Poradte. Ked mam vypnuty fastwrite, tak mi zamrzaju strategie ako CaC Generals, Ufo:Aftermath. Ked ho zapnem, tak mi zacne zamrzat Call of Duty. Co robit, v com je problem?
Printable View
Poradte. Ked mam vypnuty fastwrite, tak mi zamrzaju strategie ako CaC Generals, Ufo:Aftermath. Ked ho zapnem, tak mi zacne zamrzat Call of Duty. Co robit, v com je problem?
To MARA.T:
Taktoval jsem to v Rage 3D tweak 3.9.
Zkoušel jsem i Rad clock, ale tam se ty frekvence daly nastavit jen děsně hrubě, tak jsem ho zase odinstaloval.
mam doma ted na odzkouseni tuhle sestavu : B2500+ ,600via chipset od qdi, 1*512 333 cl2.5 , a AIT RADEON 9600PRO (myslim ze od excalibur)
a ted k problemu---
---- v 3d marku mam jen 2562 (03)
8852 (01) - coz je malo
tak co s tim , prosim vas, cim taktovat (ovladace mam 3.9) , co kde nastavit a cim (sem v ATI uplnej zacatecnik)
DIK MOC. :idea:
Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
Ted jsem delal computer s Athlon XP 1700+ 512 MB RAM DDR256,Club3D Radeon 9600 NP 256MB RAM.Catalyst 3.7,WinXP Pro CZ.
a mel jsem tam zhruba 2500 bodu.Mel bys mit vic.
A jinak mam dotaz,v sestave uvedene kousek nahore.Se chci pokusit pretaktovat kartu pomoci Powerstrip abych zjistil co vsechno vydrzi.Ale nedari se to,jak zvednu frekvenci pameti nebo jadra tak se to za chvilku zase vrati na puvodni hodnotu.
ja ale asi potrebuju vedet co nastavit a hlavne kde a cim :-o
Hlavne nainstalovat WinXP,ovladace grafiky,nic jinyho a pak spustit 3DMark03.Testuj to na cisty instalaci bez dalsiho softu.Co chces kde nastavovat?Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
jako kvalitu obrazu a OC a zapnuti kde jakejch vychytavek - proste ji chci vytunit (malinko - zadny silenosti) , protoze tady kluci maji s touhle kartou v 3dmarku03 ¨pres 3000 bodu a ja ci taky
No nevim,ale myslim ze bys mel mit i bez pretaktovani pres 3000 bodu,zkus to uplne na cisty instalaci,ted jsem mel sestavu doma AthlonXP 1500+ 256MB RAM 266,Readeon 9600Pro FireBlade a ten mel 3200 bodu.Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
to je uplne cista instalace :eek:
2slusnak: no prave stím Radclockem a tím "hrubým" nastevením je to zajímavé, on totiž RivaTuner dovolí nastavit vše po 1MHz,ale při testu ti ukáže "skutečné" frekvence, takže je otázka na jakých freqencích ti to jede v tom rage3d?? nastaveno můžeš mít třeba320 a je to 317,50, nebo 321 a je to 324 tak mi to ukazoval Riva tuner když jsem dal test...
..v powerstripu se taktuje přímo v programu, nefím teď přesně odkaz ale je to položka myslím druhá od spodu..dále tam můžeš nastavit i freqvénci při různách rozlišení monitoru atd.
