak na 50-100 Kc) a pak to zmenit na pausal... Ale co se tyce aktivaci maj kazdou chvili neco, takze ja ti tu neco napisu a nez se "rozhoupes", tak to uz muze byt jinak, takze to ber s rezervou, OK?
:wink:
Rak ten modem MC35i stoji mezi 5-6 tisici. Presne to nevim, ale nedavno jsem to hledal a presla me chut.
Ale muj kamos to resi takhle. Koupil si za 1300 z bazaru A55. Tu predelal na C55. Vyhodil baterku. Z USB konektoru vzal stavu a jede bez problemu... Kabel pouziva seriovy vlastnorucne vyrobeny. Cela ta sranda ho vysla na par stovek. Ted rikal ze to ma v ramci siemence stabilni!
Az budu vedet vic tak se podelim treba i s fotkama :-) Doufam ze uz o vikendu.
To by bylo super rad bych se mrknul a ma nekdo konkretni radu jak to udelat ted s tema simkama?Citace:
Původně odeslal Blackdot
Jo a uzavirat kvuli modemu smlouvu na dva roky je asi velka blbost ze?
Včera mi volali z Philipsu,že ta kolíbka je vadná a posílají mi místo ní ten kabel :-)
Dneska mi přišel,jede,ale ouvej :o ,nelze připojit nabíječku :-(
Tak to je pekna vyj**a.
Tak to asi na radu prijde bastl ze? :-) Muzes sem hodit jeho fotku psl?
Fotku jsem Ti poslal na email :-) (kvalita je však špatná)Citace:
Původně odeslal Blackdot
Musím na to něco vymyslet
A co takhle otevrit tamtu krabicku s napisem Philips (nic vic neprectu) a napojit nabijecku tam...Citace:
Původně odeslal Katoo
Dik za fotku
To krabičku s nápisel Philips je zbytečné rozdělávat!
Rozmontoval jsem ten konektor,co se zacvakuje přímo do mobilu a připájel jsem tam 2 drátky,které jsem pak zkusil napojit na nabíječku.
A jede to :-) ,jen nemohu rozdělat ten konektorek od nabíječky abych tam připájel ty 2 dráty napevno (mám to jen přiložené).Zatím to je provizorní,ale jede to a nabíjí ;D .
Podobne (v konektoru) to resil kamos. Stricil meti telefon a kabel na prislusne kotakty dratky a pak to poradne obmotal izolepou :-)
Ještě,že se dá ten konektor rozebrat a připájet tam ty kablíky od nabíječky,jinak by to bylo velice zlé.
Ale zdá se mi,že to jede nějak pomalu :(
Pomale? to by bylo blby... ale stejne. kabelem by to snad byt nemohlo... musi to byt prakticky to same jen v jinacim kabate...
Jinak jsem s kamosovou pomoci poradne rozjel siemense :-)
Nejede na baterky a napajim ho primo z USB. A to vsechno v ramci puvodniho USB kabelu. Sice to jeste nemam moc "uhezceny" (sama izolepa) ale funguje sqvele.
Vydrzelo to 8 a pul hodiny a celou dobu to stahovalo z DC++, asi tech 120MB a v pohode. Pak jsem musel s notebookem odejit tak sem to musel vypnout. Myslim ze by to melo vydrzet jeste dyl.
Zitra snad hodim fotky...
Jak to jde nabíjet přes USB ?To by bylo super nabíjet to jen přes USB a nabíječku tak netrápit :-)
cau nemate nejakej program kterej by meril rychlost pripojenui a zaznamenaval to do nejakyho grafu na kterej bych se mohl pozdejc kouknout????Chci zjistit v kterou dobu mi to beha nejlip
Zkus DU meterCitace:
Původně odeslal Fleak