Emgeton DVD+R 8x modre spindl za 13.50,-
Emgeton DVD+R 8x modre spindl za 13.50,- v LiteOn 812 vypalovane 8x
vypaleno pres 4GB, cteni 4x
KProbe v2.1.0
Emgeton DVD+R 8x INFORMER20 - 13,50 Kc
PI Max = 38, Average = 6.71, Total = 105167
PO Max = 7, Average = 0.03, Total = 3050
(tech 7 byl spike, jinak kolem 2)
Visualne dost podobne vysledky s Verbatim DVD+R MCC003 8x, u me neni co resit.
Jaký máte zkušenosti s Verbatimama Printable a Color
Čau lidi
Řeším takovej menší ale podstatnej problém. Pálil jsem si data na DVD+R od Verbatimu 4x na média Non-printable v excelentní kvalitě. Testoval jsem to přes kprobe. Je nějaký rozdíl mezi Printable, non-printable a color? Mají tyto méda stejný povrchy? liší se jenom tím "horejškem"? Ptám se tak blbě protože jednou jsem narazil když jsem si kupoval CD-R média ve slimu od Verbatimu. V domění že to bude modrej povrch sem zjistli že verbatim má i zelený povrchy a ty byly miň kvalitnější aspoň teda na archivaci dat. Nechci zbytečně utrácet peníze za DVD+R 12x Verbatim když stojí DVD+R 4x color ve slimu o polovinu miň. V tom obchodě kde nakupuju už ty verbatimy co sem kupoval neprodávaj. Prosím poraďte jaký máte zkušenosti. Díkec hit.man
Re: Jaký máte zkušenosti s Verbatimama Printable a Color
Citace:
Původně odeslal hit.man
Řeším takovej menší ale podstatnej problém. Pálil jsem si data na DVD+R od Verbatimu 4x na média Non-printable v excelentní kvalitě. Testoval jsem to přes kprobe. Je nějaký rozdíl mezi Printable, non-printable a color? Mají tyto méda stejný povrchy? liší se jenom tím "horejškem"? Ptám se tak blbě protože jednou jsem narazil když jsem si kupoval CD-R média ve slimu od Verbatimu. V domění že to bude modrej povrch sem zjistli že verbatim má i zelený povrchy a ty byly miň kvalitnější aspoň teda na archivaci dat. Nechci zbytečně utrácet peníze za DVD+R 12x Verbatim když stojí DVD+R 4x color ve slimu o polovinu miň. V tom obchodě kde nakupuju už ty verbatimy co sem kupoval neprodávaj. Prosím poraďte jaký máte zkušenosti. Díkec hit.man
ad CD:
Verbatim DataLifePlus SuperAZO - výroba Mitsubishi, modré barvivo
Verbatim Pastel Color - Tayio Yuden, modré
Verbatim DataLife Color - Mitsubishi, modré
Verbatim DataLife - dříve CMC, nyní Moser Baer - zelené
ad DVD - liší se jen tou horní potiskovou vrstvou, printable je o něco těžší (nepatrně, ale vliv to teoreticky, stejně jako např. samolepky, může mít, byť ne tak markantní), např. LiteOny mají často s Verbatimy problémy a s printable obzvláště - prostě je neumí a neudrží na nich přijatelnou kvalitu zápisu. (Jan555 se mnou možná nebude souhlasit, ale nepřeháním)
DVD-R DataLifePlus Advanced AZO - výroba Mitsubishi
DVD-R 4* (bez označení, jinak Pastel Color) - Tayio Yuden
DVD+R - opět Mitsubishi, u něj ovšem o Color variantě nevím, pravděpodobnost, že použijí TY nebo vlastní je 50:50
Verbatim je obchodní značka Mitsubishi Chemicals (MCC), u DVD+R DL ale uvedené jako Mitsubishi Kagaku Media (MKM), atd....