Radclock, a Rage3d mají kolonku v okně Display properties/settings/advancet...
v Riva tuneru musíš kliknout na šipečku v pravo dole v řádku na hlavní obrazovce programu...uf, jestli jsem to napsal špatně tak mě opravte..dík ??? :-)
Mám HIS Excalibur Radeon 9600PRO, paměti 3,3ns Samsungy, zatím jedu na 488/660 + Omega drivers C3.8 based, v 3DMarku03 mám 4000b, taky díky mímu Duronu 1400@2,1GHz 200*10,5, do pátku mám Bartona a novou kysnu, takže pak tomu teprve ještě něco naložim. ;D
a co kde nastavujes - ve vlastnostech apod.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Všechny prográmky jsou už v Omegách, stačí je nainstalovat, pak se kouknout do vlastností a vyhrát si. ;DCitace:
Původně odeslal WAR-TIN
aaaha to sem nevedel , dik :wink:
Kupil som si Powercolor Radeon 9600 PRO. Dal som ho do compu a odvtedy mi nejde FSB vyssie ako 198 - predtym stabilne 206. Skusal som aj s nissymy nasobicmi. Je mozne, ze tato karta nezvlada vysoku FSB? Predtym som mal Radeon 9100.
Pojde mi karta viac pretaktovat, ak tam hodim novsi bios? Pri R9100 mi to pomohlo...
Může to tak bejt. Pokud máš děličku jenom 1/5. To bys měl při FSB 198 takt AGP skoro 80 MHz, což už je docela brutal. Můžeš zkusit snížit rychlost AGP na 2x a/nebo zvýšit napětí AGP.
Jestli je to KT600, jelikož se v plevelu typ ECS nevyznám, tak je to jasné, jelikož KT600 naprosto bezkonfliktně nepracují s R9600PRO. U KT600 je to vada celého čipsetu, je jedno od jaké firmy je deska. Vypni AGP 8X, dej 4x a vypni fast writes. Mělo by to pomoct.Citace:
Původně odeslal andux
s kt600 nejedou 9600??
hmm ještě že sem objednal 9500
No no no, tak horký to zase nebude.
Zkoušel jsem R 9600 Pro Powercoloru a HIS Excalibur na A7V600 a ten samej Powercolor jeste na MSI KT6 Delta LSR a chodí v pohodě i se zapnutými fastwrites a s AGP na 8x i na 4x. Přetaktování taky OK, Powercolor jsem dostal na 440/660 a Excalibur na 465/660 bez chyb.
Tak třeba na té MSI Deltě se kámošovi Sapphire 9600Pro pěkně vycukal. =). KT600 je fuckt prapodivná. :roll:Citace:
Původně odeslal Slusnak
Tak třeba na té MSI Deltě se kámošovi Sapphire 9600Pro pěkně vycukal. =). KT600 je fuckt prapodivná. :roll:Citace:
Původně odeslal Slusnak
zkus si stáhnout driver cleaner 2.6Citace:
Původně odeslal Cila
http://www.driverheaven.net/cleaner/...C2Setup_26.zip
ja mam cerstve (koupil jsem ho dnes rano radeona 9600 pro od saphiru)
a zatim zadne problemy.....
na kolik si myslite zo pujde cip?
s pametma jsem asi mel dost stestí hadejte na kolik jsem je taktnul.
3d mark 03 bez problemu)
tak co myslite??????????
Původně odeslal Slusnak
Původně odeslal Slusnak
Původně odeslal Slusnak
@Nobrain
Tak to uz by snad stacilo, ne ???
@Lain
450 ? ;D
Napis aspon v cems to delal...
V pátek jsem si postavil nový komp - viz Podpis a ve 3Dmarku 01 udělal bez OC 8700 bodů. Je to málo nebo hodně?
Přesně tolik dám se svojí sestavou já...
No to je nějak málo, ne?
Tolik bodů mi dělal stařičký Radeon 9100.
Je fakt, že je ta karta pořádně podtaktovaná.
Má jádro na 320MHz a paměť 400MHz, takže nic moc.
Taky me to prijde slaby....
