Re: Jakou fosnu pro Conroe??
hmm,ty novy civky vypadaji jako na DQ6, kde me piskali taky. tak uvidime co na to topic :)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
ty nevies naco je stand by? ak teda komp nikdy nevypinas tak ok, ale inak by si to mohol mozno nastudovat ;)
Grrr, :-) To vies, ze viem ... :-)
Citace:
Původně odeslal
Zorg
jj,topici,povidej,trba jestli piska i 2.0 :) to jsou super zpravy,TSB! aspon vim kde brat! moh bys pls kouknout, ta DS4 2.0, jestli ma opravdu zvukovku Realtek 888 jako na DQ6? (alespon stahnutej manual to tvrdi) protoze fakt chci DTS connect (jde to jednoduse videt v ovladacich, v tom panylku pri zapnuti digital out se to da enablovat). na DS4 1.0 to nejede, ma to Realtek 883, kterej to neumi. no a takze resim, jestli je lepsi ten Relatek 888 nebo ADI 1988B jak ma Asus P5B dlx, oba DTS connect umej,ale nevim co bude lepsi. Realtek ma pry nejak hnusne provedeny EAX, takze nevim, chtelo by to srovnani s tim ADI... proste nevim kterou desku vzit.. :-/
Deska ma opravdu zvukovku ALC888
Civky mi nepiskali ani na r.1.0 a nepiskaji ani na 2.0 :)
Takze mam dalsi desky DS4 (uplne nove s uplne novejma biosama a revize stale 1.0 takze C1 ..... :-)
Proste mam smulu .. Mam dva kusy a kazdy z jineho VO ...
kupovat teraz v 1.0 je hlupost, treba brat v 2.0 (nemylit s reviziami)
a aby tech revizi nebylo malo ... http://www.vr-zone.com/?i=4507&s=1
nemate nekdo nahodou Gigabyte 965P-S3?? premejslim o prechodu na C2D ale zas si rikam ze to tolik nepotrebuju tak bych to nechtel s cenou komponent nijak prehanet :).. zajimalo by me kolik dava FSB pac v kombinaci s ni bych chtel E4300 a bud 667 nebo 800MHz DDR-II, zalezi na tom za kolik je sezenu
jeste je tu taky moznost BIOSTAR TForce965PT
Citace:
Původně odeslal
rombo
nemate nekdo nahodou Gigabyte 965P-S3?? premejslim o prechodu na C2D ale zas si rikam ze to tolik nepotrebuju tak bych to nechtel s cenou komponent nijak prehanet :).. zajimalo by me kolik dava FSB pac v kombinaci s ni bych chtel E4300 a bud 667 nebo 800MHz DDR-II, zalezi na tom za kolik je sezenu
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-...9006A6E3B.html
nevim jestli tu uz tenhle test byl ale tady je srovani prave tech levnejsich desek na ktery sem se ptal: http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2871
vypada to ze asi testnu radsi toho Biostara.. dosahuje vyssich FSB a mel by mit ICH8R
No me na tom Biostaru treba vadilo, ze jak IDE radic, tak sitovka jsou pripojene vnitrne pres PCI (na anadtechu maji chybu, ze sitovka jede pres PCI express). U gigabyte oboje jede pres PCI-e x1
Citace:
Původně odeslal
MV
No me na tom Biostaru treba vadilo, ze jak IDE radic, tak sitovka jsou pripojene vnitrne pres PCI (na anadtechu maji chybu, ze sitovka jede pres PCI express). U gigabyte oboje jede pres PCI-e x1
ty jsi ho mel doma?? a proc ti to vadilo nebo jakej vliv to ma na funkcnost?? ;)
Citace:
Původně odeslal
rombo
ty jsi ho mel doma?? a proc ti to vadilo nebo jakej vliv to ma na funkcnost?? ;)
Kdyz jsem se rozhodoval kterou desku, tak krome toho ze ani jina nez DS3 nebyla, vybiral jsem podle recenzi. Pro me ucely byla treba realtek sitovka pres PCI neprijatelna, to same IDE radic. Nechtel jsem si omezit propustnost PCI (kvuli grabbovani videa z PCI tuneru), navic jsem take potreboval COM a LPT porty. Uznavam ale, ze treba pro Tebe to nemusi byt rozhodujici a ze je dulezitejsi vysoka FSB (ale pozor, abys na to mel taky pameti :-/ FSB 500 znamena, ze musis z tech DDR2 667/800 dostat 1GHz).
Citace:
Původně odeslal
MV
Kdyz jsem se rozhodoval kterou desku, tak krome toho ze ani jina nez DS3 nebyla, vybiral jsem podle recenzi. Pro me ucely byla treba realtek sitovka pres PCI neprijatelna, to same IDE radic. Nechtel jsem si omezit propustnost PCI (kvuli grabbovani videa z PCI tuneru), navic jsem take potreboval COM a LPT porty. Uznavam ale, ze treba pro Tebe to nemusi byt rozhodujici a ze je dulezitejsi vysoka FSB (ale pozor, abys na to mel taky pameti :-/ FSB 500 znamena, ze musis z tech DDR2 667/800 dostat 1GHz).
jo tak to mi staci ;).. no popravde ani jedno z toho mi nevadi.. stejne se nechystam na 500MHz FSB ale uvidime na jaky pameti narazim, zkusit jich muzu dost akorat asi jen Transcend a Kingmax 667 a 800MHz.. no uvidime
Dlouho jsme se rozhodoval jakou základku,ale ted jsem si téměr jistej necchi žádný dělo,ale ani žádnej šit a myslim si, že základní deska GA-965P-S3 je nejlepší kompromis http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39704
Citace:
Původně odeslal
supervisor
Kdyz pridas 200 Kc, tak uz mas dneska DS3 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39504
Myslim, ze dve stovky za ty kondiky stoji :-)
A jakej je vlastně mezi těma deskama rozdíl ??
Citace:
Původně odeslal
supervisor
A jakej je vlastně mezi těma deskama rozdíl ??
Jiná síťovka, jiná zvukovka, ale hlavně, DS3 má "bezkapalinové polymer hliníkové kondenzátory", takže se nemůže stát, že ti vytečou.
Citace:
Původně odeslal
SajmoN
kupovat teraz v 1.0 je hlupost, treba brat v 2.0 (nemylit s reviziami)
Ha, Ha, a myslis ze to pro me VO rozlisuje ??? Je to ABSOLUTNE nezajima ...
kdyby to nekomu pomohlo.... ts bohemia (barbone) ... ma Gigabyte 965P-DS4 ve verzi 3.3 dnes sem ji tam kupoval...
Super, zkus se pls podelit o dojmy, celkem me ten rozdil (mimo bezcivkoveho designu) zajima.
Asi lama dotaz, ale co je verze 3.3?
Běžela tu diskuse na téma 1.0 vs. 2.0, ale žádnou 3.0 nebo dokonce 3.3 jsem nezaregistroval... :confused:
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Asi lama dotaz, ale co je verze 3.3?
Běžela tu diskuse na téma 1.0 vs. 2.0, ale žádnou 3.0 nebo dokonce 3.3 jsem nezaregistroval... :confused:
No je to proste dalsi verze oproti 2.0. Vypada hezky a i tady ;)
Ale o zadnem vylepseni mimo designu nevim, tak sem zvedavy na nejake prime zkusenosti s ni.
A je uz i na Gigabytu.
...bohuzel mi jeste nedorazil kejs... takze zkouseni se zatim odklada... :-( az budu neco vedet napisu...
rev. 3.3 podporuje nativne FSB 1333MHz tot vse :-)