Ale spis by me zajimalo, kolik a v cem taktoval LAIN... ;D
Ja ted objednal Gigabyte R9600Pro za docela dobry prachy, ale asi od ty grafiky co mam v podpise si moc nepolepsim co? :? Ale HL2 by na ni mel slapat o dost lepe nez na ty G4Ti ne? Jo kolik myslite ze bych s ni pretaktovanou mohl mit v 3dmarku 2001? dix
Nevim nevim esli sis polepsil... :-) Mozna budes mit o 1000b vic.Joke
tak to je trapas: :oops:
dostali jste me..
fukt divne ale ted mi pameti mohou bezet bez problemu na 650.
predtim na 690........nevite cim by to mohlo bejt...
cip nemuze vejs kvuli puvodnimu chlazeni co tam zatim mam.
takze475.
TRAPAs NEJVEDSI!!!!!!!!!!!!!!!!
Takze zase nevime nic....
Ale 475 / 325 taky neni spatny...
Jeste by to chtelo nejaky benche...
tak jsem vypnul FW a nastavil agp*4 a trochu poladil v RAGE a uz to da 11000 v 3dmark01 a 3522 v 3dmark03 coz se mi zda odpovidajici
sestava - B2500+(no oc) ,1*512mb, qdi kudoz 600 (via 600) ,r9600pro od exkalibra (430 , 330)
este se chci zeptat jak to je s VPU recover ???
VPU Recover - precti si co je u toho napsano a vis to ne(resetuje pouze GPU pri stucku,a ne celej comp).
Ve hre Chrome se mi na Radeonu 9600 pro od Sapphiru stale objevuji artefakty a hra jednou najede jednou ne,jiny hry bezi vsechny OK,nevite kde je chyba? Doufam ze v Chrome,jinak na mym Herculesu 9700Pro to jede uplne OK bez chyb.
Prosim o radu, rozhoduji se mezi Saphire 9600Pro 128MB Ultimate a saphire 9600XT 256MB ... obe stoji cca stejne.
Co je lepsi na vykon a co se tyce overclockingu?
Mam obetovat 128MB za asi lepsi pretaktovatelnost Ultimatu? aspon co se chlazeni tyce vypada dobre (pasivy pres celou kartu po obou stranach vypadaji vskutku ultimatne:))
XT je zase taktovano vyse? Myslite ze v absolutnich cislach pretaktim vise ultimate nebo XT?
Moc diky za infa
Tak uz ji tady mam a zatim jedu 480/700 :D V 3Dmarku 2003 2700bodu :? 2001 a ostatni testy jeste nemam, zejtra podam hlaseni :wink:
Jerrys, to je nejake slabe score, neco neni zrejme ok
By jsi mel mit v 2003 tak 3800 bodu cca, mozna vic
vcera sem mu este dal kour a-........470@351 - 3dmark03 - 3756b :wink:
Zkousel ste nekdo naflashovat do karty nejakej jinej bios, neco co posunulo taktovaci moznosti?Ja vic nez 510/700 nedam ani s upravenym chlazenim, teda nemam pasivy na pametech, ale tech 700 je v klidexu...
tak jsem se už konečně dostal k tomu abych to Radlo co mam v podpise otestoval ... 3D Mark 03 - 2723b default (400/200) a 2897b při OC (465/216) ... jádro by dalo ještě víc -> mam novej chladič od Dawa :lol: , ale pro paměti už je to strop (ELIXIR 5T)
Sem si koupil Radeona 9600nonPro a dal sem se do taktování. Četl jsem články na několika serverech na Rage3d sem se dočet že i bez aktivního chlazení de jádro taktnout na 450. Já sem tam dál ještě větrák ale víc jak 405 z toho nevytáhnu - v 3d aplikaci to zamrzne a karta se pak rezne.
Můře mi někdo poradit co stim - je to čipem nebo něčim jinym?
No, zkus sundat chladic, zkontrolovat pastu, dej tam nejakej dobrej chladak a myslim ze by to melo jit vic nahoru, vetsina 9600pro vali minimalne na 450. Ikdyz nevim jak je to u nepro verze. Od jake znacky je ta karta...
já mam nonpro a 465 v pohodě, při 480 to už ale hází chybyCitace:
Původně odeslal Jester
2 jessie : co máš za výrobce ?
S jakymi ovladaci jste byli s radeonem 9600 nejvice spokojeny, 3,9 se mi nejak nezdaji, a 3,7 v nekterych vecech nepracuji korektne...
Aha! Zahada mala bodu odhalena :D Ja lamak zapomel vypnout pri testu v marku AA, AF a Trueform, proto jsem mel tak malo! :oops:
Ted mi to hodilo 3806bodu :-)
napiste ake pouzivate napatie agp 1.5 1.6...
ja sa pokusam taktnut sapphire ale nedari sa mi ako by som si predstavoval zatial max 445*315 pamate 3.3ns
rozmylam ze tam hodim velky chladic na gpu ale nevie ci to pomoze?
pasivy na pamate mi nepridali ani 1Mhz
Hehe, sem ted prisel z hospy... ja rikal ze mas nejak malo ;DCitace:
Původně odeslal Jerrys
Hlavne ze to tedka vsecko sedi :idea:
:-) JJ sedi jen sem si byl jeste linej sehnat ostatni testy, vcera sem byl rozhodnutej, ze az prijdu z Cernobilyho Plesu, tak si je vsechny stahnu a otestim :arrow: Bohuzel se Ples nejak zvrtnul a byl sem nakej rozvernej, tak sem zase nic neotestoval ;D :mweheh: Takze ted jdu na to :wink:Citace:
Původně odeslal Jester
Tak jsem z ni vyzdimal max frekvence bez praseni v obraze 486/700. Pri 500 to uz sem tam hazi chyby a pameti zacinaji blbnout nekde okolo 714 takze jedu na tech 486/700... Takze OC tohodle Gigabytu je doclea dobrej, sem s nim moc spokojenej
:D
R9600np se delaj i bez aktivniho chlazeni?neni to nahodou SEcko?Citace:
Původně odeslal jessie
mam radeona 9600 Pro od sapphire 3.3ns pamete
u mna je maximalny strop :evil: 445*315 :evil: potom to uz mrzne!
na pametiach mam pasivy + celu kartu ofukuje pridavny fan
nie je to nejak malo?
nemam ziadne artifakty iba karta pri vyssom oc zamrzne!
kde moze byt chyba ?
agp 1.6V
zanko: Asi mas spatnej kousek ale co jsem koukal, tak ty Sapphiry R96P nejdou nijak extra tocit navic ma jen 3,3ns :? Jinak ja svoji ofukuju jen vetronem v bocnici...
taky z ní dostanu jen 450/650 při více už mrzne v 3D marku 03 pasivní chlazení na pemětech nemam. Kde se dá sehnat? A hlavně čím to přilepit...
Samozrejme ze se da neco koupit, ale osobne bych ti doporucil sehnat vhodnej velkej pasiv treba od nejakeho procesoru a rozrezat ho.Na cipy to pridela asi tak, ze do kraju das kapanej sekundaku a zbytek bude namazany teplovodivou pastou...
Ja mam Sapphire 9600Pro ViVo
jadro 510
mem 702 (3.3)
rock stable, max 520/800
Je to Sapphire a pod ten chladič sem už dal stříbrnou pastu a podle mě se to vůbec nehřeje. Aspoň myslim - snad bych poznal že se přehřívá jádro že by to žhavilo z druhý strany přez tišťák ne?Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
cagos
planuju si koupit nowou kartu a newim jakou..jestli fireblada nebo XT...co myslite?mate s tema kartama nejakou zkusenost?
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...5557&level=155
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...5196&level=155
Nevím, jestli to nadnášet jako "problém s 9600", ale možností kam to fláknout a nenasxxx moderátory moc není. Taky si myslím, že thread, kde už je osm stran už nikdo moc nečte, zvláště pokud se týká nějakých technických diskusí a ne svolávání na LANPARTY, ale budiž ..... tak tedy ....
V poslední době se mi dostalo do rukou několik novějších modelů R9600/128MB od firmy HIS (Excalibur - celkem 3ks) a testy mě docela překvapily. ne že bych očekával bůhví co, al tohle ....??
R9500/64MB (Daytona) .............. 10100 3DM2001
R8500/64MB (Gigabyte) .............. 10000 3DM2001
R9600/128MB (HIS) ............ 8600 3DM2001
... na sestavě Barton 2500/333, 512MB, Nforce2 - víc není potřeba psát.
Testováno horem dolem tam i zpět a pořád stejně .... ať na to koukám jak chci, tak kdo máte možnost sáhnout po R9500/64 tak to rozhodně udělejte raději, než jakýkoliv R9600(npro) .....
Další nespokojenost jsem získal po připojení LCD po DVI lajně. Docela šok v DOS zobrazení (zrnění, pruhy, výpadky obrazu a to i třebas BIOSU) ....... až po najetí ovladačů ve woknech se obraz ustálí jak má. Nicméně občasné výpadky obrazu i ve woknech se projeví. Tady obstál na výbornou pouze můj obstarožní R8500DeLuxe - asi je to úměrné počtu kondenzátorů na kartě :-)) ..... prostě DVI lajna byla humusoidní u R9500 i R9600. V analogu VGA vše běželo naprosto v pořádku. Tak si udělejte obrázek ....
presne... 8 stran je moc a stejne je tady uz 1000 jinejch weci....takze se odpowedi asi nedockam...nastesti,nez mi mi byl locknut thread tak tam par lidi stacilo neco napsat:-)))
spise si kup xtcko...je mnohem lepsi.
(a pujde nejspise lip taktovat.)
standartne bezi na 500/650 myslim
zatimco fireblade 400/600
no prawe ze ten fireblade ma pameti garant. na 660...wis co?proto se ptam...ale asi pudu do XT koukal sem na nejaky testy a ma tak o cca 4-10framu wic nez 9600pro...je to zanedbatelny,ale wzdcky je lepsi mit nebusenejsi nez chciplejsi:-)))Citace:
Původně odeslal Lain
Tak teda aky je presny typ tej R9600 od Gigabyte ? A co to presne znamena oznacenie v R9600 EZ od PowerColor ? TO EZ?? Je ta karta nejako degradovana??? ???
Ta co mam ja je Gigabyte MAYA ATi Radeon 9600Pro :wink:Citace:
Původně odeslal WORMBOY
BTW: sehnal sem ji za 4300Kc i se zarukou u CC :-)
........ no tak to možná tak bez DPH ..... kurňa co je to za blby zvyk dávat sem do fora ceny bez daně .....Citace:
Původně odeslal Jerrys
his excalibur 9600 bohuzel mam,same problemy.
Ne koupil jsem to za 4300Kc i s postou uz od nekoho kdo to koupil v CC, je uz jeta, chapes? :wink:Citace:
Původně odeslal Aliencz
no pokud na pasivu udržíš ruku tak je to dobrý ;DCitace:
Původně odeslal jessie
zkus tam dát nějaký clocking friendly ovladače... já mam např. DNA 1.5.3.6 - www.guru3d.com a uvidíš
teď když o tom mluvíš, tak mě se občas stane - hlavně u textu že třeba 1 pixel začne svítit do zelena, když má svitit černě... když ale scrollnu nahoru a dolu, tak to zmizí ! ???Citace:
Původně odeslal Aliencz
Mam dost velky problem, a to s prave zakoupenou kartou HIS Excalibur RADEON 9600 PRO. Karta sama o sobe vali v pohode, bez problemu, tak jak ma, JENZE! Vsechny ovladace mi pisou, ze jde jen o non-Pro kartu, s tim bych ale nesouhlasil, nebot rychlost cipu i pameti je v poradku, tedy 400/300. Karta dobre bezi i na 415/333. V 3dMark03 mam jen 3400 bodiku...no na tomhle stroji by to melo byt asi vice, ze?
Nejvetsi problem je ale ten, ze ji nemohu v zadnem pripade rozchodit na AGP 8x a nefunguje ani fast write, coz oboje podporuje, podporuje i moje deska. V BIOSu vse spravne, mohu dat u rychlosti AGP (AGP Capability)bud Auto, nebo primo pevne nastavit 8x, nic nepomuze, V Sandre mam sice AGP 8x, ale potim je uvedeno: multiplikator 1/2, takze 4x s vtipnou tip-hlaskou: AGP rychlost je prilis mala, zvyste ji...hm, ale jak?
Jeste neco: na pevno mam v BIOSu nastaveno Aperture Size 128MB, nemohu to menit (sede policko), s tim, ze v manualu je uvedeno, ze 256 a 1024 je ukazano POUZE u 8x AGP karet, jenze to ta moje je...Takze neco neni v poradku...Ale co???
Mam nejnovejsi drivery na vse, update biosu, vseho. Ve Smartgartu (ci jak se to ) z nejnovejsimi Catalysty mam taky 4x a vyply rychly zapis, pri zapnuti 8x a rychleho musim restartovat, ale rozdil neni zadny, vse pri starem...
Pomuze mi nekdo? DIKY!
Marek
pohraj si jeste s ovladacema,catalysty,omegy,take VIA.
Ten výkon v3DM2003 se mi zdá odpovídající, mnou testované verze nonpro na téměř shodné mašině nedosáhly výsledku vyššího než 2600 ....Citace:
Původně odeslal marek.svojik
Ohledně potíží s AGP, zkoušel jsi to v nepřetaktovaném stavu ....?? pak ještě projeď BIOS odvrchudolů, jestli tam není nějaký "přepínač", který má defaultně blokovat různá nastavení ..... BIOSY desek jsou teď všelijak nové a už jsem párkrát narazil na nějakou kravinu, že mi nešlo nic nastavit, protože jsem nebyl v režimu expert, tuning a pod ... tuhle desku neznám, tak jen střílím od boku .....sorry.
Par postrehu:
Zkousel jsem nainstalovat Catalysty 3.9 na Powercolor R 9600 Pro a tuhly mi Win XP.
Pres DVI jede v pohode i v dosu.
Max. O/C 440/330(660) bez chyb.
taky ji mam doma a na agp*4 a vypnutem FW mi to beha lip nez s agp8* a zapnutym FW a uz mi to ani nepada v gamesachCitace:
Původně odeslal marek.svojik
kolko voltou valite do tych kariet?
tlaci niekto do saphire9600pro 1.7V?
Chcem kupit radeona 9600pro a v bgs maju iba od ASKu, napisal som im mail, ze aka je to firma, oni mi napisali ze inno 3d... zaujimave. Ake mate skusenosti s touto kartou? Ineho radeona 9600pro na Slovensku neviem zohnat! :evil:
Nezdá se vám, že tohle téma je přehledné jak prase v lese :?
Řeší se tu 10 věcí najednou, sledovat souvislost je na palici a jakékoliv jiné téma je hned locknuté...
jo jo:-)...Citace:
Původně odeslal Snah
Mate nekdo Saphire R9600XT?
Jak moc je chladic hlucnej?
Pripadne jak mate hlucny chladic na ostatnich R9600Pro/R9600XT kartach??
Diky 8-)
Mám Fireblada od Sapphiru a chladič je relativně tichej (po tom, co ho jednou za měsíc promažu WD sprejem - beze srandy :roll: ). Bez toho mazání strašně vrčí, zřejmě je to ale něaká vada přímo tohohle kusu...
ee, to neni vada jen tveho kusu, me to delalo taky, tak sem koupil silencera
NEVIETE NIEKTO KDE BY SOM MOHOL NAIST NEJAKU RECENZIU NA CONNECT 3D RADEON 9600PRO? ALEBO NEMATE S NIM NIEKTO VLASTNE SKUSENOSTI CO SA TYKA PRETAKTOVANIA A KOMPATIBILITY? DAKUJEM
dejte mi pls Link na radeona nejlepsiho tak za 6000,-
premyslim o ATI radeon 9600 ale je jich tam strasne moc a vubec se v tom nevyznam.
Jestli mas sestku, tak bych si byt tebou priplatil jeste 33Kc a sel bych do tohodle :arrow: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...5557&level=155Citace:
Původně odeslal Bone_Elf
Mam Gigabyte R9600pro a je docela hlučný :-(
Citace:
Původně odeslal Connor
anebo přidat 400 a 9700 build by ATi za 6450 ;D
To fuckt nikto nemate skusenosti s connect 3d radeonom 9600pro? Ani neviete kde by sa dala nan naist recenzia?
Pri hrach se mi vzdy po par sekundach zasekne a ja musim tvrde restartovat celej komp. Vůbec nevim co s tim muze bejt, zkousel jsem vsechny mozny drivery, ale porad to samy. A ani vypnuti fastwrites nepomaha. Co s tim muze byt? Dik za pomoc
a co třeba sem sam podivat nekam??Citace:
Původně odeslal Serb
xbitlabs , toms hardware anadtech a ja nevim co všechno omg :wink:
Tam som pozrel a nic... :-( :? :evil:Citace:
Původně odeslal joXerus
Tak mam docela problem, sem zjistil ze mam jen 10000bodu v 3dm01 a zalostnych 17000 v Aqumarku :cry: Je to ale asi tim, ze me vubec nejde zapnout zapis a cteni AGP ve Smartgartu, vzdy nastavim obe na ON, napise to ze musim restartovat system aby se to aktivovalo, tak to resnu ale nic se nezmeni, je tam stale u obou OFF :evil: ??? Zkousel jsem uz Catalisty 3,6 - 3,7 - 3,9 a pak i Omegy ale bez vysledne, stale se to neda aktivovat! Tak nevite nekdo co s tim? Jeste je posledni moznost preinstalovat wokna nebo format ale do toho se me moc nechce :|
Tak estli vite cim by to mohlo byt, tak plzz poradte, tohle je moje prvni karta od ATi tak moc nevim jak to chodi :oops:
Ja mam s netaktovanym radeonem 9600 od excalibru v 3dmarku01se zhruba 8500bodu.k agp a fw:urcite ses dival take do biosu na tohle nastaveni.jinak asi fuckt zkouset ruzne ovladace.me jede 100% je catalyst 3.9 od fujitsu siemens.ostatni mi furt neco fucktuji.
EDIT: v 3dmark03 cca 2500,inac mam bartona2500,asusa a7v600,512mb ddrram.
10000 a 8500 - to je imho kua málo
jak mate mark03??
4000
Tak nemate nahodou niekto tuto karticku Power Color 9600EZ ??? Planujem ju na Christmas . Aka je vykonovo porovnatelan s 9600PRO A 9600 nonPro ??? Myslim ze ta Ez -tka ma freq 400/400. Je to tak? Diky
R96A-C3N, ATI RADEON 9600 PRO, 128 MB DDR 128-bit (600MHz), A8x, CRT, TVout, DVI-I
R96A-C3G, ATI RADEON 9600 PRO EZ, 128 MB DDR 128-bit (400MHz), A8x, CRT, TVout, DVI-I
toto bylo v ceniku
tak sem koupil GigaByte 9600Pro a je to nejaky divny
hraju NFS a dycky se to sekne - to dela i na jinech ATi než jen 96
dal sem 800x600 a v poho
když sem hral halo tak po 20 min vytuh
když sem hral wara3 tak taky po20 min vytuh a to me sere nejvic protože to hraju po netu :evil:
jaky použivate ovladače??
vypni si agp8* a FW :idea:Citace:
Původně odeslal joXerus